Петков: Никога не съм уринирал във фонтан

Никога не съм уринирал във фонтан и никога не съм бил задържан за такова нещо, заяви бившият вътрешен министър Румен Петков по повод на твърдението на американския посланик Джон Байърли в грама, разпространена от Уикилийкс.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Никога не съм уринирал във фонтан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румба, признай си, няма лошо. Човек като си пийне и чуе шуртенето на фонтан, какво прави? Ами ...пикае...във фонтана. Само недей казва, че не си и пил. То е все едно да кажеш, че не си бил роден...

Не във, а до фонтан казват е било документиряано уринирането... Боже този тепегьоз Петков със всичкия си ли е... Да попитаме в БДП-то, а?

АБЕ РУМБА, ТИ ПА ЗА ЕДНО ПИКАЕНЕ ЛИ СИ БЕ ? ГЛЕДАЙ ПОЗИТИВНО И ФИЛОСОФСКИ НА НЕЩАТА И ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД !

г-н Петков теглете една майна на този който е написал тези глупости така както го можете като вчера по БТВ . Изкефихте ме с оценката за американския посланник които има сериозни отклонения даже във външния вид

пише се "посланик", с едно "Н". Ама комунистът как да го знае...

а така, да му тегли една звучна попържня до девето коляно и след това да се тупа по гърдите "булгар, булгаар!!"... що ли ми звучи познато?

Така като ви гледам, ви е време, г-н Петков.

то стана като с радио Eреван маи... "вярно ли е че pумен петков е ремонтирал фонтана в плевен??" "по принцип - да, но не е било фонтан, а шадраван, и не го е ремонтирал, а се e изпикал в него..."

Другару, никой не казва че си оринирал. Човеко казва че си мочал в шадравано. Ама на американски нема дума мочал и затуй вика оринирал. Ама е едно и също. Глей си кефа.

Я се огледай,от злоба си се ос..л!

Нищо ще го почистя ;) Глупостта ти обаче,е за цял живот :)

аиде сега за руменчо и този е лажез как така ще обижда наи честня човек в дарявата тои през живота си не е близвал алкохол камо ли да е пикал в фонтана тои само го ремонтирал а обиждате честното комунисцхе аде де как може такова нещо ха ха !!!!!!!!!!!!!!!1 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Петков, няма нищо толкова недостойно в употребата на лека дрога, в сравнение с уринирането във фонтани и преговори с трафиканти на "твърда" дрога. На мен Уорлик не ми пречи, когато говори за очевидни неща, които българските политици премълчават. Пречи ми, че за 20 г. не успяхме да се отървем от арогантни Петков-ци и от цялата червена пасмина, която задуши всичко светло и свободно, родено в тази нещастна страна.

не бил уринирал във фонтан, еми да си, бе пич, кой ти е виновен, виждаш ли сега какво се получава, обвиняват те за нещо което не си направил, а си могъл да направиш, колко е несправедлив живота към теб г-н. Запалка, маа му стара, яко си се прекарал, а само като се замислиш че си могъл да го направиш, тюх да му се не види, да се напиеш и да се въздаржиш да не го направиш, а после несправедливо да ти се подиграват, тц, тц, тц, нема лабаво, ей!

Беше обратното - фонтанът му се изуринира. И понеже е фонтан, като такъв има наглостта още да продължава.

Като сте свидетели,че Румен е пикал,видяхте ли с какво уринира?

Аз само съм повръщал един път във фонтан. На другия ден имаше няколко умрели гълъба наоколо ама не знам дали има връзка между двата случая :)))

Тоя беше толкова пиян, че дори не помни как най демонстративно уринира във фонтана. Той има и амнезия от срещата с галевите , където рекетира рекитьорите.

Не е уринирал, а е пикал клатейки се! Много чудна държава сме, престъпници се разхождат на свобода, даже са в парламента, а и акъл си позволяват да дават! Като казвам престъпници, имам предвид хора, извършили престъпления срещу личността. Кражбите, измамите и далаверите са нещо общоприето при всички политици, та няма да му придиряме за тях.

