Румен Гечев: Има ли гаранция, че ще получим "Страйкър"- ите?

Бюджетната комисия одобри купуването и на два патрулни кораба за флота

Обратно в новината

Коментари - Румен Гечев: Има ли гаранция, че ще получим "Страйкър"- ите? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП каза: От БСП гласуваха "против" с аргумента, че вече сме платили изтребители F16 Block70, а нищо не сме получили до момента от САЩ. Освен това по сделките и за самолетите, и за бойните машини няма неустойки. Румен Гечев попита има ли гаранция, че бойните машини ще бъдат получени ....... Възраждане каза като БСП. ............. ДПС каза: От името на ДПС Йордан Цонев каза, че партията приема този разход като инвестиция във военно-промишления комплекс на най-голямата страна на НАТО. ППДБ и ГЕРБ казаха като ДПС. .... Уважаеми български граждани...Вие решете !

Гаранцията, че ще получим "Страйкър"- ите е същата както и при самолетите F-16 mоест платени но получаването ще бъде в близкото бъдеще, вероятно след като приключи войната в Украйна където САЩ влагат огромни средства.

Булгаристанеца е най-голямата каракуда .... кълве на голите куки на Киро и тулупа ....

по моите сметки това са 11 000 000 000 000 лева или казано иначе 11 трилиона лева.

Браво бе, Данчо! Браво бе, Цонев! Милиардерчето Данчо най-накрая призна, че ние трябва да инвестираме едни пари в САЩ. Прааайй сметка, кви закъсаци са тия :D

Не,разбира се! Все пак сме сключили "договор" с най-големите измамници в историята на планетата Земя.Накрая самата планета ще ги убие тия долни US отрепки.

Продажниците напълнили джобовете на шепа американски олигарси, са за народен съд и наказателен взвод.

Нови снимки за албума. Ще си ги лепнем до F16. А паричките всички вече преведени. Олигофрени...

патрулни кораба с корабен и брегови комплект запасни части, Само не става ясно дали ще има някакви оръжия на тях?

Сега ще ги нарисуват и готово.

Не както и самолетите платформа 1970 год.

"От името на ДПС Йордан Цонев каза, че партията приема този разход като инвестиция във военно-промишления комплекс на най-голямата страна на НАТО, тъй като България консумира сигурност, несъразмерна на разходите ѝ." Аха! Ясно, че пием една студена вода, ами нали си имаме Американски войници в Старо село, за какво са ни Ф ки и Страйкъри?

Е, Магаренко ще строи и НАТО-вско ГРАДЧЕ в ЯМБОЛСКО...

Да комунистическа отрепко ще получим страйкърите. За ф-16 ще почакаме докато московското уше радеФ е президент, защото целта е да се гепи електрониката на ф-ките и да се прати при господарите му в маскве. Например ситемата чужд-свой е изключително важна са московските каскети.

Такъв прост народ, как да не го лъжеш БУХАХХАХА

къв народ бе, сган

Мърша! "Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша." Петко Славейков СЛОВОТО

Какви гаранции пък иска финансовият министър на Жан Виденов. Единственото, което може Р.Гечев да гарантира е финансов колапс и рекордна инфлация за страната.

Какъв е този катун от снимката?

Още може - теглете още заеми и купувайте... няма значение какво - и без това няма да го получим

Козяшките куросмуци си прибират грантовете , а тъпото племе гледа индийски сериали

За господарите които ви ги натресоха е важно да ги платите, а за получаването сте запознати с алгоритъма за F 16. Разлика няма да има.

За 2024г. такса спокойствие нараства на 3 милиарда лв. За тези пари ще "получим" 2 подводници.

Риторичен въпрос. Самолетите получихме ли?

Гечев с автограф на задника на вова путката

Много високо цинично ниво за ниския ти интелект .Мозъка ти бъбрек явно не включва.

"Освен това по сделките и за самолетите, и за бойните машини НЯМА НЕУСТОЙКИ" СЪД за ПРОДАЖНИТЕ ястреби!

Така се пръкна Виденов https://anonybulgaria.wordpress.com/2016/03/02/kostov/

Специално за Гечев, първия Страйкър ще е с автограф за него

Гаранция - ..... Толкова ,колкото получихте нарисуваните F - ки. Блажени ( да кажем .... са вярващите) галка

закъде се е разбързал-ние самолетите ги платихме преди 3 години и не е сигурно,че ще дойдат,а Страйкърите даже не сме ги платили още-в момента са на етап "одобрение на плащането"....Логично е да дойдат 4-5 години след кенЕф-ките;)

Не мисля че повече българи се усещат какво става! България дава тези пари за да хи харчи Украйна! Понеже не може да се дадът директно, защото ще стане вой до небесата, ги дават на САЩ ужким за самолети, страйкари и други работи, но реално те отиват за Киев! След време, когато войната свърши и се освободят/направят нови машини, тогава САЩ ще ги достави. Но до тогава, ще финансирате перемогата!

Е ти ги искаш ти ли да се биеш с тези машини? Трябва да си благодарен на Украйна, че задържа руските фашисти да не нахлуят в Европа.

в листчето от посолството?;)

Този гнусар довел България до просешка тояга, още ли се вживява като вещ специалист по всяка тема .. В нормална държава щяхме да сме забравили за него, а той дори преподава на студенти икономика ..това в което се провали Типичен червен боклук

Така се изкарва за водка със сельодка ;-)

и през здравната каса заборчване на НЕК Ганьо спи

Руменчо Гечев който е известен с некадърността си се изказал. Каква голяма новина - има стойността на новината “Румен Гечев днес обядва”.