Цветанов призова от НС: Без подаръци за рождения ми ден

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов призова за 50-годишния му юбилей - 8 април, да не получава подаръци и цветя, а парите да бъдат дарени за деца аутисти

Обратно в новината

Коментари - Цветанов призова от НС: Без подаръци за рождения ми ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Цветанов поздравявам Ви по случай 50 ви годишнина.Вие не си позволявате за разлика от вашият главатар селски неуместни щегички и подхилквания,празни приказки и други тем подобни .Вие сте един изключително интелигентен сериозен и достоен човек да сте жив и здрав дано да станете някога председател на партия Герб дори заслужавате да бъдете и президент на България.

герберастки престъпник, вместо да е в затвора, се прави на общественик и загрижен за хората. Мръсна герберастка отрепка, само затвор за теб и за останалите герберастки престъпници!

Подаръците - само под формата на вазелин, като знае какво го чака скоро в централния софийски...

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ТЕБЕ Е 20Г. СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР, БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!!! ЯСНО!

тоъ ми бесе сюценик -сега е наъ големият бандит-не искал подарици за рождения си ден. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех Цецо, Цецо! И на теб PR-a ти е доста евтин и елементарен, досущ като на съратника ти ББ.... Да не би един и същ "специалист" да ви съветва и двамата?...

Ние с мистър Барет се чудехме кой да ти поднесе подарък, но щом не искаш няма подарък въпреки, че както всички политици в България заслужаваш едновременно да ти поднесем подаръци с мистър Барет. За по сигурно!

ДИР-ници, кое е извън темата или съдържа спам в предишния ми коментар? Това, че един престъпен политик има наглостта да ни напомня безсрамно за рождения си ден (който случайно е забравил да му се напомни, че има задължение към него!) или Вашата сервилност пред властимащите? Е-е-е-х....Колко сме далече от истинската етика в политиката и от нормалната журналистика !!!

топ новина, нека да предоставим на цнн, ббц и т.н. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Призовавам Дира да не ни занимават с лични трагедии.Отразявайте реални действия и новини като това че ПП Атака вчере предложи безвизов режим за Руснаци за 90 дни престой в България но политическата мафия отхвърли предложението.

А знаеш ли колко струва виза на Българин за Русия? горе долу като за США, айде Волен да договори двустранно нещата, а не както винаги да мучи и бека

Ще договори, след излизане от военния блок - НАТО и обявяване на неутралитет.Не съм му адвокат но не е лошо да се гледа отвреме на време чужда телевизия различна от продажните наши и западни , като например руската.

Ех, ако имахме прокуратура "на място', отдавна трябваше да си е получава подаръците си при нас, ама на!

без да се обиждат възрастните; над 50 да не ги пускат в политиката, че с толкова много житейски опит става братко, батко, та и внучко... а трябва реформи (колкото и гадна да е тази дума)

Дали няма предвид "алтруисти". Последния път не беше сигурен...

В действителност нещата стоят другояче - той сега е управляващ и той определя кои е за зандана и кой не.

Какво продължава да прави тоя осъден престъпник навън???В ЗАНДАНА!

Сега са нови времена. Адно време се лижеше Брежнев, сега - Барак. И народът бе щастлив и окрилен от нашата Партия.

През април герберите си спомнят за славния априлски пленум. ББ е техният прероден тато.

Популизъм и цинизъм до шия! Ще възстановява една сграда, а с действията си сринаха хиляди! Що не дойде във Видин да види това град ли е вече? Само тиквени подаръци за тиквениците!

Винаги съм се удивлявал каква курва е пресата. Как представя новините в приятна светлина, та да заобичаш този, за когото става дума. ЦЦ, обичаме те. Ти наш Батман нумбър 2 афтер ББ! Да живее ГЕРБ под крилото на могъщия президент на Америка и ЕНП-то на ЕС!

Предлагам Цацаров да даде на Цветанов 10 години ... на топло. Но Цветанов пак ще набеди тъщата - че тя му била дала парите за много-апартаментието.