Коментари - Петков: Танов се е опитвал да прикрие братя Галеви | Днес.dir.bg

Петков: Танов се е опитвал да прикрие братя Галеви

Бившият вътрешен министър Румен Петков отвори нова страница в скандала с вицепремиера Цветан Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов около срещата му с братя Галеви.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Танов се е опитвал да прикрие братя Галеви | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов да се намеси,защото Танов е доказан глупак и явно не може да изпълни поръчките,които му се възлагат.А и като пийне,което става още от 10ч. сутринта с водка,вече не знае въобще къде се намира.Петков е най-големия боклук сред политиците и заслужава по-специално внимание,но Цветанов и Танов не са от калибъра му и няма да се справят с него.Петков и на "ти" с улицата и това му помага.Уж все случайно и по служба знае отблизо Митко Маслинката,Коце Маца,Маджо ио т.н.

Започна замеряне с мръсно бельо. Защо считат нас -публиката, че сме с толкова лош вкус??

Бойко и Цецо си подадоха сами оставките за да влезат в общината не ги е уволнявал Петков. Къса памет Бойко искаше от царя да го направи министър и като не го направи затова подаде оставка НЕ ПОМНИТЕ ЛИ

Съди ги бе,плевенски тарикат!Като си унищожил записите на разговорите от срещата,нищо не могат да докажат срещу теб!Мушеника си е МУШЕНИК!ЗНАЕ КАК СЕ ИГРАЯТ МРЪСНИТЕ ИГРИЧКИ!

изглежда пумен петков и компаня знаят всичко за всеки. тогава защо няма осудени и арести? куде са записите от срс? ако са унищожени, от кои и поради какув мотив? истината винаги може да буде открита и тя е публична таина. за ялост играчите в пиесата са активни политици и разплитането на тези свински черва може да стане само с нож! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има един лек за всички като Петков, Галеви и компания но ще ме наречете комунист!

Искам да допълня Р.Петков като настоявам ЦЦ да каже разработвал ли е не само Танов, а и Станишев и министрите му, Президента и екипа му, РЗС и ДПС, орташките партии Атака, СДС и ДСБ и можем ли да му вярваме ако го отрече. Нямам никакво доверие в почтеността на този прозрачен, дългонос манипулатор.

Много искаш,Панчо,даже не знаеш какво искаш.Дори настояваш.Какво ли не ражда премъдрата ти глава.И кого го интересува в кого имаш доверие и разни други твои си глупости.Що за напъни.Добре допълваш Р.Петков.Абе що не размахам вилата...

Румен Петков уволнил Танов по некадърност и тоя сега тръгнал да си отмъщава, като приглася на Цвъки. Жалка история. Още по-жалка е играта на Физа и Мутрата. Ние във форума можем да си позволим да се гъбаркаме, когато покрай изказването на сериозни позиции по политически теми и събития, използваме случая да се надприказваме, дърляме и кодошиме един друг. Но един министър на ВР и вицепремиер, както и самият премиер да изпадат до такова ниво с цел да унижават политически фигури, дори и Президента, за да си правят, както те си мислят авторитет, е изключително грозно, долно и просташко. Такова безпардонно омърсяване на институции и опоненти е показател за възпитанието, чувството за мярка и самоконтрола на хората - лица на ГЕРБ.

много съм съгласен с това,че герб принизиха всички институции до квартални клубове,прав си за това!но гадното е,че просто виждаме как наистина всички са гадини,1оо%-ви.гоце е тотално вплетен с червената мафия(спомни си сапард),а филчев и на черно-бял тв му ли

ТОЙ УВОЛНИ И БОЙКО БОРИСИВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ГЛ.СЕКРЕТАР НА МВР! САМО НАПОМНЯМ.....

Бойко и Цецо си подадоха сами оставките за да влезат в общината не ги е уволнявал Петков. Къса памет Бойко искаше от царя да го направи министър и като не го направи затова подаде оставка НЕ ПОМНИТЕ ЛИ

Да, реакция на слаби, компексирани и некадърни хора. Простак със самочувствие... познай... :(

че румен петков е невероятен б.... и тотално корумпиран престъпник,няма спор...че е най-големия алкохолик сред политиците-за това е свидетел пък цял плевен.за това,че пикае н..... в шадраваните на същия град посред бял ден-знае цяла цяла България!но цв.цв просто го съживява като политик с тия си вицове,изкарва го от забравата,където си беше,кротък и преял...като няма нищо черно на бяло,защо го прави?!и аз знам много слухове за софийския ъндърграунд,но...нали се сещате?или всичко е за това да има хляб за журналистическите подлоги,аикономиката както винаги да е на заден план,там явно сте ме перфектни,нали?

Вече не знам Р.Петков какъв е, вече не знам кой какъв е,но знам ,че Цв.Цв. почва да се превръща в нашенския вариант на Ал Бънди,макар и не толкова забавен!

Защо след като срещата на Р.П. с братята Галеви е била от съдбоносно за България естество няма никаква запазена годна следа от тази среща. Кой, кога, защо, как, по заповед или самоинициативно си позволи да унищожи (ако изобщо са използвани СРС-та) тази информация и Р.П. така и не огласи за какво си е хортувал с тези нагли мутри???

Много си в грешка. В парламента още тогава разглеждаха рапорта.Но при нас винаги гледаме да прехвърлим проблемита си на някоя друга глава.....

Стига с тези медийни изяви, крайно време е да се работи , както в белите държави, казано, проверено, аки има данни прокуратура, съд и т.н, иначе се превърнахме в една голяма говорилня и в зависимост от връзките в медите , изявите им стават все по-масирани, омръзна ни този цирк.

