Служебният кабинет ще бъде обявен на 12 март, в 16 часа

Новото правителство ще бъде представено във вторник в 16 часа, а в сряда ще започне да функционира. В същото време, според нашата конституция, парламентът ще се разпусне. Мъжете и жените в служебния кабинет са личности, изградили от нулата своята компетентност и репутация.

Обратно в новината

Коментари - Служебният кабинет ще бъде обявен на 12 март, в 16 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години бях в Норвегия по време на избори.Домакините ми споделиха,че за когото и да гласуват животът им няма да се промени-т.е. пак ще си живеят добре.В България за когото и да гласуваме-ще живеем много зле.Преди хиляди години на тези земи е дошло едно крадливо,мързеливо и завистливо племе/от историята/....................

нагласили сме специалната печка и чакаме черният дим......

Борисов явно се провали,но дано поне Президента излезе с чест от забърканата каша от горепосочения.И БЪЛГАРИНО МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ ВЕЧЕ КАТО ГЛАСУВАШ.

Тоя комсомолец може и да е добре приет на лъсквите котейли в Европа, но в Българи не е, защото се знае кой е баща му и родата му от БКП.

Да, ама не - и в Европа се информират, но ги интересуват личните качества и кой, какво и как го върши, а не кой на кого какъв е бил.

Та в този смисъл Борисов ги свърши(като кучето на нивата).

Нищо ново... Едно време мотото на нашите управляващи беше "за социализъма и комунизъма, за братския Съветски съюз и т.н." Сега - за Европа, за демокрацията, за икономическото развитие Кога нашите управляващи ще поставят мото за управление - добруването на българите и просперитета на България?

Никога е отговорът, защото сме в програмата за масово изтребване - бавно и сигурно...

Обещаваме да не дишаме дотогава! Велика работа, ей, цял служебен кабинет ... задържам и ще вдишам утре по икиндия :)

Сит търбух, за гласа на народа ГЛУХ.

Ако Плевнелиев се провали с това правителство, отговорността ще бъде и на Борисов, защото той го постави на Дондуков 2 без да има нужния опит качества!

Борисов явно се провали,но дано поне Президента излезе с чест от забърканата каша от горепосочения.

Хей, що за хора сте, бе? Или сте двама-трима дежурни червени буклуци, които нито мислят, нито знаят въобще какво искат. Типични последователи на Вуте: Колкото по зле-толкова по-добре". И кой доведе мадридския хайдук? Не беше ли пак вашата любима бабичка, защото Иван Костов се опълчи срещу руската мафия и трябваше на всяка цена да бъде спрян. Сега да сме забравили много злини, но той пък се обиди, и започна грешни ходове с ГЕРБ. Както и Бойко се мисли за вся и всьо. Дано проумеят, че не може България да се оправи, ако се дърлят един към друг. Иначе, ако надделеят глупаците на изборите (водени за носа от професионелните лъжци.Серго, Пръмова, Болен, и разни други шарлатани, ) още милион свестни българи ще напуснат страната.

Като пенсионер, по-значим ли се чувстваш в собствените си очи, като сееш злоба?

Къде видя злоба, такава лъха от твоето писание

1chovek

И какво ще е това правителство на сянката, което в последния момент г-н президента ще извади от ръкава си? Точно в момент на социална нестабилност и протести е нужна обединителна фигура или поне да не е скандална. Това се постига с обществен диалог, открит, с участието на максимално широк кръг хора. Явно олигарсите продължават да назначават премиери и правителства, жалко че тия хора не си взеха поука, така само повишават напрежението и няма да се учудя ако някой олигарх или политик бъде линчуван. Всичко това означава само едно - протестите трябва да продължат !

Не съм съгласен с определението за новият премиер като "добре приет от Европа". Той трябва да е приет от БЪЛГАРИТЕ. Мотото на кабинета също е грешно. Трябва да бъде просперитет на БЪЛГАРИТЕ и на БЪЛГАРИЯ!

мноо ме кефи другаря президент, нема нужда да одим но цирк

ЗА КВА БЪЛГАРИЯ БЕ, ОРА. ТОО ПОМАК ГО БОЛИ ФАРА ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕ ВИДИТЕ ЛИ ГО КАКЪВ Е УТРЕПАНЯК.

"вицепремиер или икономически министър" - мъ свиня, да ме прощават животинките.

ПРЕЗИДЕНТЕ, в това мото няма ли да намерят място и думите ЗА БЪЛГАРИЯ! .... щото иначе аз си тръгвам

и мен ме впечатли липсата на България в мотото

Дано поне новият служебен премиер има висше образование.

От АОНСУ признава ли се?

