Плевнелиев отрече да е в конфликт на интереси

Прессекретариатът на президента отрече той да е в конфликт на интереси. Повод за това стана обявеното от прокуратурата, че в бележник със скандална информация на шефа на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов присъства името на Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев отрече да е в конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберче,ти знаеш много добре тарифата на Борисов!Нали ходиш всяка вечер да зяеш-"Червени боклуци!"Боклуци сте вие,които защитавате мутрите Цветанов Буда и др. ГЕРБ мошенници!

Няма Престъпник който се признава за виновен ! И Цветанов Отричаше Всичко, но днес Прокурор каза ,че доказателствата срещу него ,са Бетонни !

След толкова явни факти против Плевнелиев, той трябва да се оттегли, за да запази авторитета на президентството, а не да се крие зад него. Обвиненията са категорично срещу него, а не срещу институцията.

Интересно дали някой забелязва, че атаката кьм Президента Плевнелиев идва след категоричната му позиция срещу скандалните нови назначения на четиримата областни управители, единия от които сьс 2, 5 годишна присьда......!?!?

Всички сме в конфликт, но някои се правят на интересни :)

Плевнелиев да си ходи, толкова е просто и демократично.

КРЪГЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА ВСЕ ОСТАВА НЕЩО

V италя, когато доиде берлускони запохна да строи. доидоха левите и спряха всичко. познато, нали?

ЕЙ, ЧЕРВЕНИТЕ ТУК ДРАСКАЧИ. КАЖЕТЕ КОЛКО Е ТАРИФАТА - И АЗ ИСКАМ .

По едно тефтерче само са ни дали да си записваме...

Цвeтелина Бориславова, Иво Прокопиев и Бойко Борисов на какво мнение са по въпроса! Как да ги пропусна - може и да се сърдят...И олигарсите си ли няма да уважаваме?

Не лошо да раКаже и за какви точно консултантски услуги е плащал на фирмата в Кипър??? Сигурно и там всичко е публично. Не е лошо също така да ни информира и с колко банкови сметки се разпорежда в страната и извън нея. ;) На лъжата краката са къси, а неговите направо ще изчезнат.

Цоцката веднага да се заеме и да докаже, че са крадени от нас!, ..от парт. субсидии...

Герберунгел и на калъп да хванеш, ще отрича. Нагли кото боса си Боко Мутрата. А Офшорко е направо смешен. Гьонсуратлък до безобразие. И това недоразумение се води за обеденител на нацията. Гнус!!!

Борисов на втория ден подаде оставка! А вие - КОГА??! Май нямате "сензори" за това??

герберунгелите винаги сте на калъп... Няма да подава пставка - няа причина за това. народа го подкрепя. Други въпроси?

За обединител на нацията ли става на въпрос??- Какво по-голямо обединение от..." Три в едно!"?.... голяма задушка.

Дали пък България няма да стане пак за смях - този път с първия европейски президент избягал от собтвената си страна по нощите..

И що си се разкахърил така??1

Ще ни изложи пред целия свят... жал ми е за Родината.

Пиииисна ни...на нас долу в тръстиката! Този си нямал конфликти, най-малко пък на интереси (това, че жена му го няма за нищо не се брои), особено откакто ББ спря да го пляска по челото и да му дърпа ушите в пряк смисъл. И стига вече с това извращение на българския език -"държавен глава". Наричайте го "главестия държавник", също толко безумно е, но поне е синтактически правилно в нащия език. Аре сега и Фидосова не се разпазнала в И.Ф.. А в И. ( ) . ще се разпознае ли?

Другари, виждам тук във форума един нов Вапцаров, един нов Смирненски; използвайки семейната ми фамилия Паси, той търси изява! Приканвам участниците във форума да съберем пари за да издаде стихосбирката си, тъй като БКП/БСП в тази люта битка за оставане на власт, няма излишни ресурси! Нека възродим пролетарската поезия! С уважение към всички вас професор ИСАК ПАСИ

Ако караме по твоята малоумна логика бсп/бкп ще остане вечно във властта щото ако свалим бсп на власт ще дойде бкп/герб.

