Ротация или избори? ГЕРБ и ДПС отхвърлиха меморандума на ПП-ДБ. Следва продължение...

"Делкането" на държавата през регулаторите вдигна за пореден път напрежението в коалицията

Обратно в новината

Коментари - Ротация или избори? ГЕРБ и ДПС отхвърлиха меморандума на ПП-ДБ. Следва продължение... | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще ви кажа колко точно муджахидини, талибани, афганци, сирийци, араби и негри ще ни прати Австрия. За толкова се е договорил санунджията-алхимик зад гърба на 5-6 милиони прости, тъпи и адски страхливи български роби. Числото е между 60 000 и 100 000 имигранти. Колкото повече, толкова повече. Защо ли? Ами как защо - за всеки изпратен от Австрия от Сглобката и сапунджията ще лапнат по 20 000 евра на калпак. И сметката е безумно проста: 100 000 умножено по 20 000 евро = 2 000 000 000 евро, Знаете ли каква цифра е това бе, прости, малоумни и необразовани/нискообразовани български страхливи роби??? ТОВА СА 2 МИЛИАРДА ЕВРО!!! 2 милиарда, които изродите от Сглобката ще си ги гепнат, ще си ги хапнат и ще си бият камшиците кой накъде е по екзотичните острови. За ТЯХ(Сглобката) благата, а за ВАС, роби - лайната. Тези "бежанци" са 90% кримиконтингент. Голяма част от тях са и със солидна военна подготовка(афганци, сирийци). За тях убийството, кражбата, грабежа са начин на живот и препитание. Родени убийци, видели 2 и 200, за които човешкия живот въобще не представлява никаква ценност. При това са и безстрашни - не са страхливци със заешки сърца, като вас, български роби. Ще започнат масови кражби, грабежи и обири. Тези, които ще ни изпратят от Австрия са свикнали, каквото им трябва просто да идат и да си го вземат, т.е. да си го откраднат и ограбят. Ебана ви е путчицата майчина, роби български. В България въобще няма да става за живеене. България са я приготвили за емигрантското гето на Европа. Не само от Австрия, а и от целия ЕС ще си изпращат нежеланите "бежанци". Имам много лоша новина за вас, български страхливи роби - имотите ви заминаха на кино. Всеки ще иска да избяга от БГ-кочината и ще продава почти на безценица. Имотите ви няма да струват дори хартията на нотариалните актове. Спекулантите и те заминаха на кино - муджахидините масово ще започнат да разграбват магазини, жилища, всичко.

Оставка избори а след това и затвор на унищожителите на България

от тия мижитурки нищо не зависи.Каквото кажат от посолството това ще стане.

Избори

Депесарите и гербавите вървят да лапат ръка за ръка, ако искат на новите избори да си направят коалиция двете партии, ако народа е прост да им даде власт

Да не забравиш девиза на Коко параПетков "Нулева толерантност към Демокрацията " Другото обаче, е че няма какво да избереш на уж пълната сергия и затова разумните и отговорните избират НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО от витрината. Затова и Боко беше 12 г. на власт защото КАКВО? (най-малкото зло)

А на кого да даде власт на Киро ли?! Доказани измамници, съдени лично от свят народ! Ограбиха държавата през посредници и после мними сделки с офшорки… и после герб и дпс крадяли! Тия ги надминаха в пъти! Просто искат цялата власт за себе си!

това-онова, плюнал камъче, ала-бала. Ха-ха Му-ха-ха! Оди да ти каже нещо за мостовете и за тунелите. Другото е, че ако чуеш някой да подценя Боко значи или е глупав или на негов гръб гледа да спечели внимание и точки на негов гръб. Особено старателна е кака Кури. Щеше да е майтап, ако не беше фарс.

Тези, на снимката, са свинеподобни

В Европа знаят кай е тиквун, кой е шиши, но ги търпят все още. Рано или късно ще отидт в панделата, освен ако не избягат при Путин.

