Коментари - Румен Петков поиска да го проверят за Галеви | Днес.dir.bg

Румен Петков поиска да го проверят за Галеви

Румен Петков е поискал главният прокурор да се намеси във връзка с "внушенията" на Цветан Цветанов и Ваньо Танов. От посолството на САЩ пък потвърдиха за БНР, че анулират визата на Петков.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков поиска да го проверят за Галеви | Днес.dir.bg

Коментари

Всеки е невинен дод доказване на противното. Не може Цветанов да плещи в медиите каквото е сънувал. Трябват доказателства за да се повдигне обвинение и да се осъди един човек.

Ми аз тоя в къщата си няма да го приема доброволно, що тогава хамериканците да го искат ? Щот е много убав ли?

Слушам и не вярвам на ушите си! Как може толкова народ да се хваща на глупостите?! Не виждате ли, че това е кьорфишек?! Какво, да не мислите, че ще осъдят Румен Петков?! Да, може да го арестуват, но след 3-4-5 до 8 месеца ще излезне и той като Ал Петроне - поради липса на доказателства!... Не го ли разбрахте това - съдът не осъжда, ако няма доказателства!... Само с мислим, че той е бандит" или има съмнения, че е бандит" или пък вярваме, че този е бандит" не става!... Колкото и да му се иска на Цецко - без доказателства не става! А такива няма! Та това е кьорфишек - отвличане на вниманието от по-важните проблеми като проблемът със здравната каса, пенсионирането, бюджетния дефицит и други не толкова важни проблеми"!... На мен лично Румен Петков не ми е въобще симпатичен, но такива номера под кръста не ги обичам!... Та по този повод да попитам на какво основание САЩ са анулирали визата му?! За да подпомогнат натиска върху Румен Петков ли?! Според мен, ако има някакви доказателства, че е вършил нещо нередно, нека прокуратурата да се заеме, а не САЩ да се месят най-грубо във вътрешните работи на България! Освен това, защо за САЩ България няма визи?! От къде на къде те ще идват както си искат и когато си искат, а нас ще ни унижават?!...

Прокуратурата няма да иска сваляне на имунитета на Румен Петков. Имунитет се иска тогава, когато има данни за престъпление и когато е образувано досъдебно производство или повдигнато обвинение, каквото не можем да кажем, че има в прокуратурата. Това каза пред агенция КРОСС говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова по повод казуса с имунитета на бившия вътрешен министър и настоящ депутат от БСП Румен Петков. Тя обобщи, че на този етап пред прокуратурата не стои въпросът за искането на имунитета на Румен Петков, и допълни, че всякакви коментари в тази посока са несериозни. От изявлението на Кожухарова става ясно, че срещу Петков няма започнато никакво разследване или производство, с какъвто мотив американското посолство анулира визата на бившия вътрешен министър. Не става ясно откъде от посолството са получили информация, че Румен Петков е разследван за криминално престъпление, след като в прокуратурата няма данни за такова нещо.

Много ясно. По настояване и в услуга главния манипулатор който между другото е и вицепремиер.

Искам я. Как няма да искам, като лично аз унищожих всички срс-та от срещата ми с Галеви. А вие чакайте да излезне нещо от цялата тая работа. Аз да не съм Уйович, че да не помисля с един ход напред, още повече тогава бях шеф на МВР можех всичко да потуля. Айде наздраве и не живейте с илюзиите, че нещо ще се докаже против мен.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Голямо Браво.

до петрова а какво направи прокурора до сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Американците не са пости. Могат да си отнемат визи и това си е тяхно право. Те имат доста повече информация отколкото си мислите. Пазят си държавата. И сигурно са прави. През последните 20 години в нашата мила родина се правеха какви ли не зулуми. Никое правителство не направи нищо. Защо да не е възможно Р. Петков и подобни нему да не са в тия игри? Ама бил министър. Че това нищо не значи. Това значи нещо в Америка, но в нашия Булгаристан, в нашата простотия, министрите са съвсем друга работа. Аз съм склонен да вярвам на правова Америка, а не на наши примитивни новозабогатели герои.

Като чета написаното стигам до извода че и майка си и баща си ще продадеш щом Америка ти каже....Съжалявам ама все още си мисля че истинскити българи са повече от американските или други подлоги...

Алоо тоалетната! Хамериканците си имат полиция фбр и цру дето си вършат работата , а наште тука само се ослушват за рушвети, така че е естествено да им иаме повече доверие от Станишевия дупелизец Румен Петков!

Изказване типично за наследниците на Киряк Стефчов. Ако не знаеш символ на какво, провери в нета.

/пардон ,Таралежа/,че срещу лицето е започнало криминално разследване.Това обаче е инсинуация ,защото Пикльото е депутат и такова ,забележете,само под егидата на Гл. Прокурор може да започне след снемане на имунитет.Следователно Цоко и шефа му боко са лъжци и дезинформатори,а не висши органи на управлението.

С тая балканска глава за никъде не си!ПОдобре ходи при сърбитеи на тях все някой друг им е виновенту америчките,ту русите,ту европейците,ту българите!Всяка страна сама определя как да опази националната си сигурност!Затова не вземай отношение по въпроси ,които не разбираш!В БГ има 18 души американци,а в САЩ600 000 човека!Хайде ходи си със здраве!

ЗА КАКВО МУ Е БИЛА НА ТОЯ БУРСУК ВИЗА ЗА САЩ ДА ОТИВА БАРАБАР С АБВЕТО В РУСИЯ НАЛИ Я ОБИЧАТ И ПЛАЧАТ ЗА НЕЯ . АМА НИКОЙ НЕ ЩЕ ТАМ А УЖ БИЛО МН ХУБАВО ХА ХА .

гумен путков и колегите му отш червената мафя, начело с агента гоце, с виза само за имперята на злото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе , пич, ти кога чу от US посолството да са казали че Р.Петков е престъпник! Аман от болни мозъци, като тебе, е те за това сме на тоя хал.

