Румен Радев: България търси междинно решение за изтребители

Форумът в Прага е чудесна основа да работим по-нататък за нашата енергийна, транспортна и дигитална свързаност, а България трябва да се възползва от своето разположение", каза президентът

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: България търси междинно решение за изтребители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мужика рипа ли рипа...

Ако остане на Мучно, ще купи МИГ-15 от времето на др. Сталин, от музея в Москва...

Ице, Да ти го кажа във УСТАТА Майка ти обожава тая ВАТА Изглежда, че мечтата ти е руски ттур Но Козяк само дава ти "Mек Баeдън Ххур" Хубаво си се нагъзило братле На парапета чакаш Кирето да те еве.. С неандерталска физиономия си ми амур Не е особено интелЕгентна с шнур От София повечето тука сме Ти остана съмнително кафеникаво лате !

Лично на теб никой няма да ти даде натовски самолети - нямат ти доверие, руска подлого. Ще ги пратиш веднага на Путин!

Заври се в краварския си гъз и не излизай от там!

Се междинни решения взима. И се среден пръст остава за нея.

Винаги става Въпрос за Пари ! Много Пари !

Руските хищници винаги са залагали на куци коне у нас, но в случая с Мунчо заложиха на малоумен катър. Струва ми се, че самите му сутеньори от Кремъл ще премахнат тоя клепоух дебил за несправяне със задачите на Центъра, и за системно излагане пред света пораги наследствена тъпота.

Твойта песен за скопените Грипени я знаем. Не е твоя работа какви самолети ще използва България. Това ще го реши парламета. Ти си руски шпионин, работещ срещу бългаските интереси, тези на ЕС и НАТО. Съд за тебе и доживотна за предателство.

НАДХВЪРЛЯ МНОГОКЛРАТНО ЗАЛОЖЕНИТЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ ПРАВОМОШИЯ НА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО В БЪЛГАРСКТА АДЪРЖАВНОСТ, НАРЕЧЕНО "ПРЕЦЕДЕНТ" ! МУНЧО, ТИ СИ НИКОЙ ЗА ДА "ТЪРСИШ" КАКНОТО И ДА БИЛО, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МАТЕМАТИЧЕСКИ ДЛЪЖНОСТТА ТИ Е ТОЧНО 2 ПЪТИ ПО-НЕЛЕГЕТИМИНА И ПО-НЕПРЕДСТАВИТЕЛНА В СРАВНЕНИЕ С ПАРЛАМНТА! ЗНАМ , ЧЕ МАФИЯТА ИСКА ДИКТАТОРСКА ЕДНОЛИЧНА ГУБРЕНТИЯ НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА БУНКЕРА, НО НЯМА ДА И ПОЗВОЛИМ, АКО ЩЕ ТОВА ДА КОСТВА РАЗПАДА НА ТЕРИТОРИЯТА !

Съмнителна му е дейността. Вижда се ...

Ако продължава така, да.

Вкарайте в затвора тези, които платиха американските самолети. САЩ е световен рекетьор и няма да ни предостави самолетите, или ако дойдат ще са с американски пилоти, а ние само ще плащаме сметката, дебелата сметка.

Залагам 1000 лв, че червеният президент РРадев ще докара от някъде втора ръка Грипени или 18-та ръка МИГ-29 само и само да могат една тумба от 100-тина бивши летци от "задругата на добавките" да получават по 2000 лв месечно "летателни"

Изтребители в България ще има, когато изтребим малко прокремъслки подлоги.

Човека си иска комисионните от грипените

Генерал без армия. Взеха ти и самолетите бре смешник. Каква държава ще управляваш. Аматьор нещастен

2022-10-06 19:36:29 forsvaret (нерегистриран) Залагам 1000 лв, че червеният президент РРадев ще докара от някъде втора ръка Грипени или 18-та ръка МИГ- ---------- НЯМА ДА ДОКАРА, ОБАЧЕ ТАЛАШИТА , ДЕТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА И КОЙТО Е ПО-СЛАБ И ОТ МИГ - "ГРИПЕН С/Д" - МОЖЕ И ДА ДОКАРА !

За първи път да се съглася.

Президентът трябва да е премиер.

Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“. ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

Ти ли бе ??

Точно така е!!! :)))

Не ги "иска" , а трябва да ги връща комисионните, ама Деса ги е профукала.

