Коментари - Румънският премиер: Няма да приема австрийският канцлер да продължава да унижава страната ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бъде изключена от ЕС неможе да се радва на висок стандарт за сметка на източна евопра няма как да стане това

по добре е да бъде осъдена от европейския съд да плаща неустойки на България и Ромъния за ветото си ще има повече смисъл също да плаща и неустойки за това че още копува руски газ, така ще им дойде акъла по лесно

Австрийските курви са големи курви! Евала, Румунещи!

Едни влизат, други излизат,трети се съдят, четвърти се договарят. Всеки нещо прави. Изтривалката пред вратата не прави нищо и заради това ще сме винаги като мръсен парцал за другите и мястото ще. ние пред вратата

Ами това е, и румънците имат чувство за чест, достойнство и себеуважение. Нещо, което при българските роби въобще не съществува. Румънският министър-председател показва характер и достойнство. А българският? Хахахаха, Mister Nicholas Denkow клекнал угоднически на колене и мазно налапал чепа на своя началник Кенеф Мъртъв направо до картофите. И му върти мазна свирка, на която биха завидели и професионалните проститутки от Reeperbahn, Hamburg. Xaxaxa, жалка работа.

Като стана дума за правене на свирки, няма по голям майстор от клепоухия фатмак Лайньо Радев. Клекнал пред разкопчания цип на Путьо и путьовците около него духа ли духа. То вярно, КГБ го е номинирали за президент, но такова душене и такова духане, каквото право Лайньо Радев и най големите френски минетчийки трябва да си водят записки. Лайньо Радев е пионер и в една друга игра, особено популярна сред руско съветските мекерета в България. Така нареченият на английски Рол Лувър. Първо ги чаластрят отзад, а после лапат лайняноя член на Путьо. И така изпитват върховен оргазъм. Абе руско съветски мекерета.....

Румънският премиер: Няма да приема австрийският канцлер да продължава да унижава страната ни Нашите пу.ки къде са , защо мълчат като посрани,а не вземат пример от Румъния да се преборим заедно с лицемерите от Австрия. Ние сме жалка работа.

Австрия си има 30 годишен договор за газ от Русия със фиксирана цена,и ще си доставя евтин газ разбира се,а миграционни поток е два до почти три пъти по силен от 2019г. На границите на АВСРИЯ с Германия Италия,Хърватска имаа неофициален граничен контрол на всички МПС, Неподходящ момент за България и Румъния...

Добре, че са румънците иначе наще политически псета дума не обелват

Респект

Румънците изглежда, че имат Премиер, за разлика от нас. При нас са само продажни Йес-мени (ДаБългария се казват не случайно).

И президент имат. Вярно, етнически германец, но е страхотен политик. За разлика от нашия клепоух фатмак Лайньо Радев. Руско съветско мекере. Номиниран от КГБ

Австрийците и нидерландците са най-долните копелета в ЕС. Отнасят се надменно и с Италия, Испания, Гърция. А това са държави изложени най-много на емигрантски натиск.

Поредното доказателство че нашите политички са кучки и единствено могат да решават ключове на църквичка искана от посолството .......

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами==---->> https://welcome.to/biocom

бе!

Много ми е интересно с каква газ живеят румънците ако не с руска. Ако някой знае да каже. Само да не е по нашата формула че ние е купуваме гръцка турска газ ама тя пак руска бе пак руска само че по-скъпа и разбира се братко американска която е още по-скъпа

Никой не ви е зависим, не разбрахте ли?

От румънска - разработиха си находищата в черно море. Нещо което и ние можехме да направим, ако не бяха русоробските правителства.

А Денков нещо ще мъцне,ли?

Румъния лошото ченге. България доброто

Много я издигаш България . С това правителство тя е едно голямо нищо !

Не е вярно- според кости от Възраждане ние само печелим за дето не сме в Шенген. Пак според него ако влезем в Шенген и цените ще ни скочат драстично и хората ще обеднят и какви ли не още бъди ще се стоваря върху държавата. Я да отиде костя в Румъния и да му обясни веднага на тоя.

Бъркаш Шенген с Еврозоната!

И такива агресивни недоучили профани като тебе ще определят дали да сме в еврозоната или не! Боже, пази България!