И само бих искал да добавя, абе как така едно Посолство, макар и на САЩ си позволява отнемането на дългосрочни визи за САЩ на когото и да било? Никой не е осъден, просто вървят слухове и клевети! Ех, демокрация било....то на комунизъм ми мирише! Послеслов: Румен Петков даже и не искам да го познавам!

ми държавата си е тяхна , затуй са ги сложили и те си вършат работата. Щом Румбата им е съмнителен си е тяхно право да му хлопнат вратата под носа. Същото бихме направили и аз и ти в собствения ни дом !!!!

Нали се сещате, че това е само началото! Хора, ние ще разберем кой кой е от всички партии! За наше добро е. Няма друг начин.

Егати и държавата която, се управлява от другар и съдружник на главните мафиоти, държава в която, управляващата партия обвинява бивш главен прокурор за убиец и подбудител без доказателства, обвинява бивш министър за нарко координатор без доказателства и със съдействието на братското ЦРУ му отнема визата за САЩ, егати и държавата в която няма работа, няма хляб, няма живот, а ни се сервират само зрелища..управниците крадат и се обзавеждат, а народа мизерства.. най-добре да се закрива такава държава..

сас всичко сам сагласен с теб, за нещастие.... такова чудо не сам и мислил, че може да се случи... кои гласува за тия двамата глупази, господ да му е на помощ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой не му я взел. Валидна е !

Е, мили българи, виждате ли как ни промиват главите....какво ме интересува Петков какво е правил преди 2 г.. Еми до сега къде спаха...а сега взеха да се изживяват за Р.П..както и за Филчев и изобщо пълни глупости. Нещо да сте чули за пенсионна реформа, образование, здраве.....и т.н и т.н.... а ни занимават с глупости. А кажете сега не ви ли прекарват за пореден път тъпаците от ВИФФФ.

"какво ме интересува Петков какво е правил преди 2 г... " - това ти е проблема, че не те интересува, или че така казваш, по поръчение на партията. Също така ме и интересува бащитите и дядовците на днешните БСП престъпници, че са убивали хора с колове по лагерите след 44-та където е бил и моя дядо, и то само защото е бил собственик на нещо. Ръцете на тези хора са още изцапани с кръв, а теб, че не те интересува - изобщо не ме интересува ! Писна ми от демагогия !

Дойдохме си на думата - моя дядо-да не е като с дядото на ББ защото все още има очевидци и свидетели на това време....и помнят добре кой за какво и кога, пък и родатата му какви дюса ги вършили

Взеха му визата , за да могат да заграбят всичко...!

комуняките начело сас селскя царвул и мафиот гоце, педерунгела и руска слуга сатанишефф, алкохолика и мафиота гумен путкофф и рускя агент гумен офчарски да не бадат допускани не само в уса, но и навсякаде по света. всички увазаващин себе си дарзави трябва да затворият границите си за тези разбоиници.те са опасни престапници. господарите им от имперята на злото да ги приемат и разквартируват по гулаците в сибир. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В цялата история само Велчев е читав и си е на мястото. Абсолютно прав е, като имат нещо срещу Румен Петков да го представят пред прокуратурата. Какви са тия гой казал, оня рекъл.

Ако Велчев беше читав до сега голяма част от престъпниците да са вече в затвора. Мисля, че точно той почна да се прави, че върши нещо след смяната на правителството, но не се знае дали не е само привидно.

а, бе, иван ли си, какав си! защо велчев ти е виновен? тоя физкултурник и приятелчето му ако имаха доказателства, какво може да направи сада срещу тях? ти не си ли чувал правната сентензия: всеки е невинен до доказване на противното! само у нас, поради умнизите зезо и боко, всеки е виновен до доказване на противното! не те ли е срам, че такива хора те управляват? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в българия се става политик по две причини,да лапаш или да си мериш малката п.... с други,дето лапат,за да лапаш още повече.само се чудя,кви са тия хора дето ги избират

The USA embasy in Sofia must cancell the US visas of the all communists, including that one of the russian spy and DS agent,m mafiozo, Goce Parvanov.

I am not defending Parvanov, but you should start writing in English if you know it - correctly!!!!!

А какво става с визите на неговите покровителиСтанишев и Първанов!

Те па са умрели за тях както ЦЦ и ББ дупе дават да са похвалени от САЩ.

Предлагам Р. Петков и Ал. Петров да бъдат официално обявени за "персона нон грата" в България и да ходят при работодателя си Путин. Тия двама мръсници не заслужават да се наричат Българи.

Думата българин е една обидна дума. Вчера, на улицата, двама българи, вместо да се псуват, те се обиждаха на "тъп българин!" Не е ли това повод за размисъл?

Повод за размисъл е това, че обобщавате в изпростачване всички българи. Което е много непочтено.

колко обичам тази нагла физиономия! Нема ли да се върне в с.Обнова?

САЩ не издават визи на мафиоти - неокомунисти от Източна Европа. Румен Петков да ходи в Беларус и Северна Корея. Там няма да има проблеми с визите.

Имат си предостатъчно свои собствени комунисти и мафиози.

Имат си предостатъчно свои собствени комунисти и мафиози.

Евала на Руменчо, а сега да видиме корифеите Цвъ цвъ и Танев дали ще им лъснат голите дупета и дали като са казали А ще кажат и Я. Сами се нахендриха на пачи яйца! Ама то ми писна да се говори на вересия....да дадат..документи...и т.н...нема какво да ни умотват ежедневно с глупости! Иначе зад РЕШЕТКИТЕ! Писна ми!

Руменчо е невинен.Само като го видиш ти вдъхва доверие.Кога са изборите да гласувам за него.