Зеленият чорап стана търговец, за да финансира мижавите си политически проектчета.

бегай си в рашистан, руска отрепко!

гербидж, много си простоват щом възхваляваш мутра и крадец.

С к'во че го ебеш, с клиторче?

Държавата Израел??? ... Не знаех че има и друг Израел!

От Грипените фатмака има сигурна комисионна.... не се наядоха, не се нагушиха, не спряха да се тъпчат и угояват бг политиците... а дано за четен брой цветя ги дадете ( ама често и с постоянство да ги давате окрадените пари от оглозгания български скелет), с кеф ще гледаме как се давите у мангизи и ги харчите предимно за лекарства..

еми трябва да си изпълни обещаното. със сигурност ще облажи

свещи да си купува с тая комисионна

ПВО ни трябва селски, и дронове за контрол ... Заеби ги вече тия самолети, полза никаква ... датейба у боклука! ... Да, същите ракети за ПВО, като тези дето ги нарязахте по молба на ЕРСДУХАНЯ и САЩ, че му драскаха на ибрика!

Руската подлога Радев изка да изкара бързи пари. Боклук.

Гледам, че някакъв минетчия чукнал минусчия ... Айде бе сопол, обясни на старото куче, че не схваща!

за колко ли се е продал нашия прецедент?

Викам Мунчо да поръча Ф16 от китайците, та на евроатлантиците да им приседне ....

За предните Ф-16 ни ограбиха поне с 1.4 милиарда лева

Абе Мунчо си иска милионите комисионни от Грипените и това е. Сега му е паднало да използва намалението и да забогатее. Така че докога да чака?

А ти сигурен ли си че те са тумора а не подхуянци ?

Няма да се спре зеленият чорап, докато не си вземе обещаната комисионна. Самолети, чиито двигатели са американски и са с боеприпаси, несъвместими с НАТО. За да са съвместими, трябва допълнително плащане на американците за ъпгрейд. И за обслужване на двигателите ще плащаме допълнително. Самолети с малък боен радиус и са в интерес единствено на руските господари на ЧОРАПА.

ПВО НИКОГА НЕ СМЕ СЪКРАЩАВАЛИ БЕ ЛУМПЕН.

самолети на хартия?

Купуването на самолети НЕ е "междинно решение". "Междинно решение" е наемането на самолети. "Междинно решение" е и наем на самолети и екипажи за въпросния полисинг. Радев пак шикалкави. Прозира желание у нас да няма натовски самолети и летци. Само "натовските генерали" като него и Янев...

Слуховете сочат цифрата от 5млн. еврака. А колко от руснаците, не е ясно.

Междинно решение за президент ще свърши по-добра работа.

"Той / президентът / не уточни за колко самолета става въпрос, но поясни, че зависи от техническите параметри, финансирането и възможностите от съответните държави. Търсят се САМОЛЕТИ ВТОРА РЪКА ..." Ако Банкянския ЯСТРЕБ НЕ БЕШЕ НАРУШИЛ СОБСТВЕНИТЕ си ИЗИСКВАНИЯ за избора на ИЗТРЕБИТЕЛИ, вече щяхме да сме ПОЛУЧИЛИ НОВИ ГРИПЕНИ. А Банкянския докара държавата до там, ДА ПЛАТИ АВАНСОВО И НАКУП ЧЕРТЕЖИ и сега да купуваме и ВТОРА РЪКА изтребители... Трябва да има затвор и за ПРЕСТЪПНА неграмотност...

Това е добра идея. Междинните решения до голяма степен помагат в кофти ситуация. За нашите изтребители междинно решение между самолети от метал и самолети на хартия може да е например самолети от шперплат или фазер. Все пак е стъпка в правилната посока и вече няма да са на хартия.

ХА! Ти комшията ли искаш да пази жена ти?!

айде стига де , какви междинни решения чак пък толкова. Имаме няколко МиГ-29 , все ще издаянят още 2-3 години , докато дойдат първите 8 Ф-16. В краен случай ще се предислоцират няколко НАТО-овски самолета и ще се въртят през няколко месеца - холандци,испанци,италианци,а амеркинаските са безчет. Никакво междинно купуване , даже и наемане не ни трябва , трябва само ратифицирането на втората партида Ф-16 и дотам със самолетите. Бъдещето е така или иначе на дроновете.