ПИША ЗА ГРАЖДАНИНА, КОЙТО СПОМЕНА ЗА МОРАЛА НА РУМЕН ПЕТКОВ. ТОЙ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ МОРАЛА Е ЦЕННОСТ И НЕ БИВА ДА ДА ГО СМЕСВА С ИМЕТО НА ПЕТКОВ. ВЯРНО Е НЕГОВОТО РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАНЕ, А НЕ ЕМОЦИОНАЛНО.

ВИНАГИ ЩЕ НАПОМНЯМ ЗА "ИСТИНАТА ИЛИ ЛЪЖАТА". МНОГО ХОРА ДОПУСКАТ ГРЕШКА, КАТО ВЯРВАТ НА ТВЪРДЕНИЕТО ЗА "ИСТИНТА И ЛЪЖАТА" ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТВЪРДИ , ЧЕ ИСТИНАТА Е = НА ЛЪЖАТА. С ТОВА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА, КОЕТО Е ВЯРНО И , КОЕТО Е НЕ ВЯРНО.

tomazow

ПИСНА МИ ОТ ПРОПАГАНДА ((( ИСКАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТЕЗИ ОБВИНЕНИЯ , А СЛЕД ТОВА ИСКАМ ОТ Цветанов НЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ НЕ Е КРАЛ(за 3 г , около 1 милион хонора - американка подлога + ГЕРБерски делаверки) , А ОБЯСНЕНИЕ - ЗАЩО КРАДЯХ И ВЗИМАХ ПОДКУПИ ОТ ЧУЖДИ СЛУЖБИ !!!!!!! Писна ми и от пропагандата от така наречените ""национални"" телевизии действат поръчково , особено БТВ , която винаги изпълнява гео политическата си пропаганда на собствениците си извън атлантика ! Онзи ден гледах глупости на някаква жена , чула от някакъв прокурор , на който Филчев му казал : - Имаш ли деца ! Извинявам се , но това са за селските кръчми , какъвто и да е Филчев ....... ами не се прави така , че даже и лично бил насекъл главата с брадва на .... някаква !?!?!?!?!? ку ку ру ку !!! Нали знаете , че от ухо на ухо , историята се изкривява в зависимост от нуждите на някой , дори и да е попитал някой дали има деца !? Ами може пък да го е заплашвал , че ще го уволни , защото не си гледа съвестно работата и , че няма как да гледа семейството си и тн и тн и тн !!! Аман от пропаганда ! Цветанов да отива в затвора .... няма смисъл да обяснява как е спечелил към 1 милион лева за около 3 години !?!?!? Физкултурник ще дава """консултации""" на тема БИЗНЕС , ПРЕВЕНЦИЯ , ПРЕСТЪПНОСТ И ТН И ТН !?!? Извинявам се , но това може само екип от специалисти(истински) - ИКОНОМИСТИ , МЕНИДЖЪРИ , СПЕЦ СЛУЖБИ и тн и тн и тн , а това , че мнимата """ФОНДАЦИЯ""" е към ЧУЖДИ СЛУЖБИ , тоест Цветанов просто си взима хонорара от професия ""американска подлога"" Не случайно постоянно целува пУорлик !!! Жалко , че нямаме политици патриоти , за да го шутират с краката на пред това ГМО - ШПИОНСКО - """ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО""" УОРЛИК !!! Иначе на него специално не можем да се сърдим , той просто подготвя следващата американска подлога - явно за президент(с един замах цяла държава) ! Само като погледнете дипломитена Цветанов ще се убедите , че той е поредната разработка на ЦРУ и Сорос , защото като изключим дипломата от физкултурния "Университет"с професия - физкултурник , останалите тапийки са някакви мними курсЧета за по-месец от държавния департамент на гнусна САЩ , като дори е възможно да не е и ходил на тях , факта , че на английски език сигурно разбира само Yes и Ok (((((( говори достатъчно , а това колко въобще са законни тези тапийки е друг въпрос , все пак хората учат по 5г криминология и тн и тн и тн , а такива курсЧета са просто като за повече информация , а господина в чужда държава взима за няколко месечни курсове - няколко дипломи !?!?!?!?!? КАК ПЪК НИКОЙ НЕ ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОЗИ ПАРАДОКС ...... МНОГО МИ СЕ ИСКА В ПОРЕДНОТО МУ АКТЬОРСКО МЕРОПРИЯТИЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА , ДА ГО ПОМОЛЯТ ДА ПРОВЕДЕ ЕДИН РАЗГОВОР НА .... АНГЛИЙСКИ !!! ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ ЦИРК !

Румен Петков и морал? Айде моля ви се...

Ти лично ли го познаваш?

А ти познаваш ли го?

Поздравления Мравчо - умно, смислено и ителигентно изказване! Но съм убеден, че зомбираните Гербери,,,,,изобщо не вдеват, какво им говориш...за жалост! И няма да се изненадам, ако не ни го натресат Цвъ Цвъ и за президент. Но опростачването е пълно и повсеместно!

Обикновено никой нов шеф не храни добри чувства към предшественика си, но грозните и пошли изпълнения на Мутрата и Физа са направо отвратителни. В ход са всякакви долни клевети, закани, манипулации и интриги, които показват морала им / умишлено не употребявам израза морална чистота, защото за чистота при тях изобщо не може да става дума/. С оскъдното си образование и бъкащо от комклекси възпитание, те принизиха до минимум авторитета на постовете които са окупирали. Никога БГ не е имала толкова неподготвени, некултурни, нечистоплътни и жалки управници.

Мравчо,Мравчо,где така...?Пак си сбъркал пътя и говориш несвързано...или някой ти подсказва,а ти не го разбираш.

Но комент. Под нивото ми е.

А пък на мен нещо ми писна от културни, високообразовани мошеници, крадци и наглеци!