Сорос Мравоядов къде се е скрил

"Петков изплю камъчето защо толкова държат на Външно министерство - защото НЕ ВЯРВАТ на ГЕРБ, че ще бъдат направени реформите в институциите и спецслужбите. Затова от ПП-ДБ държат да имат пряк контакт с Брюксел и ЕК ДА БЪДЕ ГАРАНТ." Европата НЕ ВЯРВА на НАМАГНИТЕНИТЕ. Кирчо отдавна каза, че европартньорите му казали, че РБ НЕ Е в "ШЕНГЕН" заради Бойчо ЕвроатлантикО.

Парекселанс ! …но И Кирцата&Сье - такива ги изпоопацулиха нещатаааа…. ——- Си поддържам Предложението ЗА СакванеИзцяло на МВнР ! …и НЕзабавното РеИнженериране на Функционирането му чрез Хора от ДиаспоратаНи ! - всъщност - така Ще решим И “чуденето” отн. Мин.ВнР ! - просто Без такъв.

Киро казал, че му били казали и ти веднага налапа кукичката. Тоя е патологичен лъжец и изобщо като цяло е патологичен. Не сме били в Шенген заради Боко Тиквата - егати елементарното обяснение. Обаче в еврозоната ни дърпат със страшна сила, щото е много хубаво, пък ние сами не си знаем интереса, нали?

На ПП, ще им изяде главата.

оставка

Това - НЕ е Решение, Колега. …е Увертюра към И-още АнкорЕшчоАнкор,

Внучката ми на 5,5 г е по-разумна от Кики лудото.

Е, добре де - тогаз Навремето като се Опитах да Предупредя що Е Кире”харвардо” - що ме изпонапопържахте я ?

(ала НаСбогуване) —> Експулсирай Митрофанова ! НЕзабавно !

Това е равнозначно на обявяване на война. С какво ще воювате срещу Русия? Редно е поне веднъж да мислите, а след това да действате, защото откакто сглобката ви е завладяла винаги първо се действа, а след това се гаси някакъв пожар.

Не. …това НЕ е Обявяване Война, Колега. - Е СтриктноПозициониране на Нашата Държава !, което Отдавна е Задължително&НЕотменимо. ——- Да - ако НЕ стане - вече няма как да НЕ се съгласиТЕ АбсолютноВсички че “нашта” “държава” Е Тотално под КремълБотуш.

А, бе, глупак, изгонването на посланик не е нито обявяване на война, нито казус бели. Прибалтийците и руснаците взаимно си гониха посланици като почна войната. Всяка държава има право по всяко време и без обяснения да обяви всеки чужд дипломатически представител за персона нон грата и от това не произтича нищо в международното право. Равнозначно било на обявяване на война...

Не разваляй доброто впечатление накая!

Оставете Комплиментите и ОпититеЗа, Колега ! - хавата из ЗемитеНи - НЕ е шега. …и Именно в Такива ситуации - се Налага да Се Процедира ! …се Налага !

НЕзависимо какви НонстопПродължаващи Врътки и “изненадки” Ни спретва Ясно#Кой (било в “нашта” парлаМента, било и ИменноТук) - Едно Е АбсолютноЯсно ! : —> по Този (Досегашния) начин на “управление” на ЗемитеНи - НЕ може да Продължава ! …Всеки дориЧас на Продължаване -> ДоЗакопава НасВсички !, и ->ДоУнищожава ДориВероятността ЗА Добро по-нататъка.

Да му мислят тези, които живеят в тази "държава" приличаща на битпазар! Ние ще наблюдаваме политическото порно, което се разиграва там с повишен интерес.

Върнете се в Родината,помогнете за Освобождението и.

От какъв зор? Нас и нашите деца и внуци това не ни касае, нашият избор отдавна е направен. Връщат се само такива като Кирчо и Кокорчо.

…но НЕ ала А.Навални, Колега ! …това - Отново се Доказа че НЕ води до НищоДобро. ———- Легията - Е била Къде ? …Раковски, Ботев, Кунчев (и тн) - Са (били) Къде ?

Профилът, Колега Първо ! …ЦелевоОсакатеният профил на населениетоНи. …което Отново Е резон ЗА Глобалност в ДействиятаНи.

