Коментари - Румъния остана без министър на отбраната, след изказване за мирни преговори във войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както беше през комунизма...започнеш ли да блееш в стадото на вълците...те ще те изядът..

не са забравили 200 000 убити или пленени румънски войници в Битката за Сталинград 1942 - 1943 г. на страната на Германия. Историята трябва да се учи, за да не се повтарят грешките.

Така се правят нещата! Квичиш на воля по цял свят че няма демокрация, но ако някой си отвори устата веднага "демократичната общност" (разбирай педали), го "заклеймява"! Иначе си ручаме паламарки...

Това е добре. . Мисля че войната или поне стимулиращите санкции трябва да продължат докато Русия се научи да прави добри чипове, както се научи да прави жито с предишните санкции. 2028 казват. И ма време. Тъкмо ще намерим цаката на всички натовски джаджи. Хаймарс август 80% попадения, Хаймърс октомври 5% попадения. Добре..

A бе кажеш ли истината и веднага те махат. Демократите от ЕвpоГейския съюз!

Това вече ми прилича на някаква колективна лудост, подобна на фашизирането на Хитлерова Германия преди и по време на ВСВ, но вече в по-голям мащаб, в рамките на Европа - всеки разумен глас за мир и преговори се заклеймява и изхвърля от публичното прострнатво. Дори здравият разум и логичното мислене, а дори и инстинктът за самосъхранение да говорят в полза на обратното.

Русофилистиците, путинофили пак с напъни за осиране. Нали се видяхте колко сте, нормалните не ви обръщат внимание....

Абе, то и Хитлер, и немците като цяло, не са се мислели за ненормални, но като хапнаха дръвцето запяха друга песен, че и 75 години след това им държи влага. Да не стане същото и сега, след като Украйна изчезне от политическата карта на Европа след пердаа, който ще ядат от Русия.

на русофобите можем да видим само нецензурни приказки. В главите им има само лайна, осиране, педерастия и др. такива. Рядко има нормален коментар по някоя тема. Има и абсурди как руснаците крадели перални, монтирали ги в танкоте си и после правели ракети от тях. Или, че руснаците си взривявали газопроводите, Кримския мост, избивали делфините е Черно море и др. Изглежда няма нормален човек, който да е русофоб.

"единственият шанс за мир може да са преговорите с Русия."...и е прав !Респект !

Какви преговори с този примат путин.Той никога няма да приеме преговори.Ако искаше преговори нямаше да нападне непорочно една свободна страна.

Ето това е казал и Наполеон през 1812 за руснаците. Тези “еволюционно изостанали същества". Знаем историята след това.

за руснаците - унтерменшън. После знаем как завърши войната.

а ти какъв си бе? Това, че България не е защитила българите в Македония, не значи, че Русия няма да защити руснаците в Украйна.

Още един си заминаслед като не са му изтраяли нервите да слуша толкова време едни и същи лъжи и манипулации от ЕС мълчаливо.. Взел и казал какво мислят реално разумните хора ндявайки се на някакъв разум най накрая.

и да го правим премиер-може да не знае езика,но има акъл....за разлика от нашите,които знаят езика,но нямат грам акъл и достойнство....

И това ако е Демокрация здраве му кажи при социализма бяха по спокойни и сигурни отношенията между хората а сега САЩ и Европа диктуват Какво трябва да ми е отношението към войната в Украйна за мен абсолютен виновник за войната е зеленски който наруши минските споразумения и изби много мирни граждани В това число и деца в Донбас вместо евро и американските джендъри да го нахокат те му наливат оръжие Много ясно че Путин ще се защити и очаквам да използва ядрено оръжие Ако тия джендъри не се вразумят

Какви спокойни отношение в лагера соц.?Попаднахме чехите защото искаха свобода!!!!!

На чехите трябваше да им помогна демократично за да останат половината казваш.

Професионалистите във войната мислят като бившия военен министър. Президентите в Европа "мислят" както каже Урсула. И като дойдат тези, които не са професионалисти ще стне същото като руските пилоти, които се преземиха в жилищния блок. При предаване на управлението предаващия забравил да пусне щурвала. Е умрели са само топ пилотите. Някоя война откакто има писменост да е завършваща на бойното поле с не на масата на преговорите?

че русия не може да живее с враждебна държава до себе си ? я виж как САЩ над 65 г живеят с враждебна антиамериканска куба до себе си ! Москалите трябва да го раzберат по трудния начин !