къв пезидент е тоя бе... представител на олигарси и капиталистически издуханяци

Служебно правителство да, Плевнелиев като представител на престъпната Герб и статукво незабавна оставка и нещата ще тръгнат.

...в България ще има 3 средни класи: левел 1, левел 2 и левел 3...

Спрете да хулите Президента! Какъв да бъде новият служебен премиер, такъв като Дудев и Ангелов ли? Аз пък поздравявам Президента, затова че е избрал българин работил в чужбина, да оглави държавата! Трябват ни професионалисти и интелигентни хора, а не тъпи драскачи!

Едни такива в правителството на Мадридския крадец ни опрявяха вече.

Плевнелиев е кръгла нула, без никакво съдържание и трябва да се намери начин да бъде освбоден от това място, защото всичките му действия се умножават по нула и даже да са смислени, резултат на края е нула.

Мисля,че кръгла нула си ти.Само човек който не се е реализирал в нито една област може да ръси глупости за президента и да те светна на 60 години съм и съм видяла много повече от теб,така че спрете да хулите всеки а вижте себе си. Писнахте ми вече с вашите протести и жалби като сте толкова ербап идете да работите яко и живейте добре.

Прав е човека, ако не беше така. нямаше да сме на този хал.

...личности, изградили от нулата.

Искам Президентът да връчи орден Стара Планина на другаря Р.Овч. за особени заслуги за развитието на енергетиката в България, преди неблагодарният български народ да линчува орденоносителя! Мисля, че 1-ва степен е ОК, а наградата да бъде пистолет Макаров, 1 патрон и 3 минути насаме в някоя стая.

Кой лейки са най-кухи? Хаха, това бяха на времето опасни игри на думи :)

Плевнелиев за народа ли работи или за чуждите интереси? В американския филм "Краят на играта -план за световно поробване"се посочва ,че Билдерберг създават ЕС.Казани са неприятни неща за Барозу.Неолибералната политика защитава олигарсите,тя не работи за народа,работи само в интерес на олигарсите и крупните монополи.Тая политика носи мизерия и нищета за останалите.А за Ради Найденов в интернет пише,че лобира за EVN.Бил е зам .министър на отбраната 2001-2002 год.Началник на кабинета на Сакскобурготски до 2005 год.Политиците не разбраха ли,че е време да помислят за народа?

КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ Е ТОЯ ,СЛЕД КАТО СЪОБЩАВА ПРЕД ВЕСТНИК ДЕР ЩАНДАРТ ,ЧЕ НА 12.03 ЩЕ ДАДЕ СЪСТАВА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТИ НА АВСТРИЯ ЛИ СИ ПРЕЗИДЕНТ БЕ МУХЛЪО . МАХАЙ СЕ И ТИ БЕ ТЪПАК ДОЛНОПРОБЕН

Колко трогателно само, един доказан престъпник с бяла якичка, който трябва да бъде съден за множество стари и нови престъпления какъвто е Плевнелиев, ще съставя спасително правителство. Прав беше Левски, за всичко беше прав, та затова го мразят такива като Плевнелиев и не дават да го празнуват хората.

за Европа, за демокрацията, за икономическото развитие И да погледнем реално ЗА ЕВРОПА -коя Европа моля тази която не ни иска ли ? За демокрацията това е гавра с думата такава няма в България повече от 80 години-За икономиско развитие ---имаше едно време сега няма вече имаме мафия,бетонни селища,нарокотици,просяци,слугини в чужбина- ДУМИ БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ един голи лозунги, на които никой няма да се хване ---РИБИТЕ ГИ НЯМА ВЕЧЕ

Точно така! Това е самата истина!

Бог да пази Царя и семейството му. Да работим за царство България. Цар Борис Трети спаси евреите и не позволи България да влезе във касапницата на Войната и заплати с живота си за това, Цар Симеон Втори вкара България в НАТО и Европа и за това руските лакеи искат да го ликвидират. Боже Царя ни Пази!!!

Ох, Боже пази царя ни, Боже..... Пази го при тебе Боже, "царя" ни....

Ужас! Пъпчасвам като ги видя или чуя. Не смея да влеза в тоалетната или килера за да не се покаже и от там Боко тиквата, Цв ЦВъ или някои от изброените им медийни лакеи пък и Яре Ярев и други тикви.