То вече ябълки няма из БГ, явно панел ще да те е поразил

Има една българска поговорка "не е едно магаре Марко да се казва". та сигурно и Паси-тата са повече от един брой. така че не си мисли, че използва ама точно твоята фамилия. Нека твори, На мен не ми пречи. А на теб?

Алооо, само една институция работи в Бг ----,Президентът ! ---А,...АКО ОБИЧАТЕ ,ОСТАВЕТЕ ГО ПОНЕ НЕГО !?!?!? ЧОВЕКЪТ НЕ Е КРАЛ ,КИНТИТЕ СА СИ НЕГОВИ !

Само една институция работи за СИК. Ама си е цяло президентство иначе... Партийният президент на една групировка. жалка работа. По-жалък тип не е управлявал България! НИКОГА!

Каква институция е Офшорлиев, бе, алооо... Ако един корумпиран мошенник е пробутан за президента на България, значи ли това че трябва да му пазим всички "репутацията"... Сакън да не се разбере, че е корумпирана офшорка. Не съм съгласен. Росен Офшорлиев е герберастки мошенник и миналото му е меко казано сенчесто. Както и на господарите му - Боки Тиквата и Цвъ. Цвъ.

ПО-ДОБРЕ ГЕРБЕРАСТ ОТКОЛКОТО ЧЕРВЕН ПЕДЕРА.Т

Колкото и идиотско да е. За мен е по-добре откровен чист бе се пар отколкото лъжлив мутромилиционер от бкп да ми се бие по гърдите и да нарича всички "комундета"

Да но в случая имаме 2в1 хем червен педера.т хем гербераст.

КАТО НЕ МОГАТ ДА СКАЛЪПЯТ ФЛАШКА С РАЗГОВОРИ, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ВНИМАВА КАКВО ГОВОРИ, СЪШИХА ПАРЦАЛИВО ТЕФТЕРЧЕ.

Той защото внимава какво говори, затова нарече президента на Чехия, г-н Президент на Чехословакия, ъ-ъ-ъ г-н Президент на Словения, ъ-ъ-ъ г-т Президент на Словакия, ъ-ъ-ъ... В този момент се ужасих за кого съм гласувал! Ама какво да правя, когато алтернативата беше десния та...ак Седефчов, безхаберника Калфин.

Ами да, що да не гласуваш и за най-корумпирания, или най-некадърния, или най-крадливия - важното да не е от БСП,...Важното е боклука за който гласуваш да е "десен"...

Защо сте се разплюли по Роската, Боко и Цеко? Та те са част от вашета всезнаеща, всеможеща и непогрешима ПАРТИЯ

Прости чугунени и промити тикви сте вие гербераститее.Колкото и факти да излезнат за вашите вождове за вас всичко е нагласено компромат и за всичко комунистите са ви виновни.Така и не може да осъзнаете че вашия цар Тиква е нищо повече от най обикновена мутра и боклук.Проми ви тъпите мозъци гадната мутра и сега няма оправяне Прост скапан народ :(((((

Пазиш ли ми местенцето, Росенчо, пазиш ли? май ще остана на сухо и скоро ще ми притрябва. Ела да те почукам по челцето от благодарност.

Тоз човечец е износен и си е пътник. Най-добрият за него вариант е сма да подаде оставка, поне с едно добро нещо да се запомни.

Ми нали пред НДК-то събират подписка за сваляне на президента ,защо да си подава оставка. Многохилядния" контра протест ще излъчи челен отряд с кодово найменование" млади сме млого смие силни смие" ,който да свали омразния Президент на

Обаче забележете - Ц.Ц и Б.Б са записани точно както червенушките ги пишат по форумите, а Росен Плевнелиев е с цялото си име, що не го е писал Р.Пл примерно.

РП е гербеска пърхутка. Сега доволен ли си.

Алооо, лумпените - че той въпросният прост герберастки мошенник сам, по телевизията си призна, че тефтерчето е автентично, какво има да коментираме...Не следиш новините, не си в час...