Куба е едно островче, което с нищо не може да заплаши САЩ! Въпреки това САЩ едва не започнаха война с СССР, след като те настаниха руски ядрени ракети в Куба (в отговор на настаняването на американски ядрени ракети в Турция!) по време на така наречената Карибска криза. Как мислиш, САЩ дали биха се съгласили да живеят с враждебно Мексико, или враждебна Канада, или моментално биха нахлули в тези страни, за да осъществят "смяна на режима"?!

прикаZките , че не може да бъде победена ядренна държава са силно преувеличени , справка Виетнам с помощата на СССР и Варшавския договор победи щатите ! Афганистан победи СССР , а после и янките ! сега ще се случи същото Украйна ще победи Русия , дет се каzва нищо ново под слънцето , само дето москалите и техните фенове истериZират и плашат гаргите с яростни , но с нищо не покрити zаклинания !

Само дето Виетнам и Афганистан бяха на п.тка си майчина спрямо тези, които ги атакуваха и нямаха голяма практическа стойност, освен за подкрепа на свой сателит и престиж в студената война. Когато проблемите станаха прекалено много, най-логично беше да се изтеглят. А сега се почеши по главата и помисли къде е Украйна спрямо САЩ ? Точно там където е и Виетнам - на п.тка си майчина ! А къде е спрямо Русия ? Ама не там където е Афганистан, ами е точно под сърцето им.

и къде е русия бре бонак неден ? аре бегай Zа копейки ! Zначи щатите мога да живеят 65 г с вражеска и антиамериканска куба под носа си , а кремъслките примадони володката и дмитрий педведеви не могат да живеят с украйна ?

Чупка бе зъзнещ малоумник..за Гуантанамо чувал ли си!? Отаам следят всичко квото става вътре Кубинците не могат да ги изгонят

миче, за съжаление москалите вече победиха Украйна. В момента са се отдали на забавление и безответно и безвъзмездно творене на военни престъпления. Дори технически Украйна да "спечелят" войната щетите, които нанесоха руснаците ще се оправят много десетки години. Отделно незнайният брой отвлечени деца. И съвсем не говоря само за физическите щети. Основната задача на Путин беше да развали украинската държава и народ и да ги върне на нивото на руснаците. Смятам, че това го направи преди много време. В същото време руснаците не загубиха почти нищо (щото 70 хиляди човека за тях са точно "нищо").

и да ги върне на нивото на руснаците. ....................... Ти си тотално неадекватен... Бая ще му трябва време и пари да ги върне на нивото на руснаците... Сега са на нивото на Сомалия...бандеровските болклуци както и нашите соросоидни нямат сложени 2 тухли една върху друга... Всичко там е съветско...над 30 годишно съди по Крим.Там построи 2 електроцентрали, летище, моста, магистрала Керч -Ялта

Всяка крива,успоредна на партийната линия,е права;)Звучи ми много познато,а на вас?;)

Мирът е единствениятт изход от тази война, ясно е, че Русия е победител. Колкото и да финансират фашисткия режим в бивша Украйна сащ-исаните, давоските биологични отпадъци и техните роби ес-есовците няма да успеят. Абсолютно прав е този румънски министър, те имат поне един с някаква мозъчна дейност между ушите...Давайте Альошки на вас разчитаме отново да ни освободите от фашистко давоските фекалници. Да живей руския президент Путин...

Военнолюбците в Румъния свалиха министъра на отбраната и техният президент, за разлика от нашия президент, е на тяхната страна. Много бързо забравиха поуките от ВСВ когато пратените румънски дивизии на страната на Хитлер при Сталинград бяха разбити от руснаците.

Ами президентът на Румъния е от немски произход, така че за него е естествено да подкрепя укро фашагите!

Това ли ви са "Евроатлантическите ценности", който говори за мир и преговори, си подава оставката??

да се позволи на военнопрестъпниците да узаконят заграбеното и да им се простят убийствата и свинщините? НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Ще стане и още как, руснаците от бивша украйна бягат от фашистките мърши и не желаят да са в пределите на сащ-исаната колония...

Ти да видиш 'бягат от фашистките мърши'... сега ли се сетиха? А нали уж страдаха от геноцид и '8 лет Бамбас'. Мазохисти ли са били нещо?

а нашия главнокомандващ кога ще махнем след изявата,че "Креим е руски"

А чии е "Креим" според теб?