Ти да видиш.. ЗПС нъл щяха да подкрепят сглобката само за конституционните промени. Е те минаха.. Промените де.. Ама ПуПу-ДъБъ след като си подадоха пръстчето за тях. Сега рИВАГ - Къде ми е ръката? И потече борба за по-голям чИрпак край евроката с меда.. Щото ПП ГРОБ и ДПС ще са бъдещата коалиция. При предсрочни избори.. А ПуПу-ДъБъ я имат поддържаща роля за мнозинство, я не.. Но... Като ви писахме да си намерите снимкана "Снимката! Евалла ти правя Пеевски." ПуПу-ДъБъ и сие УЖ поддръжници Ривяха, че ги обиждаме. Щото туй щяло да бъде само до промяната на Конституцията. Сега са пънат да делкат държавата 50 на 50 с Боце.. Ама ще стане пп ГРОБ - 40, ДПС - 40, ПуПу-Дъбъ и на 20% ша драпат да са доберат..

Те т`ва е добър кадър! Добра работа на Фотошопа! Как са сбрани тези лика прилика и „велики“ … (по желание на четящия) - Сапунения плъх - Мадам ЕС (може и Йес) - Сланинестия магнит - Банкянския примат - Про100то Лъжливо канадче - Крушовската биволица Само Асанчо Васалев липсва (може би се подмива някъде)

От Сглобката се роди силно недоносено дете, родителите му не го припознават. Избори! За да се разкарат пепедебейците от хоризонта...

И ГЕРБ да изчезват

България не е бащиния на Магнитизираната Олигархия на САЩ! Избори веднага!

Яхък ! .,,Намагнетизирана. …Олигархия. …В САЩ. ….”Печелите” ПризЪТ за Нонсенс !

Това е Напълно Зависимата от САЩ ,българска Олигархия. Незаконният....транснационален закон Магнитски е Белезниците с които са приковани милиардите на Олигарсите тук, и чрез които те,Партиите им и България са напълно Контролирани в момента!

Путин е проблема. И Медведев. И Байдън. И Ким. И Ердо. И вожда на Тамбукту. Отивам да си сипя едно голямо. Срамно е. Станали сме ужасно пасивни. Управляват ни никакви, с никакви гласове. Знаем, че нещата отиват на зле, но просто сме инертна маса. Как да не ни яздят. Кой осве в интерент напарви нещо. Къде са масовите протести от време оно. В това не влагам конкретен политически уклон. За мен всички партии са еднакви и ние електоралните единици сме им сгодни. Е като няма ..., плюл съм на тая орисия и ще си сипя едно. Перифазирам автора и правя като българите - силни в кръчма, а ... /Ботев/.

НЕ можем да виним Концлагерист(к)ите (в Аушвиц) за “твореното” от АушвицУправлението, Колега. …а какво Се “случва” с Герои (в Аушвиц) - Отново видяхме съвсем скоро. ———— Моето Предложение . Точка. …и Без Прошка&Давност. (разбира се и Без …ммм…култясване ;-)

Красная Армия освободила Аушвиц на 25/01/1945. Красная Армия опять освободить България.

Е, щом Априори И ДъСъ ковнахте “баланс” +/-…. …НЕ, Колега ! - НЕ става това Вашето (изберете думата) .

ОСТАВКА, ШАРЛАТАНИИИИ!!!!

Абе,тази държава да не ви е бащиния,за да си я поделяте ..егати наглите управници …овцете спят..спете,овце !

Ама как, то "суверена" ги е упълномощил!!!

Експулсирай Митрофанова ! - и Чрез което - решИ (или поне Започни Решаването) на Цялата “енигматика” из ЗемитеНи !

Експулсирай тия от снимката и още 100-тина и проблемите на България е се решат.

НЕ таковай Изпълнителя/ите ! - Винаги таковай “Твореца” ! ….Да ! - АбсолютноВсичките Вси”наште” - ДъСъ Подотчетни на КремълБесовете !, респ.Митрофанова.

Цирк, а после годеж!

Цялата работа е заради евроизборите и това ПП да излъжат и малкото си останали не много умни избиратели да гласуват за тях. Иначе никакви меморандуми и сделки реално няма. ДПС и ГЕРБ си правят, каквото искат в държавата и хвърлят трохи на ПП, а третите всъщност са много доволни да го играят от чистотата. Да му мислят избирателите им.

ChatGPT

Не е меморандум... мурмурандум е!

