Румен Радев: България ще наложи вето при налагане на ядрени санкции срещу Русия (видео)

Отчитаме всички области, в които налагането на санкции може да стане, но там, където са застрашени нашите интереси, не можем да го приемем, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: България ще наложи вето при налагане на ядрени санкции срещу Русия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има такива тъпанар като Кирил Петков да помагат на наглите Украйнци тая държава никога няма да се оправи КУР ЗА ВСИЧКИ УКРАЙНЦИ

Кръгъл РУСКИ ИДИОТ е този Радев. Ще донесе още бели на България, докато е на власт. Помнете ми думата.

Рано или късно истината излиза на преден план. Имам сериозни съмнения, че другаря български президент има много общо с петата българо-путинска колона в България. Явно, няма как вече да се маскира и крие. Всички приказки , че мисли за благото на България са прах и дим в очите на хората. Доказателство: Инфлацията при него и назначените му подчинени служебни правителства стана близо 60% за две години. Това ли е грижата?

Само ти ли не разбра или тук в България си най-умния!

ЩО БЕ , ГУСИН, ДРУГАРЮ РАДЕ , НЕ ПОМАГАШ НА ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА , ДА ЗАПАЗИ НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА СИ ? ТО , че " КРИМ Е РУСКИ " , ОТ ЛИГАВИТЕ ТИ УСТЕНЦА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО , НЕ ТИ СТАНА ЯСНО , НАЛИ ? ПАДНАЛ СИ ТОЛКОВА НИСКО ! П Ф У !

ТОА ВЕЧЕ Е НА ДЪНОТО И ИСТОРИЯТА НЯМА ДА ГО ПОМНИ ! ОСВЕН С ИЗДИГАНЕТО НА НАЙ-ДОЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО , НАЧЕЛО С Пак Падналите И ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ НАРОДА !

Радев се постави над Парламента, с което наруши конституцията, като еднолично пренебрегна задължителни за изпълнение от всички институции решения на най-висшия орган на власт у нас - Народното събрание.

не искат да правят правителство/и по-добре/, а по конституция има назначено правителство. Кое не ти е ясно?

Ние, т.е. аз, ще управляваме Европа. С уважение, руска подлога.

Румене давай Миговете поне за части ще им свършат работа на Украйна не се стискай,и Су-25 ,че иначе и 3-та ф-16 употреба няма да получим !Резил голям ама руски подлоги това е!!

Кой е упълномощил тази особа да говори от името на народа на България? България е парламентарна република и важните решения се приемат с мнозинство в парламента, много трудно както виждаме в последно време. Конституцията не му дава право да прави такива изявления от свое име. Кой е той? Случайник избран от Путин. Импийчмънт!

Браво Радев Слава Русия

НА ПАНАХИДАТА ИМ ЩЕ КАЖА 2-ПЪТИ " ОТЧЕ НАШ " И 1-ПЪТ " аве МАРИЯ " !

Предател!

счупи тъпомера - превъртя го...

Правилно решава Радев, ако и с газта бяха наложили вето щеше да е още по добре за Бг

Ахахахах; добре че сме в ЕС и имаме свобода на достъпа до сайтове с цените на фондовите борси! Цената на газа се СРИНА!!! Ще вие врат пути!!!

Явно другаря Радев е започнал да долавя вълнението под краката си и е решил по-навреме да напусне потъващата гемия ЕС. За негово нещастие хората са достатъчно паметливи.

На вдлъбнат ли се правиш с тия фалшиви коментари???? За др.радев от край време се знае, че е продажна копейка!!!

Не пишете тук! Вижте на кой е той.

На Радев са започнали да му растат топки, ама малко късничко. И той горкият като родните нацисти се колебае като среден селянин пред колективизация.

Радев е отявлена копейка от край време!

Комунизма и русофилството трябва да се изкоренят у нас с огън и меч за да се наредим рамо до рамо с прогресиращите европейски народи. Такива продажни отрепки като руския агент-президент, лакеите идиЙотова, Нинова, Стоянов, Костадинов, Янев, и компания трябва да бъдат вкарани в затвора.

Луков,тили си?

