БОРКОР ще струва около 2 млн. лева годишно

Проектът за Център за противодействие и превенция на корупцията и организираната престъпност (БОРКОР) започна да се реализира още при предишното правителство.

Обратно в новината

Коментари - БОРКОР ще струва около 2 млн. лева годишно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига милиция и милиционери! 2 милиона за замазване и прах в очите, както и за заплати на избрани наши милиционери. Хайде стига милиционери!

тия с 2 милиона демек джобните на средна мутра ще борят корупцията в държавата....леле мале Боко хептен е изтрещял веке...или пък не е?)))))

Чи ний си мислихми, чи шъ й три, пък то саму двъ...... Ни бойти си, дицъ, бъща ви й нивинин! Па ши ручъти жъбйетътъ.....Тъту кък ни съ сйетихъ и Кунтролин Ургън на туй БОРЧВОР да си сприетнът, че и наблюдъващ над кунтролнйъ ургън, че и респиктиръщ нат наблйудъваштиъ и прочие нътам - ний пъри все ше изръсим от нйекъде за туй блъгуродну дйелу, ако живейм кът скутови......

Българи, приготвяйте се за нови увеличения на данъците и за нови данъци.

към края на април ще има ново звено БОРЗЕЛ борба с зеленчуците

само се чудят как да о -свояват парички

Очевидно е допусната сериозна печатна грешка- изпуснати са само две нули!!! Че инак с 2-та милиона немогат и по едно костюмче да си купят и да пооправят селските си физиономии.

Лъжа! Долна лъжа! Доклада е на страницата на Европийската комисия и всеки може да го прочете! Има го и в българси вариант! На страница 7 черно на бяло пише, че са заделени 4 млн евро за БОРКОР:) Егати патологичните лъжци са тези:)

ВЕДНАГА ИМ ПОДАВАМЕ СИГНАЛ ЗА КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ МВР, КОИТО СА ТОЛЕРИРАНИ ОТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!... ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ - ДИРЕКТОР НА ДСПС-СПОС. ИВАНОВ - НАЧАЛНИК НА 9-ТО РПУ. ВАЛЕНТИН КОЛЕВ - ПЕНСИОНЕР ОТ НСОД-СДВР. СЛАДУНКА ВЛАДИМИРОВА СИМЕОНОВА - ТЕХНИЧЕСКА СЛУЖБА В СДВР. ЦЯЛ РОМАН!... ВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ - ДА ВИДИМ С ТИЯ АКО СЕ СПРАВЯТ, ЩЕ ИМ ПОДАДЕМ ОЩЕ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗЛОУПОРЕБЯВАТ СЪС ВЛАСТ И ИНФУРМАЦИЯ ОТ ДАНС И МВР!... Че тя самата корупция е по-малка, а сега я узаконяват в по-големи размери! А има ли още какво да се краде от народа?!... Топло местенце за още една групичка наши другари. То не бяха агенции, комитети, фондации и какво ли още не! Какво има да му се анализира на случай като този с Доган?! И пет такива организации да направят, ако ще и по марсиански модел да са, няма да помогнат, щом нямаме истински съд и прокуратура! Играта ние ги хващаме, вие ги пускате я знаем! Едно време я наричахме Стражари и апаши и се редувахме кой какъв да е!... И сега е същото, първо апаши, после стражари, после пак апаши... и така до кая на света!... По-добре с тия милиони, дето ще ви е бюджета, да направите една лотария за изолация на панелните блокове, че вече приличаме на цигански катуни! Просто малкото останали българи не сме в състояние да изхраним циганите, които се размножават като хлебарки, бюрократите, които се размножават като циганите! Напоследък всякакви инициативи ни убеждават, че тук е не раят на земята, а черна дупка!... Още една агенция на гърба на данъкоплатеца!!!

