Петков: Боклук като Уорлик си заминава, той е лъжец, прахосник, наркоман

Тези дни американският посланик Джеймс Уорлик си заминава. Няма как Щатите да държат такъв боклук като него тук, това заяви днес бившият вътрешен министър Румен Петков.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Боклук като Уорлик си заминава, той е лъжец, прахосник, наркоман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ТОВА МИ БИЛО ДЕПУТАТ ...

Ами има такива хора, които вярват и са доста повече от другите тъпанари, които се опитват да пренапишат историята. То и езикът ни комай е славянски, а?

Тъй , тъй Румба , разкажи им играта на мръсните империалисти - и после пишш-ш-ш ,в шадравана , нали ...

Много е ячко тука - кармазъто се е подмокрило нещо , а ? Аферим , ша ви опраша тристранно после , анадъннмо ?

Ворлик е боклук! А Тиквата , Цвъ Цвъ и другите, които правят четки на американския боклук, са още по- големи боклуци! Това е! Има свобода на словото, трябва да се казват тия неща. малко да си затворят човките, щото точно те ходят по всички медии ,наглеят и досаждат.

Уорлик е боклук, който си въобразява, че в Букгаристан при ББ /боклука/може да прави каквото си иска. Сгрешил е, нещастника.Ние сме БЪЛГАРИЯ, 1300 годишна държава /Ха Американската република = 200 г./ Ха, уривай съъъъ, копеле!

с 1300 години си плати тока бе тикво,каде е побегнал тоя пияндурник та ревве за САЩ

в следващата статия пише как син висш функционер на БКП/същия като тоя на снимката/е убил човек в Испания.

Не прочете ли що го е направил? След като изгряла демокрацията у нас с любезното съдействие на янки и пр. демократизатори, тоя си ходел непрекъснато друсан. Гледал и Арни в "Хищникът" как реже глави като спортно увлечение и разгеле и той решил "да ги стигне американците". Нали У. искал да се узакони друсането. Те тогава вече на мястото на "тоталитарния режим", който "репресираше" наркомани и пр., верно ше изгрее окончателно "свободата" секи да бъде и касапин, ако реши, и тъй най-сетне ше се "демократизираме" окончателно и окончателно ше ги стигнем брадърите.

Един боклук който прибираше парите от наркотици на Галеви се изказва по въпроса?Проблема е че Уорлик и да си иде тоя боклук остава тука да пикае във фонтаните.Всяка страна има право да казва кого няма да приеме.Този трябва да го вземат в Брюксел на мястото на пикаещото човече.

Na tova prestapno i alkoholno bolshevishko laino izobshto ne triyabva da se citirat tapizmite.

Боже, един истински боклук да нарича така амер. посланик.И колко трогателно се е загрижил за евентуалната употреба на мека дрога от посланика.при условие,че на някои места същата е позволена.и при условие,че децата ни всекидневно умират от дрога-твърда,некачествена,намираща се на всякъде.Аман от тези проклети комуняги...

Да, за съжаление ние не сме Калифорния!

Ей, ама наистина ли няма кой да му каже на тоз пишльо ... каквото-там-си трябва ?!

А ти си пиянде,пиянде,пиянде

Според мен проблема е в опита да се осветят договорите с Русия. Затова така бясно са се нахвърлили комунягите.

Нещо много се размечта "Пикаещия във фонтаните"...Това му е индианското име...:)))

А от къде вземат нашите ,,бизнесмени'' толкова пари та да посещават тези ,,заведения'' и аз имам бизнес но никога няма да отида там и то е ясно защо-нямам толкова пари за трошени,там се плаща с мръсни пари.

На Мизантропа отдавна нещо му хлопа!

Мисля категорично, че второто/идиот/ е абсолютно вярното! Въобще не се съмнявай, защото глупаците нямат чувство за хумор.

Така е. Вие двамата никого не можете да разсмеете. Тъжна картинка сте, когато точно вие говорите за "идиоти".

Да не забрави да качи на самолета и микроцефала Дянков-да ги изкара от кризата! Да им вдигне данъците още 10 пъти и да им намали заплатите с 50%- за тоя доклад Хилари Клинтън знае ли?? И как се отварят банки от винетки и глоби на безработни! Румене-шапка ти свалям!

Ето още хора за отстрелване!! Да величаят провалени политици, пияници и безкруполни лъжци, ориниращи в градски фонтани (та той къде е виждал на село фонтан и си мисли, че това е селската бара)!!

А защо другите дето не са пропаднали не му посочат на Уорлик мястото - това на посланик на чужда държава в суверенна такава!???Р.П. е ясен на всички, ама явно за разлика от всички останали наши политици се е родил в панталони!Което чак сега става ясно на мнозина и на мен също!Жалко , много жалко!