България трябва да ти наложи строг тъмничен затвор, комунистическа, русофилидтическа гадино, за национално предателство, за призив за бунт и метеж срещу законно избраното от народа правителство, за ограждане със ДС съветници и руски агенти, за назначаване на шарлатани, комуняги, и ЗКПЧта за служебани министри, за инфлацията, за скъпотията, за унищожаване на държавността у нас, за всичко… ти си генератор на злоба и безчестие.

Емигрантуте са предатели те си имат нова родина и та плащат данъци. Освен тези които работят за чужди разузнавания и се опитват да се бъркат в неща които не са им работа за някой долар повече

На един митинг на енергетиците от АЕЦ"Козлодуй" в София беше издигнат такъв лозунг:" Без АЕЦ, България е с гол г-зец." Много точен и верен лозунг! За повече от 30 години не построихме нещо, което беше започнато и за което имаше и площадка и оборудване, и разрешение. За това голямата заслуга е на ГЕРБ и на всички "десни", които всячески спираха и саботираха процеса. По политически причини. Според тях ние не трябва да имаме нищо общо с Русия и трябва да ликвидираме всичко руско заменяйки го с американско. Сега стремежът е да се ликвидира това, което е останало от АЕЦ"Козлодуй". Всяко гласуване за ГЕРБ и другите "десни" ще ликвидира държавата, защото просто ще ликвидира ядрената енергетика в България. Бълнуванията на Борисов за американски реактор в Козлодуй никога няма да се сбъднат. Кога, къде и какво са построили "Уестингхаус" по света и какъв опит имат в тази област? Те изобщо не могат да се сравняват с "Россатом" нито с броя на построеното, нито с опита в тази област!

Най накрая нещо смислено, г-н Президент!

Г-н Радев, ами войната може веднага да спре, когато твоя президент Путин си изтегли войските от Украйна. Много просто решение. Но нито веднъж не съм чул да кажете на Путин да спре войната като си изтегли главорезите от Украинските земи. Единственото което повтаряте че Свободния свят трябва да спре да помага на Украйна за да може Путин по бързо да е унищожи и заграби територият и. И така да възцари мир. Мир след като Украниците биват избити и които останат живи, да загубят свободата си. Да, ама не! Очевидно ви е трудно да прикриете червения си нрав, но това няма значение. Свободния свят ще помага на Украйна толкова колкото е необходимо. Украинците ще освободят земята си. Русия ще загуби и най-вероятно всички поробени от комунизма народи ще се освободят от Кремълския главорез. Така ще възцари мир на земята.

Браво на президента! България също си има свои интереси! А и тази война не може да бъде до безкрайност!! Никой не говори за мир!!!

Никога не съм харесвал Радев, никога не съм гласувал за него, но май в момента е единствения човек във властта който демонстрира твърдост и загриженост за дългосрочните национални интереси.

руZZки боKлуK!

"демократичен" боклук подлежащ на физическо унищожение си ти, при това скоро. Смърт на "демокрацията" - свобода на народа!

Sram me e zaradi tozi galo6

Тя и майка ти я е срам от галош като теб, ама кво да се прави. Не е виновна.

Най-после България ще направи нещо, за да защити собствения си интерес. Респект за този ход.

Респект и уважение г-н Президент!

Нямам идея дали президента ни е скапан ватник или прост четирихилядник, но с всяко следващо изказване успява да затвърди убеждението ми, че не е за този пост. Той е срам за България! Наясно съм, че като представител на военното съсловие, мисловния процес едва ли е силната му страна, но дори и маймуна ще проумее, че войната в Украйна ще спре в момента в който орките се приберат обратно в путлеристан.

Освен идея, очевидно нямаш и мисловни процеси. Няма смисъл да се напъваш.

Идеи си имам достатъчно, мисловните ми процеси са доста по-добри от твоите. Фактът, че не успяваш да проумееш написаното от мен, е достатъчно показателен за твоите.

Ивчо, сигурен съм, че го мислиш и си вярваш. Нарича се ефект на Дънинг-Крюгер. Много е забавно.

Тъп путинопитек си въобразява, че може да мисли АХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХХА

Такава позиция е балансирана,но това не идва ли малко късно? Кучето робот Щерев обаче не му пука,то си изпълнява задачите от НПО то. Защо ли ги допускат него и двамата други шизофреници да калят пейзажа?

