Росен Желязков: Ако излъчим кабинет, ще искаме подкрепа, но без да търсим коалиционна формула

Втвърдяване на тона може да има едва след лидерска среща, коментира председателят на НС от ГЕРБ. Десислава Атанасова прогнозира, че срещата на лидерите ще бъде вероятно утре

Обратно в новината

Коментари - Росен Желязков: Ако излъчим кабинет, ще искаме подкрепа, но без да търсим коалиционна формула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Super3

Super2

Super!

Росеенеее ..,Росене защо си толкова противен?

Много неприятен чичко - да се избръсне и да спре да жули, че и без това никаква интелигентност не лъха от него.

След още няколко предсрочни избора и първа и втора сила ще бъдат ДПС и Възраждане!

До края на годината, след още два избора, ПП-ДБ ще се свият до нивото на Възраждане и ДПС и може да не са вече втора политическа сила!

-Сър, има ли разлика между проститутките от една страна и политичните, джурналисттките и историчките от друга страна? - Да, Джон има и тя е съществена! ... проститутките духат прекрасно, но говорят кофти, а политичните и джурналисттките и историчките духат кофти, но говорят сносно!

На 23 април 1922 г. е роден големият поет Радой Ралин. Един от най-големите български мъдреци. Уникален, неповторим и незабравим. Будната съвест на своята епоха. Всяка негова мисъл е повод за размисъл за всички нас. Развам се, че се запознах с него. Никога няма да забравя, какво ми каза. За него Недялко Йорданов казва: ”Един Радой - така ще се казва мярката за честност и неподкупност във всяко време на корупция, на мошеничество, на лъжа и лицемерие.” Книгата му с епиграми"Люти чушки" , с илюстрации на Борис Димовски, е иззета от книжарниците и изгорена. Епиграмите усмиват социализма, а опашката на прасето в илюстрацията, наподобява подписа на Тодор Живков. Вижте някои от епиграмите на Радой Ралин, които са актуални иднес. "Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации. " "Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! " "Безсънието на гладния е най-честната телевизия. " "Влезеш ли в историята, гледай да не се заседяваш - ще й станеш досаден. " "Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра." "Единствената безспорна истина са некролозите. " "Поетът получи държавна кола и си прегази Пегаса." "Проституирай според чергата си." "Революцията е една премиера. После спектакълът пада. " "Смеха - и глухите го чуват и слепите го виждат... " "Спестяваната съвест се олихвява. " "Съединението прави салата. " "Търпението е незабележима форма на гниенето!" "По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака" “Кой душа не продава, той имотен не става.” ”Тъй, от дните робски и хайдушки сме изяли много люти чушки. Затова ни е лютив езика … и тежко му кой ни предизвика.” “Господ види кой отде иде.” “Миналото се не връща: само се преглъща…” “Дето брадва заповядва, там народът се не радва.” “Щом се сиромах замогне, никому не ще помогне.” „Земя като една човешка длан, родила толкова крадлива сган.“

”На туй кресло седеше нявга дядо Вазов, а сега някой си Начо Папазов!”

Депутатите току що, си увеличиха заплатите без нищо да са свършили за България. Ето Как смятат ПП Парапета да си докарат приходи Времето разкрива истината. Лошото управление на държавните финанси през 2022 г от ПП Парапета,., заради което ПП "Има такъв народ" напусна коалицията, дава своите отровни плодове. Безконтролното харчене на държавни средства доведе до това, че служебното правителство предлага увеличение на данъците - ДДС да бъде увеличен на 22 %, а плоският данък за фирмите на 15% Еее, ще има приходи за новите депутатски заплати! Да см спокойни - избирателите, за тях. Че се бяхме разтревожили...

България трябва да празнува

Голямата мечта на Борисов е да го изперат от ПП. Всичките приказки за Шенген, Евроатлантизъм са ала бала.

Борисов го "изпират" хората, като гласуват за него! ПП след всеки нов избор ще се стопяват като прах за пране след изпиране!

Ураааа НАЙ ПОСЛЕ ,НЕВИДИМОТО ДА СТАНЕ ВИДИМО ! ДЕРЗАЙТЕ ЛЪВОВЕ :))) КРАДЛИВИ :)))

Браво на ГЕРБ. Успех.

Който ви подкрепи ще си направи ритуално харакири!

Исках да коментирам под статията "Възможен ли е балансът между цена и възможности при избора на нов телефон" но бяха изключени. Тъй като там пише да си вземете самсунг А54, трябва да отбележа ФАКТА, че батериите на samsung почти на 100% се подуват и са потенциално ОПАСНИ за вас и вашите домакинства, та да, само да го отбележа. Всичко друго, но не и samsung си вземете. Лек ден ;)

България трябва да помогне на Украйна с жива сила ,да изпрати 250 000 мъже на фронта. За тази цел трябва твърдо правителство с подкрепата на ГЕРБ, ПП и ДПС.

