17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тази идиотска политика на ЕС нищо добро не ни чака.

Родните икономисти се насраха и сега се започва обратното. Стагфлация! Или по- точното е дефлация. Няма сделки. Целият пазар е унищожен и хората купуват само необходимото им. Понеже са уплашени. А държавата направи и невъзможното. вместо да укротят монополите те ги хранеха . Сега нещата си ебават майката по вина на родните икономисти и слепи политици.

И гълъби не може да гледа камо ли анализи да прави баси цървула! Ясно е че подготвят територията за еврото и трускат брашнения чувал отново.

"Управител на голяма верига магазини: Има голям отлив на потребители, поради което остават тонове нереализирана продукция, която изхвърляме. Заради високите цени потреблението е паднало в пъти." Точно така е, за съжаление. И не вярвам идните месеци нещата да се променят. Не може да се продава сирене, което след намалението е петнадесет лева, и в което съдържанието на палмово масло и сухо мляко е необозначено. Или кашкавал по петнадесет до двадесет лева след намалението, при който вкусовите качества наподобяват гума на лек автомобил. Като допълнение опитите да се продава хляб на малки разфасофки при цена на килограм от около шест лева, не върви особено успешно, наистина ли. Не може да бъде

ЗАЩО НИ ПРОБУТВАТЕ ТОЗИ НЕКОМПЕТЕНТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОЛИТЕКОНОМИСТ???

/////

Моля да обърнете внимание, че коментатора, когото цитирате е бивш застраховател, а не макроикономист, така че подобни съждения, като споделените от такъв периферно знимавал се с пролемите на икономиката "експерти", са силно непрофесионални и би трябвало да се поставят под въпрос. На мен не ми е интересно и при наличието на множество други експерти по темата, не ми се ще да се запознавам в дълбочина с възгледите на толкова повърхностен експерт.

Това, че има криза е ясно вече и на децата. Проблемът ни е, че бяхме достатъчно глупави да изберем такова правителство. Тези няма да могат да ни преведат да пресечем улица, ние ще чакаме да ни преведат през кризата. А.Николов щял да чака инструкции за газа от ЕС. Ужас! Защо му плащаме заплата? Този и другите, от така наречения кабинет, не разбраха ли, че трябва да се спасяваме и няма място за мили очи.

"икономист"Гълъбинов няма една вярна прогноза.

Румен Гълъбинов: Има риск да ни повлече спирала на стагфлация - никакъв риск няма !!! Стагфлация просто ще ни помете като държава !!!

Най-добрата борба със стагфлацията е ИМОТа Ако нямате пари теглете кредит докато лихвите са нулеви, а цените все още на старото ниво Кой разбрал-разбрал, после ще ми благодари

Спешно да дават оставка и да идват компетентни хора! България вече е вадена от подобно блато. Има хора кадърни и с опит.

Купувайте рубли!

Честито на матриала!

БаМките в България започнаха да вдигат лихвите по кредитите. Тези, които са теглили кредити, особено големи за имоти ще трябва да плащат нови много по големи месечни такси за погасяване на заема. С една дума да намажат въжето със сапун и да си го сложат на врата. "B пocлeднaтa ceдмицa в мeдиитe ce пoявиxa инфopмaции и aнaлизи, чe дeпoзититe в бaМките вeчe ca по малко от кредитите(изядeни ca oт кpeдитите) и чe тoвa e eднa oт пpичинитe зa yвeличaвaнe нa лиxвитe пo дeпoзититe."

Ние си ги избрахме, ние ще си платим глупостта, която направихме/фото тъпотоКиро/ https://afera.bg/wp-content/uploads/2022/05/KIRO330.jpg

Местните специалисти са големи разбирачи, но малко бавно загряват. Хубаво си припоменте поведението и приказките на "Променаджиите" миналата година по това време. Един лаф само: " В пари ще газим, жадни ще ходим" или нещо такова.. Ама с кой акъл толкова народ можа да се върже на такива кухи въздухари, без едно що-годе читаво CV?!?! Ми не става то само с едно АОНСУ, пък ако ще и мириканско да е!

Имало било риск от стагфлация?! Че тя поне от една година ни е налазила! Всички корифей на икномическата "мисъл" кой ви е дал дипломите?! От политиците единствено Стефан Янев съм чувала да споменава за стагфлацията, всички други си живеят в някакъв розов облак.

Денков каза, че програмата и б'джета на НИколай Василев не са годни и няма да сработят. Тези на Асен Василев, под неговото вещо академипко ръководство ще ли да гарантират успешното развитие на България. Сега питайте академик Денков какво точно е имал наум, понеже той е голям специалист по абсолютно всичко.

Управител на голяма верига магазини: Има голям отлив на потребители, поради което остават тонове нереализирана продукция, която изхвърляме. Заради високите цени потреблението е паднало в пъти. Аз, понеже имам комшийка, която работи в голям известен хранителен магазин и много неща е споделила с мен, ще попитам този управител: 1. Защо надценката, която слагате над цената на производителя е 40 - 60%? 2. Защо имате стая с жена, която пренабива нови етикет на стоки с изминал срок. 3. Защо имат стая с жена, която с пистолет вкарва вода под налягане в месото. 4. Защо 90% от стоките са химия, синтетика, ГМО и Палмово олио, които много българи подминават и не ги купуват. Ако човек се научи да чете етикетите, буквално ще се хване за главата от наличието само на отрови.

Иде всякаква флация, печатат се пари и се раздават на избрани корпорации и за водене на войните на САЩ, както и за отглеждане на бежанците им. Обобщено ЕС продължава да се самоубива, а народите блеят още по-слепи.