Коментари - Президентът атакуван за имот и подкуп, ще се защитава в съда | Днес.dir.bg

Президентът атакуван за имот и подкуп, ще се защитава в съда

Президентът Росен Плевнелиев сe закани да запази доброто си име чрез съдебни дела срещу медии или всеки, който го клевети. Причина за това станаха твърдения, че си е купил скъп имот в чужбина с пари в брой и че е взел подкуп от 70 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Президентът атакуван за имот и подкуп, ще се защитава в съда | Днес.dir.bg

Коментари

ИЗЦАПАН Е, няма да подаде жалба в съда.

За сега са стигнали само до това, а колко неща има още, стигат не за една, а за няколко оставки.

Много ми е чудно как може да се урони престиж на лице което заявява в национален ефир как не иска да става президент, а след това като печели на втори тур говори как бил "обединител" на нацията.

И в Линднер, беше така, цялата фирма се занимаваше само с глупостите на тоя кретен, докъто на немците не им писна и не го изритаха.

ПРАВИЛНО!

А,този още ли е Президент??

"Внесъл съм сигнал до Главна прокуратура срещу държавния глава. Очаквам да бъда подкрепен от останалите политически сили и в следващите часове Плевнелиев да си подаде оставката", каза още журналистът. Гьобелс вижда задачата на пресата така тя трябва не само да информира, но и да инструктира. Пресата трябва да бъде прекрасно организирана и да се превърне в пиано в ръцете на правителството, на което то да може да свири, за да стане изключително важен инструмент за влияние върху масовото съзнание.

Вече е проблем да се намерят следите на укриване на данъците през офшорните фирми по причина за компания обелване на името на мижитурката като смяна на собствениците, имената на фирми и прехвърляне на дялове към "нищо незнаещи" хора срещу %.

Това, че Плевнелиев има къща на Халкидики не е кой знае какво. Аз също имам и съм лекар, не президент. Давайте ме сега по ТВ7, ако искате и името ще си кажа. Нещастници !

А имаш ли съдружници и близки приятели като олигарси като Иво Прокопиев?

Че кажи си името, па да видим как си ги изкарал тези парета! Че тя мафията в бели престилки отдавна е за панделата!

урони доброто име на Президента Плевл-иев, защото той никога не се е ползвал с такова!

Когато има публикувани документи, добре е герберастите да ни си отварят устите, за да не мирише на лайна. Цялата история трябва да свърши в съда и да се изясни кой крив кой прав.

Герберунгели си ползват милиционерската практика - млъкват в началото и после идеята да е кой им е срал в гащите.

Вече започнахме промяна на съдържанието на тълковния речник на българския език. Рушвет е получаване на пари в брой за изпълнение на поръчка по договор. Благодаря, Бареков, че ме светна!! Голямо миризливо тъпо лайно си. Ние българите следва да се замислим какво допускаме в държавата си. Не ви ли е срам потелевизията да се покават такива нищожества, стоящи толкова ниско? Аз съм в почуда. Имам чувството, че в България снимат някакъв филм за някаква осрана държава, че това което виждам, не е истина, а режизирана фантазия за пошъл нискобюджетни филми. Представяте ли си как Плевнелиев взел 70 000 в брой!!! Леле, баба на село ще получи инфаркт от сумата. А дядо ще му спадне ерекцията. Страшна работа, нечувано! В БСП си ги прехвърлят тези пари в найлонови торбички за това и за онова. Но виж Плевнелиев... ужас!! Не може така! В брой?! Ужас, не мога да повярвам!

Не бъркаш ли с една "0" ? Става въпрос за 700 000 евро в брой. Как са влезнали в Гърция тези пари в брой ? Защо са били в брой ? Не вярвам нотариуса да се е объркал. А дали имота не струва двойно повече ?

Абе на тия двамата Бареков Дудука и Пеевски Маминия няма ли някой платен убиец да им тегли куршума. 7,50 лв е един снайперски. Аз ще му ги платя ако трябва.