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България.. Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС.. .Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ .. Това е положението , засега ))

Крайно време е този Цветанов да носи отговорност за глупостите , които пуска в публичното пространство! Петков ни най-малко не ми е симпатичен, но в интресес на обективната истина в случая е ПРАВ. Еми Цвъ Цвъ..да си докаже твърденията..да даде документи и т.н или да си мълчи...безобразие , взеха ни за боядисани канарчета. Иначе - СЪД! Така правят в нормалните държави! не може да бръщолеви, глупост след глупост и вероятно комунистите са прави - че отвлича внимание!

Ясно е само едно.ГЕРБ са най-елементарната част от развитието на БКП.Кадрите им са тези които не попаднаха в никой по-читав проект.Не могат дори да откраднат като бащиците си,за управленските им действия или по-скоро бездействия да не говорим.Тотални некадърници.Че не е ли ясно на хората Боко чий проект е.Защо не закача "каката" Емел Етем?Кой беше там топлата връзка?Др.Петков май?Защо не закача Д.Пеевски?Кой там е топлата връзка?Др. Петков май?Кой крепеше олигарсите?Пак същия май?Е какво се чудите е ли ГЕРБ креатура на БСП и командва ли Р.Петков Боко Тиквата? А защо Боко подхлъзва Цецко Шестака се сетете сами?

Пак послъгваш-сигурно си от най-неелементарната част от развитието на БКП - руменпетковци,станишевци,янета....и техните ,,читави,, проекти.Ако не беше толкова гадно,щеше да е много весело.Но все пак разсъжденията ти ободряват и разведряват с всеобхватността си- кой кого подхлъзнал,кой кого командвал,топли и студени връзки и т.н.Май доста неща са ти ,,ясни,,.

Да се уточним - кога са се срещнали Галеви с Румен Петков 2006, както се тиражира, или 2008 малко преди Румен Петков да бъде махнат от поста министър, за дрога ли е ставало въпрос или за мокра поръчка от най-високо място към мафията, блокирана не без помощта на чужда служба с цената на осветен агент? Превъртането на времето случайно ли е или цели да замаже причинната връзка между факти и събития, защото държавата извършва убийства с помощта на мафията както казва Алексей Петров? Има ли връзка между изказването на Бил Гейтс по онова време, че ако не се промени имиграционната политика за хайтек специалисти САЩ ще изпаднат в дълбока криза и поръчката от някои висши БСП кръгове към мафията?

С ирония и интелигентно чувство за хумор - което форумните ченгета няма как да разберат - Румен Петков с въпросите си завря таралежите Цецо Шестака и Ваньо Глупака в дупето на Бойко Борисов. Жал ми е за последния...

Това с "интелигентното чувство за хумор" е силно преувеличено! Освен ако циничността на един пошъл простак не е критерият...

Къде в разговора видяхте или чухте цинизми или простащини. Не е ли време да станем реалисти и независимо дали харесваме или не /по много причини/ някой коментираме фактите а не нашите чувства.

Жал ми е за мен, за разумните и интелигентни хора, жал ми е за България попаднала под ботушите на тези нискочели примати.

Как пък не за Мутрата. Жал ми е за мен, за разумните и интелигентни хора, жал ми е за България попаднала под ботушите на тези нискочели примати. Копнея за деня, в който ще ги изпратим в небитието, а още по-добре първо в затвора, а после в небитието.

Ти за разумен и интилигентен ли се считаш?Копней си в дупката...

Сигурно Р. Петков не е светец, но ако е толкова виновен нат.правете така, че да бъде осъден, останалото саприказки за женския пазар. Стига с тези безмислени обвинения хвърлени в пространството за да забравим, че идва зимата и високите сметки, които няма да можем да си плащаме.

Др. Р. П. защо не отиде тези приказки да ги говори във ФБР или Европол ? Може пък и там да му повярват, кой знае ?

Има ли форум в който още да не си изсрал тая твоя гениална мисъл?

Това тъпо овне сигурно е бая тлъстичко, защото и мисловната му дейност е много тромава и елементарна. Бих го схрускал с кеф.

Може би защото не е слугувал на тези служби. Ако си гледал интервюто сигурно нямаше да задаваш тъпи въпроси. Мислиш ли че тези служби не държат нашите политици зависими поради нааканите им дупета? Нима те не знаят за апартаменти, хотели, банки, групировки и т.н.? Само че това ще излезе наяве когато вече не са им необходими.

Прав си arhar-e, Какви ги приказва Р.П. при толкова авторитетните твърдения на представители на ГЕРБ. Толкова много аргументи и улики разкриха Вальо Танов и Министър Ц.Цветанов, че е чудно как Н.Филчев и Р.Петков не са вече в следствените арести! Навярно Прокуратурата счита думите на един министър и един генерал от управляващите, още за недостатъчни! Това е крайно време да се промени! Щом Ц.Цветанов каже,ч за някой има най-малкото съмнение за извършено престъпление прокуратурата, трябва да се обучи да действа незабавно! А, после специализираният съд, коиро се очаква да започне да работи под наблюдението на Премиера и заместниците му, май, ще такъв какъвто трябва да бъде! Иде денят в който реда в България настъпва!

Майтапиш се, нали?! Ако не..., лошо...

Руменчо Петков е най-добрият вокален изпълнител на арията "Крадецът вика - дръжте крадеца!" от операта "Разплаканата държава". Поне от 10 години няма по-добър! Аферим, джанъм. А сега си поиграй малко на табла за успокоение на гласните струни.

Кой те е заблудил, че зловещото ти грачене може да мине за средновековна балада. Я си избери някой друг псевдоним. Предлагам ти скърцащата врата, или отчаяният фалцет, или изпусната по стълбите тенекиена подлога.

Абе тъпо влечуго, ти ли играеш табла с Руменчо, че се засягаш?! Пиша това име, защото е оперен термин. А ти си просто животно и ума ти не го схваща.

