Румънският парламент не свали имунитета на премиера Понта

Румънският парламент отхвърли искането на прокуратурата за отнемането на имунитета на премиера Виктор Понта.

Обратно в новината

Коментари - Румънският парламент не свали имунитета на премиера Понта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, така, че то било същото като нашето...... :))

Уж тази прокуратура беше абсолютно независима, а тя се оказа зависима точно от мафиотите. Дори не разрешават да го разследват. Защото всеки знае, че е за съд.

Румъния ни даваше надежда, но явно не е възможно да приключим с комунистите и да започнем на чисто.

НАЛИ ЩЕ КАЖЕ КОЙ? И ЗА КАКВО МУ Е ФИНАНСИРАЛ КАМПАНИЯТА ЗА ТОВА СЛАДКО МЕСТЕНЦЕ............. ГЪЗ ГЪЗ ПАЗИ ;)

Платените соросоиди са на работа и пишат ли, поишат минуси под неудобните за тях коментари!

В Румъния Соросоидите са овладели президентската институция и съдебната власт. Остава им само изпълнителната за да стане Соросоидна република Румъния. Така арестуват и съдят всеки, който им се изпречи по пътя към овладяване на страната, като се представят и за борци срещу корупцията!!! Същата схема се опитват да приложат и у нас. Президентската институция /с ирландската овчарка в нея/ е овладяна, в момента се води битка за съдебната власт. Соросоидите в лицето на министъра на правосъдието, Съюза на съдиите, Радан, Повлекан и др. се опитват да я овладеят, за да могат да щурмуват всяка друга власт чрез съдебната. За простолюдието върви кампания за промиване на мозъците наречена "съдебна реформа" - на принципа "кой не скача е червен", кой не подрепя реформата е за корупцията. Медиите на приятеля на ирландската овчарка и другите захранвани от "Америка срещу България" денонощно въртят своята пропаганда. Хитрият Боко рано се усети и затова бие отбой. Боже, пази България, дано не изпаднем в положението на Румъния - съдебен терор срещу политическите и икономически опоненти!

Румънците вървят по пътя на европеизацията и повишаването на стандарта на живот, строят и градят. Българите в лицето на Бойко, Първанов, Кунева, Доган върви към разруха, и ограбване на българското население.

Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

А къде е г-жа МУКАВЕЙ? Да не е в БГ-то

Бочко май ще излезе прав:)

Е, сега как да им вярвам на румънците и на техния прехвален социалист Понта

Всяко чудо за три дни. Ние тука се подмокрихме от хвалби за това, как в Румъния видите ли, съдели политиците. Пък то какво излезе? Ама аз нали ви казвах- няма случай на държавен глава, който прокарва американски интереси, да бъде осъден за нещо!

Румънският парламент не свали имунитета на премиера Понта Явно , Румънския парламент се е вслушал в гласа на Борисов , че това е политическа поръчка.