Румънски самолет прибира 10 от блокираните българи в ЮАР

С българското посолство са се свързаха около 20 български граждани, които са предимно краткосрочно пребиваващи в страната

Обратно в новината

Коментари - Румънски самолет прибира 10 от блокираните българи в ЮАР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То там някак си винаги ебило диктатура, първо вечно една партия на англичаните, после тази с апартейда,посел на Мандела, винаги огромен избор от партии,но досега само три са управялвали от създаването на държавата. И затова когато има такава диктатура е така,бедност, болести и съответно ковида мутира няколко пъти там.

Явно в ЮАР е само Мадам Йес Пръмова....със счетоводителите си събира парите от ГАБОНСКАТА СДЕЛКА.

Българите сме странни хора. Не се ваксинираме, някои си мислят, че вирус въобще не същеатвува, носим маските под носа или на брадичката или въобще сме без тях, срещу ограничителни мерки сме, но в същото време ни е страх от новият вариант. Българите сме странни хора.

Не поставяйте всички под един знаменател. Говорете за себе си. Мен не ме е страх. Изкарах Ковида и не ме е страх да се разболея пак. Ако го изкарам ...добре, ако не оцелея...пак добре. Предпочитам да не живея като животно с намордник и ограничения.

Подкрепям

Айде оставете си ги там. Някакви мъже ходили да лапат черни паламарки и сега освен осмикрон и спин ще докарат. Дано самолетът да не излети никога.

Вчера в Детската Градина, Омикрона удари 2-ма, 3-ма, две дечица със Ваксина, Омикрона НЕ ги Подмина Дзън, Дзън, Дзън, Дзън Дзън, ДзънДзън, Дзън...

оставете ги там бе, сега и от Европата като се домъкнат мангалите и мързеливите, за Нова година сме цъфнали пак

на Омикрон - буквално! дано е наистина опасен, че най-сетне да пламнеме!!

Що не ги оставите бе, сега ще донесат заразата и тук. Нямат ли отговорност, не мислиха ли преди да тръгнат да си правят кефа, че по време на пандемия всеки трябва да си наляга парцалките и да си седи там, от където е.

Правилно,закарайте ги до Русе.И по живо по здраво.Абе хора,нещо карантина,5 -7 дена,тест пцр ?Кацаров?!Че ще дойде ще дойде ама и без това положението е страшно малко да го задържим!Сега 14 дена след изборите ще има пик на заразените и заболелите а и точно за Коледа...

И защо в Русе? Нали софиянци реват,че било пренаселено при тях. Там ги закарайте , да се разредът.

Разредят , имах впредвид

Гледам пръскаш акъл, стига се поправя, че “впредвид” показва степента на умствен капацитет и интелектуални качества също.

Наистина ли си тъп, или само се правиш на такъв?

Точно така, в Русе ги докарайте да плъзне от тук заразата! "Умници"!

Воистина ли Воскресе?! После да няма Изненадани и Учудени, от къде, видиш ли, Омикрон е дошъл в България? организиран от държавата - внос на вирусоносители!!

Добре дошъл, Омикрон! Малко ние Делтата! Много трагедия имаше в запаления автобус! Но защо когато всеки ден умират хора, колкото в един паднал самолет ние се правим, че нищо няма. Представяте ли си, ако недай си Боже падне самолет каква драма ще настане. А когато всеки ден един голям самолет отлита с душите на починалите от Ковид ние мълчим, отричаме или поне не предприемаме мерки!

Няма място за паника. Сънародниците ни ще бъдат разпратени по родните си места. С общественият транспорт. В който носенето на маски е задължително.

Стига подигравки! Да ги поставят под строга изолация, да ги проверяват всеки ден, никакви сбирки и пр. Аман от малоумници! Чий го дирят в ЮАР???

Разбира се, приберете ги. както прибрахте онези от Ухан преди година и половина. После оле-мале! Организирано разпространение за предизвикване на следващата доза ваксини :)

Оплодените ВирусоНосители на Омикрон пътуват към България! всичко е точно по план!!

Термина им дали ще е по Коледа, пардон, КОВИДА?! Честита КоВИДА!!

И КАТО ГИ ПРИБЕРЕМ ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ.

бизнеса с продажба на Страх, винаги е бил най-печелившият!

Отдавна Гьоринг го е казал:))

Отново прибираме разни екскурзианти !

всеки си вее п.....та къде ли не, после реве да бъде прибран в милата си родина, и ето ти на разните варианти на КОВИД. Сега тези нуждаещи се, да бъдат изследвани мигновенно на летището, после вк къщи, докато не излезе отрицателен тест. Айде стига вече.

Браво на съседите румънци!Благороден народ за разлика от нас българите!Във чужбина румънец по може да помогне на българин,отколкото българин на българинът!А Светът не е лош!

Браво на румънците, че по случайност имаха отбор по ръгби в ЮАР и трябваше да си го приберат. :) Чиста ( и щастлива ) случайност за тези 10 българи, които се качиха на същия самолет.