Крим е руски, от 1783 година! Украйна, както и Македония не са съществували, като държави !

ако питаме кремъл - крим е руски, а македония е на сърбия...

Ми естествено че Македония е Сърбия...сегашната северна... Просто сърбите сглупиха и я направиха съсътавна част от Югославия и се появи 1991 като държава. Гръцката южна вече е в небитието...отдавна ...серес, велес драма , кавала и т.н. претопено е всичко И двете имат еднаква съдба - взеха ги сърбите и гърците Междусъюзническата

Всичко се променя през 1783 година, когато Екатерина Велика анексира полуострова и го обявява "оттук нататък и за всички времена" за руски. През 1954 година наследникът на Сталин, Никита Хрушчов присъединява Крим към Украинската съветска република. Украинският произход на Хрушчов тогава кара мнозина руснаци гледат с недоволство и подозрение на присъединяването на Крим към Украйна. В огромната съветска империя обаче, националността не играе почти никаква роля.

това беше голямо унижение за американците - не можаха да си направят военна база там. Но отцепиха Косово от Сърбия и направиха там най-голямата си база в Европа. Сега искат да унищожат Русия, но няма да им се получи. Най-много, както е тръгнало да унищожат Европа.

Нашият президент е избран от българския народ и не може да го махнете американски лакеи освен със преврат като в Украйна.

Румъния ще се върне в границите на Влашко.

Украйна няма как да преговаря, защото от нея не остана нищо. Тя беше продадена на концесия за полигон на САЩ в Европа. Преговорите могат да се водят вече само с концесионера.

Въпрос към про-ватните 'миролюбци' - а ако Хитлер беше предложил 'мирни преговори' през 1943-44?

А ква точно е връзката!?

за всеки с поне средна интелигентност.

Ъхъ...общи приказки...значи никаква...

Укрите пред Москва ли са?

През 1917 чии войски свалиха и убиха царя (кървавия Никалашка) хм?

Нека позная...украинските...водени от Петлюра или Скоропадски...не си спомням точно

Руснаци, РУСНАЦИ бяха умньо! И сега ще е така.

Че кои руснаци бе...кой ще ги води...те украинците им избиха генералите... Оня Суровикин остана последния...така каза Зеленски

Определено! Набедения за 'военен гений' лоясал тъпунгер се оказа пълен олигофрен. Той дори телепромтъра си четеше със затруднение, да не говорим за осмисляне на това що ломотеше с неадекватни паузи :))

Ми готино...радвайте се

1943 вече е ясно че Хитлер губи войната. През лятото на 1943 е битката при Курск, където Германия губи последните си резерви за настъпателна война и поражението и е само въпрос на време. В края на войната притиснати отвсякъде, има много немци във висшите кръгове искащи сепаратистки мир със Запада, за да се бият против СССР уж че са спасители на ЕВропа. Много е важно кога точно искаш мир за да не стигнеш до момента, когато няма какво да предложиш освен пълна капитулация.

Наистина ли се хабиш да отговаряш разумно на един смотан трол!?

КОЙ точно ще капитулира в Украйна - щото този 'мач' с равен няма да завърши и все някой ще трябва да плати сметката!

Много тук са някви лапенца. Не забравяйте, че последните 20 години от телевизорите само ни облъчват с НАТО и алтернативни мнения не се чуват. Човек заслужава да чуе и нещо, което може да го накара да се замисли. Но ако въобще не може да мисли, тогава не може да му се помогне. Кой точно щял да капитулира в Украйна - аз залагам на Украйна.

с Украина е свършено... Едно историческо недоразумение което вместо да си наляга парцалите реши да се прави на интересно.... Остава руска Новорусия (половината вече е взета) Неутрална Малорусия около Киев и бандеровски тумор Галиция... Който да ходи в ЕС, НАТО на Марс или на майната си...все тая

Поредният разумен човек, който подава оставка заради изказване, което не е в тона на западната агресия.

Не бяхме ли всички против войната Аааа тази война е друга

Тази 'война е вече друга' защото някои ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ за всички жертви, разрушения и свинщини. В Кремъл може да са готови за равен резултат, само че няма да им бъде даден. Както през 2та Световна - победител задължително ще има!

поредно доказателство кой е агресора и кой иска война, а не мир, всички знаем кой печели от войни и оръжие

Този луд ли е, как ще иска мир без да пита краварите.