Наистина Главния прокурор да се намеси стига медийни изяви, страната ни стана за срам пред всички в ЕС, не искам да живея в държава в която управляващите се показват всяка сутрин по сутришните блокове и хвърлят в пространството, някой казал видяхте ли Министъра на правосъдието в Япония за каква фраза си отиде, е искам да имигрирам в Япония, жалко за държавата ни. Никакъв морал, сякаш се намираш на някакъв пазар.

Че то ако по тази схема се подаваха оставки в България ние още да нямаме правителство. Нека си спомним как ББ преди да е станал още официално министър председател каза, че да си на този пост е по- лесно отколкото е да си кмет, защото имаш телефон с копчета и много министри, които можеш да намериш по всяко време. Тогава въпреки реакциите той се държеше подигравателно и високомерно. От тогава неговите изцепки не спират. Ако за един ден пропусне да изръси нещо умно, дупката се запълва от ЦЦ или СД. Ако сме макар и малко като японците ще бъдем в перманентна правителствена криза.

Congratulations!!!!!!!!!!! So well put!!!

Изключително тъпите герберчета чакат само Ц.Ц. дапусне някоя глупост на всеослушание и започват да квичат от кеф, без да са сигурни във верността на това, което им се предлага. А Цв. Цв. хвърля бомбата, заляга и чака да гръмне.

То USA слуша герберчетата и по тяхна заповед вдига забрана за виза на тоя и оня?!?!? Ако Руменчетата , Станишевци, първановци и др. бяха напусанли БСП и сотрили път на млади и амбиционзни БСП щеше да е по-силна, но така са пълга и смешна трагедия :)))))

пичове, кой е осъден с влязла в сила присъда през последната година и половина???? Разбирам природната тъпота на бг племето, но се твърди, че бг е правова държава, т.е. действа презумпцията - невинен до доказване на противното с присъда!!!! Е..л съм му м..та на пикаещия във фонтани, но ме е яд, че тъп народ си избра тъпи управници...

Вие точно на това разчитате, господа защитници на Румен Петков. Разчитате на своята прецизност по заличаването на всички следи и улики. Но лично аз смятам, че най-голямото доказателство е нескриваемият факт, че всички вие от голи задници се превърнахте за няколко години в мултимилионери. Най-голямото доказателство е че Румен Петков и нему подобни от партийни функционери с по едно протъркано костюмче се превърнаха на взели се насериозно потомствени аристократи и богаташи. Разровете / но наистина го направете/от къде са милионите - та даже вече и милиардите на Гергов, Банев, Софиянски, Милен Велчев, Ветко Арабаджиев, Гущеров, Петър Диков и др. и др. и др. и ще лъснат крадени пари, пари от наркотици, пари от черноборсаджийство, пари от проституция, пари от недопустима спекула и т.н А ако никой не е разпоредил употребата на СРС, защо е допусната среща между представител на държавната власт и представителите на подземния свят без срещата да е официално записана и регистрирана? Значи пак стигнахме до унищожаването на следи.

Слушам и не вярвам на ушите си! Как може толкова народ да се хваща на глупостите?! Не виждате ли, че това е кьорфишек? Какво, да не мислите, че ще осъдят Румен Петков? Да, може да го арестуват, но след 3-4-5 до 8 месеца ще излезне и той като Ал Петроне - поради липса на доказателства. Не го ли разбрахте това - съдът не осъжда, ако няма доказателства. Само с "мислиме, че той е бандит" или "има съмнения, че е бандит" или пък "вярваме, че този е бандит" не става. Колкото и да му се иска на Цецко - без доказателства не става. А такива няма. Та това е кьорфишек - отвлича вниманието от по-важните проблеми като проблема със здравната каса, пенсионирането, бюджетния дефицит и други "нетколкозважнипроблеми".

Въпросът е иска ли им се на Цвъ Цвъ и БъБъ някой изобщо да бъде осъден или само вдигат пушилка и имитират борба с мафията. Е, в патакламата попада по случайност и някой насвързан с мафията и си го отнася, но такива са нужни, защото съвсем без осъдени не става.

Може и да си прав но както всички знаем за всички големи престъпници в България няма доказателства, защото всеки съдия или съдебен състав може донякъде по усмотрение да приеме един факт за доказателство или не. А както знаем повечето съдии и прокурори от "независимата съдебна власт" работят изцяло за престъпността и за БСП. На мен не ми трябват доказателства затова, което направиха Доган, Станишев, Алексей Петров, Масларова, Р. Петков, Вал. Топлото или.... (списъка е много дълъг). Аз знам че те предадоха България и искам възмездие.

толкова точно казано, че всеки следващ коментар е излишен! Свалям шапка!

ти неможе да знаеш защото твоето сиво вещество е 0 пълна 0 и какво може да излезе от такъв човек с такове вещество 0=0

За теб може и да са виновни. За мен също са виновни. Но за съжаление живеем в "демокрация", която е измислена именно заради такива като нас. Когато заловим онзи, който изнасилва, краде или убива и се опитаме да му дадем това, което му се полага (разбирай линчуване, бой, ене и прочие действия, които бихме искали да извършим над бандюгата) винаги застава "демокрацията" насреща и казва: "Ама недейте така, има си закони, ние сме демокрация!". Та принудени сме да използваме "демокрацията" по предназначение. Това го знаят и Доган, и Царя и Станишев и останалите боклуци и то много добре. Затова и няма доказателства. Защото демокрацията не приема твърдения "аз знам, че това е така", приема само факти.

"На мен не ми трябват доказателства". Какво по ясно от това. Ако няма ще измислим. Важното е че момчето силно мрази и вярва това което му се иска.

6666. Щом дежурните червените посерковци веднага започнаха да препикават кръв, значи си много точен.

Забравил си ББ, ЦЦ, ИК, иоще знайни и незнайни "велики" политици

Абе хора оставете Ръмен Петков намира, човека просто уговаряше парите на мафията които ще влезнат в хазната на БСП....Та БСП от 20 години се храни от групировките който създадоха 1990 а РУмен е връзката между мафията, политиката и съдът!!