То и законите ни са съвместими с европейските, но никой не ги прилага, защото видите ли, били новост в материята и трябвало толерантност и време, а дотогава окрадоха България! Колко ли време ще синхронизираме и този Център за противодействие и превенция на корупцията и организираната престъпност (БОРКОР)"?!... Той ще се хване за главата, ако се разрови в ГДИН и Фонд Затворно Дело"!... ББ трябва да отговори поне на два въпроса с разминаване - 1. Проектът е започнат при предишните или той го е създал; 2. Проектът е финансиран от Германия или основно от българския бюджет. Няма пари за нищо друго освен за милицията! Колко станаха тези структури - ДАНС, НСБОП, БОРКОР - какво още ще измислите, бе?! Стотици милиони се пръскат годишно за да се изхранва милиционерското съсловие - именно те крадат, не ние - работещите - те, милиционерите и техните наследници, които не са свикнали да работят! Колко от мутрите, които ги писаха по вестниците, са били вън от системата - нито един! Всички са били милиционери или част от ДС ! Значи създаваме структури за милиционери, които да ни пазят от... милиционери! Изроди, дайте пари на обикновените полицаи, които си вършат работата и залавят престъпници, а не на обслужващи властта структури - ПАРАЗИТИ! ДАНС е компрометирана структура, свързвана с изтичане на класифицирана информация към престъпни групировки и престъпни лобита! Защо не кажат какви са заплатите на агентите на ДАНС?! Борковият КОР ще е същият добре пренесен" на местна почва чужд модел - начин за саморазправа с неудобните на властта!... Живеем в мутро-милиционерско-комунистически режим! Режим на лъжа, омраза, масова манипулация, арогантност, завоалирани корпоративни интереси! И то на фона на тотално несправяне с реалните проблеми на живота, икономиката, обедняването, високите цени и евтиния труд! Що за пародия - милиционери, бивши комунисти, силоваци-държавници!

БОРКОР-2мил.Чух,че тъпите партии ни струват-50 мил.А аз глупакът вярвах,че се самофинансират от членски внос-както навремето-БКП!Боже!Боже!50 милиона за канцеларистите на тъпите партии.И това ако не е прахосничество-здраве му кажи.Чувал съм,че в Англия има партия на либералите и на консерваторите,а може и по-вече но със сигурност не са десетки-като нашите.

предварително мога да ви кажа каква работа ще свърши БОРКОР - кръгла нула! Само още една агенция на гърба на данъкоплатеца !!!

Ха ха ха . . . с тоя БОРКОР ще отидете в Тора Бора и там ще хванете на МУРО КУРО. Пичове, по-добре с тия милиони, дето ще ви е бюджета, да направите една лотария за изолация на панелните блокове, че вече приличаме на цигански катуни. Просто малкото останали българи не сме в състояние да изхраним циганите, които се размножават като хлебарки, бюрократите, които се размножават като циганите. Напоследък всякакви инициативи ме убеждават, че тука е не раят на земята, а черна дупка.

Топло местенце за още една групичка наши другари. То не бяха агенции, комитети, фондации и какво ли още не. Какво има да му се анализира на случай като с Доган? И пет такива организации да направят, ако ще и по марсиански модел да са, няма да помогнат щом нямаме истински съд и прокуратура. Играта ние ги хващаме вие ги пускате я знаем. Едно време я наричахме `Стражари и апаши` и се редувахме кой какъв да е. И сега е същото, първо апаши, после стражари, после пак апаши...

един доган годишно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БОРисов КОРпорейшън

Съвсем точно!

ВЕДНАГА ИМ ПОДАВАМЕ СИГНАЛ ЗАКОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ МВР КОЙТО СА ТОЛЕРИРАНИ ОТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ.ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ ДИРЕКТОР ДСПС-СПОС ИВАНОВ НАЧАЛНИК 09 РПУ-ВАЛЕНТИН КОЛЕВ ПЕНСИОНЕР НСОД СДВР-СЛАДУНКА ВЛАДИМИРОВА СИМЕОНОВА ТЕХ.СЛУЖБА СДВР ЦЯЛ РОМАН ВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ-ДА ВИДИМ С ТИЯ АКО СЕ СПРАВЯТ ЩЕ ИМ ПОДАДЕМ ОЩЕ СЛУЖИТЕЛИ КОЙТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗЛОУПОРЕБЯВАТ СЪС ВЛАСТ И ИНФУРМАЦИЯ ОТ ДАНС И МВР.