Един апел или молба към всички т.н."журналисти"!!! Господа близачи, Вашите подопечни задници ВЕЧЕ ГИ НЯМА, КРАЙ, СВЪРШИ СЕ, НАИСТИНА СИ ОТИДОХА!! СПРЕТЕ ДА НИ ТОРМОЗИТЕ С КРЪВНОТО НА ПОЖАРНИКАРЯ, ДЕБИЛСКОТО БЪЛНУВАНЕ НА ФИЗКУЛТУРНИКА ИЛИ ПРОСТОТИИТЕ НА ХЕР ФЛИК!! НЯМА ГИ ВЕЧЕ, ИЗВАДЕТЕ ЕЗИЦИТЕ ОТ ЗАДНИЦИТЕ ИМ, ЛЪСНЕТЕ ИБРИЦИТЕ И НАДАВАЙТЕ СЛОНСКО УХО ЧИИ ЗАД*НИЦИ ЩЕ БЛИЖЕТЕ ОТ 12.05. НАТАТЪК!! ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ СВЕТЛИЯТ ПРИМЕР НА БАРЕКОВ, С БУКЕТЧЕ И ПРИ НОВИТЕ ЗАДНИЦИ!! ГНУС МЕ Е ОТ ВАС, ИЗМЕКЯРИ!!!... [Прочети целия коментар] Горенаписаното се отнася с пълнао сила за: -водещите на сутрешните блокове на Btv, Нова тв, БНТ и ТВ7; -Кеворк Кеворкян; -Диана Найденова; -Люба Кулезич; -Николай Бареков; -Миролюба Бенатова; -Диляна Гайтанджиева; -Мартин Карбовски. СТИГА ТОЛКОВА, ЧЕ МЕ Е ГНУС ДАЖЕ И ИМЕНАТА ИМ ДА ПИША!!!!

За друго не знам, ама да вземат да си покажат дипломите че аман вече от всякакви ...

Бугарските фашисти да не се замараат со празни работи ,како поставуването на нова влада а хитно да се извинат и да платат милиони репарации на Македоиниа за злосторствата со евреите.. За греота сте бре,цел свет знае дека ги изтепавте евреите ,само копилината на баи тодор се фукарат..

Може, като се признаете за част от България и вина ще носиме и сметки ще плащаме - ама заедно. Иначе си мечтай колкото си искаш.

На нас Мусолини ли ще ни плаща за евреите ни? Българите ще платят на македонските евреи, когато Турция си изплати задълженията по Ангорската спогодба. Турците когато обезщетят българите, и македонските евреи ще получат левове. / На куково лято /

Русия заема първо място в Европа по брой на самоубийствата сред деца и подрастващи, предаде Би Би Си. В страната се наблюдават около 19-20 самоубийства на 100 хиляди подрастващи, което е три пъти повече от средното за света. При това, броят на детските самоубийства и опити за самоубийство се е увеличил с 35%-37%. Само за периода 1990г.-2010г. в Русия са били регистрирани близо 800 хиляди самоубийства сред хора от всички възрастови групи.

Това комсомолско секретарче, само предизвиква съдбата си да бъде изгонен от президентството! То беше увъртане, бяха лиготии. Ако беше жена, простено да и е, но за мъж това са курвенски номера. Застани като мъж и си кажи пред народа истината.

кажи бе female? в месечния ли си ?

ако е вярно това от статията пак намирисва на ''бивши''. Предложения министър на спорта ''Лучано'' е пак от бившите. върти се и се сучи и пак едни и същи. Няма неутралитетни безпартийни и без връзки. всъщност новото служебно правителство би трябвало да се избере от Народа.

Към "х" Ами хайде като знаеш ти повече от Президента посочи ги ти

Може ли, някой от вас, които разбират толкова много от всичко, да каже кой трябва да е служебния примиер на България и кой трябва да е новия примиер след изборите. Ако може имена, а не само като личност, защото като гледам какво пишете се чудя как досега сте живяли в България, а не сте избягали. Много сме силни в думите много..... и само искам да Ви кажа, че президента сме си го избрали ние хората, а не ни е спуснат свише......

Винченцо !, ...а Баста, А ?!

По природно правило Плевнелиев, ще избира себеподобни креатури, ще възпроизвежда статуквото до безкрай, нищо друго не може да свърши. Точно за това трябва да бъде сменен, без това няма промяна.

МНОГО ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ ИМА ТУК!

Структурите на ГЕРБ подкрепят избора на първия истински президент на България Росен Плевнелиев! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Горд Глупак си ти!

Искаме хората от орлов мост да са в това правителство! Кога ако не сега!

Що не вземете тези и от Лъвов мост ?!

НИКОГА!

Фирмите, които са подали документи за приватизацията на "БДЖ - Товарни превози", са започнали една по една да се отказват, обяви министърът на транспорта в оставка Ивайло Московски, цитиран от Агенция Фокус. Метежници да не чакате инвестиции в България.........До нови срещи на орлов мост.

То от такива "инвеститори" - аман. Нали от един месец точно с такива т.нар. инвеститори се борим и няма отърваване от тях, ще ни смучат още много дълго.