Румен Петков може и да е българин, но във връзка с огромните предателства, които е извършил като член на БСП в полза на Русия, въобще не заслужава България да го подкрепя. Рано или късно другаря Путин ще му удари едно рамо. Руменчо Може и руски пагони да получи към пожизнената си пенсия давана му от ФСБ на Руската федерация.

Къде ги видя тези огромни предателства на Р.П. Дай примери. Или както казваш по-горе - не ти трябват. Чиста проба патология, ако не и бяс. Ти просто даже не си и за лечение. Един 6х35 ще ти свърши работа. Съвет даден, действай.

Ей, повечето коментари са все едно си попаднал във фен клуба на др. Петков!

Чудесна реплика!

А какво правите вие тука???

Пазят си шадраваните хората

СТИГА ЦИРКОВЕ НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ Г-Н Ц.Ц.И Г-Н Б.Б. СТАВАТЕ СМЕШНИ НА НАРОДА ИЗОБЩО НЕ МУ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО НАПРАВИЛИ АМЕРИК.ПОСОЛСТВО ДОРИ ЗАПОЧВАТ ДА НЕ ВЯРВАТ НА ГЕРБ И ТЕЗИ КОИТО ДО СКОРО ГИ ПОДКРЕПЯХА

А защо някой не попита, защо навремето отказаха виза за САЩ и на главен комисар Николай Николов - шефа на пожарната.

На бандита Румен Петков.

На мен лично Румен Петков не ми е въобще симпатичен, но такива номера под кръста не ги обичам. Та по този повод да попитам на какво основание САЩ са анулирали визата му? За да подпомогнат натискът върху Румен Петков ли? Според мен ако има някакви доказателства, че е вършил нещо нередно, нека прокуратурата да се заеме, а не САЩ да се мешат най-грубо във вътрешните работи на България! Освен това защо за САЩ България няма визи? От къде на къде те ще идват както си искат и когато си искат, а нас ще ни унижават?

Бъркаш, пич. Има визи за американците. Който иска да остане тук за повече от месец, се нуждае от виза. А да откажат достъп на някой в страната си не бих казала, че е намеса в нашите вътрешни работи... И, вярвай ми, сигурно имат основание, да не го допускат там точно Руменчо. Едно време в апликациите за виза за САЩ имаше въпрос: "Били ли сте член на ..., комунистическа или друга терористична организация?" Мисля, че този текст трябваше да остане. Не мога да разбера само едно: Защо нашите комунистически олигарси с атомно-газов патриотизъм все гледат да драснат към загнилия капитализъм на запад, а не се преселят трайно в матушка Русия??? Кой ще ми отговори???

ама си много готина!

а защо са му издали виза преди? да не е бил по-малко корумпиран или по-малко мафиот от сега? и то а2 виза. аз не защитавам р.петов, но не понасям американзите, които смятат, че могат да си позволяват всичко.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

има визи за уса дипломати в бг - може да влезеш без виза с нормален уса паспорт но не можеш с уса дипломатически - за него трябва виза и как моja до го измишлиш това че за баркането вав ватрешните работи v sluchaia - никои не иска престапници у тях си

Уважаеми БГ хора! Американската политина е такава! Затова имат визи-да казват "Да" или "Не"! Не забравяйте че САЩ са свтовен жандарм, но от страни и далеч-разпалват вътрешни войни и владеят! Не виждате ли подлогите им в нас, и то високоплатени и "отговорни" демократи!

Уважаеми г-н Един ! Понеже Вие или не разбирате за какво става дума, или умишлено манипулирате мнението да хората, си позволявам да ви коригирам: Първо държавата САЩ не е длъжна да обяснява на Р.Петков защо му е отнела визата. Даването или недаването на виза е изцяло по тяхно усмотрение и не са длъжни да се обясняват на никого. Ако някой смята, че процедурата с визите е унижения, може да се откаже от пътуване във въпросната държава, и да си седи у дома. И второ, акта с отнемането на визата не е намеса във вътрешните работи на нашата суверенна страна, а недвусмислен знак, с който показват отношението си към въпросния господин. Към него, а не към държавата България. Поздрави и останете си със здраве !

Подкрепям всичко от мнението Ви.

Абе Един, не само Щатите, никой не ни иска, не си ли го разбрал още.По съвсем ясни причини.Е, аман, хем н.....ан, хем аслан.

Питай ББ и другите измекяри защо няма визи за САЩ.

Г-да, или Румен Петков не е българин за да не заслужава като всеки от нас да бъде защитен пред дружа държава или вие на сте БЪЛГАРИ и не мислите за народа си /което вече сте го доказали/ Какъвто и да е той, каквото и да е направил - съдете го, накажете го, но пред чуждите трябва да стоите зад всеки от нас.

РУМЧО, МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ, ЧЕ СИ МАТЕМАТИК ПО ДУША, НО ПОЛИТИКАТА ТЕ НАПУСКА. НЕ ТИ ТРЯБВА САЩ, ТАМ Е СКЪПО, ЕЛА СИ НА СЕЛО! ИМА ВСИЧКО, САМО ТРУД СЕ ИСКА. ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, ПРАСЕНЦЕТО ТЕ ЧАКА, НО АКО СИ ГО ОТГЛЕДАШ.

евьль, изказването ти е най-точното от всичко изписано досега

чета и ме кефиш, евала!

А по каква "причина се случва" г-н премиер на България и КОЙ го е поискал? Какво ли трябва да е "сторил на Америка" Р.П.? До сега не е известно на някой от талибаните да отнемат виза. Р.П. по-страшен ли е от тях за Америка ????

Румбата какви неща може да разкаже, ама Партията не дава ...мълчи като комунист.

