Плевнелиев смята референдума за Конвенцията за ненужен

Една година след мандата ми, аз излязох да кажа: Има живот след политиката, заяви президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев смята референдума за Конвенцията за ненужен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук долен, гледай си оная к.рва синоптичката дето те развежда като мечка из студията и млъквай ...... Мижитурка гнусна!!!!

Стига сте давали поле за изява на това презряно елементарно същество!!!! Този продължава да унижава българите и да сипе безумия!

няма стига , хората си плащат да го "печатат" този и да го показват на всякъде ..., той има повече изказвания от Обонго от както си е отишъл, на всеки въпрос си казва компетентното мнение

То и ние те смятаме за ненужен, но ти се дава трибуна тук.

Плевнелиев, най-слабият президент на България. Поредните му лъжи за джендър конвенцията и премълчаването на всичките войни, водени от САЩ през последните 50 години доказва, че той или не може да мисли, или мислите му са помрачени от доларовите хартийки.

СМЯТАМ ЧЕ ХОРАТА СМЯТАТ ТАЗИ ПЕРСОНА ЗА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА !!!

А бе що за наглост! Уж народа да реши .. ама щом не мисли като мен той /народа/ е заблуден!!! Уж народа да решава , но без референдум!?

РЕСПЕКТ, господин Плевнелиев. Единственият български политик, който казва истината за Кочината Путиленд без да му пука и то само верни неща. Кое не е вярно, другари путлераси? Че децата на руските олигарси живеят и учат в омразния Запад и САЩ? Или че Кочината не анексира КРИМ и направи война в Украйна, Грузия?

Избран с репликата: "И магаре да бях посочил..." И още - този мингьо подписа на втората минута пеевски да е шеф на данс!

Плювню се изходи орално както винаги.

ти плевел и референдума ,много си приличате по гнусотията

ДКМС - то казало ?

Тоя не за трийсе а за три сребърника ще продаде и майка си.

Агента предател е без значение какво смята. Съда отдавна трябваше да го сметне и му отдаде за заслуженото.

А хората намират Плевнелиев за ненужен ! Ама да му се смеят по форумите става супер :)

"Длъжни сме да просветим народа..." кой го казва? за какъв се има? айде няма нужда, достатъчно. гледайте си живота след политиката най-после.

Постоянно политиците като не им изнася нещо повтарят "Народът ни просто беше подведен."КОЕТО Е ЛЪЖА

изчезнала в небитието. Отговорът е: Не, не е за пари всичко това! ЗА МНОГО ПАРИ Е!

Тоз нали събираше чета да върви в Украйна да се бие срещу Русия, бре. Какво прави още тука, да върви и да не се връща. Онзи Порошенко дори някакъв медал му даде.

А този Джендър някой иска ли му мнението?

ИК НЯМА ДА СЕ РАТИФИЦИРА !

Има едно нещо, за което е прав и което не може да му се отрече. Наистина политиката не е на всяка цена и не би трябвало това да е целта. Политиката наистина би рябвало да е начин едни хора (избрани от народа), заедно с народа да търсят решения на проблемите и да бъдат полезни, да постигат прогрес. Обаче кой знае защо, и той като останалите политици върши точно обратното!

нещо си се объркал тотално все тая

Ало, Плевньо чети бре ... В Шуменско 23-годишен мъж бе УБИТ от жена си" съобщи ОДМВР Шумен. "Малко след 22.40 часа снощи на телефон 112 е получен сигнал за ранен мъж, след скандал в с. Салманово. Екип на Бърза Помощ пристига на място да констатира смъртта на 23-годишния Севдалин ... " Нека бъдем честни и обективни, жени също убиват мъже.

"Росен Плевнелиев: Има живот и след политиката" ... Този и като надгробен паметник май няма да млъкне - ще "има живот и след ...", без съмнение.