Ами тръгвай с цялата си рода и бъдете каквато щете "сила"! Пък там съвсем спокойно може да умрете в името на Усрайна и зеления клоун!

Oще никаква работа не са свършили свинете ама си вдигнаха заплатката , който е малоумен да ходи да гласува за крадците в парламента ......

Само ГЕРБ ще управлява стабилно и с твърда ръка срещу Възраждане и русофилите .Няма да има милост за тях ,ще лежат в Белене за руска пропаганда и незачитане на евроатлантическите ценности.

А бе, какъв е този варан на снимката?

Е ти след дупнишкия им депутат Ален Делон ли чакаш.

Абе ей маймуняци, не разбрахте ли, че народа, колкото и малко да гласуват няма да даде та никой мнозинство. Или правете правителство или се вахайте и без това сте безполезни плазмодии

Целта на ОФ-то на Радев е да му се гласува бюджета и НС да се разпусне. Този вариант ще се подкрепи от Копейките и ПП-ДБ. Това са и откровено неговите "партии". Не е ясно БСП и Корни накъде ще тръгнат. А иначе Радев НЕ участва в изборите... Опозицията на Радев не иска да гласува бюджет без редовно правителство. Приказките на Гнома за импийчмън са само за шараните. Аре чао.

Ще гласувам тогава,когато депутатите си гласуват да вземат минимална работна заплата...значи никога.

Чуек, така все повече резаци ще има в парламента. Иначе и аз не бих се разбутал. Все ми е тая кой точно ще краде от пътища.

розово дупенце от снимката кое беше?

не дупенце , а мръсен гъз...

Веждичката беше поне шоумен,този чеп за зеле не става.

Веждичката много обича шотландската ракия,дедовото. За последната катастрофа с буса замълчаха дали е минал на червено и имало ли е шотландска ракия.

Миналата година бяха изнесени български капитали в размер на 11 милиарда евро. При условие, че вътрешните инвестиции бяха 13 млрд. евро. Тоест, ниското облагане на високите доходи действително дава резултат във вид на натрупване на печалби и капитал, но този капитал не остава, а напуска страната“, подчерта той

Като гласуващ за Възраждане искам само едно нещо - да се слуша волята на народа и всички хора да са равни пред закона (освен тези, с които не съм съгласен, те даже не са хора и не заслужават да бъдат третирани като такива)

Искаме избори ве. ДО дупка. Мен ме кефи да слушам цяла неделя бла, бла. Децата почивка 1 ден. Кеф.

Олеле, на кандидат затворниците им викат “лидери”, така както на мутрите им викат “бизнесмени”. Какъв фарс, какво падение!

какво ще си мерят???

Ибахва в играчите! Продължавате с номерата!

Депутатите не са свършили работа и за 5 лева, но !!!! Вече са си вдигнали заплатите!? 60% не гласуват, явно целта е този процент да се увеличи, но! Стане ли повече, от 50%, с тях, ще е свършено, така ни показва историческият опит!

не само на депутатите, не е обвързано с резултатите а е прието със закон както знаем, законите се коват...в парламента...още докато са топли :)

за другите варианти. Каквото кажат ПП на медиите, след часове Герб го съобщават като техен вариант. Мълчете си бе ПП, с такива така.

така установих, че и двете...страни казаха едно и също: "аз неколкократно го повтарям" но дали беше неколкократно, или винаги съм казвал, или колко пъти съм го казвал, ...абе казвАли са го а колко пъти...еми не ги броя БЕ, както казва накрая генерал Атанас Атанасов

Абе Герб свалиха/с гласуването си/ правителството на ПП, защото били най-некадърните управленци от 30 години, а сега не можели да управляват без тях и даже САМО С ТЯХ можели да управляват?!? Аз ли губя нишката или открито ни се подиграват на нас и на логиката???

значение имат само делата...а като слушаш какво казват политиците - ВСИЧКИ - и тези, които дават интервюта, се учиш на риторика която дали не се пише реторика

Приехте ли бюджета вече, че държавата се е задъхала сериозно и едвам се крепи?!? Какво?!? Не сте ли?!? Как така - че ние за какво сме ви пратили там?!? Ааааа, да заграждате кокала, апък народа да го д.ха - ясно - ами така кажи, да не се хабим да четем малоумни статии, които не ни засягат! Аз съм гладен и парите не ми стигат, докато тоа не се промени, не ме бройте в активния политико-изборен процес. Ще гласувам само и единствено за този, който създаде условия да ми се актуализира заплатата и построи МАГИСТРАЛА ХЕМУС!!! Ето я личната ми икономическа програма - 2 точки: 1. Доходите ми; 2. Нормално пътуване в северна България, откъде съм; Туй то!

1/ да се запази лъва, дори и да не ръмжи, защото иначе увехвам...а съм цвете.. 2/ всички сме равни на тая земя грийн грийн грас, но някои ни гледат от илюминатора, та какво искам да напиша: ...

