Румен Петков: МВР се провали с Галеви, Брендо и Ганчев

Случаите с Галеви, Брендо и Гриша Ганчев не са успехи, а провали за правителството. Това са псевдо акции, които целят единствено да впечатлим Брюксел в стил „няма недосегаеми хора" заради доклада за напредъка на България в борбата с организираната престъпност и корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: МВР се провали с Галеви, Брендо и Ганчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румене,нали знаеш,че си един от най-големите мафиоти и мошеници,трай си сега,бе брато!Мълчи си...

Рубма, я кажи къде са Галевите. Вие сте от една банда и няма начин да не знаеш къде са.

ЧЕР-ВЕ-НИ ПРА-СЕ-ТА!

А ти с какво се похвали? С Галеви - всички видяхме голямата хвалба! С неразкрити отвличания? С участие в организираната престъпност? С нито едно успешно разследване за 3 години? С пикане във фонтани? С наливане в кръчми? Други хвалби имаш ли?

Забрави за изпуснатия на аерогара София хванат в чужбина и конвоиран до БЪЛГАРИЯ с белезници Александър Пешов.

Руменчо, Руменчо-брат "Галев"!Ама, ти всъщност си много по-висш в стълбичката на престъпната иерархия!А, има и сестра "Галева", сиреч Мая Манолова!С герберастите сте два люто съперничещи си мафиотски клана, в яка битка за престъпните милиарди!

Наглостта на този мазен лукановско-първановски мафиот - Румен Петков, е безкрайна. Той, неговата партия и по-специално, лукановско-първановското крило в тази партия, са създателите на всичките тия галевци, ганчевци, брендовци и безброй други по-едри и по-дребни мутри-дерибеи. Мястото на Румен Петков и Гоце е в затвора. Присъдата им трябва да бъде за геноцид на българския народ, за унищожаване на българската държава, за национално предателство - всичките са агенти на КГБ и Русия.

Това изчадие през цялото си вегетиране е работило срещу България,и сега в нашата,в моята Родина ще му се дава трибуна.Че то семейството му сигурно не искат да го чуе и види.Медии помогнете и вие да се оттървем от такива българомразци като не им давате трибуна.

Двамата братя галеви избягаха от България,но третия брат е много активен.Плаща си навсякъде по коя ли не телевизия.Ред е да се появи при Славчо. Някакви си там БЪЛГАРИ ,ще казват какво да правим в нашата престъпна партийка.

Този е мафиот 1 в България!

Герберастите квичат на умряло, защото се видя, че арестите всъщност са разчистване на територия за "наши" хора. Един въпрос: Кога бяха задържани Маргините и, защо бяха оправдани след смяната на ръководителите на Градски и Апелативен съд с, такива на ГЕРБ?

КЪДЕ СКРИ БРАТЯ ГАЛЕВИ?

Що бе, Запалка? Тези "герои" по ваше време не бяха ли известни? Защо вие не избегнахте "провала" си с тях, ами си пиехте кайвенцето заедно, барабар с Гоце и останалите каподи?

Продължавате да се дъните, господа управляващи! Три години само издънки и PR-акции! Нека ББ да каже, как ходеше в Ресилово и Сапарева баня всеки уикенд, докато беше главен секретар! Нека ЦЦ обясни как спечели ГЕРБ изборите в Дупница!

други ходеха там пич, не заблуждаваи.

Ти пък къде си видял управлявъщи да не се дънят!!!

И това го казва чадъра на Галевите, който им ходеше нелегално на крака да ги моли по- кротко да рекетират?

Наглостта на "пикаещия алкохолик" няма граници! Нали се срещаше тайно с Галеви, нали издаде класифицирана информация, нали...не зная какво ли още не сгафи "в полза роду"! Циник...

Този първановец е бита карта. Да си ходи от партията. Загубил е доверие сред всички. Айде да се оттегли ако не иска разкарайте го. Изчистете се. Така ще покажете на общектвото, че се чистите, от комбинаторите, далавераджиите, демагозите, задкулисните типове. Чупка.

КОМУНИСТИТЕ ВЕЧЕ СА ЖАЛКИ И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ОЩЕ ИМ СЕ ВРЪЗВА НА ПОМИЯТА,КОЯТО БЪЛВАТ.НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ПОЛУЧИХА ЖЪЛТ КАРТОН,НА СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ Е ЧЕРВЕН!

Гоце, Запалката и К. Добрев не бяха ли от един отбор ? Вече се разбра за топлата връзка между Йосич и К. Добрев . Защо Запалката мълчи по този въпрос ? Неудобна тема ? Дали Запалката е свързан с братя ИзбеГалеви ? Защо не мине един тест през детектора на лъжата и ще разберем отговора на този въпрос ! През 2002 - 2004 г. не беше ли Филчев главен прокурор ? Забравих, че той имаше амнезия ... А кой беше вътрешен министър през 2002 - 2004 г. ? Не беше ли и той с отнета виза за САЩ ?