Тия от ПП заедно с гнома са много нагли бе. Преди бе Джеймскорп, а този меморандум може да го кръстиме - подялба с елиминиране на ДПС. И да имаме вето по силно от Президентското. Явно държат с нещо Бойко, иначе той при други условия би им теглил ма@ната. Остана само парапетката да тропне с краче и гнома да извади нова папка за да иска лично да ръководи службите. МЕРАЦИ, мераци, како Пено.

Джеймскорп - Перфектна Хибридка за Целево”подхлъзване”. Перфектна ! …колкото до ИзобщоДнес - очевидно Моделът виа партии - Е ОкончателноЗавладян !, т.е. Освинен и ЦелевоБлокиран (откъм Решения) => НЕ на Този модел !, ерго - създаване на ПринципноНов МоделЕталон.

Веднъж ПП-ДБ предадоха интерсите на България в Северна Македония, и ако пак вземат външно ще продължат да предават интересите ни за сметка на чужди.

Само кака Галя от посолството да им звънне и сглобката се сплотява наново инак намагнитване до дупка

Хаха Бойко пак счупи тъпомера. Не знам кой си мисли, че заблуждава с идиотските си коментари. Ама те искат да разделим държавата, ама не ни дават квото ние искаме. Конкретно делкането да е на 3 - за да има 1/3 и за Доган/Шиши, като най-голямата лапаница естествено да я делят пак ГЕРБ и ДПС. А Кирчо им вика ето ви половината , като искате си я делете с Шиши. Е, като си лапал от всякъде 15 години трудно се пуска кокала

С оръжие и убийства я създадоха и само с оръжие ще я предадат

А на бас че ще си се разберат....

Пеевски е супер

Уф, дано най-после настъпи краят на този ужас! Дано Герб развалят тази (не)коалиция! ПП са най-големите мерзавци.

И кой ще дойде - нова намагнитена коалиция, ГЕРБ-СДС комплект с ДПС, И нов премиер БЕЗ ротация, инициали ДП.

НЕ се майтапя ! -> Експулсиране на Митрофанова ! НЕзабавно.

Експулсиране на всички ганя Сорос педали спинаджии незабавно

Добре Мърсувате, Задунайчик ! ..,НЕ пропускате да Опитате да Освините ДориЕдин мой коментар. ….излишно да Ви питам - Защо.

Закриване на Американското посолство.Тук е Европа.Да се разпореждат някаде другаде.

#НиеСмеНАТО ! .,,,и съобразно “изпълнението” вчера на онеяГоведа в Москава - Сме Атакувани !

Нямаш държава ли?

Не знам защо, но Пеевски ми е най симпатичен

Не е трудно да ти хареса Пеевски, което означава какво представлява останлото! Но Борисов, срещу когото гласувахме всъщност, си остава титан в политиката в сравнение с келешите Кирил Петков, Дянков и цялата им глутница малоумни дребни и миризливи хиени. Това не беше полтика, това беше оттъргуване на България в полза на всеки, който я пожела. По-мръсно и по-ниско стоящо не сме имали в политиката.

1944-1989 - период на Капсулован вид Аушвиц 1989-доДнес - период на “Отворен” вид Аушвиц. …като “Управляващи” - ВсеСъщите Вси”наште” задунайГаулайтеря.

Като правиш такива сравнения, имаш ли представа на какво е синоним "Аушвиц" и какво въобще се е случвало там?

и тия от снимките на съд и в затвора!

За да се изяснят некои работи - следва да се каже следното: Терзанията на Кире, на Борисов и на Пеевски немат никакво значение. Камо ли - терзанията на Мимето (Габриел) и на Ники (Денков). ПС Посолството не се интересува кой какво мисли. Каквото разпореди Галя - това ще стане. Как да се обясни по-просто?!

съм съгласен! По нареждане на Посолството пак ще се прегърнат!

Митрофанова - Експулсиране ! ,,,това Е ?

ами то още в записа г-н Курил Путков си каза, че ще изкарат до март - колкото да изперем Борисов... нали така беше? :)

Нито едното нито другото докато всички вие много неприятни за целокупния български народ се явявате на избори, на т. нар. политическа сцена.

Шиши министър председател!

никоя Пп не Мисли за Бг Народ