докога ще се мълчи

Коментари - Румен Петков поиска да го проверят за Галеви | Днес.dir.bg

Румен Петков поиска да го проверят за Галеви

Румен Петков е поискал главният прокурор да се намеси във връзка с "внушенията" на Цветан Цветанов и Ваньо Танов. От посолството на САЩ пък потвърдиха за БНР, че анулират визата на Петков.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков поиска да го проверят за Галеви | Днес.dir.bg

Коментари

Всеки е невинен дод доказване на противното. Не може Цветанов да плещи в медиите каквото е сънувал. Трябват доказателства за да се повдигне обвинение и да се осъди един човек.

Ми аз тоя в къщата си няма да го приема доброволно, що тогава хамериканците да го искат ? Щот е много убав ли?

Слушам и не вярвам на ушите си! Как може толкова народ да се хваща на глупостите?! Не виждате ли, че това е кьорфишек?! Какво, да не мислите, че ще осъдят Румен Петков?! Да, може да го арестуват, но след 3-4-5 до 8 месеца ще излезне и той като Ал Петроне - поради липса на доказателства!... Не го ли разбрахте това - съдът не осъжда, ако няма доказателства!... Само с мислим, че той е бандит" или има съмнения, че е бандит" или пък вярваме, че този е бандит" не става!... Колкото и да му се иска на Цецко - без доказателства не става! А такива няма! Та това е кьорфишек - отвличане на вниманието от по-важните проблеми като проблемът със здравната каса, пенсионирането, бюджетния дефицит и други не толкова важни проблеми"!... На мен лично Румен Петков не ми е въобще симпатичен, но такива номера под кръста не ги обичам!... Та по този повод да попитам на какво основание САЩ са анулирали визата му?! За да подпомогнат натиска върху Румен Петков ли?! Според мен, ако има някакви доказателства, че е вършил нещо нередно, нека прокуратурата да се заеме, а не САЩ да се месят най-грубо във вътрешните работи на България! Освен това, защо за САЩ България няма визи?! От къде на къде те ще идват както си искат и когато си искат, а нас ще ни унижават?!...

Прокуратурата няма да иска сваляне на имунитета на Румен Петков. Имунитет се иска тогава, когато има данни за престъпление и когато е образувано досъдебно производство или повдигнато обвинение, каквото не можем да кажем, че има в прокуратурата. Това каза пред агенция КРОСС говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова по повод казуса с имунитета на бившия вътрешен министър и настоящ депутат от БСП Румен Петков. Тя обобщи, че на този етап пред прокуратурата не стои въпросът за искането на имунитета на Румен Петков, и допълни, че всякакви коментари в тази посока са несериозни. От изявлението на Кожухарова става ясно, че срещу Петков няма започнато никакво разследване или производство, с какъвто мотив американското посолство анулира визата на бившия вътрешен министър. Не става ясно откъде от посолството са получили информация, че Румен Петков е разследван за криминално престъпление, след като в прокуратурата няма данни за такова нещо.

Много ясно. По настояване и в услуга главния манипулатор който между другото е и вицепремиер.

Искам я. Как няма да искам, като лично аз унищожих всички срс-та от срещата ми с Галеви. А вие чакайте да излезне нещо от цялата тая работа. Аз да не съм Уйович, че да не помисля с един ход напред, още повече тогава бях шеф на МВР можех всичко да потуля. Айде наздраве и не живейте с илюзиите, че нещо ще се докаже против мен.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Голямо Браво.

до петрова а какво направи прокурора до сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Американците не са пости. Могат да си отнемат визи и това си е тяхно право. Те имат доста повече информация отколкото си мислите. Пазят си държавата. И сигурно са прави. През последните 20 години в нашата мила родина се правеха какви ли не зулуми. Никое правителство не направи нищо. Защо да не е възможно Р. Петков и подобни нему да не са в тия игри? Ама бил министър. Че това нищо не значи. Това значи нещо в Америка, но в нашия Булгаристан, в нашата простотия, министрите са съвсем друга работа. Аз съм склонен да вярвам на правова Америка, а не на наши примитивни новозабогатели герои.

Като чета написаното стигам до извода че и майка си и баща си ще продадеш щом Америка ти каже....Съжалявам ама все още си мисля че истинскити българи са повече от американските или други подлоги...

Алоо тоалетната! Хамериканците си имат полиция фбр и цру дето си вършат работата , а наште тука само се ослушват за рушвети, така че е естествено да им иаме повече доверие от Станишевия дупелизец Румен Петков!

Изказване типично за наследниците на Киряк Стефчов. Ако не знаеш символ на какво, провери в нета.

/пардон ,Таралежа/,че срещу лицето е започнало криминално разследване.Това обаче е инсинуация ,защото Пикльото е депутат и такова ,забележете,само под егидата на Гл. Прокурор може да започне след снемане на имунитет.Следователно Цоко и шефа му боко са лъжци и дезинформатори,а не висши органи на управлението.

С тая балканска глава за никъде не си!ПОдобре ходи при сърбитеи на тях все някой друг им е виновенту америчките,ту русите,ту европейците,ту българите!Всяка страна сама определя как да опази националната си сигурност!Затова не вземай отношение по въпроси ,които не разбираш!В БГ има 18 души американци,а в САЩ600 000 човека!Хайде ходи си със здраве!

ЗА КАКВО МУ Е БИЛА НА ТОЯ БУРСУК ВИЗА ЗА САЩ ДА ОТИВА БАРАБАР С АБВЕТО В РУСИЯ НАЛИ Я ОБИЧАТ И ПЛАЧАТ ЗА НЕЯ . АМА НИКОЙ НЕ ЩЕ ТАМ А УЖ БИЛО МН ХУБАВО ХА ХА .

гумен путков и колегите му отш червената мафя, начело с агента гоце, с виза само за имперята на злото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе , пич, ти кога чу от US посолството да са казали че Р.Петков е престъпник! Аман от болни мозъци, като тебе, е те за това сме на тоя хал.