Продължават да ни заливат с безсмислена пумия. Една жена в коридора каза, че ... Смешници. Със смешните си опити да отвлекат вниманието на народа то болните проблеми - няма здравеопазване, няма адекватно лечение, няма образование, няма наука. Всичко рухва. Господа управляващите не виждат ли, че пясъчният замък изсъхна и вече се разпада, ако не намеряте спешно решение и не спрат с дребните игрички, ще дойде момент, в който няма да има връщане назад и наистина крехкото статукво ще стане буквално на пух и прах.

Пак имаш видения, рисуваш апокалиптични картини и заливаш с п/У/омия.А животът си върви,по пътищата милиони автомобили,заведенията пълни,макар и не лесно хората живеят.Здравеопазване, образование и наука няма отдавна.Това се забелязва най-добре в условия на криза.Нещо послъгваш ...или така ти се иска.

Ти сигурно си личен приятел с Дянков. Друго обяснение на оптимизма ти не намирам. Никой не очаква недоволни тълпи да скандират пред парпламента, да палят знамена и да събарят правителства. Апатията сред българите е повсеместна. Но очаквам поредната вълна от млади, грамотни и образовани емигранти. Пък нека кафенетата и магазините, както и чалготеките да са пълни. Питай познатите си с малки деца, дали искат те да учат и да живеят в България. Питай студентите, които наистина учат, дали искат да работят в България. Не е страшно, когато хората се бунтуват явно пред управниците, страшно е, когато се изнасят тихомълком. Ама щом хоратя пият и пазаруват, да не се плашим, нали. Хайде със здраве.

tomazow

Вярно е , дори и по тъйнаречените ""национални"" телевизии действат поръчково , особено БТВ , която винаги изпълнява гео политическата си пропаганда на собствениците си извън атлантика ! Онзи ден гледах глупости на някаква жена , чула от някакъв прокурор , на който Филчев му казал : - Имаш ли деца ! Извинявам се , но това са за селските кръчми , какъвто и да е Филчев ....... ами не се прави така , че даже и лично бил насекъл главата с брадва на .... някаква !?!?!?!?!? ку ку ру ку !!! Нали знаете , че от ухо на ухо , историята се изкривява в зависимост от нуждите на някой , дори и да е попитал някой дали има деца !? Ами може пък да го е заплашвал , че ще го уволни , защото не си гледа съвестно работата и , че няма как да гледа семейството си и тн и тн и тн !!! Аман от пропаганда ! Цветанов да отива в затвора .... няма смисъл да обяснява как е спечелил към 1 милион лева за около 3 години !?!?!? Физкултурник ще дава """консултации""" на тема БИЗНЕС , ПРЕВЕНЦИЯ , ПРЕСТЪПНОСТ И ТН И ТН !?!? Извинявам се , но това може само екип от специалисти(истински) - ИКОНОМИСТИ , МЕНИДЖЪРИ , СПЕЦ СЛУЖБИ и тн и тн и тн , а това , че мнимата """ФОНДАЦИЯ""" е към ЧУЖДИ СЛУЖБИ , тоест Цветанов просто си взима хонорара от професия ""американска подлога"" Не случайно постоянно целува пУорлик !!! Жалко , че нямаме политици патриоти , за да го шутират с краката на пред това ГМО - ШПИОНСКО - """ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО""" УОРЛИК !!! Иначе на него специално не можем да се сърдим , той просто подготвя следващата американска подлога - явно за президент(с един замах цяла държава) ! Само като погледнете дипломитена Цветанов ще се убедите , че той е поредната разработка на ЦРУ и Сорос , защото като изключим дипломата от физкултурния "Университет"с професия - физкултурник , останалите тапийки са някакви мними курсЧета за по-месец от държавния департамент на гнусна САЩ , като дори е възможно да не е и ходил на тях , факта , че на английски език сигурно разбира само Yes и Ok (((((( говори достатъчно , а това колко въобще са законни тези тапийки е друг въпрос , все пак хората учат по 5г криминология и тн и тн и тн , а такива курсЧета са просто като за повече информация , а господина в чужда държава взима за няколко месечни курсове - няколко дипломи !?!?!?!?!? КАК ПЪК НИКОЙ НЕ ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОЗИ ПАРАДОКС ...... МНОГО МИ СЕ ИСКА В ПОРЕДНОТО МУ АКТЬОРСКО МЕРОПРИЯТИЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА , ДА ГО ПОМОЛЯТ ДА ПРОВЕДЕ ЕДИН РАЗГОВОР НА .... АНГЛИЙСКИ !!! ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ ЦИРК !

Пикаещият във фонтаните ли лъже, че Цецо Шестака лъже, или Цецо Шестакът лъже, че Пикаещият във фонтаните лъже?

За голямо съжаление Румен Петков е напълно прав защото сега управляващите се забъркаха сами в махленски клюки за отвличане на вниманието от основните проблеми.От бягството на адекватен отговор няма излизане-това ще го усети Бойко Борисов.Всяко забавяне е пагубно за него и ГЕРБ.

За голямо твое съжаление,Румен Петков е толкова злощастно апробиран политически,че всяко негово изявление се посреща с дружески смях.Публичната му поява е една прекрасна и съвършено безплатна реклама за ГЕРБ.Желаем му добро здраве и по-чести изяви,както и на тебе.

Ясно е само едно.ГЕРБ са най-елементарната част от развитието на БКП.Кадрите им са тези които не попаднаха в никой по-читав проект.Не могат дори да откраднат като бащиците си,за управленските им действия или по-скоро бездействия да не говорим.Тотални некадърници

Забелязвам, че дружеският смях вече преминава в скърцане на зъби и люти клетви изречени с пяна на устата. Да викам ли санитарите от 4 км?

Съвсем си объркан момченце щом припяваш на Мара подробната.Ако имате нещо арестувайте Румен Петков.Другото е ала бала.И му отговорете на въпросите.

Замерянето с фекалии продължава с пълна сила ... И наситина хората вече позабравиха скандала с апартаментите на Цветанов - ченгеджийска история от всякъде просто.