Абе плазмодий, отивай да дъниш синоптичката, че оная е обслужвала цял футболен отбор и половин мутренси контингент и може да ни си и интересен вече. Остави конвенцията на сегашния Президент.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ако мене ме погледнат така пренебрежително, както мацката в дъното го гледа тоя Прецедент, една година няма да смея да се появя на място където има повече от трима. НО ГЬОНСУРАТА НА РЕНЕГАТИТЕ Е НАИСТИНА ГЬОН ОТ НАЙ ВИСОКО КАЧЕСТВО.

Аз пък смятам Плевнелиев за ненужен, ноо ... Няма отърване ...

АЛЬООО ДИРА ДО КОГА ЩЕ ДАВАТЕ ДУМАТА НА ТОЗИ ЕМБИЦИЛ ? ОТ РОСКО ПЛЮВНАЛИЕВ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА .

Роско, мене ми е през дедовия за твоето мнение! Заври си го някъде!

Голяма борба за защита на домашното насилие ей! Изпълняваш препоръките на Нинова ! Референдума е излишен!Няма как да съберете и 10%, камо ли 50+1!Няма как да манипулирате 3 милиона Българи да защитят насилието! БСП - електората днес загуби почва под краката си ! Разбирам ви - 3 месеца само лоши новини!Стига истерии - овладейте се бе хора!Живейте си спокойно, свикнете с мисълта , че вашата партия се цепи и разпада и че никога по - вече няма да сте на власт!Никой не ви мисли зло - простил съм Ви!

И децата не можете да вържете с номера насилие над жени. От днес , "Окръжна прокуратура-Бургас предаде на съд 60-годишната Веселина Гинева, която държала заключен бившия си съпруг, оставила да го умре и вземала пенсията му 2 г. " Сега друга конвенция ли ще правим?

това е форма на домашно насилие

Окръжна прокуратура-Бургас предаде на съд 60-годишната Веселина Гинева, която държала заключен бившия си съпруг, оставила да го умре и вземала пенсията му 2 г. Г-н Плевналиев новината е от днес. Какво правим, сега, имаме насилие срещу мъж, нова Конвенция ли ще измислим, защото който е чел текста, там всяко изречение заочва със Жената такова, жената онакова. Мъжа липсва , като жертва. Разглеждан е като насилник и престъпник. Виждате ли как живота ви опровергава и ставате меко казано смешен. Всъщност сте за затвора, защото искате с подобен безумен документ да предадете националният ни суверенитет на ГРЕВИО.

България пък реши, че Плевнелиев е ненужен...ама май има хора, които мечтаят за възстановяването на политически трупове...

Има живот след политиката, заяви президентът Росен Плевнелиев. След политическата смърт,няма живот другарю Плевнелиев.

НА ТОЗИ БИВШ ПРЕЗИДЕНТ НЕЗАВИСИМО,ЧЕ НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО НАРИЧАТ ПРЕЗИДЕНТА. АЛООООО.......

ДА СЕ ЧЕТЕ ТРИБУНА

Този червей вместо да увисне на бесилото, като национален предател се опитва да говори и акъл да дава! Но и това ще стане един ден! Никой не е забравен, нищо не е забравено!

точно така, чичо Иване, да го сварим на супа, както са правели наще монголски прародители, да се наядем едно хубаво и като отопиме казана/тигана със залък хляб да си спомняме до последния час за хубавото ядене!

Явно си му си се радвал, когато като президент тайно се среща с турския министър на външните работи, в мюфтийството в Пловдив, на един техен мюсюлмански празник и за което ние научихме от турските медии, тъй като за НАШИТЕ достъпът им е бил забранен!! Това на какво ти прилича - 1. В България, представителите на чужди медии да имат право на достъп, а нашите - не, забранен??!! 2. На снимката от турския вестник - на масата, един до друг нашия президент и турския министър и само един преводач зад тях?? А този министър, пристигнал инкогнито след това още обикаля страната ... Дори и само този случай би могъл да се окаже достатъчен, но кой знае колко и какво ли не още ...

да не забравиш да сложиш застройка накрая!

Българският мистър Бийн пак се появи.Чукай си синоптичката и повече не говори за политика-ще защитаваш Истанбулската конвенция палячо такъв.