DIR прочетете това и помислете този индивид за какво агитира! Има ли място ТУК.

Не беше кой знае какво, два милиона не е подкуп, то за почерпка го имаме

Бареков ме развесели с безусловния си нагъл маниер, сякаш е човек с голямо влияние

Кой назначил Плевневлиев за министър и след това за президент и какво общо има това с негов близък приятел и съдружник олигарх Иво Прокопиев?

Май някой чете вестниците на Пеевски без да влага и малкото ум, който има.

Какъв ум трябва да се влага при положение, че презервативът бил съдружник с офшорни олигарси.

Правилно Бареков! Хора като Президента не трябва да имат такъв статут! Ще внеса и аз в Народното събрание искане за Импиичмънт- Обвинение в Държавна измяна. Само трябва някой да възложи на Европол да започне разследване за " тайната вечеря " в Пловдив на Президента и как на тълпи ни заляха от Турция бежанци , а никой от тях няма осъден затова че минава нелегално границата.Йовчев също трябва да бъде разследван от Европол ,заради слугинстването на Турция и затова ,че държи всички в затъмнение.

.... а Местан да бъде екзекутиран, защото ядял свинско!

Дано най-сетне тоя лайномет Бареков го осъдят.

ТВ7 обслужва мафията около Доган, Местан и Станишев.....Цветан Василев не е човекът който ще казва кой какво си е купил....Да каже от къде има 7 милиарда Евро неговата банка първо!!!!! Сега тази група около КТБ иска да завземе цяла България....

Народа започва да си търси правата.Комунистите треска ги тресе.Ще им намерим друга държава-народа ни е толерантен,ще помогне.

не говори за институцията президент! По време на предизборната ти кампания дума не обели за слуха за някакъв искан подкуп от общинари за бизнес парк. Усмихваше се неадекватно и това беше. Когато Сидеров питаше за офшорни фирми пак нищо. Това не е ПРОЗРАЧНОСТ. Просто точно и ясно пред представителите на всички парламентарни партии има два отговора: да и не. Съветът се провали не заради Сидеров, а заради теб. Сега обстановката в държавата с "бежанците" е меко казано сложна. Мисля си, че не го свикваш от страх, за да не се провали пак. Не си казал нищо за бюлетините. Също е просто: Моето"служебно правителство" поръча толкова броя бюлетини. Тези отговори не трябва съда да ги дава.

Аман от ченгета.

За бюлетините питай комуниста Бареков-той и Делянчо от младежката партизанска организация са в течение.

отдавна са в течение, но за тяхното течение се пият антибиотици!

Просто комунизма си отива.Радвам се като кубинец във вана насред Мексиканския залив

Айдеее, залая и песа на Пеевски! Ех,да можеше и да хапе......., но Бареката е толко тъп и изкуствен, че нищо няма да постигне. То какъвто господаря, такова и помиярчето!

Бараката, пардон бареков нека първо да каже колко от заведените дела от тези, които е клеветил е загубил и тогава да плюе Президента. Повръща ми се от такива като него.

Ами да стане президент Пеевски, той завалла има само един стар опел! А този си е купил къща преи да влезе в политиката- будала! И сега няма защо да краде. Ама не се прави така, комунистите знаят най-добре -70 год крадат и обвиняват другите за това,което те вършат!

' това прилича на нападение от педалсоциалисти и националсоциалисти рамо до рамо и дирижирано от моника монтерейска и ДС

Не си ли дава сметка Бареков, че е бушона на комунистите? Не мисли ли,че е употребен? Изпълнява поръчките на ДС като послушно кутре. След бюлетините сега ма прицел взе президента. Като селски глашатай ходи из България да изпълнява повелята на партията, че и срива имиджа на хора като Нешка,Деси и Петьо гайдаря на Валя Балканска. Който е имал комунист за приятел и таралеж за възгланица -цял живот му убива! Не се връзвайте на поп Кръстю Бареков!