И само бих искал да добавя, абе как така едно Посолство, макар и на САЩ си позволява отнемането на дългосрочни визи за САЩ на когото и да било? Никой не е осъден, просто вървят слухове и клевети! Ех, демокрация било....то на комунизъм ми мирише! Послеслов: Румен Петков даже и не искам да го познавам!

ми държавата си е тяхна , затуй са ги сложили и те си вършат работата. Щом Румбата им е съмнителен си е тяхно право да му хлопнат вратата под носа. Същото бихме направили и аз и ти в собствения ни дом !!!!

Нали се сещате, че това е само началото! Хора, ние ще разберем кой кой е от всички партии! За наше добро е. Няма друг начин.

Егати и държавата която, се управлява от другар и съдружник на главните мафиоти, държава в която, управляващата партия обвинява бивш главен прокурор за убиец и подбудител без доказателства, обвинява бивш министър за нарко координатор без доказателства и със съдействието на братското ЦРУ му отнема визата за САЩ, егати и държавата в която няма работа, няма хляб, няма живот, а ни се сервират само зрелища..управниците крадат и се обзавеждат, а народа мизерства.. най-добре да се закрива такава държава..

сас всичко сам сагласен с теб, за нещастие.... такова чудо не сам и мислил, че може да се случи... кои гласува за тия двамата глупази, господ да му е на помощ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой не му я взел. Валидна е !

Е, мили българи, виждате ли как ни промиват главите....какво ме интересува Петков какво е правил преди 2 г.. Еми до сега къде спаха...а сега взеха да се изживяват за Р.П..както и за Филчев и изобщо пълни глупости. Нещо да сте чули за пенсионна реформа, образование, здраве.....и т.н и т.н.... а ни занимават с глупости. А кажете сега не ви ли прекарват за пореден път тъпаците от ВИФФФ.

"какво ме интересува Петков какво е правил преди 2 г... " - това ти е проблема, че не те интересува, или че така казваш, по поръчение на партията. Също така ме и интересува бащитите и дядовците на днешните БСП престъпници, че са убивали хора с колове по лагерите след 44-та където е бил и моя дядо, и то само защото е бил собственик на нещо. Ръцете на тези хора са още изцапани с кръв, а теб, че не те интересува - изобщо не ме интересува ! Писна ми от демагогия !

Дойдохме си на думата - моя дядо-да не е като с дядото на ББ защото все още има очевидци и свидетели на това време....и помнят добре кой за какво и кога, пък и родатата му какви дюса ги вършили

Взеха му визата , за да могат да заграбят всичко...!

комуняките начело сас селскя царвул и мафиот гоце, педерунгела и руска слуга сатанишефф, алкохолика и мафиота гумен путкофф и рускя агент гумен офчарски да не бадат допускани не само в уса, но и навсякаде по света. всички увазаващин себе си дарзави трябва да затворият границите си за тези разбоиници.те са опасни престапници. господарите им от имперята на злото да ги приемат и разквартируват по гулаците в сибир. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В цялата история само Велчев е читав и си е на мястото. Абсолютно прав е, като имат нещо срещу Румен Петков да го представят пред прокуратурата. Какви са тия гой казал, оня рекъл.

Ако Велчев беше читав до сега голяма част от престъпниците да са вече в затвора. Мисля, че точно той почна да се прави, че върши нещо след смяната на правителството, но не се знае дали не е само привидно.

а, бе, иван ли си, какав си! защо велчев ти е виновен? тоя физкултурник и приятелчето му ако имаха доказателства, какво може да направи сада срещу тях? ти не си ли чувал правната сентензия: всеки е невинен до доказване на противното! само у нас, поради умнизите зезо и боко, всеки е виновен до доказване на противното! не те ли е срам, че такива хора те управляват? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в българия се става политик по две причини,да лапаш или да си мериш малката п.... с други,дето лапат,за да лапаш още повече.само се чудя,кви са тия хора дето ги избират

The USA embasy in Sofia must cancell the US visas of the all communists, including that one of the russian spy and DS agent,m mafiozo, Goce Parvanov.

I am not defending Parvanov, but you should start writing in English if you know it - correctly!!!!!

А какво става с визите на неговите покровителиСтанишев и Първанов!

Те па са умрели за тях както ЦЦ и ББ дупе дават да са похвалени от САЩ.

Предлагам Р. Петков и Ал. Петров да бъдат официално обявени за "персона нон грата" в България и да ходят при работодателя си Путин. Тия двама мръсници не заслужават да се наричат Българи.

Думата българин е една обидна дума. Вчера, на улицата, двама българи, вместо да се псуват, те се обиждаха на "тъп българин!" Не е ли това повод за размисъл?

Повод за размисъл е това, че обобщавате в изпростачване всички българи. Което е много непочтено.

колко обичам тази нагла физиономия! Нема ли да се върне в с.Обнова?

САЩ не издават визи на мафиоти - неокомунисти от Източна Европа. Румен Петков да ходи в Беларус и Северна Корея. Там няма да има проблеми с визите.

Имат си предостатъчно свои собствени комунисти и мафиози.

Имат си предостатъчно свои собствени комунисти и мафиози.

Евала на Руменчо, а сега да видиме корифеите Цвъ цвъ и Танев дали ще им лъснат голите дупета и дали като са казали А ще кажат и Я. Сами се нахендриха на пачи яйца! Ама то ми писна да се говори на вересия....да дадат..документи...и т.н...нема какво да ни умотват ежедневно с глупости! Иначе зад РЕШЕТКИТЕ! Писна ми!

Руменчо е невинен.Само като го видиш ти вдъхва доверие.Кога са изборите да гласувам за него.