Коментари - Петков: Танов се е опитвал да прикрие братя Галеви | Днес.dir.bg

Петков: Танов се е опитвал да прикрие братя Галеви

Бившият вътрешен министър Румен Петков отвори нова страница в скандала с вицепремиера Цветан Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов около срещата му с братя Галеви.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Танов се е опитвал да прикрие братя Галеви | Днес.dir.bg

Коментари

Борисов да се намеси,защото Танов е доказан глупак и явно не може да изпълни поръчките,които му се възлагат.А и като пийне,което става още от 10ч. сутринта с водка,вече не знае въобще къде се намира.Петков е най-големия боклук сред политиците и заслужава по-специално внимание,но Цветанов и Танов не са от калибъра му и няма да се справят с него.Петков и на "ти" с улицата и това му помага.Уж все случайно и по служба знае отблизо Митко Маслинката,Коце Маца,Маджо ио т.н.

Започна замеряне с мръсно бельо. Защо считат нас -публиката, че сме с толкова лош вкус??

Бойко и Цецо си подадоха сами оставките за да влезат в общината не ги е уволнявал Петков. Къса памет Бойко искаше от царя да го направи министър и като не го направи затова подаде оставка НЕ ПОМНИТЕ ЛИ

Съди ги бе,плевенски тарикат!Като си унищожил записите на разговорите от срещата,нищо не могат да докажат срещу теб!Мушеника си е МУШЕНИК!ЗНАЕ КАК СЕ ИГРАЯТ МРЪСНИТЕ ИГРИЧКИ!

изглежда пумен петков и компаня знаят всичко за всеки. тогава защо няма осудени и арести? куде са записите от срс? ако са унищожени, от кои и поради какув мотив? истината винаги може да буде открита и тя е публична таина. за ялост играчите в пиесата са активни политици и разплитането на тези свински черва може да стане само с нож! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има един лек за всички като Петков, Галеви и компания но ще ме наречете комунист!

Искам да допълня Р.Петков като настоявам ЦЦ да каже разработвал ли е не само Танов, а и Станишев и министрите му, Президента и екипа му, РЗС и ДПС, орташките партии Атака, СДС и ДСБ и можем ли да му вярваме ако го отрече. Нямам никакво доверие в почтеността на този прозрачен, дългонос манипулатор.

Много искаш,Панчо,даже не знаеш какво искаш.Дори настояваш.Какво ли не ражда премъдрата ти глава.И кого го интересува в кого имаш доверие и разни други твои си глупости.Що за напъни.Добре допълваш Р.Петков.Абе що не размахам вилата...

Румен Петков уволнил Танов по некадърност и тоя сега тръгнал да си отмъщава, като приглася на Цвъки. Жалка история. Още по-жалка е играта на Физа и Мутрата. Ние във форума можем да си позволим да се гъбаркаме, когато покрай изказването на сериозни позиции по политически теми и събития, използваме случая да се надприказваме, дърляме и кодошиме един друг. Но един министър на ВР и вицепремиер, както и самият премиер да изпадат до такова ниво с цел да унижават политически фигури, дори и Президента, за да си правят, както те си мислят авторитет, е изключително грозно, долно и просташко. Такова безпардонно омърсяване на институции и опоненти е показател за възпитанието, чувството за мярка и самоконтрола на хората - лица на ГЕРБ.

много съм съгласен с това,че герб принизиха всички институции до квартални клубове,прав си за това!но гадното е,че просто виждаме как наистина всички са гадини,1оо%-ви.гоце е тотално вплетен с червената мафия(спомни си сапард),а филчев и на черно-бял тв му ли

ТОЙ УВОЛНИ И БОЙКО БОРИСИВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ГЛ.СЕКРЕТАР НА МВР! САМО НАПОМНЯМ.....

Бойко и Цецо си подадоха сами оставките за да влезат в общината не ги е уволнявал Петков. Къса памет Бойко искаше от царя да го направи министър и като не го направи затова подаде оставка НЕ ПОМНИТЕ ЛИ

Да, реакция на слаби, компексирани и некадърни хора. Простак със самочувствие... познай... :(

че румен петков е невероятен б.... и тотално корумпиран престъпник,няма спор...че е най-големия алкохолик сред политиците-за това е свидетел пък цял плевен.за това,че пикае н..... в шадраваните на същия град посред бял ден-знае цяла цяла България!но цв.цв просто го съживява като политик с тия си вицове,изкарва го от забравата,където си беше,кротък и преял...като няма нищо черно на бяло,защо го прави?!и аз знам много слухове за софийския ъндърграунд,но...нали се сещате?или всичко е за това да има хляб за журналистическите подлоги,аикономиката както винаги да е на заден план,там явно сте ме перфектни,нали?

Вече не знам Р.Петков какъв е, вече не знам кой какъв е,но знам ,че Цв.Цв. почва да се превръща в нашенския вариант на Ал Бънди,макар и не толкова забавен!

Защо след като срещата на Р.П. с братята Галеви е била от съдбоносно за България естество няма никаква запазена годна следа от тази среща. Кой, кога, защо, как, по заповед или самоинициативно си позволи да унищожи (ако изобщо са използвани СРС-та) тази информация и Р.П. така и не огласи за какво си е хортувал с тези нагли мутри???

Много си в грешка. В парламента още тогава разглеждаха рапорта.Но при нас винаги гледаме да прехвърлим проблемита си на някоя друга глава.....

Стига с тези медийни изяви, крайно време е да се работи , както в белите държави, казано, проверено, аки има данни прокуратура, съд и т.н, иначе се превърнахме в една голяма говорилня и в зависимост от връзките в медите , изявите им стават все по-масирани, омръзна ни този цирк.

