Коментари - Плевнелиев: Платил съм си къщата по банков път, искат да съм зависим | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Платил съм си къщата по банков път, искат да съм зависим

Президентът Росен Плевнелиев отрече твърденията, че е платил за къщата си на Халкидики незаконно в брой. Той отново се закани да се защити в съда от тези "абсолютни лъжи". Според него задкулисен играч го атакува, за да го постави в зависимост.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Платил съм си къщата по банков път, искат да съм зависим | Днес.dir.bg

Коментари

Друже, Читателите тук не са глупави и с един клик в Google могат да разберат кой е и какъв е Алексей Стамболов, както и фирмата Аглая-11. Ти обаче, предпочиташ удобно да се скриеш зад различни фалшиви имена (Елена, Petko, Milena Georgieva, Alexander Pavlov, Мария Кирова, Петко Стоянов), с които си пуснал идентични коментари в 10-на сайта, вместо достойно да застанеш с името си. От какво се страхуваш? Да не би да се познаваме и злобата ти да е породена от лични мотиви? Или си нереализирал се преводач? Колкото до филологическата ти аргументация, ще отговоря, че изразите и са напълно идентични просто едното е на димотики, другото на катаревуса! По отношение на конкретния превод чуйте мнението на гръцкия бизнесмен и юрист Христос Мурутис в предаването Часът на Милен Цветков: link (от 09:20 мин нататък). Ако нещо в превода е невярно или неточно подадено, засегната страна има пълното право да заведе съдебен иск срещу преводача, защото той носи наказателна отговорност по НК. Ето това е разликата между заклетия преводач и преводача на художествена литература, да речем. Фактът, че вече повече от 2 месеца такова нещо не се е случило, говори ясно в полза на верността на извършения от мен превод.

Ченге от ДС е превеждало на Росен Плевнелиев при сделката през 2007 г. за закупуването на палата на държавния глава в Халкидики. Въпреки изявленията си, че няма и не желае да има нищо общо с кадри на бившите тайни служби, Плевнелиев е използвал услугите на разузнавача от гръцкия отдел на Първо главно управление на ДС и бивш консул в южната ни съседка Евтим Гандев при изповядването на покупката на имота при гръцкия нотариус Вергиния Хасапи Гагана. Причината е, че той самият не говори езика на южната ни съседка и е трябвало някой да му превежда документа, който подписва. Това става ясно от нотариалния акт за покупката на палата. Информацията бе потвърдена и от самия Гандев, който бе потърсен заради скандала с начина, по който Плевнелиев е изплатил сумата от 700 000 евро на хората, от които е купил имота си. Според нотариалния акт колосалната сума е платена на ръка и продавачите дори са си я разпределили на място, но държавният глава твърди, че е превел парите по банков път.

Т.нар. заклет преводач Алексей Стамболов през 2007 г. е бил студент по новогръцка филология в СУ Св. Климент Охридски, с опит единствено като послушник в Зографския манастир на Света гора, където гръцки почти не се говори, а фирмата Аглая 11 е абсолютно неизвестна сред преводаческите агенции в София. В оригиналният текст на нотариалния акт на гръцки език е написано , което първо означава в пари, а не например в ценни книжа и пр. Изразът има и значение в брой, но то не е основното. Ако изрично трябваше да се запише извършването на плащането на ръка, щеше да се употреби гръцкият израз . Цялата тази история е буря в чаша вода, която се дължи на недобросъвестен превод от недодялан преводач без опит с юридически текстове. Защо ли никой не се сети, че причината може да е в превода? Изразът в брой от превода е единственият аргумент на Бареков. У нас заклет преводач особено в никому неизвестна фирма се става с подписване само на декларация пред нотариус, в която деклараторът заявява, че е запознат с носенето на наказателна отговорност за неверен превод пред закона. Нотариусът проверява само верността на данните от личната карта и, ето, стотици заклети преводачи.

Друже, Читателите тук не са глупави и с един клик в Google могат да разберат кой е и какъв е Алексей Стамболов, както и фирмата Аглая-11. Ти обаче, предпочиташ удобно да се скриеш зад различни фалшиви имена (Елена, Petko, Milena Georgieva, Alexander Pavlov, Мария Кирова, Петко Стоянов), с които си пуснал идентични коментари в 10-на сайта, вместо достойно да застанеш с името си. От какво се страхуваш? Да не би да се познаваме и злобата ти да е породена от лични мотиви? Или си нереализирал се преводач? Колкото до филологическата ти аргументация, ще отговоря, че изразите σε μετρητά и τοις μετρητοίς са напълно идентични просто едното е на димотики, другото на катаревуса! По отношение на конкретния превод ето мнението на гръцкия бизнесмен и юрист Христос Мурутис в предаването Часът на Милен Цветков: link (от 09:20 мин нататък). Ако нещо в превода е невярно или неточно, засегната страна има пълното право да заведе съдебен иск срещу преводача, защото той носи наказателна отговорност по НК. Ето това е разликата между заклетия преводач и преводача на художествена литература, да речем. Фактът, че вече повече от 2 месеца такова нещо не се е случило, говори ясно в полза на верността на извършения от мен превод.

Нали публикуваха превод на нотариалния акт - пише черно на бяло: платено в брой ! Какви банки, кога лъжеш ? Мошенник!