Наистина Главния прокурор да се намеси стига медийни изяви, страната ни стана за срам пред всички в ЕС, не искам да живея в държава в която управляващите се показват всяка сутрин по сутришните блокове и хвърлят в пространството, някой казал видяхте ли Министъра на правосъдието в Япония за каква фраза си отиде, е искам да имигрирам в Япония, жалко за държавата ни. Никакъв морал, сякаш се намираш на някакъв пазар.

Че то ако по тази схема се подаваха оставки в България ние още да нямаме правителство. Нека си спомним как ББ преди да е станал още официално министър председател каза, че да си на този пост е по- лесно отколкото е да си кмет, защото имаш телефон с копчета и много министри, които можеш да намериш по всяко време. Тогава въпреки реакциите той се държеше подигравателно и високомерно. От тогава неговите изцепки не спират. Ако за един ден пропусне да изръси нещо умно, дупката се запълва от ЦЦ или СД. Ако сме макар и малко като японците ще бъдем в перманентна правителствена криза.

Congratulations!!!!!!!!!!! So well put!!!

Изключително тъпите герберчета чакат само Ц.Ц. дапусне някоя глупост на всеослушание и започват да квичат от кеф, без да са сигурни във верността на това, което им се предлага. А Цв. Цв. хвърля бомбата, заляга и чака да гръмне.

То USA слуша герберчетата и по тяхна заповед вдига забрана за виза на тоя и оня?!?!? Ако Руменчетата , Станишевци, първановци и др. бяха напусанли БСП и сотрили път на млади и амбиционзни БСП щеше да е по-силна, но така са пълга и смешна трагедия :)))))

пичове, кой е осъден с влязла в сила присъда през последната година и половина???? Разбирам природната тъпота на бг племето, но се твърди, че бг е правова държава, т.е. действа презумпцията - невинен до доказване на противното с присъда!!!! Е..л съм му м..та на пикаещия във фонтани, но ме е яд, че тъп народ си избра тъпи управници...

Вие точно на това разчитате, господа защитници на Румен Петков. Разчитате на своята прецизност по заличаването на всички следи и улики. Но лично аз смятам, че най-голямото доказателство е нескриваемият факт, че всички вие от голи задници се превърнахте за няколко години в мултимилионери. Най-голямото доказателство е че Румен Петков и нему подобни от партийни функционери с по едно протъркано костюмче се превърнаха на взели се насериозно потомствени аристократи и богаташи. Разровете / но наистина го направете/от къде са милионите - та даже вече и милиардите на Гергов, Банев, Софиянски, Милен Велчев, Ветко Арабаджиев, Гущеров, Петър Диков и др. и др. и др. и ще лъснат крадени пари, пари от наркотици, пари от черноборсаджийство, пари от проституция, пари от недопустима спекула и т.н А ако никой не е разпоредил употребата на СРС, защо е допусната среща между представител на държавната власт и представителите на подземния свят без срещата да е официално записана и регистрирана? Значи пак стигнахме до унищожаването на следи.

Слушам и не вярвам на ушите си! Как може толкова народ да се хваща на глупостите?! Не виждате ли, че това е кьорфишек? Какво, да не мислите, че ще осъдят Румен Петков? Да, може да го арестуват, но след 3-4-5 до 8 месеца ще излезне и той като Ал Петроне - поради липса на доказателства. Не го ли разбрахте това - съдът не осъжда, ако няма доказателства. Само с "мислиме, че той е бандит" или "има съмнения, че е бандит" или пък "вярваме, че този е бандит" не става. Колкото и да му се иска на Цецко - без доказателства не става. А такива няма. Та това е кьорфишек - отвлича вниманието от по-важните проблеми като проблема със здравната каса, пенсионирането, бюджетния дефицит и други "нетколкозважнипроблеми".

Въпросът е иска ли им се на Цвъ Цвъ и БъБъ някой изобщо да бъде осъден или само вдигат пушилка и имитират борба с мафията. Е, в патакламата попада по случайност и някой насвързан с мафията и си го отнася, но такива са нужни, защото съвсем без осъдени не става.

Може и да си прав но както всички знаем за всички големи престъпници в България няма доказателства, защото всеки съдия или съдебен състав може донякъде по усмотрение да приеме един факт за доказателство или не. А както знаем повечето съдии и прокурори от "независимата съдебна власт" работят изцяло за престъпността и за БСП. На мен не ми трябват доказателства затова, което направиха Доган, Станишев, Алексей Петров, Масларова, Р. Петков, Вал. Топлото или.... (списъка е много дълъг). Аз знам че те предадоха България и искам възмездие.

толкова точно казано, че всеки следващ коментар е излишен! Свалям шапка!

ти неможе да знаеш защото твоето сиво вещество е 0 пълна 0 и какво може да излезе от такъв човек с такове вещество 0=0

За теб може и да са виновни. За мен също са виновни. Но за съжаление живеем в "демокрация", която е измислена именно заради такива като нас. Когато заловим онзи, който изнасилва, краде или убива и се опитаме да му дадем това, което му се полага (разбирай линчуване, бой, ене и прочие действия, които бихме искали да извършим над бандюгата) винаги застава "демокрацията" насреща и казва: "Ама недейте така, има си закони, ние сме демокрация!". Та принудени сме да използваме "демокрацията" по предназначение. Това го знаят и Доган, и Царя и Станишев и останалите боклуци и то много добре. Затова и няма доказателства. Защото демокрацията не приема твърдения "аз знам, че това е така", приема само факти.

"На мен не ми трябват доказателства". Какво по ясно от това. Ако няма ще измислим. Важното е че момчето силно мрази и вярва това което му се иска.

6666. Щом дежурните червените посерковци веднага започнаха да препикават кръв, значи си много точен.

Забравил си ББ, ЦЦ, ИК, иоще знайни и незнайни "велики" политици

Абе хора оставете Ръмен Петков намира, човека просто уговаряше парите на мафията които ще влезнат в хазната на БСП....Та БСП от 20 години се храни от групировките който създадоха 1990 а РУмен е връзката между мафията, политиката и съдът!!