Мястото на лумпените от Орлов мост е на подсъдимата скамейка за противодържавни действия!

Долу капитала !

работодателя не заплаща всички осигуровки а само част от тях.... междуфирменна задлъжнялост....ти за държавни фирми ли говориш или за частни??? аз доколкото си спомням 10% рекет за ддс-то беше маи в първата година от управлението на дянков когато и бебетата знаеха за какви колосални кражби на ддс от измислени износители се вършеха.... маи ти си от тези дето си разпорихте задните меки части от крадене на ддс-та, неплащане на осигуровки, манипулиране на касови апарати и неиздаване на бонове в търговията. като ви стегна за гушата дянков изпищяхте на умряло - то ващо си е просто предсмъртен гърч, и ако си мислеш че ще се реанимираш или реаниматор станишев ще ти бие доза адреналин жестоко се лъжеш.

Страхотно, току що преминал Христовата възраст, на работа в чужбина. Значи някое лекенце на 34 години, дето от години ближе подметки по тихите канцеларии. Само такъв човек ни трябва, той сигурно много добре познава българските проблеми и знае какво му трябва на българина. Абе какво очаквате от мухльо, пикльо, сложен за президент?

Защо не помислиш малко преди да правиш крайни изказвания? Какъв е проблма, че е млад? Какъв е проблема че е от чужбина? Защо да е мухльо? Виждаш ли нещо позитивно в изкаването си? Ето това е проблема. Българите са черногледи. И това сигурно си има обяснението след 23 години на абсолютна анархия, разграбване и унижение. Но хора като този както ти го нарече "мухльо" със сигурност имат друго виждане за нещата. Той сигурно е научил ако си песимист стигаш до самосъжаление и това не прави живота ти по лек. Трябва да имаш ясна цел, постояннство, комбинативност и решимост за да оцелееш в чужбина. Искам да ти кажа моята истина за живота - Човек и в най-красивото може да намери нещо грозно, но за да живееш щастлив трябва да се научиш и в най-грозното да намираш нещо красиво. Така че се постарай в репликата си към моя коментар да бъдеш поне малко позитивен.

Ако това т.н. правителство не се хареса на хората и не си върши работата, какво правим, освен че гоним заедно с него бай Роско Нескопоско.

Оплюването на хора, които още не сме видяли що за стока са започна. Само се чудя тия "кадърните", дето в момента плюят що не идат по чужбината да се докажат там и после да дойдат да ни управляват, та да ги видим и тях що за хора са. Оплюването е много лесно, затова ще ви помоля за нещо може би по трудно - да посочите имена на някой читав политик в България, дето искате да ви управлява. Щото аз се съмнявам, че за вас ще се намери такъв.

Ако имаме възможност конституционно да се разшири приложното поле на националните референдуми и чрез тях да се изменят или прекратяват антибългарските управленски решЕния на българските политици, ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ! ЗАЩОТО КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, БГ. ИЗБИРАТЕЛИ ЩЕ ИМАТ КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО ДА СТОПИРАТ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ МУ РЕШЕНИЯ И ТАКА ВСИЧКИ ЛОБИСТКИ ПОПРАВКИ В ЗАКОНИТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ПОНЕ С 80%! Като една политическа партия не може да "гарантира" на поръчителя си- чужд гражданин или фирма - че нейното решение е крайно, няма да получи и комисионна...

Браво !

И ти колко антибългарски закона, приети на прима виста през последните две седмици от правителството "в оставка" спря с твоето конституционно право???

Не се хабете народе .Бачо ви да ви каже ,че от това държава ще стане само когато и последния комунист не си отиде от този свят. И цялото море да се подкваси комунистите ще ви раздадат вилици да не можете да си гребнете от него .От мене да го знаете.

Поредното доказателство, че Плевнелиев не трбва да продължава и секунда на този пост и че става опасен за обществото с идиотщините си е и тази безумна идея, да се внасят някакви поредни невтасали комсомолски и ДС чада от чужбина. Как чисто технически тия хора, работили нещо коренно различно, ще управляват държавата от първия ден, та нали им трябва най-малко половин година да влязат в час???!!!

Искам Златка Черната за министър на обързуванието

ЕЙ ТОЗИ ПЛЕВНЕЛИЕВ Е РЯДКО ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК - БЕЗДРАНИК ОБЛЕЧЕН ВЪВ ВЛАСТ. ПО-ДОБРЕ СЕ МАХНИ БЕ ЧОВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕЧЕ ХОДИ СИ ПРИ НЕНОРМАЛНАТА СИ ЖЕНА И СИ ГЛЕДАЙТЕ ДЕЦАТА ...........

И в к"ва власт е облечен, като го виждам гол?