Радев и Алиев обсъдиха български предприятия да получават газ директно от Азербайджан (видео)

"За нас Азербайджан се утвърди като желан, приоритетен и надежден партньор", каза българският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какъв чеп намесват ал.невски???? Имото на този храм следваше отдавна да се промени за да не напомня че касае военната мощ на Россия, тази бандитска държава..

Не знаех, че Тодор Живков е имал извънбрачно синове близнаци.

С гордо вдигната глава си ставаме турска провинция! Ще се побратимим крепко с анадолските манафи.....,

Направихте си пропагандата 1 ден преди изборите! Ама какво стана с компенсациите за тока, защо правителството и всички медии пазят гробно мълчание?!

Без политика! Ден за размисъл е - нещо като ден на траур, но за размисъл.

дяца, газопровода танар е построен с една едничка цел! да доставя азерска газ за европа заобикаляйки рассия! от каспийско море на азерите, през грузия, турция, България, румъния , унгария, австрия , чехия та в германия! заобикаля армения и србия!

Ей богу нямат наяждане тия гелосани мастии... Години наред ток под масата, сега и газ...

Азарбейджанския диктатор, е добър зиктатор. Азерите нахлуват в Армения. Ще пращаме ли оръжия както за Украйна?

в същност,азерите гонят от земите си арменците! но ти си изпращай оръжие където си искаш!

А какъв ще бъде газа, "демократичен" азерски или " недемократичен" руски?

"Директно"?!? По въздуха ли ще го транспортират?!

РУСКИ газ ли ще ни доставя Азербайджан през зимата: "Понастоящем руски газ се доставя на Азербайджан по силата на споразумение за сезонен обмен на природен газ, подписано през юли 2021 г. между държавната компания "Азерконтракт" и "Газпром". Срокът на споразумението е до 2023 г. Споразумението предвижда доставка на газ от Азербайджан за Русия през летния сезон и аналогични количества газ от Русия за Азербайджан през зимния сезон. Обемът на доставките ще зависи от нивото на производство и потребление на газ в Азербайджан през летните месеци. Министърът на енергетиката на Азербайджан Парвиз Шахбазов заяви... че договорът предвижда доставка на 0,5 милиона кубически метра газ на ден. Държавната компания "Азерконтракт" е доставила 326,5 млн. куб. м газ на Русия през 2021 г. в рамките на договор за сезонен газов суап."?!

Най-после Булгаристан ще купува руски газ от Азербайджан.

Г-н Президент сложи си шапката,по-лесно ще ти тече мисълта.

Забравихте ли, че ЕС на крака ходи при Алиев.. И подписа едно с нищо не обвързващо страните мемурандулче за добра вола.. Алиев да удвои газа за Европа.. АМА СЛЕД 2027-ма година.. Щото дотогава.. НЯМА ДРУГИ ТРЪБИ по които азерскио газ да доди.. ТАНАП и ТАП повече от 10 милиарда за Европа няма как да пускат. И от тез 10 милиарда - осем са за Италия и по един за Гърция и България.. За повече трябват нови тръби. Но дъл ша ги пуща Алиев? Щото пък ЕС прие озеленителна програма, с която от 2027-ма година не трябва да ползва нефт и газ. Та дори и с молекули на свободата от Мексиканскио залив.. Ама колко му е.. 2027-ма година ей я де е.. Туй сега да не е 1998-ма га и БЪЧИ МАВЗОЛЕЙ го откри и обеща азерскио газ. Та ний чак до 1,1,2021-ва година го чакахме да доди.. Да можеш да чакаш.. Да зваеш да чакаш.. Туй посбедното ний си го можем. Натренирани сме..

Абе само аз ли чух румбата,че този свещен азерски газ ще го транзитираме за Европа,Румъния и т.н. само за България не чух ще има ли. Та ако няма за нашите нужди за чии ни е това фукане и фон дер да идва ами защото и го пращаме на тях,а за нас гола вода.

mesta na koito e po dobre da ne kazvate che ste bylgarin ... armenia, makedonia ... dobavia vseki den muncho

ima li drug idiot da kani toia dokato izbiva armenci ei taka za da otvleche vnimanieto na sveta ot kasapnicata v ukraina

pu pu da ne vi e uruki .. ubavcheta

Не осъдиха ли нападенията? За един приятел питам....

dvamata prezidenti na ppsledno i predposledno miasto v klasaciata prezidenta na koito iskam da prilicham

" Радев и Алиев обсъдиха български предприятия да получават газ директно от Азербайджан (Ето и рдзултата от договорката с Алиев) ... "Ще засегна тази тема на национално равнище, като се върна" " -- Твоят проблем ще бъде решен много скоро! Гарантирано, с трима говорих и всички казаха: "-- Ще видим ! "

Подозрително приличащи си профили имат двамата. Радев да не се окаже някое турско копеле, все пак е известен като лекето във ВВС.