Че кой си спомня, какво е правил, когато е бил безпаметно пиян?!

Защо така бе, Румба?! "га еди кифтетата ни рива, сига шо ривьеш". Моля да не ми се сърдят хората с по-северняшки диалект, но такава е горе-долу работата с "Пикаешият по фонтаните". Лошо е когато друснеш 7-8 водки и наблизо да няма тоалетна. А ти се пикае като "на тупанджия у чуждо село", както казват по шопско. Какви са възможностите? В гащите. Или да търсиш някоя градинка. Защото обществени тоалетни отдавна няма. То си ги има, само дето не са работещи. И са заключени. Така че шадраванът еедно добро място за облегчаване. Хем хигиенично, хем оригинално. Какво толкова? Но по стар комунистически обичай Пикаещият по фонтаните лъже като дърт циганин. Точно като своя приятел и шеф агент Гоце за доносничеството си на ДС. Първо отричаше, после излезе че бил горд от това че бил доносник. Абе какво искате! Комундета!

Не си уринирал - пикал си.

Молете се да не ви кажат, че сте камила, защото нямо отърване. Клюката у нас е линия на живот и съществуване.

Инте,есно защо го казват на едни и същи!!!

и в Димитровград има един такъв, че даже е и доктор

Господа, кой до каква степен е ползвал фонтанчето - си е наша българска работа. Янките да си гледат "ОРАЛНИЯ" кабинет и нека не се бъркат в чужди работи.Лошото е че някой си даде задника под наем на американците и за всяко нещо тича за защита и съвет при тях ,защото толкова му е умствения багаж.

На фона на управляващите "титани" на мисълта и родоотстъпничеството от ГЕРБ с главни Клоуни Борисов ,Цветанов...Р.Петков е Патриот-не позволява някакви си посланици да му се Надуват !!! Здраво се забавлява и здраво Работи за страната си. Борисов е пълна мишка сравнен с него-страхлив ,несигурен в себе си,хлъзгав-никога не поема отговорност, освен за рязане на ленти за основно построени от други обекти !

У БГ всички сме пичовете и затова гот си живеем, nice a ......

Ако бяхме все пичове в БГ , Мишока Бойко нямаше шанс,а и щяха да се разглезят пичките .

Речника от 1919г. за чужди думи-пич-копиле, незаконнородено дете, развален човек.

Ако се върнеш и още само 2 годинки назад,в 1917 г. ще откриеш и как цяла държава е приела идеологията доскорошният мокър сън на част от жените,и пример за бърза Кариера на част от Мутрите в БГ . За Доскорошната Любима идеология на Б.Борис-Комунизма говоря(пояснението е за все още подкрепящите ГЕРБ :)

А за какво Ви беше повдигнато обвинението за дребно хулуганство, г-н Кмете? Станахте депутат, имунитета Ви спаси и делото приключи по давност.

батка, ти не си уринирал, ти си пикал.

Даа и с братя Галеви не си си пил ракийката нали лъжецо? Ние в Плевен сме малоумни и не те знаем лъжец такъв !

Към н-ам кой си. "бил съм се бил напил"-в граматиката това време е известно като минало незапомнено. Към Dir.bg Няма да е лошо да спрете да ни занимавате с простащините на този недоклепан ДРУГАР.

Точно това време се използува в такива случаи. :-)

Др. петков ще каже сигурно, че последната неделя не се разхождаше пиян като "кирка" покрай Южния парк? Но нека не му отричаме абсолютно принципните коментари относно невъобразимо тъпите американски посланици...

Също така сте удряли полицейски служител,по времето,когато бяхте кмет на град плевен.Събитието стана в ресторанта на хотел "Ростов'.Вие бяхте отново мъртво пиян,когато пожелахте да правите секс със сервитьорка от персонала.Бяхте много настоятелен в това си желание,поради което клиенти на заведението бяха принудени да повикат полиция.Полицейските служители,отзовали се на сигнала,след като Ви познаха,изпаднаха в неловката ситуация как да Ви обуздаят.Нито да Ви арестуват,нито да Ви оставят да си разигравате коня.Опитаха се да Ви направят забележка,при което единият полицейски служител беше нокаутиран от Вас със силно пиянско кроше.Естествено случаят беше потулен за всички освен за присъствалите на това поредно грозно пиянско изпълнение от Ваша страна.Та така че,Гос'ин Петков,стига с тези крокодилски сълзи,ние не им вярваме.