" ДОБРЕ ГО ЗАМЕРЯХА - ЗАСЛУЖЕНО Е ! НИКИ ДУДУКА = НИКИ УДОБНОТО = НИКИ СЕРВИЛНОТО = НИКИ НА КОНЦИ

МАНИ ГО ...

Гнусна кампания пронив Плевнелиев. И защо да няма къща на Халкидики ? Купил имот, има строителни фирми, ще си построи каквото иска. А знаете ли колко незнайни фирмаджии / предимно от сивия сектор/ имат къщи там? А колко лекари имат земя и имоти? Това, че президента има,показва, че богат човек е влязъл във властта, а не,че ще се облагодетелства от политиката. А колкото до Бареков - той се е чалдисал, какви подкупи, може би той действа така....

Правилно ! Това, че Плевнелиев има къща на Халкидики не е кой знае какво. Аз също имам и съм лекар, не президент. Давайте ме сега по ТВ7, ако искате и името ще си кажа. Нещастници !

Не знам кой крив кой прав.. Но от край време се чудя, защо президента постоянно говори за себе си в 3то лице?

Най-оправдаващият се президент в българската история.

вав следбулгарската исторя!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той е специалист по политикономия на социализма.Махайте го няма вече такъв строй.

Лошава работа щом и президента ще се защитава в съда.Брей къде се загубиха добрите хора в тази държава.Ми да си вкараме някой ЧУЖДЕНЕЦ та да оправи работата бря,а.

булгарскят гласоподавател толкова е повлян от стокхолмскят синдром, че спори вав форумите кои от неговите политически избранници са откраднали по малко!!!поне са сагласни за едно, че беден политик няма!!!всички те за няколко години с много труд станаха милионери а останалите шест милиона марзеливци обедняха!!!докато имаме такива избиратели надежда всяка оставете!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Целият авторитет на президента се изчерпва с изказването на Борисов преди президентските избори 2011: "И магаре да предложа ще го изберат." Кой да предположи, че този път не лъже!?!? От своя страна Плевнелиев настоява за диалог, но ако Борисов е прав, то диалог с "магаре" води ли се или с "мухльо", като се изрази съпругата на обитателя на Дондуков 2 !?! "Трудно е да разделиш на две магарета сламата, когато едното от тях си ти."

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Не разбирам защо е на прицел Президента Росен Плевнелиев, защо са го нарочили и за какво. Опит за внушаване (вменяване) на вина ли е, активно мероприятие ли и ако е така, докога ще се омаскаряват неудобните хора по този начин. Ако е борба (противоборство) между финансови лобита нека да се заяви това - по цял свят стават такива неща. Изглежда че така нареченото нашенско "задкулисие" провежда поредната си битка.

Жалко същество, назначено от определени кръгове от ДС за президент. Същество без морал с големи амбиции и малък капацитет....

Плевня е долна отрепка. А сега да ме съди за клевета. Ама клеветата е неверни данни за някой, а аз казвам истината! Това леке надмина дори гнусния агент гоце! Да изберем Азис за пожизнен президент, срама ще е по-малък!

Крайно време е този разбеснял се плювач да бъде озаптен независимо как.С помията по г-н Донев се провали.Изритаха го от телевизията,като кирлив фес.Сега се вре в краката на достойня и кадърен човек.Честни българи не се ли срамувате,че ни е съвременник?Българи,защо позволихме низостта да избуи до това ниво?До кога ще мълчим?

Елементарен журналист, елементарни "разкрития" по елементарен сценарии. Не е необходимо дори да му обръщам внимание и ви се чудя що му се връзвате? Все пак Бареков е човекът, който до скоро целуваше зад..ка на ББ и разправяше, че това е уникален човек със същия патос, с които сега плюе срещу президента. Какъвто човекът, такова и предаването му...

Не съм съгласен с теб.За най малкия сигнал срещу всеки трябва да се реагира, особенно срещу политиците. Те трябва да са чисти като сълза а не като момина пазва.

Нямаме политици ,които и при най малкото съмнение да подадат оставка. ТЕ ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА КРАДАТ.