АДЕ БЕ! ЗНАЧИ ВЛИЗА ПРОКУРАТУРАТА НА ДРУГАРЯ ЦАЦАРОВ от БКП И УДРЯТ ШЕСТИЦА ОТ ТОТОТО- НАМИРАТ ТАЙНО ТЕФТРЕЧЕ, ДЕТО ЗЛЕПОСТАВЯ НЕ БКП, АМИ ГЕРБ! ТЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДРУГО БИЛИ ОТИШЛИ, АМА НА, СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО УДАРИЛИ БИНГО! УТРЕ ТАКА СЛУЧАЙНО ДРУГАРИТЕ ЩЕ ВЛЯЗAТ ПРИ ДРУГИГО И ЩЕ НАМЕРЯТ ЦЯЛ КАШОН С ТЕФТРЕЧЕТА! ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЦЕЛИ ИЗБОРИ ФАЛШИФИЦИРА, ТА КАКВО ОСТАВА ЗА ЕДНО ТЕСКЕРЕ! * КАК ЕДИН ПЪТ НЕ ВЛЯЗОХТЕ ПРИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ДА НАМЕРИТЕ КАРТОТЕКАТА МУ СЪС СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ, ИЛИ ПРИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, ДА ОТКРИЕТЕ ШЕСТЕ ИЗГУБЕНИ СТРОГО СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТА и ДЕРЕКТИВИТЕ ОТ МОСКВА! ДРУГАРЮ ЦАЦАРОВ, ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ОБЪРКАТЕ И ДА ВЛЕЗЕТЕ В САРАИТЕ И ДА ОТКРИЕТЕ ЗАЩО ДОГАН Е ТОЛКОВА БОГАТ! САКЪН! НЕ ХАПИ РЪКАТА КОЯТО ТЕ ХРАНИ!

Нищо случайно няма. герберите си мисляха че ще управляват поне 20 години и не си криеха мизерията. Ореха ги свари по бели гащи. Нещо друго да ти разясня?

Както е тръгнало тези дни... Интересно какъв би бил коментарът за тези факти на посланиците на Германия, Франция и Холандия? Като са доказано вече чувствителни на тема "морал" и "европейски ценноти"... Те са достатъчно умни и интелигентни, за да са разпознали инициалите, както и да не се съмняват в автентичността на записките...

На един истински демократ не може и да му мине през главата ,че може да се направи толкова долна манипулация.Но всички ние трябва да очакваме и още,защото това е същността на комунистите и техните служби.ДС е по-силна от всякога,не се съмнявайте.

"Крясък Писък Вувувзел Ад" , предлага специално изпиране на наакани президентски гащи. Пълната програма включва площадно овикване на всички политически съперници + театрални сценки на живо. Само сега съвсем безплатно - плакати и лозунги с шеговити "симпатични" римички и заигравки.

ИМА СИ ХАС ДА НЕ ОТРЕЧЕ!!! ТОЙ И ЗА ОФШОРКИТЕ ОТРЕЧЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ, АКО НЯМАШЕ ТАКАВА ФИРМА- ТО Е ДОКАЗУЕМО ОТ НЕГО... НО НАЛИ В БЪЛГАРИЯ ВСЯКО ЧУДО Е ЗА 3 ДНИ...

Да не забравя: и ИМПИЙЧМЪНТ на избрания с костинбродски бюлетини офшорен Президент!!!! ДА!!! За да няма фламбе на шадравана!!!

Бюлетините от Костинброд ,отидоха при Отряд 28, и Слушалките от Банкя Ще съдят Бойко ама друг път. А отстраняване на президент от поста му става с 160 гласа в Народното събрание.

Зад този на снимката стоят олигарсите Цвателина Бориславова, Иво Прокопиев и Бойко Борисов

Еех, Росенчооо, На Боцко вече му се изчерпва търпението да му освободиш стола, на който те сложи да му го пазиш! Хайде, ставай сам, да не те изритат и да станеш за резил!

Хм, може би точно това ще е 3-о действие.

След така стеклите се събития Вождът ББ може да стане президент само на племето на апачите и то ако Винету бъде свален от шамана с преврат. И ако шаманът се казва Живеещият в шест вигвама ЦвЦв.

1. ББ умишлено фаулира съперник за да му бият дузпата. 2. Офшор щастлив папка власт покрай Райков. 3. Очаквана победа за ГЕРБ, с незнайно колко фалшиви бюлетини. 4. Обаче нъ фъ съ бъ се дънят с няколко гласа и не влизат. 5. Атака усещат златния си час и бият 2-а дузпа на ББ, този път непредвидена... 6. Цирка почва... цицкин, мицикн и сие... и така до ден днешн. 7. Нова сцена, действие 3-о...