Не ви ли стана вече ясно, че никой никога не ни е искал в ЕС, като равноправен член. Ние просто им требвахме, като обслужващ персонал и ограда към джунглата, както се изрази онзи безумен градинар Борел! ЕС се изроди в момента, в който от финансов, търговски и икономически съюз се превърна в гео-стратегически и политически такъв, напълно подчинен към днешна дата на некромонгърите от Вашингтон...

Да те питам как точно изпълняваме критерия на Шенген с охраната на границите:)))))

изпълнява задълженията си,след като болшинството скакалци последните години влизат в ЕС оттам?????

За разлика от Румъния, България вече под робство.

Хем си под робство хем безнаказано протестираш и съвсем безнаказано водиш платена пропаганда срещу поробителя си???? По времето на свободната народна Република България всяка думичка против партия е правителство гарантираше присъда и затвор.

Ние си имаме Мара Жирафску и Декси Очиласку, а те обичат да викат YES ! По тази причина, всеки е welcome да се гаври с нас, колкото си иска.

даааа точно австриийците са ти виновни, а не американците, които ти налагат техни енергийни фирми от позицията на 4 безплатни бази на твоя територия )))))))))))))))))))

да, и това, но сега става въпрос конкретно за австрийците...

16 бази има, не 4. даже тайно на язовир Искър паркират самолетоносач! не ги намалявай! на нас в мазето американските войници ни обраха бурканите и ракията! друго си е да ти дойдат на гости руските орки. да ти бутнат квартала и да ти стане едно широко, просторно!

Другарите затвориха блокове в Козлодуй заради френската централа в Румъния.

Хората ти затварят вратата, ти мислиш че като почнеш да блъскаш ще ти я отворят. България и Румъния въобще нямаха място в ЕС, но явно войната с Русия е планирана още тогава. Шенген обаче на кукуво лято !

Румънският немец и президент Klaus Johannis да иде до Виена .........................но БГ и Румъния не ги приемат, заради факта, че са периферия и са по-близко до Турция и Русия, отколко до Берлин и Париж...............просто Берлин не казва "НЕ", а кара Виена да блокира приема

Кот' кажат началниците, кот'кажат началниците!

Да не се бои австрийският канцлер, наш Асенчо, Кикорчо, Марийка, Плюнков - и всички други знайни и незнайни евро-атлантици ще обслужват и дават двойно! - Нашият девиз е "Наведена глава, сабя не я сече" ... няма по-робско племе от нашето!

Австрия я боли ... дали България и Румъния ще влезнат в Шенген. За тях е все тая, това е просто вътрешнополитическа дъвка. Хем да се намират на приказки преди изборите, хем да направят услуга някому. Истинският проблем идва от страните, които ще загубят най-много от приемането на България и Румъния в Шенген. Румънският премиер не може да не го знае, но явно му е най-лесно да плюе Австрия. А всъщност Нидерландия мъти водата и то не за чест, слава или по политически причини, а за пари. За много пари. Нидерландия трябва да бъде съдена. Страната с най-мащабната икономическа престъпна дейност на територията на целия ЕС, страната с най-много контрабандни канали - това е днес Нидерландия. И тамошното правителство е заложник на мафиотски интереси от целия континент. Без тази си роля холандците ще трябва пак да се научат да работят, а това никому не се харесва.

Много си заблуден - нас НИКОЙ не ни иска в Шенген, но някак си няма да изглежда европейски, за това са се разбрали тези две държави да го играят "лошото ченге", а всъщност са един отбор!

За Холнадия си прав с изключенеи на едно: че трябва да се "научат да работят". Те могат и работят както трябва. Ние сме тези, които има да учат и то доста в това отношение.

Румънците са лешове обаче са смели и не им пука, нашите са потопени под вода постоянно хахах

А Асенчо се зарадва и тича за вазелин. И ще подарява наши парички на бедните украинци и кравари.

Тези поне имат топки . . За разлика от нас .

Ние обаче приемаме всичко - и отпред, и отзад. За целта сме си избрали Гаргамел и Кокорчо. При нас няма лабаво в слугинажа.

Защо? Така ще оставите само България да се унижава без компания! Не сте добри съседи 'начи...