Брей, ти явно плътно следваш румен петков навсякъде. Първо си го видял да пикае във фонтана, после да бие полицай в ресторанта :) Я разкажи още някоя случка с него. Явно си "виждал" много :)

Вижте,Вие явно не сте пл;евенчанин,защото ако бяхте,щяхте знаете за всички тези деяния на бившия кмет на Плевен Румен Петков.Всичко това е публично известно на жителите на града.И всички те го подминават с презрение.Но когато този смешник най-нагло лъже,че не е вярно,извинете,няма как да се въздържа да не го оборя!

Явно този фонтан в Плевен е направен точно за това , за да се изпикаш в него. Когато ходя пак в града ще спазя този обичай:))))

В Плевен има доста фонтани...:) Докато ги обиколиш всичките ... доста време ще отнеме.:)

ДРУГАРЮ какво се оправдаваш.Ти да си чул пиян да си признава.Все пак бъди доблестен и приеми истината

Другарю Петков,вашето твърдение не е вярно.Аз лично съм Ви видял с очите си,когато една сутрин към 04,30 часа Вие уринирахте във фонтана в градската градина в Плевен.Аз бях с баща ми,за съжаление вече покойник, и ние двамата с него със собствените си очи Ви видяхме.По него време Вие бяхте кмет на Плевен,т.е. известна публична личност,лесно разпознаваема.И двамата с моя баща бяхме изумени от това да видим кмета на града,пиян до козирката, да уринира във фонтана.Баща ми,дълбоко възмутен от тази просташка проява,през зъби само рече "Как не те е срам, бе простак с простаците",след което си просължихме по пътя.Какво друго ни оставаше да кажем или направим при такава простащина?Така че,гос'ин Петков,ВИе лъжете най-безсрамно,както винаги!

Вие вярвате на очите си,но имайте в предвид,че в 4,30 ч. сутринта тъмнината и няколкото водки в повече имат свойството да накарат и два чифта очи да излъжат...

Може и така да е,само че с баща ми никога не сме имали навика да злоупоребяваме с алкохол,отивахме към ж.п. гара и беше през лятото,а тогава към 04,30 се развиделява.Така че,уви,забележката Ви е по-скоро неоснователна.И съм сигурен кого и какво съм видял!

Че е уринирал във фонтана така е, но не е еднократно. То в Плевен това въобще не ни трогваше. Но не е добра да обвиняваме Р.Петков в лъжа- ами той просто не помни.

Кво като е употребявал лека дрога?

Ние сме за това да ти се даде американска виза, самолетен билет и ти желаем "приятен престой" при колегата-социалист на островчето при Ню Йорк.

Ти мислиш че в Куба е лошо??? Ха ха колко си зле. В Куба е рай, пак бих отишъл там. Пил ли си бял ром в прясно издълбан ананас, пушил ли си ароматна кубинска пура??? И това всичкото на плажа на зазоряване:))) Съмнявам се:)))

Островчето при Ню Йорк не се казва Куба. В случая става дума за арестуваният шеф на МВФ, който в момента се намира в затвора.

Ааа, Запалка, лъжеш! Изпика се във фонтана, вярно е, обаче че не си задържан

И комунетата започнаха да обиждат на "доносник"!!! Глей Гоцко да не ти се разсърди, че е "паднал до нивото.."!! "може да падне до нивото на треторазряден доносник и да се занимава с клюки и интриги"

Само така,Румене! И аз също не си спомням да съм уринирал във фонтан.Ама то знае ли човек кога какво е правил? Ми като "бил съм се бил напил"!

и о6те как ... оринирал е и си4ки ж плеен го знаиат!!!