Брендо осъден на 14 г. затвор в Румъния

Евелин Банев-Брендо беше осъден от Букурещкия съд на 14 г. затвор по обвинения, че през април 2012 г. е внесъл на територията на Румъния над 51 кг кокаин.

Обратно в новината

Коментари - Брендо осъден на 14 г. затвор в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам съдии, които са корумпирани и гювендии.

бг е като серял-сапунка.тука бешe,не е идвал ма си отиде...

Чудесно, да си го задържат там!

За пореден път Румънците показват ,че вече стават Бяла държава. Тук Цацаратурата и съда са просто един кенеф(като партиите)

се чудите? Брендо може да си плаща. А власт има този, който плаща.

Ако има реална заплаха от дългосрочен затвор, Брендо ще изчезне като Галевите. Засега чакам следващата му книга.

А как е при нас- Съдебната система работи за престъпниците, бизнесмените и политиците...

Брендо не е престъпник! Българският съд го оправда категорично!!! Румънците нещо са се объркали. Брендо е толкоз честен, интелигентен и свестен човек, който си изкарва хляба с пот на челото. Какъв ти престъпник??

Нали.... Орден "Стара планина", направо.....

каза да ни ги гледаме румънците.Присъдите им нямат сила и стойност

Цял свят го осъди , а съдът в България го оправда - хайде някой да ми отговори какъв съд имаме , че аз малко не ги разбирам тези неща .

Както оправдаха по всички 12 обвинения кмета на Галиче (Чоков) , когато се кандидатира от партия ГЕРБ така и този хубосник . Просто имаме перфектна право раздавателна система.

и на 5000 години да го осъдите, него го няма-а-а!

легализирайте цветята! Свобода за белото и марихуаната! мръсни политици!

Този го осъдиха навсякъде, само в Б-я беше оправдан и освободен. Браво

Международната Мафия, веднага да свика Всеобщ конгрес с единствена точка: Всички да приемат българско гражданство с цел, съдене от български съд! ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРСКАТА ЮРИСТПРУДЕНЦИЯ!!!

аззз

Софийски университет брат кво искаш...

Като гледам българите освен, че разбират от почти всичко, вече разбират и от право също. В Италия и Румъния е осъден за наркотрафик, а тук е оправдан за пране на пари, което е много по-сложно доказуемо и не всичко зависи от съда, а от доказателства, свидетели и т.н. Нормално като е оправдан да е на свобода, нашия съд не е длъжен да се съобразява с чуждите съдилища и да държат Брендо затворен заради техните дела. Да си го търсят те. Иии нека плюенето на "правните разбирачи" започне сега!! :))))

не е нужно и да си автомобилен инженер, за да установиш, че германците могат да правят коли, а българите не!

Има милиони с недоказан произход, и нямало пране на пари ли? За какво ми е да разбирам от право :)

Да си "мислещ" е добре, но с какво мислиш, правилно ли мислиш и можеш ли да мислиш подлежи на съмнение. "Трудно доказуемо" означава нежелание и/или некомпетентност на правораздаването да си свърши работата, а фактите, че осъден в чужбина за наркотрафик в големи количества не могат да се обърнат в доказателства за ''пране на пари" издава, че у нас всякакви престъпни капитали не подлежат на контрол, което обяснява и престъпността, и висшата корупция, че и терора над обикновените хора. Та твърдиш, че ''добрия и работещ" съд, експерти, НАП, ДАНС и сие нямат доказателства за недоказан произход на огромните пари на търговец на наркотици. Да се бяха сетили да притиснат финансовите му директори или то всичко се знае, но ... пари са си и то много.

Ами питам аз кога ще влезе в затвора след като е осъден в Румъния??