Никой не разбра какво искаш да напишеш

С такива изпълнение само пълнят кошницата на Възраждане, в което няма лошо, разбира се. Това си е все пак единствената пробългарска и независима партия

Толкава се независими, че даже Митрофанова си призна че ви подкрепя. Пръщите от независимост

Израждане са зависими по-скоро от нашите служби, ерго от ДпС/Герб.

Как подкрепа без министри? Как става тая работа? Славчо я пробва тая формула и не стана. Без да имаш сигурно мнозинство няма как да стане. Да имаш министри в правителството и е начина за гаранция, че политиките, за които си гласувал ще бъдат прокарани, а не разчиташ на добрата

Преструвките на герберастите са очевадни.

На политиците им пука само как да се подредят ба софрата с цел лично облажване, изобщо не им дреме дали държавата отива към фалит докато си правят тънките сметки. Боклук до боклука...

а ти на коя софра си келнер...риторичен ?

Аз слава богу винаги съм си изкарвал парите сам, без да разчитам на държавата, умнико.

Как така си изкарваш парите без държавата- работиш на луната ли?

Не разбирам от каква позиция променливите дебили поставят условия и се изживяват като авторитети по всички въпроси от последна инстанция. Шоуто на Мравояд Росенов Лодков изчерпа силите си да разсмива вече.

че Боко ги иска на всяка цена от месец и реве....аман заман без вас не мога!

Това не означава, че трябва да се измислят най-глупави оправдания и да се държат неадекватно.

Неслучайно нищо от Герб не беше променено.

сигурно си искал да напишеш... всъщност Герб какво означава - цвете ли е или е симбол ?

я, но кои са тия дето участват в парада...от страна на Герб, дясната /ако въобще може да говорим за посоки, защото аз мога да застана отзад :) са - бизнесмени, частни търговци и други чистници, пардон, частници, плюс шофьорите на таксита и някой и друг прохождаш, който не иска да стои на една заплата оказва се, че аз не съм от тях...но не поради тази причина, а защото съм ПРОТИВ намесването ни във войната и съм категорично срещу еврозоната, хм но се питам аз от кои съм - от БСП или от Възрадане...в парада де...пара пара пара...е да де

шикалкавене...Абе правете си правителство или се разкарайте. Взели те да се стравняват... дванайсет години хам-хум....среще сваленото от тях седем месечно правителство. Нали ги свалихте,защо им се натискате сега???

Хем да е вътре, но да не се брои ?

може може

Роско Костинбродския!

Двойните дъна на Мая...

Плисецкая ли ?

Никаква подкрепа не трябва да има от Герб за ПП и ДБ тези помияри ,парапети и педерасти нямат място в политиката на нацията

Ами така де. Друго си е, да се неглижират истории като Мишо бирата, оградата по границата, лошите ремонти, калпави те закони, Кюлчета, къщи и а партаменти и т.н и т.н

Големи винкели сте Пепи тези пудели от ПП и Дб

но...самото ти съждение е толко просто, че и една патка, като мен, не би го клъвнала - то бива, бива, бива, ама едните да са черните лебеди,ох, дяволи, а... другите розови грънци, пардон, ангелчета...изключва златната среда, където са се напъхали едни сиви, сиви сиви мишки

Аз не казвам че ПП са много стока, но с тези закони дето са приемани последните 12 години няма ни един осъден политик нито има за какво да ги хванат.

Пп Дб са некадърни, неадекватни, ще фалират държавата, няма ли БГзит за тия и фиууууу най-близо у Канада!

То пък щото ГЕРБ са много хубави. А този гербаджия защо не говори нищо за политиката към корупция. Какво значение има че са на едно мнение за външната политика, след като за вътрешната са на различни позиции

:) Все едно гледам слаб американски уестърн. Две банди се договарят заедно да оберат един влак, защото нито едната, нито другата може да го ограби сама. Спорят за това, кой колко процента ще вземе от плячката. Жалкари. Когато два политически мишмаша каквито са ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, които са "антагонистични" (Пфу, този председател на НС дори български език не знае, защото антагонизъм има две значения: 1. Непримиримо противоречие, остра борба на враждебни сили, тенденции. 2. Жизнена несъвместимост.) се договорят, то това означава само едно - договорили са се да доунищожат, да доограбят България. При тях няма градивни стремежи и възможности. Съвместно са способни само да унищожават.

си представете Влака като ЕС и Плячката е Плана...нека бъдем по-конкретни :)

Чудесен коментар - хареса ми алюзията за банда и грабеж на влак /в случая отдавна дерайлирал влак/

Ключа е в БСП, а и те са в такова тежко състояние, че няма какво да губят, само може да спичелят.

Тия червендалести бизнесмени само се чудят как да известят, че са едно и също. Да се откажат от депутатските си заплати, докато натъкмяват кабинета.

Искаме да излъчим кабинет ама нямаме желание. И нямаме "излъчвател"

"ПП-ДБ, БСП и "Възраждане" поискаха..." /БНР/ Проверено е.