Че тя самата корупция е по-малка, а сега я узаконяват в по-големи размери.А има ли още какво да се краде от народа ???

..живот..и се ражда Спартак.

Той - П.Сертов е масон, и колко още такива има в ръководството на службите, в правосъдната система и прокуратурата. Чакай ти да разкриват престъпления колкото и служби да създадат ...

Само 2 милиона?Че БОРКОР е на сметка!Какво му плащаш срещу огромната полза за Цветанов и компания?

Браво на USER,НА АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ВЪЛНА НА МИСЛЕНЕ СЪМ!Живеем в мутро-милиционерско-комунистически режим.Режим на лъжа,омраза,масова манипулация,арогантност,завоалирани корпоративни интереси.И то на фона на тотално несправяне с реалните проблеми на живота,икономиката,обедняването,високите цени и евтиния труд.Що за пародия-милиционери,бивши комунисти,силоваци-държавници!

Изроди, дайте пари на обикновените полицаи, които си вършат работата и залавят престъпници, а не на обслужващи властта структури - ПАРАЗИТИ. ДАНС - компрометирана структура свързвана с изтичане на класифицирана информация към престъпни групировки, престъпни лобита. Защо не кажат какви са заплатите на агентите на ДАНС. Борковия кор ще е същият "добре пренесен" на местна почва, чужд модел - начин за саморазправа с неудобните на властта.

ББ трябва да отговори поне на 2 въпроса с разминаване - 1. Проекта е започнат при предишните или той го е създал; 2. Проекта е финансиран от Германия или основно от българския бюджет.

Само като им видя физиономиите на тези паразити - бившите милиционери ми става лошо ! Няма пари за нищо друго освен за милицията ! Колко станаха тези структури - ДАНС, НСБОП, БОРКОР - какво още ще измислите бе неграмотни мутроподобни индивиди ? Стотици милиони се пръскат годишно за да се изхранва милиционерското съсловие - именно те крадат, не ние - работещите - те, милиционерите и техните наследници, които не са свикнали да работят ! Колко от мутрите, които ги писаха по вестниците са били вън от системата - нито един ! Всички са били милиционери или част от ДС ! Значи създаваме структури за милиционери, които да ни пазят от ... милиционери ! Идеята на бойко е - гражданин - милиционер ! Повръща ми се - нямали сме досега по-арогантно и некадърно правителство, само милиционерските проблеми имат значение за тях. А всички, които не са милиционери и не играят футбол с бойко - просто нямат шанс ! Гадна работа ...

БОРКУР

БОРКОР щесе хване за главата ако се разрови в ГДИН и "Фонд Затворно Дело"

РУМЕНЕ, ТИ СИ ЧИТАВ ЧОВЕК И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЕ СИ СИ ИЗБИРАЛ ЗАМЕСТНИЦИТЕ! ПЕТКО СЕР. ГЕНЕРИРА КОРУПЦИЯ И ЗЛОУПОТРЕБИ НЕ ГИ БОРИ!!! А ЕЛЕОНОРА Е ОГЪН И ПОЖАР В ТАЗИ ОБЛАСТ!!!

То и законите ни са съвместими с европейските, но никой не ги прилага, защото видите ли били новост в материята и трябвало толерантност и време, а до тогава украдаха България.Колко време ще синхронизираме и "Център за противодействие и превенция на корупцията и организираната престъпност (БОРКОР)"

БОРКОР-БОРИСОВАТА КОРУПЦИЯ