Румен Петков може и да е българин, но във връзка с огромните предателства, които е извършил като член на БСП в полза на Русия, въобще не заслужава България да го подкрепя. Рано или късно другаря Путин ще му удари едно рамо. Руменчо Може и руски пагони да получи към пожизнената си пенсия давана му от ФСБ на Руската федерация.

Къде ги видя тези огромни предателства на Р.П. Дай примери. Или както казваш по-горе - не ти трябват. Чиста проба патология, ако не и бяс. Ти просто даже не си и за лечение. Един 6х35 ще ти свърши работа. Съвет даден, действай.

Ей, повечето коментари са все едно си попаднал във фен клуба на др. Петков!

Чудесна реплика!

А какво правите вие тука???

Пазят си шадраваните хората

СТИГА ЦИРКОВЕ НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ Г-Н Ц.Ц.И Г-Н Б.Б. СТАВАТЕ СМЕШНИ НА НАРОДА ИЗОБЩО НЕ МУ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО НАПРАВИЛИ АМЕРИК.ПОСОЛСТВО ДОРИ ЗАПОЧВАТ ДА НЕ ВЯРВАТ НА ГЕРБ И ТЕЗИ КОИТО ДО СКОРО ГИ ПОДКРЕПЯХА

А защо някой не попита, защо навремето отказаха виза за САЩ и на главен комисар Николай Николов - шефа на пожарната.

На бандита Румен Петков.

На мен лично Румен Петков не ми е въобще симпатичен, но такива номера под кръста не ги обичам. Та по този повод да попитам на какво основание САЩ са анулирали визата му? За да подпомогнат натискът върху Румен Петков ли? Според мен ако има някакви доказателства, че е вършил нещо нередно, нека прокуратурата да се заеме, а не САЩ да се мешат най-грубо във вътрешните работи на България! Освен това защо за САЩ България няма визи? От къде на къде те ще идват както си искат и когато си искат, а нас ще ни унижават?

Бъркаш, пич. Има визи за американците. Който иска да остане тук за повече от месец, се нуждае от виза. А да откажат достъп на някой в страната си не бих казала, че е намеса в нашите вътрешни работи... И, вярвай ми, сигурно имат основание, да не го допускат там точно Руменчо. Едно време в апликациите за виза за САЩ имаше въпрос: "Били ли сте член на ..., комунистическа или друга терористична организация?" Мисля, че този текст трябваше да остане. Не мога да разбера само едно: Защо нашите комунистически олигарси с атомно-газов патриотизъм все гледат да драснат към загнилия капитализъм на запад, а не се преселят трайно в матушка Русия??? Кой ще ми отговори???

ама си много готина!

а защо са му издали виза преди? да не е бил по-малко корумпиран или по-малко мафиот от сега? и то а2 виза. аз не защитавам р.петов, но не понасям американзите, които смятат, че могат да си позволяват всичко.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

има визи за уса дипломати в бг - може да влезеш без виза с нормален уса паспорт но не можеш с уса дипломатически - за него трябва виза и как моja до го измишлиш това че за баркането вав ватрешните работи v sluchaia - никои не иска престапници у тях си

Уважаеми БГ хора! Американската политина е такава! Затова имат визи-да казват "Да" или "Не"! Не забравяйте че САЩ са свтовен жандарм, но от страни и далеч-разпалват вътрешни войни и владеят! Не виждате ли подлогите им в нас, и то високоплатени и "отговорни" демократи!

Уважаеми г-н Един ! Понеже Вие или не разбирате за какво става дума, или умишлено манипулирате мнението да хората, си позволявам да ви коригирам: Първо държавата САЩ не е длъжна да обяснява на Р.Петков защо му е отнела визата. Даването или недаването на виза е изцяло по тяхно усмотрение и не са длъжни да се обясняват на никого. Ако някой смята, че процедурата с визите е унижения, може да се откаже от пътуване във въпросната държава, и да си седи у дома. И второ, акта с отнемането на визата не е намеса във вътрешните работи на нашата суверенна страна, а недвусмислен знак, с който показват отношението си към въпросния господин. Към него, а не към държавата България. Поздрави и останете си със здраве !

Подкрепям всичко от мнението Ви.

Абе Един, не само Щатите, никой не ни иска, не си ли го разбрал още.По съвсем ясни причини.Е, аман, хем н.....ан, хем аслан.

Питай ББ и другите измекяри защо няма визи за САЩ.

Г-да, или Румен Петков не е българин за да не заслужава като всеки от нас да бъде защитен пред дружа държава или вие на сте БЪЛГАРИ и не мислите за народа си /което вече сте го доказали/ Какъвто и да е той, каквото и да е направил - съдете го, накажете го, но пред чуждите трябва да стоите зад всеки от нас.

РУМЧО, МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ, ЧЕ СИ МАТЕМАТИК ПО ДУША, НО ПОЛИТИКАТА ТЕ НАПУСКА. НЕ ТИ ТРЯБВА САЩ, ТАМ Е СКЪПО, ЕЛА СИ НА СЕЛО! ИМА ВСИЧКО, САМО ТРУД СЕ ИСКА. ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, ПРАСЕНЦЕТО ТЕ ЧАКА, НО АКО СИ ГО ОТГЛЕДАШ.

евьль, изказването ти е най-точното от всичко изписано досега

чета и ме кефиш, евала!

А по каква "причина се случва" г-н премиер на България и КОЙ го е поискал? Какво ли трябва да е "сторил на Америка" Р.П.? До сега не е известно на някой от талибаните да отнемат виза. Р.П. по-страшен ли е от тях за Америка ????

Румбата какви неща може да разкаже, ама Партията не дава ...мълчи като комунист.

докога ще се мълчи