И този палячо, който ни е президент заедно с цялата им тиквена партия да отиват в тръстиката

Съгласен съм, ама не щат, реват, кряскат, дърпат се като бесни. И сега какво правим?

Нищо нов под слънцето. Гьобелсовата машина на БСП /к/ пак започна да върти на максимални обороти:който не е с нас е против нас.Мръсните комунистически прийоми и манипулации са ни толкова ясни,че няма нужда и да им обръщаме внимание. Къде се е чуло и видяло прокуратура да обявява предварително каквото и да било преди да е проверено? Пак ще излезе поредната партенка, ама има доста хора,които четат само вестниците на Пеевски и почват да творят версии. Остана единствено президенството като стабилна институция и "червените" кхмери започнаха атака. Какво , искате да сринете държавата ли?На път сте да го осъществите.Но лавината ще ви помете и повече няма да се покажете на хоризонта. Айде сега всички позитановчета със звучните имена и поредни цифри / използвани като никове/, да вземат да се гръмнат. Много лесно си вадите парите, идете да покопате,както казваше един бивш депутат.

Цялата ти мислпвна полюция е излишна, щото хората, които защитаваш са наистина наакани и съответно усилията ти няма да ги спасят...

Да бе. На Позитано всичко е кристално чисто и неопетнено. Двадесет години крадохте и не се наситихте.Понеже ви отрязаха каналите за захранване с парички за закупуване на циганските гласове вдигате врява до небесата. Дано ви приседне! Обезумял народ.Кога ли ще ви дойде акълът? Хайде на протест!

По жълтите павета дефилира оживялата картина "Свободата, водеща народа". В ролята на "Свободата" се редуват Саша, Цветелина и Кристалина. След тях пристъпват с бодра крачка Гаврошовците - Прокопиев, Шентов, Минчев,Евгени Михайлов, Кръстев (къде без главния гуру!), Плевнелиев (свенливо)... Не мога да изредя всички - цяла орда са те. Ще ни спасяват, ще ни облагородяват, ще ни водят... Даже на протести срещу себе си ще ни водят.

На Офшорков ще му стане тясна България ЦАЦАРОВ имало е разлседване и за ИЗТОЧЕН ДДС СРЕЩУ ОФШОРКО ПЛЕВНЯЛИЕВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИШ как е завършило и дали няма и там да се размирише

Да се таковам в моралния ментор калпав...

Как не се притесни силно същият този гражданин Росен Плевнелиев, че си е застроил част от брега на морето, като луксозната му къща е кацнала на скалите, построена на метри от плажната ивица между Черноморец и Созопол. Земята, скалата върху която е построена къщата на Плевнелиев е изключителна държавна собственост според експерти. Не съм чула съпругът на Юлияна П. да е силно притеснен от евентуално грубо погазване на законите в страната.

При прякото предаване от последното събиране на Консултативния съвет за национална сигурност така нареченият ни президент също не беше притеснен от въпросите за участие в офшорни фирми.

Как става така,че Кокинов е нарушил моралния кодекс и го уволняват дисциплинарно,а Борисов в същия скандал не е морално укорим.Пълни боклуци,само че насадиха на държавната софра сур болюк държавни чиновници,дето сега протестират като интелигенцията на България,а треперят за работата си.Защо не питат хората в малките градове с 50- 60% безработица ,как се надяват и на 50 лв.увеличение на пенсиите,за да се нахранят безработните

Написаха че в тефтерчето има и следния запис: "Да се изкарат хората на улицата - 19.02."! Той отразява фактът, как Боце изкуствено падна за дузпа тогава под формата на предсрочни избори!

Падна за дузпа , с цел...

..., но уцели греда. И сега иска да пребиване на дузпата. По възможност без вратар и от по близко разстояние.

Запазване на поне част от рейтинга си и спечелване на предсрочните избори с подготвените за целта фашификации. Но не позна в последното.

Стига с "тия литературни творби"! Останах без хляб!