Все се чудех как може в Европа само идиоти да управляват. Сега разбрах - щом се появи нормален и веднага подава оставка. Поради несъвместимост с евро-"ценностите". А ако сам не открие тази несъвместимост изглежда някой му помага.

Другари до къде я докарахме у съюзо че за трезвено изказване падат глави...и у миналия съюз беше така. Цитирам:"ТеВе на 8 октомври, че преговорите с Русия са единственият шанс за постигане на мир, като от изказването му се подразбра, че преговорите биха включвали и териториални отстъпки от страна на Украйна"

ще ми разказват приказки че нямало цензура, щом министър не може да каже каквото мисли какво остава за другите

а министъра на русия дали ще го оставят ...жив, ако си признае, че Русия водят завоевателна война . Хубаво като критикуваме, да даваме обратния пример от който да черпим добри практики

Ще има ли за почетна рота в Румъния ако уволнят всички военни, които мислят така?

от уволнените ли? Може би! Румънещи не си прави илюзии към апетитите на руснаците. Те за разлика от нас помнят много добре как и защо Бесарабия от част от Молдова става част от руската империя.

Ъхъ...а Трансилвания помнят ли как става румънска или паметта им е избирателна!? А Северна Добруджа!?

Румънците да се видят преди 150 години на картата каква плюнка са и да смятат какъв късмет са имали да нараснат толкова по територия. И да не забравят, че имаха 500-хилядна армия при Сталинград, а реално СССР с нищо не ги наказа след войната. Освен че станаха част от източния блок де, но там може много да се спори дали това е било нещо само отрицателно. Все пак СССР изгради икономически целия Варшавски договор и го снабдяваше с безплатни ресурси.

след рускотурската воина 1878 Русия взема Молдова, в замяна дава Северна Добруджа (територия населена с българи) на Румъния

Като си казал "a", що не кажеш и за Южна Добруджа, как стана българска или коментираш само това, което ти е изгодно...

Моментното състояние е като на Кутузов след Бородинската битка-или предава Москва но запазва армията, или отбранява и губи и армията и пак Москва. Украйна или преговаря и губи част от територията си, или воюва и губи цялата си държава. Това е в момента и обозримото бъдеще. Дали някога Русия ще се разпадне и Украйна ще може да стигне до Волга или Владивосток е в бъдеще неясно време, но за сега не се вижда такава възможност.

Не знам кво е моментното състояние но Украина вече се кани да мобилизира наред - куцо и сакато... А зима иде...там пък от студ и глад колко ще изпукат е отделен въпрос... Напролет да се готвят Харков и Одеса...руснаците няма да ги оставят квото и да се случи Повестки следует ожидать всем военнообязанным украинским мужчинам. Об этом заявил главный военком Киева Юрий Максимов в интервью «ТСН» и напомнил об уголовной ответственности за уклонение от призыва. По словам Максимова, мобилизация будет продолжаться, так как есть необходимость в доукомплектовании и пополнении. При этом подчеркнул, что нет ограничений по местам для вручения повесток: «В законодательстве не указано, что оповещение возможно, например, исключительно по домашнему адресу или на работе, или в месте отдыха. Закон говорит об уведомлениях путем вручения повестки. Все».

да се абстрахираме за момент от българските паралели... какво би казал този бивш министър за случая на Молдова и "Транснистрия"?

Вероятно би казал да се направи референдум в Молдова (или в отделните молдовски области) дали иска да се присъедини към Румъния, и ако отговорът е положителен, това да стане, пък Транснистрия да се оправя, както може!

Ей докъде я докарахме! Да ви мочам на "демокрацията" изрод.ена пас.мина! Хората, който говорят за преговори и мир - да подават оставка! Накрая цялата тая с.ган. ще бъде пометена, но много хора ще страдат още!!

Ми бегай в любимата ти Русия на Путин бе! Хем не ти харрсва хем стоиш! Хем сърби, хем боли! Тъкмо - Русия ще има нужда от такива като тебе, щото самите руснаци бягат оттам!

Вместо да ръсиш тука мозък...сюткейс, аирпорт, Алабама...да видиш малко демокрация Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н.

Мерси, но вече съм бил там и знам кое как е. Няма нужда да ме поучаваш точно ти и такива като тебе!

А май не гот да те поучават а!? Ми тогаз и ти недей поучава.. И що така не остана в рая!?