"У нас Брендо е подсъдим за пране на над 20 млн. лева от наркотрафик. На първа инстанция той получи присъда от 7 години и половина затвор, но през 2014 г. тя бе отменена на втора инстанция." 7 години за пране на 20 милиона и отменена присъда... а вий ревете, че цигани обирали стари хора по селата. А причината, че тоя въобще го тормозят сега е, че не е слушал. А колко други такива като него има, които не сте ги и чували, защото слушкат и изпълняват? Много калпав и прост народ живее в тая държава!

ЦРУ също е в наркобизнеса.

принципно си прав в частта за елементите като този...Колко ли хора са погубени след продажбата на неговите наркотици...Въобще този е за правосъдието на ИДИЛ...Само там знаят как да се оправят с такива...А относно частта с циганите мога само да ти пожелая да посетят твоите родители, а може теб по-късно...Да разбереш от първо лице как за няколко лева се отнема или съсипва живот...,Всъщност аз се чувствам прогонен от собствената си държава от тях. Например ако не бяха те щях да живея в някое малко селце или градче и нямаше да тровя детето си в София...

А няма ли да го пуснат под гаранция все пак?

Що да плаща гаранция? нали ще се лекува. Ще му трябват пари

Верно бе, как не се сетих! И ти си прав! Те такива болнави всичките, какво да ги правиш...

докато "независимият" български съд го съъъди, тоя ще си умре от естествена смърт поради старост.

Бандюгите в България са на почит! Дори не си заслужава човек да се ядосва... Бягайте далеч от тука, млади хора! БЯГАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Престъпници и крадци тук си живеят като в рая, имат власт и никой не обезпокоява "ранимите им души"! Навсякъде около нас цари мръсотия в буквалния и преносния смисъл! Облечени във власт крадци вилнеят, а хората си мислят, че имаме държава и вярват, че виновниците ще бъдат наказани! Дано Господ наистина не забравя!!!

Значи, искаш да ни убедиш че е по-лесно да бягаме отколкото да НЕ ГЛАСУВАМЕ за бандитите, а да гласуваме за СДС или каквото там е останало от него ли? Как става това бягане? Със скъсаните ни цървули ли? И докъде ще избягаме как мислиш??? До мама Меркел при сирийците ли? А у нас каква война е имало?

Колумбиана

Няма такъв овчи народ! И като гласуваш за другите какво!? Ще се оправим ли, ще стане по поносимо ли, няма да те е страх за децата ти, може би!? Писна ми! Всички сте "българи" и се биете в гърдите, а истината е, че просто не искате да признаете, че България отдавна не съществува! Да не ходим при бежанците ли? Ок! Викаш... да си седим сред мангарлята е по добре! Да наблюдаваш как крадат, убиват и изнасилват, управляват, и се разпореждат както си пожелаят!? Стойте си... Отглеждайте си децата в тая гнус ( дано имате късмета да оцелеят, а не да са убити или прегазени от някой комплексар без книжка), посещавайте си умрелите български плажове, къпете се в ла-нй и неоправдана скъпотия + кофти обслужване и отношение и се радвайте на живота! Нали сте българи..........................

Прав е човека! Или бягайте, или ако ше оставате в БГ, тогава излезте на БУНТ по улиците!

И каква стана тя? В Италия го осъдили, в Румъния го осъдили. И то със сериозни присъди. Само "независимият" български съд го оправда. И сега пази със зъби и нокти човечеца, да ни би да попадне в затвора. Не си го дава на тези, които са го осъдили. Българският съд се грижи само за престъпниците. И то за тези, които добре си плащат. Пълна отврат! Направо ми се драйфа!!!