ПИША ЗА ГРАЖДАНИНА, КОЙТО СПОМЕНА ЗА МОРАЛА НА РУМЕН ПЕТКОВ. ТОЙ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ МОРАЛА Е ЦЕННОСТ И НЕ БИВА ДА ДА ГО СМЕСВА С ИМЕТО НА ПЕТКОВ. ВЯРНО Е НЕГОВОТО РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАНЕ, А НЕ ЕМОЦИОНАЛНО.

ВИНАГИ ЩЕ НАПОМНЯМ ЗА "ИСТИНАТА ИЛИ ЛЪЖАТА". МНОГО ХОРА ДОПУСКАТ ГРЕШКА, КАТО ВЯРВАТ НА ТВЪРДЕНИЕТО ЗА "ИСТИНТА И ЛЪЖАТА" ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТВЪРДИ , ЧЕ ИСТИНАТА Е = НА ЛЪЖАТА. С ТОВА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА, КОЕТО Е ВЯРНО И , КОЕТО Е НЕ ВЯРНО.

tomazow

ПИСНА МИ ОТ ПРОПАГАНДА ((( ИСКАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТЕЗИ ОБВИНЕНИЯ , А СЛЕД ТОВА ИСКАМ ОТ Цветанов НЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ НЕ Е КРАЛ(за 3 г , около 1 милион хонора - американка подлога + ГЕРБерски делаверки) , А ОБЯСНЕНИЕ - ЗАЩО КРАДЯХ И ВЗИМАХ ПОДКУПИ ОТ ЧУЖДИ СЛУЖБИ !!!!!!! Писна ми и от пропагандата от така наречените ""национални"" телевизии действат поръчково , особено БТВ , която винаги изпълнява гео политическата си пропаганда на собствениците си извън атлантика ! Онзи ден гледах глупости на някаква жена , чула от някакъв прокурор , на който Филчев му казал : - Имаш ли деца ! Извинявам се , но това са за селските кръчми , какъвто и да е Филчев ....... ами не се прави така , че даже и лично бил насекъл главата с брадва на .... някаква !?!?!?!?!? ку ку ру ку !!! Нали знаете , че от ухо на ухо , историята се изкривява в зависимост от нуждите на някой , дори и да е попитал някой дали има деца !? Ами може пък да го е заплашвал , че ще го уволни , защото не си гледа съвестно работата и , че няма как да гледа семейството си и тн и тн и тн !!! Аман от пропаганда ! Цветанов да отива в затвора .... няма смисъл да обяснява как е спечелил към 1 милион лева за около 3 години !?!?!? Физкултурник ще дава """консултации""" на тема БИЗНЕС , ПРЕВЕНЦИЯ , ПРЕСТЪПНОСТ И ТН И ТН !?!? Извинявам се , но това може само екип от специалисти(истински) - ИКОНОМИСТИ , МЕНИДЖЪРИ , СПЕЦ СЛУЖБИ и тн и тн и тн , а това , че мнимата """ФОНДАЦИЯ""" е към ЧУЖДИ СЛУЖБИ , тоест Цветанов просто си взима хонорара от професия ""американска подлога"" Не случайно постоянно целува пУорлик !!! Жалко , че нямаме политици патриоти , за да го шутират с краката на пред това ГМО - ШПИОНСКО - """ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО""" УОРЛИК !!! Иначе на него специално не можем да се сърдим , той просто подготвя следващата американска подлога - явно за президент(с един замах цяла държава) ! Само като погледнете дипломитена Цветанов ще се убедите , че той е поредната разработка на ЦРУ и Сорос , защото като изключим дипломата от физкултурния "Университет"с професия - физкултурник , останалите тапийки са някакви мними курсЧета за по-месец от държавния департамент на гнусна САЩ , като дори е възможно да не е и ходил на тях , факта , че на английски език сигурно разбира само Yes и Ok (((((( говори достатъчно , а това колко въобще са законни тези тапийки е друг въпрос , все пак хората учат по 5г криминология и тн и тн и тн , а такива курсЧета са просто като за повече информация , а господина в чужда държава взима за няколко месечни курсове - няколко дипломи !?!?!?!?!? КАК ПЪК НИКОЙ НЕ ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОЗИ ПАРАДОКС ...... МНОГО МИ СЕ ИСКА В ПОРЕДНОТО МУ АКТЬОРСКО МЕРОПРИЯТИЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА , ДА ГО ПОМОЛЯТ ДА ПРОВЕДЕ ЕДИН РАЗГОВОР НА .... АНГЛИЙСКИ !!! ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ ЦИРК !

Румен Петков и морал? Айде моля ви се...

Ти лично ли го познаваш?

А ти познаваш ли го?

Поздравления Мравчо - умно, смислено и ителигентно изказване! Но съм убеден, че зомбираните Гербери,,,,,изобщо не вдеват, какво им говориш...за жалост! И няма да се изненадам, ако не ни го натресат Цвъ Цвъ и за президент. Но опростачването е пълно и повсеместно!

Обикновено никой нов шеф не храни добри чувства към предшественика си, но грозните и пошли изпълнения на Мутрата и Физа са направо отвратителни. В ход са всякакви долни клевети, закани, манипулации и интриги, които показват морала им / умишлено не употребявам израза морална чистота, защото за чистота при тях изобщо не може да става дума/. С оскъдното си образование и бъкащо от комклекси възпитание, те принизиха до минимум авторитета на постовете които са окупирали. Никога БГ не е имала толкова неподготвени, некултурни, нечистоплътни и жалки управници.

Мравчо,Мравчо,где така...?Пак си сбъркал пътя и говориш несвързано...или някой ти подсказва,а ти не го разбираш.

Но комент. Под нивото ми е.

А пък на мен нещо ми писна от културни, високообразовани мошеници, крадци и наглеци!