Петков - жалка, мръсна натура, пияница, търговец на амфетамини и какво ли още не. Кога ще се намери най-сетне някой чужд посланик да се разправи с него, защото в България няма кой да ни помогне този престъпник да отиде в затвора най-малко с доживотна присъда. Мръсен престъпник и псевдо-социалист.

Пич, само с последното ти твърдение НЕ МОГА да се съглася! Той не е ПСЕВДО, а истински социалист!!

Имало е срещу общия враг- Византия!Българите са били недостатъчно на брой за да издържат срещу византийската армия! Има достатъчно свидетелства писмени, византийски- и тогава е нямало съветски ботуши!Още не са били произведени!

Къде го прочете това безумие? На какъв език беше написано? Вземи се поограмоти, тогава ще се справяш по-добре и с пропагандните задачи за които ти плащат твоите руски господари. Или както е казал един от вашите ( руските ) класици: Четете млади човече, четете и се учете! :)

Уорлик си е виновен ! Той прикрива здраво връзките на Петков с контрабандните фармацевтични канали, оглавяването на каналите за износ на амфетамини от където до голяма стелен идва и издръжката на БСП. Типично по американски- парите от бизнеса за издръжка на партии не се гледа, също и какви са те?! Сега ще си сърба публичните обиди от Петков , дори и съд няма да вдигне, щото го сърби на онова място.

Ееееееее,сериозно ли е това че махат Уорлик? Егати излязъл човека на кръчма малко да разпусне и ебаси и врявата настана.

Боби

Повечето пишещи сте жалки мижитурки. Определено Петков не ми е симпатичен, дори бих казал ми е и противен, НО в дадената ситуация не мога да не го поздравя за мъжкото му поведение. Да Уорлик може да го съди за обида, може да заведе и иск за клевета, но хайде да почакаме и да видим дали на него ще му стиска да го направи. Аз мисля че няма. И ако това наистина стане и Уорлик не ди потърси интересите в съда, ще е ясно единствено това, че Петков е 100% прав в изказването си. А всички, които в момента го плюете, за това му конкретно действие, ще си останете същите дребни мижитурки. Защото както го каза някой или някои от пишещите, Петков може и да е боклук, но си е наш, Български боклук и когато става въпрос за противопоставяне на Българското и чуждото ВИНАГИ трябва да се подкрепя Българското, дори и да не сме убедени в правотата си. В противен случай никога вече няма да бъдем велика държава, каквато сме били в далечното ни минало.

Евала, ЕВАЛА, ЕВАЛА!!!!!!!!!

Румен наистина си е мъжко момче! Вярно е! Той пикае само прав във фонтаните! Мъж е!

много верно браво

били сме много велика държава, преди около 700-800 години

"ВИНАГИ трябва да се подкрепя Българското, дори и да не сме убедени в правотата си." Значи такива като теб искат да сме во веки дивашка и примитивна държава, където справедливостта я нямат за нищо и всички защитават силните на деня! Е, терминал 1 и 2 сигурно ще отеснеят, но това просто нема къ да стане!!! И тогава на тая територия ще останете само вие, дето мислите по този начин, политиците, мутрите и проститутките - да се избиете по между си защото не сте прави и сте българи!

уса окачестви петков като здраво работещ комунист,добре носещ на пиене,умерено пикаещ вав фонтаните

И как така, само ден след скандала на Уорлик с Волен и изказването на Р. Петков, "независимият" и "преследван" Wikileaks изведнъж публикува изобличителни "факти" срещу Р. Петков? Нещо не се връзва или пък точно така се връзва кой, как и кога финансира нелегалния и преследван от закона Wikileaks!

не е нормално някой да нарече друг някой БОКЛУК. Има си съд за нанесена обида г-н Петков знае това и не енужно да стига до саморазправа защото изказването му в случая е точно това и ми прилича на реакция на махленско пиянде.

.. и то най-долнопробно !

Ако сега те попитам дали е редно да наричаш някого "боклук", какво ще ми отговориш? Или за едни може, а за други "боклуци" и "наркомани" не може?! Ти и твоята дружинка продължавате да вряскате "хххххххх боклуци!", а после се сърдите, че използваме вашите изрази!

Той Е пиянде...

разберете че в политиката/особенно в бг/ се избира по малкото зло...баланс м/у интерес и достойнство/колкото и зле да изглежда/.Който защитава националния интерес той е добрия за нас.Не забравяйте че имаме история от тогава , когато в щатите е нямало и индианци...