ако утре турчолята решат да пазят "регионите" и налазят с аскера пак ли ще говориш за мир, мир и на всяка цена мир? Или ще се подмиеш и ще ходиш в руското посолство? Нали ситуацията е чисто хипотетична но еквивалентна на случващото се в Украйна и без съмнение взема предвид неоосманските течения в Анкара, които за съжаление донякъде оправдано (в последно време) възприемат българите като неспособен държавотворен народ. В смисъл - някои люде си трошат краката да доказват правотата им, което само по себе си е на ръба на национално предателство.

Ми да те пази натото бе...едно време при варшавски договор нямахме такива проблеми... Половин милион даже подбрахме и изгонихме а Турция не гъкна

баш същото си е нали. Щото в БГ има 80% турци и няма начин Ердоганя да не приобщи територията. В онези региони на измислена Украйна са предимно Руснаци. Виж може да се обърнеш към лидерите на НАТО да ти обяснят как точно на същия принцип отделиха Косово от Сърбия. И си бомбандираха, ама никой нищо не рече тогава.

Хората, които сега изказват различно мнение от официалното "евро-атлантическо", т.е. американско, биват уволнявани, хулени и репресирани... Но на Запад, все повече хора започват да се пробуждат от овчата летаргия и да надигат глас. Скоро ще дойде времето, в което тези, които сега уволняват, утре ще бъдат позорно изритани... Винаги така става, накрая. Лошото е, че никой не може да върне жертвите и да компенсира загубите!

Мдаа...демокрация чак дрънка...като оня немския адмирал дето се изказа в Индия...и после го принудиха да ссамоуволни Ма иначе на приказки го докарват - свобода на словото, плуралиръзъм и т.н. дъвки за наивници

Този не е просто "човек", а министър на отбраната на Румъния бе, галош!!! Англичаните са си уволнили краля за такова "лично мнение", та един министър не можело да бъде уволнен видите ли!!!

Точно...а оня беше адмирал... А ти си малоумник...всеки е някакъв

Много ясно. Това не е война на Украйна, а на НАТО. И този идиот фактически предлага капитулация на НАТО. Явно не е разбрал къде се намира Румъния, и естествено не може да е министър.

Ми ти като натовец тогава кво търсиш тука!? Хайде на фронта...натото си се бие

Това е прокси война на НАТО с цел отслабване на Русия, а Украйна е само средство за употреба. Преди битката при Курск, ингилизите са знаели плановете на немците заради разкодираната Енигма, но Чърчил не искал да помогне на СССР. Неговият интерес е бил и двете страни да се мелят във война на изтощение. Та сведенията руснаците получават от кръга на Ким Филби. Това какво ти говори ?

Ромъния се намира там, където се намирала и по времето на ВСВ-на стараната на Хитлер.

Те, господарите не искат мир, разбира се. Война /поредната/ до последния украинец, нали така.

В "свободния" свят да имаш мнение, е признак на слабост.....и русофилство

Как ще ги стигнем... румънците?!

планът е да се прочисти източна Европа?

добре преговори за мир, отколкото милиони жертви на тази война!

Преговори с какво бе???

Значи какво излиза, и Чърчил и Сталин са виновни за милионите жертви във Втората Световна Война, защото са отказвали да преговарят с Хитлер ли???

Дежуртният трол се появи :-). Чърчил и Сталин са преговаряли със Хитлер, само вие не го знаете. Даже се опитаха да му дадат Чехия и другу територии само и само да няма война. Обаче вие откъде да ги знаете тези неща!? А впоследствие се вижда, че Хитлер е луд, а с луди не се водят преговори. Отделно въпреки пропагандата Путин не е луд и с Русия могат да се водят преговори. Има огромни разлики.

А каква точно е връзката!? Елин Пелин кво казва по въпроса

Елин Пелин казва, че и от Луната се виждат зверствата на руските zzzомбита под командването на фюрера Путин!!!

Това ли ви е демокрацията бе, демокрадци? Да нямаш право на собствено мнение! А ако, не дай си боже, го изкажеш и опиташ да го защитиш, те низвергват и сатанизират! Ами то да си бяхме стояли при бай Тошо! Оти ручахме жабето? За едни банани и едни дънки си разсипахме подредената държава!

Сатанизирането с плюсчета ли се обозначава? Не знаех! Щото досега гледам си събрал 13 плюса!!!! Ако беше в любимата ти Русия у пишеш в защита на Навални, нямаше да събираш плюсове, а щяха да те пратят при него!!!