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България.. Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС.. .Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ .. Това е положението , засега ))

Крайно време е този Цветанов да носи отговорност за глупостите , които пуска в публичното пространство! Петков ни най-малко не ми е симпатичен, но в интресес на обективната истина в случая е ПРАВ. Еми Цвъ Цвъ..да си докаже твърденията..да даде документи и т.н или да си мълчи...безобразие , взеха ни за боядисани канарчета. Иначе - СЪД! Така правят в нормалните държави! не може да бръщолеви, глупост след глупост и вероятно комунистите са прави - че отвлича внимание!

Ясно е само едно.ГЕРБ са най-елементарната част от развитието на БКП.Кадрите им са тези които не попаднаха в никой по-читав проект.Не могат дори да откраднат като бащиците си,за управленските им действия или по-скоро бездействия да не говорим.Тотални некадърници.Че не е ли ясно на хората Боко чий проект е.Защо не закача "каката" Емел Етем?Кой беше там топлата връзка?Др.Петков май?Защо не закача Д.Пеевски?Кой там е топлата връзка?Др. Петков май?Кой крепеше олигарсите?Пак същия май?Е какво се чудите е ли ГЕРБ креатура на БСП и командва ли Р.Петков Боко Тиквата? А защо Боко подхлъзва Цецко Шестака се сетете сами?

Пак послъгваш-сигурно си от най-неелементарната част от развитието на БКП - руменпетковци,станишевци,янета....и техните ,,читави,, проекти.Ако не беше толкова гадно,щеше да е много весело.Но все пак разсъжденията ти ободряват и разведряват с всеобхватността си- кой кого подхлъзнал,кой кого командвал,топли и студени връзки и т.н.Май доста неща са ти ,,ясни,,.

Да се уточним - кога са се срещнали Галеви с Румен Петков 2006, както се тиражира, или 2008 малко преди Румен Петков да бъде махнат от поста министър, за дрога ли е ставало въпрос или за мокра поръчка от най-високо място към мафията, блокирана не без помощта на чужда служба с цената на осветен агент? Превъртането на времето случайно ли е или цели да замаже причинната връзка между факти и събития, защото държавата извършва убийства с помощта на мафията както казва Алексей Петров? Има ли връзка между изказването на Бил Гейтс по онова време, че ако не се промени имиграционната политика за хайтек специалисти САЩ ще изпаднат в дълбока криза и поръчката от някои висши БСП кръгове към мафията?

С ирония и интелигентно чувство за хумор - което форумните ченгета няма как да разберат - Румен Петков с въпросите си завря таралежите Цецо Шестака и Ваньо Глупака в дупето на Бойко Борисов. Жал ми е за последния...

Това с "интелигентното чувство за хумор" е силно преувеличено! Освен ако циничността на един пошъл простак не е критерият...

Къде в разговора видяхте или чухте цинизми или простащини. Не е ли време да станем реалисти и независимо дали харесваме или не /по много причини/ някой коментираме фактите а не нашите чувства.

Жал ми е за мен, за разумните и интелигентни хора, жал ми е за България попаднала под ботушите на тези нискочели примати.

Как пък не за Мутрата. Жал ми е за мен, за разумните и интелигентни хора, жал ми е за България попаднала под ботушите на тези нискочели примати. Копнея за деня, в който ще ги изпратим в небитието, а още по-добре първо в затвора, а после в небитието.

Ти за разумен и интилигентен ли се считаш?Копней си в дупката...

Сигурно Р. Петков не е светец, но ако е толкова виновен нат.правете така, че да бъде осъден, останалото саприказки за женския пазар. Стига с тези безмислени обвинения хвърлени в пространството за да забравим, че идва зимата и високите сметки, които няма да можем да си плащаме.

Др. Р. П. защо не отиде тези приказки да ги говори във ФБР или Европол ? Може пък и там да му повярват, кой знае ?

Има ли форум в който още да не си изсрал тая твоя гениална мисъл?

Това тъпо овне сигурно е бая тлъстичко, защото и мисловната му дейност е много тромава и елементарна. Бих го схрускал с кеф.

Може би защото не е слугувал на тези служби. Ако си гледал интервюто сигурно нямаше да задаваш тъпи въпроси. Мислиш ли че тези служби не държат нашите политици зависими поради нааканите им дупета? Нима те не знаят за апартаменти, хотели, банки, групировки и т.н.? Само че това ще излезе наяве когато вече не са им необходими.

Прав си arhar-e, Какви ги приказва Р.П. при толкова авторитетните твърдения на представители на ГЕРБ. Толкова много аргументи и улики разкриха Вальо Танов и Министър Ц.Цветанов, че е чудно как Н.Филчев и Р.Петков не са вече в следствените арести! Навярно Прокуратурата счита думите на един министър и един генерал от управляващите, още за недостатъчни! Това е крайно време да се промени! Щом Ц.Цветанов каже,ч за някой има най-малкото съмнение за извършено престъпление прокуратурата, трябва да се обучи да действа незабавно! А, после специализираният съд, коиро се очаква да започне да работи под наблюдението на Премиера и заместниците му, май, ще такъв какъвто трябва да бъде! Иде денят в който реда в България настъпва!

Майтапиш се, нали?! Ако не..., лошо...

Руменчо Петков е най-добрият вокален изпълнител на арията "Крадецът вика - дръжте крадеца!" от операта "Разплаканата държава". Поне от 10 години няма по-добър! Аферим, джанъм. А сега си поиграй малко на табла за успокоение на гласните струни.

Кой те е заблудил, че зловещото ти грачене може да мине за средновековна балада. Я си избери някой друг псевдоним. Предлагам ти скърцащата врата, или отчаяният фалцет, или изпусната по стълбите тенекиена подлога.

Абе тъпо влечуго, ти ли играеш табла с Руменчо, че се засягаш?! Пиша това име, защото е оперен термин. А ти си просто животно и ума ти не го схваща.