Абсолютно. Между руснаците и янките няма нищо общо, що се отнася до нашия интерес. С руснаците сме една кръв, заедно сме създали държавата, която ни е Родина, имаме общи интереси, щото сме от един регион - и ние и те имаме сметка тук да ни е сигурно и мирно. Затова и толкова братска руска кръв е пролята по нашите земи - за да ни осигурят стабилна държава и самостоятелбно съществуване - щото ако си довлече гъ...а тук колонизатор, мирът тук ще зависи от колонизатора, а не от нас... И въобще - затова... са ни възкресявали и помагали на държавата - защото е от общ интерес ние да сме добре. Тях това ги устройва, щото сме им антрето: ако при нас е добре и спокойно - и при тях ще е мирно и спокойно. Янките - напротив. Като територия, достатъчно отдалечена от собствената им държава и достатъчно близо до руснаците, ги интересуваме само като военна база и барутен погреб, за което и смятат да ни използват. Вече са го оттренирали - американските бомбардировки през II Св. в-на и хилядите убити от тях българи.

бРАВО

Мизантроп

Вярно. С едно уточнение към 7788: достойнството е като бременността - няма таквоз нещо, като "малко достоен" или "малко недостоен". Може да сгрешиш в преценката кое какво е, но то си е каквото е.

"американските бомбардировки през II Св. в-на и хилядите убити от тях българи." не забравяй великите българи на чия страна сме били през тази война.

Направо ми напълни душата. Но се питам за какво ли е проливана тази братска, руска кръв от падналите под трите пленени руски, бойни знамена, които можеш да видиш във Военноисторическия Музей? За какво ли са проливали братската си кръв осемте хиляди руснаци загинали при река Черна...... ? Само да ти припомня, че нашите деди са се сражавали там срещу твоите братя. Да, американски бомбардировачи са водили военни действия срещу България, с която САЩ са били във война през ВСВ, но как да наречем руските военни действия срещу България от 1941 до 08.09.1944 без да е обявена война? Наистина "братско" отношение. Обаче в едно си прав. За тях е важно да сме им послушни, защото сме пред прага им. Но дали за нас това е добре? Ако съдя по цената на газа и горивата хич не е добре...... За нас. Но е добре за ВАС. :)

Румен Петков е мъжкар за разлика от вас.Кой би посмял да каже такива думи в лицето на наглеца ат САЩ. НИКОЙ. Няма да гъкнете нито пред американски,нито пред руски,нито пред турски посланик.

Искаш да кажеш, че Уолрик не е агент на ДС?! А, стига, бе! Че на кого е агент тогава?!

Кой крив, кой прав - няма значение. В 10:33 някакъв Кандидат Емигрант единствен е тикнал пръст в раната, ама никой не му е обърнал внимание. Петковци, уорликовци, банкянски тикви, мадридски търмъци, САЩ, Русия, СССР... не са виновни, щото са прости симптоми. Болестта е друга - липса на национално достойнство, раболепие, държавна мухлярщина, население (не народ!) с гъвкав гръбнак... Комай Българите сме за смяна... Що не вземе всеки Българин да си избере някоя държава или народ, на които да се възхищава и да почне да им ПОДРАЖАВА в това, заради което им се възхищава?! Достойнството не е патентовано, така че няма страшно. Току виж пък сме се "оправили"... Ама процесът на излекуване обикновено е болезнен.

мизантропе едно е достойнство друго е раелността. щото аз се възхищавам на американскиая модел на средна класа . и петков е проводник на руската мафия или всичко са само легенди всичко тук са само легенди...да ма не са.!!

Мизантроп

И в щатите средната класа не се е появила изведнъж. Говоря за много по-прости неща. Например: - има милион неща, за които да се възхищаваме на американците, обаче Уорлик е нагъл простак, срам за дипломацията и срам за американците, защото и истината трябва да се казва по подходящ начин, особено ако си дипломат, още по-особено ако си посланик на САЩ. - руснаците са велик народ, но СССР ни държа под ботуш 45 год. и прати Българи да смажат чехите и за това трябва да берем срам всички, дори и комунисти, социалисти или квито са там... - американците създадоха съвременната демокрация, ама за целта изтрепаха милиони индианци и това е най-големият геноцид в историята, без конкуренция. - руснаците умираха за нашата свобода, за което сме благодарни. Обаче знаем, че това е било с цел създаване защИтен християнски пояс срещу Турция. И унищожиха Волжска България и почти изтрепаха наследниците на Баян, които са били... или са пО Българи от нас. И за остатъците от които ние, като народ и държава, нищо не сме направили, нищо не правим и дори не се интересуваме от съществуването им. И най-важното - тези неща би трябвало да признаваме всички, без значение от боята, защото това са поводи за обединяване. Само че на нас ни липсва причината за обединяване, така че поводите не действат. А дано се появи политик, дето да ни покаже причина, ама... надали.

След 45 години асимилация от страна на руснаците пак много е останало от нацията.

Вземи прочети историята! Не "45 год. асимилация". Съюз между славяни и българи - това е началото на българската държава. Така е успяла да се образува, но ти и представа си нямаш, ъвкорс. Кога и с колко точно хилядолетия по-рано се е случило това от пръкването на съюза на янките в земите на избитите от тях индианци.