Абе на тоя дали няма да му подхожда името ПУТИН????? ДИР-а ! Сега ако ме изтриеш , значи си против Путин!

Напротив, кажи си - да се знае кой иска ядрени отпадъци в двора си и колко му е акъла!

Комунистическата утопия отрича парите и банките. Тя поставя като крайна цел в борбата на пролетариата срещу капитала унищожаването на „враждебните“ класи и построяването на „безкласово“ общество. Резултатите не закъсняват – първият фалит на НРБ заради огромната задлъжнялост към СССР настъпва още в края на 50-те години. Дружбата си е дружба, ама сиренето е с рубли, обявяват наследниците на Сталин. През 1959 г. натрупаните по време на Царство България 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.НЕ СА ВЪРНАТИ !!! 85 МИЛИАРДА ДОЛАРА Москва има да ни плаща за откраднати уранови руди.

а къде се преместени златните резерви на Зап. Европа през 50-те години? Май в САЩ, а?! Защо? Под предлог да те ги превземе СССР, ако има война. До ден днешен Зап.Европа не може да си ги върне!

Бате, през оная работа ми е къде си държат европейците златото. Дори и да е в лошата Америка, съм сигурен, че поне на теория и едната и другата страна признава, че уж има такова злато и то се държи еди къде си. А сега обаче погледни какво ти е написал човека по-горе- болшевиките просто са ни взели 28 тона злато и пуф, нищо....ни лук ял ни лук мирисал. Аз досега не съм чул някой да отвори дума затова, че Москва нещо ни дължи макар и на теория!!! Схващаш ли разликата? Вместо това, Митрофанова ти тропа на твоята маса.... имаш договор за доставка на газ, в един момент Москва ти казва, край, няма газ ако не плащаш в рубли....нема договор, нема нищо, извиват ти ръцете, за да ти ги счупат. И пак, некой да каже, така и така, БГ понесе икономически загуби от това, съответно, Москва да компенсира?! Пак нищо....защото на върха на държавата ни седат едни корумпирани к..ви и п..тки! Е затва българина никой не го обича и никой не го бръсне за слива. Защото той е `ненадежден`!

Раша ще заплашва цял свят (и България) с атомно оръжие, а наш мунчо ще и помага за това!

Русия НЕ заплашва цял свят с атомно оръжие, ... Русия НЕ заплашва КИТАЙ с атомно оръжие Русия НЕ заплашва ИНДИЯ с атомно оръжие Русия НЕ заплашва ТУРЦИЯ с атомно оръжие Русия НЕ заплашва АФРИКА с атомно оръжие Русия НЕ заплашва .... ТИ КОЕ НАРИЧАШ "ЦЯЛ СВЯТ"? НАТО ли?

ИСТИНАТА

НАТО е една десета от света! Светът е 7 милиарда, а НАТО- 800 млн.

Да ама КАЧЕСТВЕНАТА! Останолото сте ти и всички останали боклуци!

имат проблем при четене с разбиране!!! Учудени няма, освен сред простите тролове!

абе тъпи тролове, как определяте кой е предател на бълг.интереси? Не се или определят те от НАРОДА, а не от вас, платените от Сорос тролове? Ето какво мисли народа: Рум.Радев: одобрение 48%, неодобрение 39%, рейтинг ПЛЮС 9% Б.Борисов: одобрение 24%, неодобрение 67%, рейтинг МИНУС 43% К.Петков: одобрение 16%, неодобрение 71%, рейтинг МИНУС 54% Народът знае кой работи за неговите интереси и кой за чужди! Ама вие не сте демократи и не ви пука какво мисли народа! Народът иска добри отношения с Русия, ниски цени на енергията, на бензина и на тока. А вие искате война с Русия и нацисти в Украйна.

Що ще налагаш вето бе румениге, като те издухат събитията да не би да започнеш отново да строиш АЕЦ Белене с решетников.

И Вето и Конституционен съд и край на заигравките с каквото не ви е работата. Или се мислите за радиационно устойчиви? Къде ще складирате отработеното гориво?

С това исказване Льотчика окончателно срина авторитета на България в Европа. Затова макетата викат, че с бугарашите не може да се ради оти министър председателя им е гълабар а президента им разпутин.

и какво ни пука за авторитета на България в Европа сред онези еврогейове? Това, да те харесват педалите, не е за хвалене!

