Серенада пред затвора за рождения ден на Тимошенко

Около 2000 привърженици на бившата украинска министър-председателка Юлия Тимошенко организираха днес пред следствения изолатор в Киев митинг и концерт в по случай 51-вия й рожден ден, предаде ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Серенада пред затвора за рождения ден на Тимошенко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С милиардите, дето ги е накрала можеше да си докара и една влакова композиция от солидарни българи да й попеят. Тая леля, която докара украинците до невиждана мизерия, е била подсъдима и преди я използват като министър-председател: 2001година за присвояване на един милиард долара, през 2004 - за даване за подкуп в особено големи размери на държавен чиновник. Определени среди я използваха, манипулирайки я чрез алчността й и огромното его и после я хвърлиха на вълците. Дано да не се спомине скоропостижно горката.

Тимошенко ще съдят, сякаш е била сама, а за президента и дума няма-той е чист като сълза. В Украйна съдят-у нас изписват вежди!

Ще ти кажа колко е чист Янукович. Има две ефективни присъди. Едната е за въоръжен грабеж, а другата, за изнасилване. " Ошибки молодости".. Това е обяснението му. Това е човека така много харесван от комунягите., вероятно заради проруските му настроения.

Какъв е смисълът да се бориш като смахнат за власт и пари и да загубиш свободата си в разцвета на живота! Пак добре, че е жива, че и този вариант е характерен за милионерите! Ей, човекът е най-ненаситното животно на земята!

Колко ли пари е откраднала тази смръдла, че да плаща на "привърженици" да и петя серенади ? С колко украинци съм разговарял - всички я проклинат, един няма да е доволен от нея ! Да изгние в затвора дано - такива крадливи псевдо-демократи са по-вредни и от комунистите !

Със сигурност на теб ти плащат повече от Позитано или Кремль, болшевишки

какво знаеш ти за Тимошенко, за Ющенко и изобщо за другите?! Платена гербаджийска измет, опитай се да се осветиш, за да светиш като огън след това!

Знам какво са направили: опитаха се да върнат Украина при цивилизованите държави и изобщо не ме изненадва, че болшевики като теб опитаха да отровят Ющенко! Но март е близо, тогава ще ви сложим нов генерал-губернатор в Кремль, и ти ще трябва да лижеш задните части на друг государь, за да преживявш някак си... да те светна!