кат не ти е чист косъма , да не си ставал президент

Каквото и да е, както и да го извърта и да се крие зад една институция едно е ясно, Плевнелиев трябва да подаде оставка без да се бави, твърде много станаха съмненията около него, и за съмнително придобито имотно състояние и за укриване на данъци и за минали грехове, а най-вече за разделнието на нацията и вкарването ни в война която никой не иска.

Основният въпрос е "ТРЯБВА ЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПУХЛЬО ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО Е БИЛ ПОСОЧЕН ОТ ЕДИН СИК-аджия С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА МУ ПАЗИ ТОПЪЛ СТОЛА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО???" АЗ ЛИЧНО СЪМ ЗА ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ "3в1" - за Президент, Народно събрание и евродепутати при условието мутри да не бъдат допускани в изборните списъци!!!

Да си Мунчо не е гордост бе, миндил... И акъл даваш...баси и простотията...

как ще бъде защитено нещо, което го няма? като например доброто имена на г-жа Плевналиев?

През 2000-та година нямаше такъв закон ограничаващ плащането с пари в брой (35000долара=70000лева тогава) ,още повече от дъщерна фирма-като в цял свят това се нарича комисиона за добре свършена работа...

Адресирай се, Плевнелиев! Атаката ми не е срещу президентската институция, а срещу сержант Плевнелиев и настанилия го на "Дондуков" 2 комунист фатмак Борисов. И не отклонявам вниманието от реалните проблеми, които българското общество, частица от което съм и аз, посочва. Точно обратното - адресирам ги.

Ако Германия ни е за пример, както изтъква постоянно и индивидът Плевнелиев, той отдавна да е махнат и съден, както стана с Кристиан Вулф преди 2 години.

Това е Уста Бендер на новото време. Сюжет за нов филм.

Не те зная дали си "пич", ама е сигурно, че си полуграмотен - не е Уста, а Остап Бендер... На твое място просто не бих се изказвал, докато не почета малко повече... То и мненията ти са на това "ниво"...

Коментари - Президентът атакуван за имот и подкуп, ще се защитава в съда | Днес.dir.bg

Президентът атакуван за имот и подкуп, ще се защитава в съда

Президентът Росен Плевнелиев сe закани да запази доброто си име чрез съдебни дела срещу медии или всеки, който го клевети. Причина за това станаха твърдения, че си е купил скъп имот в чужбина с пари в брой и че е взел подкуп от 70 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Президентът атакуван за имот и подкуп, ще се защитава в съда | Днес.dir.bg

Коментари

ИЗЦАПАН Е, няма да подаде жалба в съда.

За сега са стигнали само до това, а колко неща има още, стигат не за една, а за няколко оставки.

Много ми е чудно как може да се урони престиж на лице което заявява в национален ефир как не иска да става президент, а след това като печели на втори тур говори как бил "обединител" на нацията.

И в Линднер, беше така, цялата фирма се занимаваше само с глупостите на тоя кретен, докъто на немците не им писна и не го изритаха.

ПРАВИЛНО!

А,този още ли е Президент??

"Внесъл съм сигнал до Главна прокуратура срещу държавния глава. Очаквам да бъда подкрепен от останалите политически сили и в следващите часове Плевнелиев да си подаде оставката", каза още журналистът. Гьобелс вижда задачата на пресата така тя трябва не само да информира, но и да инструктира. Пресата трябва да бъде прекрасно организирана и да се превърне в пиано в ръцете на правителството, на което то да може да свири, за да стане изключително важен инструмент за влияние върху масовото съзнание.

Вече е проблем да се намерят следите на укриване на данъците през офшорните фирми по причина за компания обелване на името на мижитурката като смяна на собствениците, имената на фирми и прехвърляне на дялове към "нищо незнаещи" хора срещу %.

Това, че Плевнелиев има къща на Халкидики не е кой знае какво. Аз също имам и съм лекар, не президент. Давайте ме сега по ТВ7, ако искате и името ще си кажа. Нещастници !