не се ядосвай де, като нямаш кой да чукаш, пробвай с ръката си

Явно говориш от личен опит.

едно време гласувахте Плевнелиев да стане президент, а сега плюете по него. българска работа

Ха, та нали това е демокрацията, а и в началото е по симпатия, слушаш какво ти говори, но като видиш какви ги върши, нищо чудно повече да не искаш дори да го видиш!!

И сигурен ли си, колко са действително гласувалите за него, след организирания хаос тогава, чували с бюлетините и изборни материали носени по къщите и се предавани почти ден по -късно??

то и за Радев същата работа, БСП-то каза ето това ни е жертвеното агне и го направиха президент. дали някой е гласувал за него един господ знае

Така като гледам, рейтинга му се е "качил" с близо 600 пункта. Някои хора са уникални в невъзможността си да разберат кога трябва да престанат да се излагат.

Десито да не го е изритала вече, че по цял ден виси в медиите и говори глупости?

и тоя не интелектоал ни беше президентАРСКИ НАРОД СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЕЛИИ БЪЛГ - триите ме тъпи журналисти

СТРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЕЛИИ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Горкия , влезе в политиката глупав , но това малко хора го знаеха , а като излезе всичко стана ясно.

когато стротелен техник , въпреки че е бил президент, ми говори че трябва да наруша основни начала на Конституцията, наказателно -процесуалния кодекс , наказателния кодекс, ЕКПЧ ,аз бих искал да съм сигурен, че е запознат с това което е чел и го разбира. Бъдете сигурни, Плевнелиев не разбира онова, което чете. Няма как, защото трябва да работиш това, за да разбереш за какво става дума. Той е в друга сфера- вече чете лекции пред балъци, които гледат с отворена уста колко хубаво нещо е демокрацията и вярват че Плевнелиев не е Плевнелиев, а героя , който отишъл в Германия и станал милионер, защото демокрацията му дала тази възможност, а не комунистическото му минало.. Тъй де- комунист ни бута в поредните лайна и очаква да слушаме мъркането му.

Ал

Този референдум ТРЯБВА да се състои, защото е носител на нещо много по-ценно от простия и отсега ясен отговор: "НЕ на ИК"! Референдумът е знак за осъзнаването на народа и стремежа ни да отхвърлим колониалното либерално управление на меките китки. Референдумът е носител е на стремежа ни за свобода!

Чл.1(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната. Там си бил назначен ... Всъщност на всякъде си бил назначен

Друго за Плевнвлиев не мога да се сетя!

Защо да харчим , като отговорът е ясен, НЕ, НЕ и НЕ! Може ли да НЕ СЕ ратифицира този боклук без референдум? Може, та даже и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ако някой цени избирателите и народа си! Защо да изхабим първата си пряка демокрация, за нещо, което и тези, които са го подписали знаят, че е идиотия? Ние, какво да им кажем друго освен като Ботев......, а вий... вий сте идиоти!

И ти и твойте бръщолевения са крайно ненужни и дори дразнещи. Да ама сеги ден се нарисаш и досаждаш. Що не проявиш капчица достойнство и не се скриеш от погледа на хората.

Той ако имаше достойнство , нямаще да стане Прецедент, защото, цитирам: (БойБор)И магаре да сложа за кандидат-президент, и него ще изберат".

ЮСУФЕ В СЛУЧАЯ МАЛОУМНИЯ ПОЖАРНИКАР СЕ Е ВЖИВЯЛ В РОЛЯТА НА КАЛИГУЛА .НО ПОЖАРНИКАРЧЕТО Е ИЗВЪРШИЛО ИСТИНСКИ ПОДВИГ . САМ Е СТИГНАЛ ДО ТАЗИ ГЕНИАЛНА МИСЪЛ ЗА МАГАРЕТО ..... ЩОТО ЗАВАЛИЯТА Е ПРОЧЕЛ САМО 17 СТРАНИЦИ ОТ ВИНЕТУ .