Муни.

до троловете, които плюят президента - да им напомня, че това е най-подкрепяният български политик сега. За разлика от него Тулупа и Простия Киро са със силно отрицателен рейтинг сред народа. Така че не ми говорете кой бил нац.предател! За предатели народът смята точно Боко и Киро.

и 100 минуса да сложите - фактите са си факти. Борисов: одобрение 24%, неодобрение 67%, рейтинг МИНУС 43% К.Петков: одобрение 16%, неодобрение 71%, рейтинг МИНУС 54% Р.Радев: одобрение 48%, неодобрение 39%, рейтинг ПЛЮС 9%

ЕС не си мърда пръста за да гарантира спазването на правата на македонските българи, при положение че България е в ЕС А за Украйна, който не е в ЕС, се прави всичко и веднага.... Какво излиза? Че ЕС не защитава своите членове, а провежда своя собствена външна политика, при това без на пита малките страни в ЕС, като нас и Унгария..

Импйчмънт И в с. Славяново Да пасе патки

как точно я е нарушил бе, кавал!?

Глупав, по-глупав, Радев.

Ако не го изгоним от президенството,ще ни навлече поредната национална катастрофа.

ами отивай да го гониш! Какво киснеш тук?!

На парада в Пхенян няма ли да присъстваш, от там дистанционно да се включиш с видеовръзка и да предявиш претенции ЕС да ни отпусне някой лев за нещо си ...?

Го избраха тоз

най големия предател на България и путинската подметка

Ти и подобните ти тук сте още по голям срам за България защото нищо не разбирате и повтаряте като папагали опорките ,които са ви написали.

Муню Ветощия!

Поредния платен руски трол се хвърли на барсурата на защитава радев:)) Какво ли е общото между продажниците като тебе водещи руска пропаганда и Радев? Я си кажи.

Браво генерале ! Не бъди като гербаджиите и ПП и ДБ. Интересите на страната преди всичко, пък евроатлантизмът сам ще се оправи ! Еврочиновниците не им дреме за нас, не за това са поставени на постовете си от САЩ ! Вземи пример от бай Виктор ! :)

Кой му е дал правото да си изказва от името на България и да решава какво трябва да прави България?

Народа с > 70%

България ще наложи не вето, а импийчмънт

От дистанцията на времето, Цецка щеше да е МИЛИОН пъти по- добре. Никога нямаше да се изказва така русоробски. Никога нямаше да възхищава на ПП.

С такова к..рвенско поведение ще ни превърнат в кенефа на Европа докато от Украйна ще направят витрина! Слушайте ми думатам, западът в момента е бесен!!! БГ дължи пропсеритета си за последните 20години единствено и само на това, че е част от западния свят! Нито една страна, която е с РФ не е прокопсала- погледнете Грузия, Армения, всичко дето завършва на `стан`.... Путинска РФ е абсолютен парий и я чакат нелеки времена. Вместо да използваме възможността и по всякакъв начин да докажеме, че искаме да сме с ЕС, че сме солидарни с принципите, ние се въртиме като пу..ки! Ако в началото на 90те имахме оправдание за това как ни беше смачкал комунизма, сега няма да имаме. Ако искат ще ни изхвърлят отвсякъде и тогава накъде бе хора?! Ние доматите не можеме да си произведеме сами бе?! Или просто съседите ни ще ни поделят за 3дни като Путинската СВО, ама тоя път наистина! Не мога да повярвам, че народът ни е толкова тъп, че да иска да се върне в миналото, вместо да се опита да гледа в бъдещето и да не повтаря грешките си!!

какво пушите? или е от бустера

По-добре го питай тоя от снимката...от една страна, България щяла да наложи вето, той щял да иска от ЕС да използват механизмите си за спиране на войната.....ама от друга, ЕС да даде малко пари за границата, че сме зле, ЕС да направи това или онова за нас, ЕС да се скара на Македония..... те от ЕС да не са идиоти бе...или си с тях или не си с тях, мноо е просто

Викаш, преклонена главица, сабя не я сече, а?! Като не искат да помагат за опазването на "външната си граница" от ЕС, да си прибират мигрантите при тях! И без това танте им Меркел ги покани! Много им здраве и прав им път към ЕС на всякакви мигранти!