А имаш ли съдружници и близки приятели като олигарси като Иво Прокопиев?

Че кажи си името, па да видим как си ги изкарал тези парета! Че тя мафията в бели престилки отдавна е за панделата!

урони доброто име на Президента Плевл-иев, защото той никога не се е ползвал с такова!

Когато има публикувани документи, добре е герберастите да ни си отварят устите, за да не мирише на лайна. Цялата история трябва да свърши в съда и да се изясни кой крив кой прав.

Герберунгели си ползват милиционерската практика - млъкват в началото и после идеята да е кой им е срал в гащите.

Вече започнахме промяна на съдържанието на тълковния речник на българския език. Рушвет е получаване на пари в брой за изпълнение на поръчка по договор. Благодаря, Бареков, че ме светна!! Голямо миризливо тъпо лайно си. Ние българите следва да се замислим какво допускаме в държавата си. Не ви ли е срам потелевизията да се покават такива нищожества, стоящи толкова ниско? Аз съм в почуда. Имам чувството, че в България снимат някакъв филм за някаква осрана държава, че това което виждам, не е истина, а режизирана фантазия за пошъл нискобюджетни филми. Представяте ли си как Плевнелиев взел 70 000 в брой!!! Леле, баба на село ще получи инфаркт от сумата. А дядо ще му спадне ерекцията. Страшна работа, нечувано! В БСП си ги прехвърлят тези пари в найлонови торбички за това и за онова. Но виж Плевнелиев... ужас!! Не може така! В брой?! Ужас, не мога да повярвам!

Не бъркаш ли с една "0" ? Става въпрос за 700 000 евро в брой. Как са влезнали в Гърция тези пари в брой ? Защо са били в брой ? Не вярвам нотариуса да се е объркал. А дали имота не струва двойно повече ?

Абе на тия двамата Бареков Дудука и Пеевски Маминия няма ли някой платен убиец да им тегли куршума. 7,50 лв е един снайперски. Аз ще му ги платя ако трябва.

DIR прочетете това и помислете този индивид за какво агитира! Има ли място ТУК.

Не беше кой знае какво, два милиона не е подкуп, то за почерпка го имаме

Бареков ме развесели с безусловния си нагъл маниер, сякаш е човек с голямо влияние

Кой назначил Плевневлиев за министър и след това за президент и какво общо има това с негов близък приятел и съдружник олигарх Иво Прокопиев?

Май някой чете вестниците на Пеевски без да влага и малкото ум, който има.

Какъв ум трябва да се влага при положение, че презервативът бил съдружник с офшорни олигарси.

Правилно Бареков! Хора като Президента не трябва да имат такъв статут! Ще внеса и аз в Народното събрание искане за Импиичмънт- Обвинение в Държавна измяна. Само трябва някой да възложи на Европол да започне разследване за " тайната вечеря " в Пловдив на Президента и как на тълпи ни заляха от Турция бежанци , а никой от тях няма осъден затова че минава нелегално границата.Йовчев също трябва да бъде разследван от Европол ,заради слугинстването на Турция и затова ,че държи всички в затъмнение.

.... а Местан да бъде екзекутиран, защото ядял свинско!

Дано най-сетне тоя лайномет Бареков го осъдят.

ТВ7 обслужва мафията около Доган, Местан и Станишев.....Цветан Василев не е човекът който ще казва кой какво си е купил....Да каже от къде има 7 милиарда Евро неговата банка първо!!!!! Сега тази група около КТБ иска да завземе цяла България....

Народа започва да си търси правата.Комунистите треска ги тресе.Ще им намерим друга държава-народа ни е толерантен,ще помогне.

не говори за институцията президент! По време на предизборната ти кампания дума не обели за слуха за някакъв искан подкуп от общинари за бизнес парк. Усмихваше се неадекватно и това беше. Когато Сидеров питаше за офшорни фирми пак нищо. Това не е ПРОЗРАЧНОСТ. Просто точно и ясно пред представителите на всички парламентарни партии има два отговора: да и не. Съветът се провали не заради Сидеров, а заради теб. Сега обстановката в държавата с "бежанците" е меко казано сложна. Мисля си, че не го свикваш от страх, за да не се провали пак. Не си казал нищо за бюлетините. Също е просто: Моето"служебно правителство" поръча толкова броя бюлетини. Тези отговори не трябва съда да ги дава.

