Почина бившият крал на Румъния Михай

Бившият румънски крал Михай е починал в Швейцария, съобщи семейството му.

Обратно в новината

Коментари - Почина бившият крал на Румъния Михай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя май е румънец, за разлика от нашият немски Кобург, който стана богат заради БГ и предателя Стамболов,който докара ЗАПАДналите Кобурги.

Михай бе и последният жив кавалер на ордена "Победа", най-висшата военна награда в СССР...

През 1945 г. крал Михай става третия несъветски гражданин, награден със съветския орден "Победа" - най-висшето военно отличие в СССР.

До 800 дни и нашия ще гушне букето. Айде рептилите да се изнасят да се подобри малко живота на хората, защото тяхното присъствие е черно и снижава вибрациите на природата. Края на тази епоха е дошъл, с нашия да се маха и ББ , малко да просветне на тази държава.

" Той бе и един от двамата последни живи държавни глави от Втората световна война. Другият е Симеон Сакскобургготски." Все пак Михай е бил на престола 10 години, а нашия защо го слагате в този списък.

Този е бил крал и е крал законно, не като Конната, който никога не е бил цар и иска да краде "законно", чрез закон . Щом ще е чрез закон, значи ще узаконяване и Монката, демек ще ставаме монархия. Ако ще ги узаконяване трябва да побързат е, че Монката е на години. Е Бойко може да го наследи на престола ама ще трябва и на него да му прехвърляме имотите иначе в светлото бъдеще отново ще ни съдят в Еврогейстан!

Вечна му памет!

няма вечна. има гигабайти

pompai

Докато ,решения на депутати и министри не подлежи на съд. Така и да загубим се плаща с наши пари а не на депутати и министри.

d4

Румънците пак ни водят на нула. по брой национални катастрофи. България -2 Румъния-О

А нашия иска и имотите да си вземе и тогава да си ходи!!!

Разбирам мъката ви, но С2 е по-добре да е жив, щото наследниците му хич не им дреме за България. Той поне е раждан тука и се въздържа донякъде от агресивно поведение. Ония ще наемат някоя топ кантора дето ще им спечели половин България.

А на България, кога?

Е дайте му 800 дни на човека де.

Ще му станат 1600. Мани, ако докара НОВА ТИКВА НЕГРАМОТНА?

До рубладжиите,другари и промити мозьци пфу,републиканец и други такива да отиват в мавзолея!

Време е и нашия рептил да свърши нещо свястно за кога чака.

станал ЛЕТЕЦ , а нашия крадлив дедо станал КРУПИЕ! РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ И УМЕНИЯТА

Давай Монка, ти си на ред!