А хан Аспарух какво е правил, а хан Крум. ГЕРБ не дойде ли на власт за да промени нещата. Направи ли нещо друго освен само да се оправдава с предишните. И да генерира калинки

Поинтересувай се защо Йосич е обявил награда за главата на Борисов, в тази връзка ще разбереш, защо застреляха Бай Миле и, кой направи пожарникаря глаДен секретар на МВР. Дай да качим Борисов на полиграф и да видим отговорите на някои въпроси, като: Защо по времето, когато беше главен секретар в МВР станаха най-много неразкрити поръчкови убийства, как се прехвърли СиБанк от Славчо Христов на Цветелина Бориславова, има ли последната държавни протекции при интересите й в енергетиката, бил ли е момче за всичко в СИК, Маргините, Маджо и Пашата били ли са му съдружници, с какви протекции се ползва Валентин Златев, случайна ли е смъртта на Мишо Бирата, срс-тата по случая бяха ли манипулирани, каква е ролята на Вальо Танов във митниците и последния толерира ли контрабандата за определени хора, кой и как прави чадър на ТИМ и още един куп допълнителни въпроси!

недей се изказва неподготвен бе тъпанар

Преди два дни лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че ще пита Кирил Добрев и Младен Червеняков за това имали ли са наистина връзки със Сретен Йосич. сигурно си прав за бб,но ако всички червени си признаят и серго ги изключи ,както направи със сливенския мафиот в бсп ще останат 200-з00 членове бабички и дядки с 1 крак в гроба :д

ЧЕРВЕНОТО ПРАСЕ Е ПРАВО,МВР НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА,ТОЯ БОКЛУК И СЕБЕПОДОБНИТЕ МУ СЪПАРТИЙЦИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В ЗАТВОРА,А НЕ ДА СИ ПОКАЗВАТ НАГЛОСТА ПО МЕДИИТЕ!

Това тъмночервено изчадие с толкова прегрешения и гаменщина си позволява, представете си българи, да коментира и мисли за държавата, срещу която работи 10 години !!!

Най ме е яд, когато комунист казва верни неща! А този е от най-антипатичните! От 3 години умиргам от яд, че съм на едно мнение с комунетата, но не мога да кажа на черното бяло! Жалко за България, до къде стигнахме, комунист да казва истината!

Luna0102

Иии, ама ти верно ли не си червен?! И на точки да са тези, които ти плащат и с тях ще си съгласен.

Прав е за съжаление "пикаещия във фонтан". Цецо изпусна шебеците !!! Пак следва "лош дклад" ! Дано си струва хонорара.

този само като го видя и угасям телевизора,Това е ултранагъл комунист.

За стария АМФЕТАМИНОВ БОС и за НОВИЯ БАЩИЦА говориш нали?

Прав е за съжаление "пикаещия във фонтан". Цветанов изтърва шебеците !!! Ще има кофти токлад !

Точно ти ли коментираш братя "Галеви".Нали им ходеше на крак при тях,а сега престъпници! Крадеца вика дръще крадеца.Цялата партия ви е такава.

КОМУНИСТИТЕ ПРИДАДОХА НОВО ЗНАЧЕНИЕ НА ДУМАТА "НАГЛОСТ".ДАНО ПУКНЕТЕ ПО-СКОРО ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА!

E TOVA E NAGLOST

Аз пък си мислех че този вече е имигрирал а той спокойно си дава интервюта. Бягай че ти си следващия в пандиза

А защо вие и вашата червена партия не ги хващахте ДОРИ да е само заради доклада на ЕК!Комундета нещастни!

Root Sudo

Румен Петков е перфектен. Не знам защо бълвате толкова омраза и обиди към него. То от Дира и за Дева Мария да пишат все ще се намери някой да я осере. Плюс това помага изключително много и за развитието на моторните спортове в България. Ама по лесно е да осереш някой. На българина му дай да се оплаква само.

Мда. Перфектен е във връзките си с мафиотите Галеви. Всички сме чували. Действащ министър да си пие кафето с мутрите на Дупница. Нали затова народа им би шута на изборите. Че като гледам пак ще го ядат.

Imash prekrasen ezik na izraziavane !!!!!!!!!!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН, И С БЪРЗ УМ! ТОВА Е РУМЕН ПЕТКОВ! ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГАШНИЯ СПОРТЕН ПЕДАГОГ ОТ МБР!

В бсп Р-умен са нагоре, то затова и България на това дереже!

И изрече съществото,известно повече с прякорите си"Пикльото"и"Запалката"следните слова: ""Има такава агресия и същевременно липса на доказателства срещу него. Не мисля, че нормален човек ще прати детето си в чужбина и ще го върне тук, за да го накара да краде ДДС." Драги ми"Пикльо",всички бивши номенклатуро-клатикуровци от кликата БКП(БСП)изпращаха и продължават да изпращат издънките си в чужбина,за да продължат успешно впоследствие започнатото от тях,т.е.да продължат да смучат от снагата на...България!!! А имената на паразити като Станишев,Велчев,Василев,Кунева,Ганчев и прочие са напълно достатъчни,за да олицетворят всичко,което искам да кажа на идиот като теб!!!

Незнам, дали и с Емел Етем се провали?!

Г-н Петков, Амфетамините дето ги договаряхте с братя Галеви толкова ли са силни, че забравихте как ги покровителствахте?

скрии се пиклио!