Аман от ченгета.

За бюлетините питай комуниста Бареков-той и Делянчо от младежката партизанска организация са в течение.

отдавна са в течение, но за тяхното течение се пият антибиотици!

Просто комунизма си отива.Радвам се като кубинец във вана насред Мексиканския залив

Айдеее, залая и песа на Пеевски! Ех,да можеше и да хапе......., но Бареката е толко тъп и изкуствен, че нищо няма да постигне. То какъвто господаря, такова и помиярчето!

Бараката, пардон бареков нека първо да каже колко от заведените дела от тези, които е клеветил е загубил и тогава да плюе Президента. Повръща ми се от такива като него.

Ами да стане президент Пеевски, той завалла има само един стар опел! А този си е купил къща преи да влезе в политиката- будала! И сега няма защо да краде. Ама не се прави така, комунистите знаят най-добре -70 год крадат и обвиняват другите за това,което те вършат!

' това прилича на нападение от педалсоциалисти и националсоциалисти рамо до рамо и дирижирано от моника монтерейска и ДС

Не си ли дава сметка Бареков, че е бушона на комунистите? Не мисли ли,че е употребен? Изпълнява поръчките на ДС като послушно кутре. След бюлетините сега ма прицел взе президента. Като селски глашатай ходи из България да изпълнява повелята на партията, че и срива имиджа на хора като Нешка,Деси и Петьо гайдаря на Валя Балканска. Който е имал комунист за приятел и таралеж за възгланица -цял живот му убива! Не се връзвайте на поп Кръстю Бареков!

" ДОБРЕ ГО ЗАМЕРЯХА - ЗАСЛУЖЕНО Е ! НИКИ ДУДУКА = НИКИ УДОБНОТО = НИКИ СЕРВИЛНОТО = НИКИ НА КОНЦИ

МАНИ ГО ...

Гнусна кампания пронив Плевнелиев. И защо да няма къща на Халкидики ? Купил имот, има строителни фирми, ще си построи каквото иска. А знаете ли колко незнайни фирмаджии / предимно от сивия сектор/ имат къщи там? А колко лекари имат земя и имоти? Това, че президента има,показва, че богат човек е влязъл във властта, а не,че ще се облагодетелства от политиката. А колкото до Бареков - той се е чалдисал, какви подкупи, може би той действа така....

Правилно ! Това, че Плевнелиев има къща на Халкидики не е кой знае какво. Аз също имам и съм лекар, не президент. Давайте ме сега по ТВ7, ако искате и името ще си кажа. Нещастници !

Не знам кой крив кой прав.. Но от край време се чудя, защо президента постоянно говори за себе си в 3то лице?

Най-оправдаващият се президент в българската история.

вав следбулгарската исторя!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той е специалист по политикономия на социализма.Махайте го няма вече такъв строй.

Лошава работа щом и президента ще се защитава в съда.Брей къде се загубиха добрите хора в тази държава.Ми да си вкараме някой ЧУЖДЕНЕЦ та да оправи работата бря,а.

булгарскят гласоподавател толкова е повлян от стокхолмскят синдром, че спори вав форумите кои от неговите политически избранници са откраднали по малко!!!поне са сагласни за едно, че беден политик няма!!!всички те за няколко години с много труд станаха милионери а останалите шест милиона марзеливци обедняха!!!докато имаме такива избиратели надежда всяка оставете!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Целият авторитет на президента се изчерпва с изказването на Борисов преди президентските избори 2011: "И магаре да предложа ще го изберат." Кой да предположи, че този път не лъже!?!? От своя страна Плевнелиев настоява за диалог, но ако Борисов е прав, то диалог с "магаре" води ли се или с "мухльо", като се изрази съпругата на обитателя на Дондуков 2 !?! "Трудно е да разделиш на две магарета сламата, когато едното от тях си ти."

