Рухна трибуна на синагога в Израел, има жертви и над 100 ранени

Кадри от видеокамери показват как претъпканият балкон пропада по време на молитва и хората падат един върху друг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние всички скърбим за загиналите евреи заедно с целия израелски народ. Това е наистина тежка злополука. Дано останалите живи се възстановят по-бързо.

Напротив - малко им е на долните чифути !

Ей затуй Муамед килимчето на земята! Няма трибуни, няма подскачане като маймуни - няма падане.

В 10 заповеди биваше да напишат, че и който много лети, лесно пада. Ъхъ

Еврей им измисли гравитацията и сега я пробват как работи!

се мръщи...

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН! АМИН!!!

Каквото и да се случи на юдеите, все е малко. Не случайно не ги обичат в цял свят, и изкуствено им създадоха (ООН) държава през 1948г. Да се съберат там. В земите на арабите. Затова всички араби много ги "обичат". А за "разбирачите" да отбележа, че юдаизъма и исляма са много сходни религии. Исляма произлиза от юдаимъма. А християните са техен общ враг.....

Е, да ама и нашият Христос е евреин.

"Това е втората трагедия в Израел, …" к'ва трагедия, к'ви 5 лева? Туй си е чиста чутцпа...мазел тов/аришчи/

И това ако не е знак. Втори път.

Лика прилика с "враговете" си от саудитска арабия

Ортодоксалните слагат чаршаф с дупка като оплождат жените си, пълни ненормалници.

Щом са резняци, ясна е работата. Не ми хвалете нито едните, нито другите! България ме интересува!

Още едно доказателство против глупостта, че евреите са най-умните.

Хубава мелодия се свири, преди инцидента. Тия се добре се забавляват в храма.

Задругата на дърводелците отмъщава за разпването на най-прочутия си член. Тепърва...

тичайте към джамията тъпи крретени! Как не разбирате, че Израел е супер модерна и демократична държава, а ислямските радикали от Хамас и Газа са в средновековието. Дупене по 5-6 пъти в джамията, бурки и жени без никакви права, тероризъм и лентяйство, спонсорирано от ислямски джихад не носят никакъв прогрес!

Тъпак...

Това на картинката е доста по-трагично. А в Израел няма нищо модерно. Тази държава съществувва заради помощите от САЩ, които са над 10 милиарда годишно. И то само в пари. Така всеки може да е модерен. Без всичко това тази държава няма да съществува.

В Дубай ходил ли си? Ако си евреин, няма да те пуснат, но има снимки и видео в изобилие. Модерен и богат вървят ръка за ръка.

Религиозния фанатизъм взе пак там само преди дни други и още 38 ЖЕРТВИ ! А си е чиста проба строителна статика ! Когато голяма маса се задвижи в синхрон в/у строителна конструкция - тя може да изпадне в критично състояние и ПАДНЕ заедно с хората в/у нея ! Примери по света дал господ . Особено с трибуни и запалянковци , музикални фенове и религиозни фанатици .

конструкцията на трибуната е дървена и е допълнително изградена.По нашите норми натоварването на което следва да издържи конструкцията е 750 кг/м2 умножено с коефициент на претоварване 1,30 или окончателно 750 х 1,30 = 975 кг/м2 ,което е приблизително 1,00 тон/м2.Такова натоварване е доста голямо за дървена конструкция. Резултата е очевиден.

Получава се резонанс. Вибрациите се увеличават 10 пъти най-малко.

избиват палестински деца и празнуват и после се чудят що им пропадат сцените .....байдън е европа може да не виждат, но он невидимиея свят всеичко виждат ....това е ....не на убийствата на палестинци .....палестинците имат също права, не само израел ....всички сме хора

Тука си личи българите Що за стока са? Ами...не са... пълно с боклуци.

не знам какви боклуци сме, но май евреите ви мразят навсякъде по света. А не нас.

Абе,соросоидните тролове много сте смели зад клавиатурата ... Ако те срещна някъде- ще съжалиш ЗАЩО си се родил !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

сякаш ада се отвори и си ги прибра..... но по принцип наблюдаваме ефектът резонанс...

Рано или късно, по един или друг начин, еврейте ще си платят, за всичките престъпления, които са извършили с помоща на Великобритания, Франция и САЩ! Убийци!

Хората се събрали да празнуват и става трагичен инцидент. А тукашната измет се радва. На какво се радвате сган мръсна, на човешкото нещастие? Дали са евреи или мюсюлмани или будисти или каквито и да било, това са мирни хора, не видях да ядат бебета на клипа.

Кво празнуват бе циганин ? Че избиват палестински деца ? Това ли празнуват ? Това е само началото за юдейските кучета. Следва заметресение и потоп.

Жалко за умрелите, но май с клатенето са достигнали резонанс и е последвало разглабяне на конструкцията, физика, господ няма нищо общо. Човешката простотия е безгранична.

Господ наказва продажните юдей.

са същите изроди малоумни като фанатиците-ислямисти.

Щом са чифути, няма загуба, даже малко са дали фира, но все пак е нещо.

Божията справедливост и Възмездието в действие. Само че тези едва ли ще разберат това. И няма и да се коригират.

вервайте ми, познавам религиозните евреи с къдриците и са голяма опасност, женят се помежду си заради това че месията им щял да произлезе от един от седемте рода и се израждат изроди, освен това не работят и раждат от 5 до 7 деца, при арабите е същото, много скоро няма да има територия къде да живеят и ще стане страшно

Жалко, че само с толкова са се разминали подлите чифути.

Господ ви наказва алчни евреи

ще страдат вечно, за това че разпънаха Христос!

Дай Боже !

Алахата наказва Изсраел!

Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели ПОНЯКОГА. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.

Хазарите приемат юдаизма 1-2 века след конфликта им с българите.

Аз жени защо не видях там?

Какви жени ?? На тебе ти трябва да докарат от зоопарка, един СЛОН да ти пукне занника и да те пуснат да бягаш ОБРАТНО към Африка. Ти си гаден ДЯВОЛ- маймуна Африкански ШПИОНИН.

ги вари за сапун

И все пак има бог.

Ега ти и евреите , при падането имаха време само за едно." БЛЯЯЯДЬ"

В Български сайт-пък пишат основно турци и мюслита? Що така?

ne diyon lan sen

Евреите са избили повече християни от муслите. Факт!

Стига сте ни занимавали с тия неандерталци! Мислят си, че светът се върти около тях.

Ако

Коронавирусът пак озверя. Време е за нов локдаун.

Ортодоксалните евреи са почти еднакви с радикалните ислямисти. И за жалост се множат много повече от двата други вида евреи.

пълни изроди

Много ги бива да хвърлят бомби по невинни хора, ама Господ си знае работата. Те сина му преди 12 000 години разпънаха на кръста, сега се пишат за избран народ...

101 +

Първо дали календара ти е верен? Второ въобще цялата ти представа за история? Трето какво по- добро за тези, които критикуваш от това да са център на световна история, в която вярват милиарди?

Не се ли сещаш, че Исус е бил евреин?! Т.е. разпънали са свой...

Никога не подценявайте силата на огромна тълпа от прости хора. Джордж Карлин

Джордж Карлин е велик! (е беше, но ми се иска да чуя мнението му за днешната пландемия)

Господ наказва племето на Юда...

Тия ли са 80% ваксинирани? Е язък за ваксините.

Заибаха и молитви и Йехова и всичко ! Голям майтап !

Тия тъпаци за резонанс не са чували!!!

Тия безумни тупани пак капси танцували религиозните танци с подскачане и тропане...

буквално...независимо дали си богоизбран или гой---