БРЕНДО Е НАПРАВО ЗА НОБЕЛ ПО САЙЪНС ФИКШЪН ..... НИКОЙ ОТ МУТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЗНАЕЛ ЧЕ ТОЙ БИЛ "ЦАРЯ НА КОКАИНА ..... ТВА СИ Е НАПРАВО БОЖИЕ ЧУДЕ :)))

9 юли 2013 Брендо е осъден на 20 години затвор от италиански съд за международен наркотрафик. Това е и максималното наказание. Според италианската прокуратура в периода между 2006 и 2008 година Брендо и съучастниците му са пренесли 6 тона кокаин, като Банев е финансирал трафика от Южна Америка до Италия 3 август 2013 Брендо е докаран у нас, след като е изтекъл едногодишният срок, за който страната ни беше разрешила Брендо да пребивава в италиански арест, докато трае делото срещу него в Миланския съд 21 февруари 2014 Софийският апелативен съд отмени решението на Градския съд, с което Брендо трябваше да бъде екстрадиран в Румъния. Румънските власти водят разследване срещу него за трафик на наркотици. 18 март 2014 Съдът пусна Брендо под домашен арест. Софийският апелативен съд промени мярката за неотклонение на Евелин Банев-Брендо от задържане под стража на домашен арест. Магистратите мотивират решението си с дългото разследване по делото и изтъкнали, че няма опасност Банев да се укрие.

"У нас Брендо е подсъдим за пране на над 20 млн. лева от наркотрафик. На първа инстанция той получи присъда от 7 години и половина затвор, но през 2014 г. тя бе отменена на втора инстанция.." Това е достатъчно. Къде са сега родолюбците и патриотите? Да ни обяснят и да ни разяснят защо трябва да останем в помията, наречена България!?

Е, тъй де - в Румъния 14 г., в Италия - 20 г. у панделата, в България - "се подписваме" ... незнайно от къде! Така е то - само българската съдебна душа ( или шепа) е достатъчно широка, че да оцени писателския талант на кокаиновия крал и да не го хаби по занданите!

добре, че имаме такива бизнесмени - без кавички, защото това са преуспелите тука, че няма какво да се чуе за българите по света

НИКОЙ НЕ Е ОТВЛИЧАЛ ДЪЩЕРЯТА НА БРЕНДО .... ЧИЧО МАДЖО Я ЗАВЕЛ НА ПОЧИВКА В ШВЕЙЦАРИЯ :))

чичо ти маджо е редовен гост в рашисткото посолство, дори пикаещият във фонтаните министър му осигуряваше грандиозна охрана, отцепваше района, та туземните мутро-олигарси са заченати по рашистки образ и подобие, а шефът на путлерската нацгвардия е мутра от брайтън бийч, ама ти от "Обеля-5" не си мърдал, как да ги знаеш тия работи.

ПОЗНАВАМ БОЙКО БОРИСОВ ОЩЕ КОГАТО РАБОТЕШЕ ХАМАЛИН В ХОТЕЛ ОРБИТА ПРИ СТОИЛ СЛАВОВ ОТ УБО И СЛИЗАХА ДО ДОКТОРА - ДЕТО ГО ЗАСТРЕЛЯХА ДА ТОВАРЯТ КОКА И ИПОНА Я ОХРАНЯВАХ ОТ КАП.АНДРЕЕВО ДО СРЪБСКА ГРАНИЦА ... А ТАМ Я ПОЕМАХА ХОРАТА НА ЙОЦАТА :))

Никой, само италианската мафия...

Смяяяяях....и пародия!

Правосъдието в Еврейсикя съюз стана пълна порнография. А в България е черешката на тортата! Оевидно е, че видните мутри си плащат в десетки милиони и делата се забатачват до вечни дела, а подсъдимите си живеят като Крезове по белия свят и топлите дестинации. Докато решат един ден да изчезнат в "свободни офшорни зони" от псевдосъдието. Брендо, барети и т.н...

Въх, въх, въх, каква нежна, каква поетична душа, романи пише и издава, пък реакционните, ционистки сили в чужбина на затвор да го съдят! Виж, в България го оправдаха, защото държавата полага грижи за своите творци!...

след оправдаването му не е имал забрана да напуска страната и е бил с най-леката мярка за неотклонение - "подписка". - МАФИЯ

Престъпници от цял свят - ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ ! Тук ще сте на почит. Тук ще сте ВИП персони.