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Не разбирам защо е на прицел Президента Росен Плевнелиев, защо са го нарочили и за какво. Опит за внушаване (вменяване) на вина ли е, активно мероприятие ли и ако е така, докога ще се омаскаряват неудобните хора по този начин. Ако е борба (противоборство) между финансови лобита нека да се заяви това - по цял свят стават такива неща. Изглежда че така нареченото нашенско "задкулисие" провежда поредната си битка.

Жалко същество, назначено от определени кръгове от ДС за президент. Същество без морал с големи амбиции и малък капацитет....

Плевня е долна отрепка. А сега да ме съди за клевета. Ама клеветата е неверни данни за някой, а аз казвам истината! Това леке надмина дори гнусния агент гоце! Да изберем Азис за пожизнен президент, срама ще е по-малък!

Крайно време е този разбеснял се плювач да бъде озаптен независимо как.С помията по г-н Донев се провали.Изритаха го от телевизията,като кирлив фес.Сега се вре в краката на достойня и кадърен човек.Честни българи не се ли срамувате,че ни е съвременник?Българи,защо позволихме низостта да избуи до това ниво?До кога ще мълчим?

Елементарен журналист, елементарни "разкрития" по елементарен сценарии. Не е необходимо дори да му обръщам внимание и ви се чудя що му се връзвате? Все пак Бареков е човекът, който до скоро целуваше зад..ка на ББ и разправяше, че това е уникален човек със същия патос, с които сега плюе срещу президента. Какъвто човекът, такова и предаването му...

Не съм съгласен с теб.За най малкия сигнал срещу всеки трябва да се реагира, особенно срещу политиците. Те трябва да са чисти като сълза а не като момина пазва.

Нямаме политици ,които и при най малкото съмнение да подадат оставка. ТЕ ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА КРАДАТ.

кат не ти е чист косъма , да не си ставал президент

Каквото и да е, както и да го извърта и да се крие зад една институция едно е ясно, Плевнелиев трябва да подаде оставка без да се бави, твърде много станаха съмненията около него, и за съмнително придобито имотно състояние и за укриване на данъци и за минали грехове, а най-вече за разделнието на нацията и вкарването ни в война която никой не иска.

Основният въпрос е "ТРЯБВА ЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПУХЛЬО ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО Е БИЛ ПОСОЧЕН ОТ ЕДИН СИК-аджия С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА МУ ПАЗИ ТОПЪЛ СТОЛА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО???" АЗ ЛИЧНО СЪМ ЗА ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ "3в1" - за Президент, Народно събрание и евродепутати при условието мутри да не бъдат допускани в изборните списъци!!!

Да си Мунчо не е гордост бе, миндил... И акъл даваш...баси и простотията...

как ще бъде защитено нещо, което го няма? като например доброто имена на г-жа Плевналиев?

През 2000-та година нямаше такъв закон ограничаващ плащането с пари в брой (35000долара=70000лева тогава) ,още повече от дъщерна фирма-като в цял свят това се нарича комисиона за добре свършена работа...

Адресирай се, Плевнелиев! Атаката ми не е срещу президентската институция, а срещу сержант Плевнелиев и настанилия го на "Дондуков" 2 комунист фатмак Борисов. И не отклонявам вниманието от реалните проблеми, които българското общество, частица от което съм и аз, посочва. Точно обратното - адресирам ги.

Ако Германия ни е за пример, както изтъква постоянно и индивидът Плевнелиев, той отдавна да е махнат и съден, както стана с Кристиан Вулф преди 2 години.

Това е Уста Бендер на новото време. Сюжет за нов филм.

Не те зная дали си "пич", ама е сигурно, че си полуграмотен - не е Уста, а Остап Бендер... На твое място просто не бих се изказвал, докато не почета малко повече... То и мненията ти са на това "ниво"...