Бурите са основната част от белите жители на Република Южна Африка. Псевдо-Демократите в Швеция, реално Комунисти, финансират с 1.5 Милиарда Долара, пари на Шведските ДанъкоПлатци, Комуниста Нелсън Мандела, който пее танцувайки ритуално около огъна - "Да Убием Всички Бури", за да вземе чрез Комунистическа Революция прикрита под маската на расова борба, властта в ЮАР. Световните Комунистически Медии чрез Пропаганда Правят от Нелсън Мандела Герой, борец срещу расизъм и свобода, а не престъпник, желаещ геноцид и избиване на бялото населения в ЮАР - нещо, което се случва и до ден днешен. Бурите са от над 800 година на тази земя, когато достигат с корабите си - няма един черен там, всички черни идват, като мигранти след Икономическият Успех на ЮАР, в последствие - казват, тази земя е наша! позвата история - пример ЮдеюСемитите в Окупирана Палестина. Друг интересен факт е, че за 800 години Бурите нито Очите, нито Кожата им Потъмнява - каква ли е тази Теория за Еволюция, дето за 800 години, поне 1 мутация в тази посока не се случва - за пример Бурката Шарлиз Терон, която си избра на бъде Шиска на ЮдеюСемитите в Холи Уд (Холи - Свещена, Уд - Ерекция)...

Кого лъжеш? 800 години? Няма местно население? Мистър Гьобелс, по-полека! През 1652 г. холандският калвинист Ян ван Рийбек основава Капщат, първото трайно европейско селище на южноафриканска земя. Целта на селището е да осигурява провизии и услуги за корабите на Обединената източноиндийска компания. Дълго време присъствието на холандците се изчерпва единствено с грижата за подсигуряване на техните кораби и транспортни операции. С нарастване обаче на търговския трафик се стига до увеличаване на нуждата от провизии и така в периода след 1680 г. започва развитие на селско стопанство и животновъдство с по-големи мащаби. Тогава голям брой холандски калвинисти, както и немски и френски заселници, назовавани вече все по-често „бури“ изоставят Кейптаун и навлизат все по дълбоко в земите на север, изтласквайки местните племена и принуждавайки завареното чернокожо население на робски труд.

.....ама в пластмасови клетки ли ги докараха, как ги прибрахме безопасно.....!?

ТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВКАРАТ В 14 ДНЕВНА ИЗОЛАЦИЯ ПОД НАБЛЮДЕНИЕ. ВСИЧКИ КОРОНА ВАРИАНТИ БЯХА ВНЕСЕНИ ОТ ГАСТАРБАЙТЕРИ И ТУРИСТИ

Колега,всички варианти ,че и самия вирус ти го натресе глобалния елит !!! Пландемията идва от тях,защото са решили да редуцират населението чрез "ваксини" и да осъществят тотален контрол на оживелите чрез дигитализация ! Не лай по хората дето били зад граница ! Утре ще затворят България и ти ще си затворник ! Ти и тогава пак няма да разбереш от каде ти е дошло !!! Прав бе професор Христов за 80-те %-та ! Според мен даже меко се е изказал !

Пий си хапчетата!

Ти защо си тук бре? Айде изчезвай нанякъде, прав ти път, оправяй се в световното село как знаеш!!! Тук никому не си нужен, няма да си затворник, айде у лево...

В самото начало трябваше да има пълно затваряне на всички превозни линии по света за 1-2 месеца, всички туристи и временно пребиваващи трябваше да се лекуват по място на пребиваване по международно споразумение взето моментално на принципа реакция при форс мажор. Пандемията щеше да бъде прекратена веднага. Вместо това, по цял свят немислещи и неможещи хора се упражняват в нищоправене. Бъдете здрави.

Да. Но това не е целта. Тая "пандемия" има друга цел и тя е постигната вече. Световен концлагер и контрол. Страх и паника.

Кога да чакаме Омикрона на авиогарата ? С кой полет ще долети , че вече Делтата я претъркахме от ползване и не става за нищо.

Както винаги, говорят едно а правят точно обратното. Така беше и с Ухан и всички видяха какво стана, вместо карантина на държавата, те пращат самолети да внесат вируса. Това са абсурдите на демокрацията.

Приятели казват ,че няма паника в тази държава. всичко е лъжа.. Лъгаха и за Англия,че няма храна и петрол. НЕ ВЯРВАЙТЕ

аз лично видях празните квартали магазини и затворените бензиностанции в Англия. ДУ хай ДУ ду

Нищо не си видял. Ваксиниран си. ТЪ пАК

Аз лично не съм изпитал никакви липси на хранителни продукти, или петрол, при това живея в провинциален селски район. Е да вярно, имаше период от 1 седмица, може да липсва пиле от един конкретен производител , но пък на останалите 5 производителя пилетата си стояха и си стоят по стелажите- Същото и млечните продукти, зеленчуците и всичко останло. Това че разни туземци са разграбили някои магазини по гетата в Лондон , спомняйки Жанвиденовата зима или пакистански или кенийски еквивален, тпримерно, заради паник купуване, не означава , че останалите хора са на тяхния акъл и първобитно ниво

България е разграден двор, така че очаквам скоро новият щам да е на линия. Ако не сте го карали и ваксинирани би било по-разумно да се ваксинирате.

Тука в Дира сме антиваксери! Оди се скрий

Този е сбъркал форума , а и числото му е дяволско !

Цирка Продължава - а ЮАР-ските лекари открили Омикрон казват - безобиден е, дори гърлото не те боли, а те дращи, не разбираме паниката на СЗО и медиите! как не разбирате - бизнес за Трилиони, знаете ли църквата вече 2000 години кви пари прави от срах от Господ!

ТОВА ГО КАЗВАШ ТИ, ТЪПИЯ ТРОЛ ОТ ФОРУМА

Ти умният трол от форума ли си?

Знаеш ли колко ми пука за гърлотто като мрът от него млади хора. Щото средната възраст там е 18-20 години, а не като в Европа. То от делтата също не боли гърло, ма дишат на акумулатори после.

Микроно иде Par Avion!