Коментари - Плевнелиев: България е от големите приятели на Китай в ЕС | dnes.dir.bg
назад

Плевнелиев: България е от големите приятели на Китай в ЕС

Плевнелиев е първият български президент, посетил Китай след 15-годишна пауза. Той разговаря за възможности за китайски инвестиции у нас.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: България е от големите приятели на Китай в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще им отваря вратите на ПиАрките, че отдавна не им ги е отварял, далеч от погледите на съпруга и приятели.

залива и то съвсем уместно Чехлю Офшоркин, че и прелива в цензурираните изблици. Тоя да подава оствака, ако има поне малко акъл в главицата си.

Нали този плазмодий беше казал, че ходи само на запад? До кога ще ни излага, и какво прави там, след като там вече бяха и Орешарски, и Сидеров. Значи ли това, че този плазмодий е съгласен със Сидеров по отношение на това, че трябва да се развиват отношенията с Китай, като бъдещата най-силна икономика, Русия и други страни, а не само да се чака какво ще ни изкомандват от ЕС? Поне да го признае, ако е истински мъж, а не някакъв чехльо. Това е най-голямото недоразумение от всички досегашни президенти.

Където и да отиде навсякъде чете това което някой си му е написал. Клати глава като кон на празни ясли, за да гони щръклици. Този човек няма държание на дипломат, нито на държавник.

Изтрийте от базата данни този безполезен страхливец, попаднал в погрешния гьол.

Като го чета, се сещам за посещението на Орешарски там и как бе плют във форума, защо в Китай. И като им обяснявах, че е идеална икономическа дестинация, не ми вярваха.

Това че нашите олигарси не можаха да организират конкурентно производство което може да се пласира в един от най-големите пазари в света, този в ЕС, показва че навремето БКП (сегашна БСП) назначи с откраднатите от нас пари в червените куфарчета пълни некадърници за "едри бизнесмени" сегашната олигархия и необуржоазия! И понеже чуждите и най-вече крадените пари най-лесно се харчат, "назначените бизнесмени" побързаха да си напазаруват скъпи джипове, яхти и хотели, или да ги скрият в офшорни сметки, вместо да вложат тези пари в нови технологии и машини за производство с които да се воюва за пазар в ЕС. Само че за това да правиш реален бизнес и да създаваш и налагаш продукти се изисква обществена отговорност и не е за хора с партизанско-милиционерски манталитет. Затова сега нашите псевдосоциалисти, акушери на този уродлив, самоцелен и самодостатъчен капитализъм, ще трябва пак да ходят да целуват задника на Путин, и да се мазнят на китайските комунисти и арабските шейхове за да им хвърлят по някоя гарантирана държавна поръчка с която да нахранят отрочетата си - олигарси, които доста се поохарчиха напоследък за политически лобизъм, пропаганда и партийно инженерство около авантюрите на партията-майка. За пореден път се доказа че партийноинкубирания бизнес е недоносче и колкото и да го държат на скъпи животоподдържащи системи, изхода за него винаги е летален, но нашите псевдосоциалисти отказват да признаят това, дори са готови да го балсамират и сложат в стъклен саркофаг за да ни показват колко велик е бил приживе също като едно време на изток.

Обкръжението около енергийния олигарх Иво Прокопиев и президента Росен Плевнелиев се е целело към една от най-апетитните хапки в родната енергетика доставките за АЕЦ Козлодуй. За целта кръгът Капитал дори си е напазарувал бивше пристанище в близост до Първа атомна, като сделката е минала не през друг, а през сестрата на координатора на представящия се за антиправителствена информационна служба сайт link Николай Стайков.

Много добре, но не разбрах да е постигнато поне едно споразумение за голям икономически проект в България, осигуряващ дългосрочни "квалифицирани" работни места. Не е за учудване- кой да инвестира при едно менте-управление на държава-скрап, с визия: "усвои"квот'докопаш, да не те превари някой!

и 30 разбойника в Китай.

НЕ СЕ ВРЪЩАЙ

хидроинжинера доган им изнесете на китаиците.не го щем тука.

И какво ще предложим ние на Китай :коли ,хладилници ,климатици ,микровълнови ,перални или само " Фантом и ".

Преди 7-8 години изгониха китайците от БГ и те масово се изнесоха в Чехия. Сега ги канят да дойдат в България.

и това недорозумение е президен на България до кога ???

ха ах а ха ха ах а хаа ха а аха

Не си забравил да се мазниш пред комундетата.

и това недорозумение е президен на България до кога ???