Това не моят президент! А за теб?

нее и моят! Но аз не ща и ПРезидентството!!

Вместо да отговори на депутата Волен Сидеров, за Офшорките, Плевнята видимо изнервен заплаши, че ще се посъветва как да бъде отстранен и изведен от охраната Сидеров от въпросното заседание?!Лошото е друго, че тогава всички политически лица мълчаха и никой не поясни на Плевнелиев, че не той може да изгони Сидеров от президентството, а депутати могат да го извикат в парламента за обяснение по темата с офшорните фирми.

Най-често в бележките на Златанов се споменава дама с инициали И.Ф., като на някои места тя е спомената с името Искра, а на други - с фамилията Фидосова. Отбелязана е и кратка схема, по която очевидно са спускани "директивите" - "ИФ > ЦЦ > ББ". Сарафов обаче не пожела да коментира чии са тези инициали според разследващите. ТОВА ДАМА ЛИ Е - ТОВА СИ Е ЧИСТОКРЪВНА МОНТАНСКА СВИНЯ ОТ КОЧИНАТА С МАРКА "ГЕРБ"!

Има една съществена тънкост, която явно е убягнала на мъжа на Юлияна Плевнелиева Щатите също се стремят към Евразия, и не заради Владимир Путин, а заради перспективата да печелят и разширят пазарите, технологиите и влиянието си след като от инвазията им в Африка излезе едно голямо нищо!Всеки, който чете поне малко повече от Росен Плевнелиев ще е наясно, че бъдещето на пазари, развита икономика, политическо влияние е в посока Евразия.

Кукловодите на г-н Офшорлиев подстрекаваха и финансираха 33 дни протестите и след като правителството не подава оставка започнаха един по един да излизат на припек. ПЪРВО излезе БУДА, като напусна НС, ВТОРИ излезе президентката като на третия ден на правителството обяви, че сваля доверието си към него, ТРЕТА излезе Саша Безуханова която напуска суперплатената си работа в НР и започва политически проект, за да ни "оправи" и ЧЕТВЪРТИЯТ дето изплува е един от олигарсите на когото се кланя и чиято креатура е Офшорлиев. Ето как излезе на припек: Иво Прокопиев: "Виждам нужда от цялостно преструктуриране на политическото представителство". Сега очаквам Цветелина Бориславова и Кристалина Георгиева да излязат от сянката и да видим коя каква жертва ще направи в името на нашия просперитет. Е, ТОВА СА БОРЦИТЕ СРЕЩУ ОЛИГАРХИЯТА В БГ И ТЕ ЩЕ НИ ПРЕДЛОЖАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ УНИЩОЖЕНИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА.

100% точно и вярно - пълна перверзия, каквато може да се случва само в България. Вълците организират "протестите" на овцете. Класика.

И тук, както и при случая с бюлетините в Костинброд българската прокуратура прави изявления и твърдения преди да е повдигнала обвинения - за неуките да кажа, че те нямат никаква правна стойност. Само българският съд има право да отсъди вина или не. Поръчковият Цацаров може да впечатли само такива "борци" за справедливост, като Слави Трифонов. А ние, мислещите хора, четем и разсъждаваме - този филм комунистите вече са се опитвали да го играят (справка - всеки един от лидерите на "старото" СДС от 1991-1992г.) Ченгеджийски прийоми, характерни за приматите около Георги Първанов!

Айде сега всички на протест, и най-вече умните, красивите и ентелигентните- да защитим нашият патрон -мутрата Б.Б. и Ц.Ц.

... Щом такива плоскоскалъпени (и недоказани) твърдения (забележи твърдения, което някои наричат клевети, а не обвинения) те карат да пишеш такива простотии. Не се хаби, не ти се удава да разсъждаваш!

Гмурна се аджамийски гоцеделчевският комсомолски кадър Росен в бурните води на изборните сметки на ГЕРБ, изплува въпреки униженията на които партията и лидерът й Борисов го излагаха и в резултат се взе насериозно!

Най- хубавото е, че в този кабинет няма физкултурници, пожарникари и други подобни, събрани от кол и въже.

Най-лошото е че в него са изпечени мошенници с дългогодишен опит в контрабанда и манипулации.