Ако ситуацията ескалира още повече и стане касапница, не се знае дали в крайна сметка руснаците няма да стигнат и до Одеса и да се окопаят там с флот и всичко останало. Румънците тогава ще са дефакто на един хвърлей от тях. Човекът не случайно е казал, че най-добре е войната да спре сега.

За да не ескалира която и да е военна ситуация е необходимо само едно нещо. Агресорът да бъде поставен на мястото си (трибунала в Хага) от световната общност. Ако това не се случи и се пожертва една държава да бъде орязана откъм територии за задоволяване на апетитите на агресора, то тогава човешкият вид е изчерпал възможностите си за развитие в умствено и морално отношение и изчезването на този вид няма да е голяма загуба за планетата Земя.

Необходимо е Русия да ударжи Херсон, ако ще и да стане втори Сталинград. Необходимо и да намалеят парите от САЩ и ЕС. Много хора не са съгласни с техния труд да се финансира режима на Зеленски. Тоя трибунал може да си го сложиш знаеш къде. В Русия има алтернативен трибунал и за разлика от Хага, там имат кого да осъдят. Питай ония от Азовстал.

Стига с тия простотии и се върнете в реалността. Колкото САЩ ги наказаха за военните им престъпления по цялата планета, толкова и Русия ще накажат. Тоест НИКОГА. Съдът в ХАГА не е признат нито в САЩ, нито в Русия, тоест освен ако вие не отидете лично да арестувате Путин, няма как да стане. ЦРУ и САЩ не са тъпи за да рискуват Трета Световна и се налягат парцалите. САЩ и Русия са ядрени държави и като такива си правят каквото ИСКАТ, независимо какво вие ДИВАНИЯ ГЕНЕРАЛ мислитите по въпроса. Украйна е просто изтривалка с която двете страни си решават проблемите.

Ало, бай МерКурий Ако толкова ти се мре за каузата Украйна отивай и се бий.Ние имаме собствена кауза и тя е България!!!! Не обричайте децата на България заради чужди интереси!!!!!

Не е единствения загубил стола си заради изказвания за мир.

Един политик трябва много да внимава да не казва истината.

Румъния в момента е окупирана не само от френски войски, но и от 5 К американски задушени кокошки, намиращи се на границата с Осрайна, готови да влязат на неина територия. Явно военният министър не еска да участва в игрите на НАТО-вците, които могат да докарат война на територията на Европа, затова навреме се спасява!

"Украйна сама няма да може да преговаря с Русия, тъй като политическата класа в Украйна в момента не може да си позволи (...) загуба на територия, в крайна сметка несправедлива загуба на територия." Украйна не може и да отвоюва загубената територия обратно. Реално погледнато загубеното сега е възможно най-малкото загубено. Догодина може да загубят и цялото крайбрежие и бай-бай на нато по украинските брегове, а въобще морски износ на каквото и да било, а те освен житото и бая желязна руда имат под западно управление.

Злобата и злорадството винаги, ама винаги се връщат на носителя си в многократно по-голяма доза.

Всичко е субективно. Това е конфликт между 2 страни. Мнозинството папагали защитават Украйна. Аз просто съм на другата страна и злобата и злорадството идват от другаде. Дугина ? Кримския мост ?

Шило

Браво на човека- казал е нещата такива, каквито са. Ама пусто, като от Вашингтон налагат друга политика? Нали не мрат американци, що да не подклаждат огъня някъде на около 15 000 км. от тях

БРЕЙ В РУМЪНИЯ ИМАЛО ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК СЪР

Да всеки ,който не следва априлската линия на партията трябва да бъде отстранен

За разлика от България. Еврейчето и Нежния не случайно ги поставиха за преговарящи!

Великата соросоидна " демокрация ". За свое мнение, различно от правата линия , и си аут завинаги. Аре, да си я ползвате със здраве. При соца, имаше повече свобода.

Ами още едно доказателство, че ЕС и САЩ не искат мир в Украйна и войната ще продължи до последния Украйнец желаещ да се бие срещу Русия. Хубавото поне е, че желаещите за пушечно месо стават все по-малко, но все пак ще се нанасят щети по Русия, а сметката я плаща Украйна, пари се печатат, живот трудно се създава, това си е добра сделка за Запада. Дано Укрите скоро се усетят как яко ги използват, иначе ще става и по-лошо.