Някой може ли да разясни какво означава "директно от Азербайджан"? Разбирам го като някакъв портал, който на квантово ниво прескача Турция през хиперпространството. Може и да греша де...

не само турция - прескача от една реалия в друга и после обратно пак тук. нещо като телепортация. прост зелен чорап с евроатналтическа Уриентация

и се материализра в българсите предприятия! Ура! Няма да плащаме комисионни на никого! Или, може би на гърците, на ...

БРАВО ! Алиев е умен и образован човек с Демократични Виждания и Политика на Дружба и Добросъседство с другите Държави !

С кървави ръце, изцапани с кръвта на невинни арменски дечица.

Ако Кирил Петков не беше форсирал с Мицотакис дострояването на конектора с Гърция нямаше да имаме нито азерски, нито руски газ. Това е истината. А Радев, Гълъб и вся асталная сволач сега се пъчат с чужди заслуги. Нейсе, важно е че газ ще има и никой няма “ да мре от студ и глад”.

Цената е важна????

...Да, по-ниска е два пъти!

Президент Радев , Гони Укрите от България !

като путинските тролове. Видя че руский корабль отива нах.й и бързо се преориентира

Радев излезе предвидлив плъх и напуска потъващия крайцер моцква на време. Браво!

Русията ще обеднява с ударни темпове. Край на рублите от Германия и останалите Европейски държави. Да продават на Индия ,където е страшно студено и на Африка :)))))

На Алиев му е ясно ,че "кризата"ще свърши и че сянката на Русия върху Азербайджан ще си остане.... Ами нашият ....също като Олаф Шолц си мисли ,че прави нещо ,а всъщност ......слугинаж и подлизурство!!! Никакво самочувствие,никакво достойнство....

А защо забравяш за “сянката” на Турция, която по скоро тегне върху Русия.

той има опит на червеното килимче,може да сподели;)

Мръсни долни предатели!!! Аз не мога да си обясня как българите биха могли пак да гласуват за същите престъпници които ни управляват години наред и с всеки един глас им дават шанса да продължават да крадат и да съсипват държавата ни. Вие малоумни ли сте? Не виждате ли докъде ни докараха????

Няма ли да бойкотираме азерския газ ? Диктатора им води война с армения

Аре с'я, мола ти са! Не е еврогейзерско ...

опорките от ЦК на Партията;)

Санкции за Азърбайджан!

До поясним на безкрайно тъпите к0пелдаци-съветофили. Азерите си върнаха територии заграбени и окупирани от Армения. Не са посягали на международно признатите граници на Армения. Тъпи рубладжии....То бива малоумни отрепки...Тавариш Путин отказа помощ на Армения точно по тази причина.

През 1920г само 94% от населението на Нагорни Карабах е от етнически арменци. Арменците са по тези земи от 4 век пр.н.е. То бая руски земи са "официално признати" за част от Украйна, а рано или късно, поляците ще се сетят, че и бая техни земи са част от Украйна ...

Браво! Радев най-после разбра, че трябва да работи за България, а не да протестира срещу собственото си правителство.

Полезна визита. Този път ''браво на Радев''. И той веднъж да направи нещо умно

Заради тях ли днес по обед беше блокиран половин кв.Изток? Покрай комплекс Есте на Домусчиев имаше десетки полицаи, патрулки, черни лимузини с номерче на стъклото, костюмирани охрани, делегации, и т.н. Хората наоколо си шушукаха, но не разбрах точно какво се случва?

Аз не искам газ от окупатор!

какъв окупатор бе, глупак неук ?

Няма проблем да се бомби Армения...

Хората вече ги считат за идиоти. Как може да си мислим че ще получаваме газ директно от Азербайджан, след като нямаме граница с тях.

Неудачно е точно да има президент. Особено такъв, който не се свени да използва вирус за да постигне целите си и да свали законно избрано правителство.

Ал. НЕВСКИ, духова музика почетни караули, салюти! Въобще голяма новина! Кой - кого облизва не разбрах!?

ама колко, кога и на точно каква цена. Щот скъпо има бол.

1 млрд. на година, от утре, на по-ниска цена от руската, два пъти!

щом ги знаеш,а ние ще сравним;)

Благодарение на ГЕРБ ! 2009, 2011, 2015.

Глиги записа ли се да воюва като наемник в Армения срещу нашествениците азери?

Не е, защото е подлога. В Армения не плащат пари за сега. Сега си е дал гъза под наем на христо иванов.

Алиев не е ли диктатор и бомби Армения? За него санкции и диверсификация няма ли??

Той тоз Алиев малък диктатор ли е ?

..., че не разбрах, как ни продават нещо което нямат /или поне нямат достатъчни количества/ и купуват от Русия!! Къде е стратегическото партньорство?

В пазарните борсови цени. Алиев продава газ на Газпром по TTF.