Продължават да ни заливат с безсмислена пумия. Една жена в коридора каза, че ... Смешници. Със смешните си опити да отвлекат вниманието на народа то болните проблеми - няма здравеопазване, няма адекватно лечение, няма образование, няма наука. Всичко рухва. Господа управляващите не виждат ли, че пясъчният замък изсъхна и вече се разпада, ако не намеряте спешно решение и не спрат с дребните игрички, ще дойде момент, в който няма да има връщане назад и наистина крехкото статукво ще стане буквално на пух и прах.

Пак имаш видения, рисуваш апокалиптични картини и заливаш с п/У/омия.А животът си върви,по пътищата милиони автомобили,заведенията пълни,макар и не лесно хората живеят.Здравеопазване, образование и наука няма отдавна.Това се забелязва най-добре в условия на криза.Нещо послъгваш ...или така ти се иска.

Ти сигурно си личен приятел с Дянков. Друго обяснение на оптимизма ти не намирам. Никой не очаква недоволни тълпи да скандират пред парпламента, да палят знамена и да събарят правителства. Апатията сред българите е повсеместна. Но очаквам поредната вълна от млади, грамотни и образовани емигранти. Пък нека кафенетата и магазините, както и чалготеките да са пълни. Питай познатите си с малки деца, дали искат те да учат и да живеят в България. Питай студентите, които наистина учат, дали искат да работят в България. Не е страшно, когато хората се бунтуват явно пред управниците, страшно е, когато се изнасят тихомълком. Ама щом хоратя пият и пазаруват, да не се плашим, нали. Хайде със здраве.

tomazow

Вярно е , дори и по тъйнаречените ""национални"" телевизии действат поръчково , особено БТВ , която винаги изпълнява гео политическата си пропаганда на собствениците си извън атлантика ! Онзи ден гледах глупости на някаква жена , чула от някакъв прокурор , на който Филчев му казал : - Имаш ли деца ! Извинявам се , но това са за селските кръчми , какъвто и да е Филчев ....... ами не се прави така , че даже и лично бил насекъл главата с брадва на .... някаква !?!?!?!?!? ку ку ру ку !!! Нали знаете , че от ухо на ухо , историята се изкривява в зависимост от нуждите на някой , дори и да е попитал някой дали има деца !? Ами може пък да го е заплашвал , че ще го уволни , защото не си гледа съвестно работата и , че няма как да гледа семейството си и тн и тн и тн !!! Аман от пропаганда ! Цветанов да отива в затвора .... няма смисъл да обяснява как е спечелил към 1 милион лева за около 3 години !?!?!? Физкултурник ще дава """консултации""" на тема БИЗНЕС , ПРЕВЕНЦИЯ , ПРЕСТЪПНОСТ И ТН И ТН !?!? Извинявам се , но това може само екип от специалисти(истински) - ИКОНОМИСТИ , МЕНИДЖЪРИ , СПЕЦ СЛУЖБИ и тн и тн и тн , а това , че мнимата """ФОНДАЦИЯ""" е към ЧУЖДИ СЛУЖБИ , тоест Цветанов просто си взима хонорара от професия ""американска подлога"" Не случайно постоянно целува пУорлик !!! Жалко , че нямаме политици патриоти , за да го шутират с краката на пред това ГМО - ШПИОНСКО - """ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО""" УОРЛИК !!! Иначе на него специално не можем да се сърдим , той просто подготвя следващата американска подлога - явно за президент(с един замах цяла държава) ! Само като погледнете дипломитена Цветанов ще се убедите , че той е поредната разработка на ЦРУ и Сорос , защото като изключим дипломата от физкултурния "Университет"с професия - физкултурник , останалите тапийки са някакви мними курсЧета за по-месец от държавния департамент на гнусна САЩ , като дори е възможно да не е и ходил на тях , факта , че на английски език сигурно разбира само Yes и Ok (((((( говори достатъчно , а това колко въобще са законни тези тапийки е друг въпрос , все пак хората учат по 5г криминология и тн и тн и тн , а такива курсЧета са просто като за повече информация , а господина в чужда държава взима за няколко месечни курсове - няколко дипломи !?!?!?!?!? КАК ПЪК НИКОЙ НЕ ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТОЗИ ПАРАДОКС ...... МНОГО МИ СЕ ИСКА В ПОРЕДНОТО МУ АКТЬОРСКО МЕРОПРИЯТИЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА , ДА ГО ПОМОЛЯТ ДА ПРОВЕДЕ ЕДИН РАЗГОВОР НА .... АНГЛИЙСКИ !!! ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ ЦИРК !

Пикаещият във фонтаните ли лъже, че Цецо Шестака лъже, или Цецо Шестакът лъже, че Пикаещият във фонтаните лъже?

За голямо съжаление Румен Петков е напълно прав защото сега управляващите се забъркаха сами в махленски клюки за отвличане на вниманието от основните проблеми.От бягството на адекватен отговор няма излизане-това ще го усети Бойко Борисов.Всяко забавяне е пагубно за него и ГЕРБ.

За голямо твое съжаление,Румен Петков е толкова злощастно апробиран политически,че всяко негово изявление се посреща с дружески смях.Публичната му поява е една прекрасна и съвършено безплатна реклама за ГЕРБ.Желаем му добро здраве и по-чести изяви,както и на тебе.

Ясно е само едно.ГЕРБ са най-елементарната част от развитието на БКП.Кадрите им са тези които не попаднаха в никой по-читав проект.Не могат дори да откраднат като бащиците си,за управленските им действия или по-скоро бездействия да не говорим.Тотални некадърници

Забелязвам, че дружеският смях вече преминава в скърцане на зъби и люти клетви изречени с пяна на устата. Да викам ли санитарите от 4 км?

Съвсем си объркан момченце щом припяваш на Мара подробната.Ако имате нещо арестувайте Румен Петков.Другото е ала бала.И му отговорете на въпросите.

Замерянето с фекалии продължава с пълна сила ... И наситина хората вече позабравиха скандала с апартаментите на Цветанов - ченгеджийска история от всякъде просто.