САЩ Е НАПРАВЕНА ОТ ХОРА КОИТО СА КАЧЕСТВЕНИ ..А ТУК ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ПЕТКОВ СМЕ НА ТОВА НИВО........Е УРОЛИК НЕ ВИ Е ВОНОВЕН ЧЕ СИ ИЗБИРАТЕ МУТРИ И КОМУНИСТИ... КОИТО ОСВЕН КОМПРОМАТИ ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ.

Сивчо, ти явно си виждал щатите само на карта или глобус, даже и у интернет не си поглеждал... Там има толкова "качествен МАТРИАЛ", че направо да завиеш от удоволствие. А вземи прочети нещо преди да се изхвърляш, щото ясно е, че там няма да отидеш, дори и като част от биологична съставка в океанското течение. То и Гълстрийма спря.

Тъпото е, че всички останали 'достойни' политици де-факто му се наведоха на тоз идиот Уорлик. А че има бунаци да му се кефят - винаги ще има хихикащи тъпанарчета, като Теодор от УСА.

И никак не ти е интересно какви са договорите с руснаците? И никак не те е страх, че могат да бъдат огласени?

Ако бях на мястото на Посланик Уорлик щях да съдя тази пияница Румен Петков . Службите в САЩ са го проверили за да го пратят посланник . А не като нашите "посланници" дето са офицери и агенти на ДС да излагат името на България !!!

Може да не иска Р.П. да вади пред всички доказателствата си. Докъде я докарахме - точно някой, който ми беше повече от антипатичен заради слугуването на янките, да вземе да каже това, което си мислят хиляди за наглостта на посланика. Точно РП ли трябваше да го казва?! сега току-виж почнал да ми се вдига в очите...

Ако беше, ама не си! Господ на такива недоразумения като теб няма как да помогне! Абстрахирай се какво е казал Р.Петков и поне за миг се фокусирай само върху този Ворлик, та белким ти стане ясно как янките се подпричкват с нас. Дето се кава не ни има и за последната дупка на кавала. Разбираш ли? ТАЯ МРЪСНА И ГНЯСНА ДЪРЖАВА Е ВРЕМЕ ДА ЪДЕ РАЗФОРМИРОВАНА!

Жалко за такива като теб!! Ти не прочете ли какво е казал товорищ Путин на ББ?? Без Белене студ и глад! В това отношение Уорлик си позволява констатации, които ВСИЧКИ нормални българи виждаме, че е неоспорим факт - два вида правосъдие (за бедни и богати респ. за известни - спортисти, политици, музиканти, бизнесмени и непопулярни)

е па значи и нашите са проверени ...

браво,другарю петков!как се осмелява този американски империалист и загнил капиталист да идва в бг и да ви разваля рахатлъка?разпишете му оставката,немедленна!таварищ путин так сказал, да!ама ха.......

Румен Петков - мръсен лъжец, престъпник, пияница, демагог, социалист, корумпиран политик защитаващ и генериращ престъпност. Типичен БГ социалист работеш 100% за социалистическата кауза да се отвращават масите от демокрацията за да бъдем приобщени към тоталитарния Руски социализъм.

Малко допълнение. Такива като Р.П и Румен Овчаров вредят на социалистическата кауза и карат хората да се отвръщават не от демокрацията ами от БСП и социалистическата кауза. По-добре е да си ги скрият някъде и да не ги показват ама явно са силни .

Това за фонтана вярно ли е? Ако някой пусне клипче ще стане страхотен хит.

Той още е там и не може да излезе от този пусти фонтан. Шляпа още вътре...А хита го гледаме всеки ден.

тъкмо за тоя случай са измислили поговорката "присмял се хърбел на щърбел", ама хърбела освен щърбелските недостатъци е и криминален престъпник

Ваше Превъзходителство г-н Посланик Уорлик. Аз на Ваше място бих предявил съдебен иск за обида към отрепката Р Петков за 500 000 лева. Неговата партия е богата- ще плати като нищо. Пък може и малко затворец да му искате на този плевенски боклук.

Няма да стане! Най-вероятно Р.Петков има коз!Престъпник - да , луд - не!Значи държи коз в ръкава!ИУорлик го знае и не само Уорлик!Крайно време е да си го приберат, иначе ще превърне всички ни в американофоби!

Най-добре да го осъди в Страсбург та да плати държавата(т.е. ние).

жалко, че си заминава. вече няма кой да прави сензации с международен привкус в България.

"Как се казва човек, който е употребявал наркотици - наркоман", - да питам - А как се казва човек- вътрешен министър пикаещ във фонтаните, сниман десетки пъти с известни наши представители на организираната престъпност - ?!?...идеи моля?

-lv

е как - Социалист...

Прав си за снимките с престъпници-и с Бойко Борисов има снимка.