герой е той и така ще остане в историята опитвайки се да защити своя народ да си вземе държавата от мафията Това са негови думи Срам за предателите

Той е нашият Кенеди

Не знам как се чувстват хората в България но аз като прочета или чия името Бареков ми се повръща Благодарение на такиви гниди бългаския народ се маниполира вече над 23 години

Съди ги ния гниди освен да увиват всичко светло и всяка надежда не знаят друго Защо не се заяждат и не клеветят Овчаров дето си сложи мириони евро от данъкоплаците в джоба ей така без да прави нищо за една дупка а с президента се занимават дето не е и живял в БГ

Такъв не сме имали Не крал в БГр работил в Германия Иска да бъде цивилизован президент с Бил Гейтс говори на английски с Меркел говори на немски Какво искате от тоя човек Просто сте далече от неговото ниво и вие е яд та ще се пукнете

Толкова му е каруцарски английския, че да те е срам да го слушаш, а немския е на ниво гастарбайтер, айде моля ти се.

Съжалявам на го чух като говореше с Бил Гейст по американските новини Ти спекулираш

Няколко пъти съм питал, Г-н Плевнелиев (извинявай, както знаеш от многото ми коментаари към теб, че не се обръшам като към.... на България, тъй като тази инстанция, аз Уважавам и не искам да я засегна с твоето име), имаш си твоето имане, спечелил си Го, да си жив и здрав. Бих искал (както винаги) да те попитам Росене като колеги, Е не съвсем Де, ти си инжинер по изчислителна техника завършил ВМЕИ през 1989, но през 1990 година основаваш ....Ирис Интернешънъл АД - първата строителна фирма в България ...... години наред работиш в Германия. Като колеги, да питам, аз съм строителен инжинер, завършил съм ВИАС 1980 година Сградо и промишлено строителство, построил съм доста престижни обекти в София и Пловдив. От 25 двадесет и пет години живея и работя (естествено като стр. инжинер) в Берлин. Не съм чувал за теб а и колегите, живеещи от години като мен в Берлин, също не те познават като СТРИОТЕЛ. Мен поне в Берлин, Дрезден и Хале ме познават! Та въпроса ми е, кога ще се запознаем?

По-скоро ще повярвам на най-последния ци_*ганин от колкото на търчи-лъжито БАрек Дудуков- ибрика на Пеевски.

бареков би трябвало да си вземе поука от "костинбродгейт" и да си натиска парцалите!!! вчера станахме свидетели на едно пропаднало обвинение. защо да не сме свидетели и на още едно? странна е тази тенденция да се проверява имотното състояние на хора,които не са от редиците на бсп и дпс!!! същото обвинение може да се отправи и към доган, р.овчаров,станишевата моника...и т.н.

Я си ..........!

Имам две офшорни фирми и две офшорни съпруги! Да съм си жив и здрав! Лайте кучета бисни!

Някой замисля ли се как, от кого, срещу каква услуга, с какви документи и срещу какви платени данъци Плевнелиев разполага с 700 000 Евра, само за този имот. Същото важи и за другите и му къщи, две в София, в с. Баня, в с. Черноморец и къде ли още не.

Може би никога няма да се оправим....господ ни наказва за това че сме завислив народ. Злобей народе! Те това искат...да ви разделят....

Президент да обясни какво общо има с близък приятел и съдружник олигарх Иво Прокопиев. :)

Палячо, отивай си с мир! Иначе те чака в на-добрия случай ръждясал шлеп...някъде по Дунава...!

А за Плевнелийката...нямам думи Шущумига с два -три чифта наколенки!!!За чеп дори не става!!!! Най-голямата грешка на премиера и лидер на Г0РБ Бойко Борисов!!!!!

И за банковия път си има документи в България и в Гърция.

Лъжите в това изказване са много, но най-важни са две: Първо, атакувана била президентската институция. Нищо подобно. Упреците и въпросите са към човека/лицето, което изпълнява функцията президент, а не към институцията. Второ, атаката срещу него целяла хаос, защото институцията щяла да престане да действа. Нищо подобно. Според Конституцията, ако той бъде отстранен, на неговото място веднага сяда Вицепрезидента и работата продължава.

Плевню,, атаката не цели да ти запуши устата, а да те прогони от президенския стол защото не си достоен за него!

А бе, само тоя още не е заклеймил закона на Цонев за офшорките! Изоставаш, изоставаш. Или е на опашката пред съда да подава жалба против клеветите за хотариалниякт. Той си е направо за комисията Кушлев (те и затова е разтуриха) за пране на пари, ама нейсе, нали е ПРЕЗИДЕНТ

народа проглежда и през най-големите лъжи и заблуди и рано или късно ще се отърси от такива недоразумения като Плевнелиев.

докато народа си търси спасители....нищо нема да стане. Само ще ги сменя.....

Президент - недоразумение, викаш а ?

може да е бил всичко, но такова лайно като Плевенлиев няма.

какво недоволствате бре? нали искахте богати да ви управляват, за да са на ниво и да не са подкупни. си а ко искати? айде сега пенсионери, можете ли да подкупите президента??:)))

Едно е богати, друго е престъпници и мошенници като Офшорко.

И аз тва викам.

Роскооо, Роскооо, стана за смех на цел свет, не само у Европата !

Верно ли бе ?

А какъв си бе другарю, назначен ,,президент"?

И аз тва се питам ?

И Фердинант беше крадец, но поне имотите му бяха в България.

по далече от беянците!!!нали им дава статута!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Платил , платил ... добре ... ама това са много пари бе Роска ... как ги изкара тия пари за нула време ?

Аз го научих как се вадят много бързи пари !

Плевнелиев наруши всичко що беше за нарушаване в България. Върховен пример за задкулисие, манипулации и разделяне на нацията, в личен интерес и за сметка на обществото. От оствката му зажиси дали страната ще тръгне по демократичен път.

Задкулисие викаш ?

проблемите.

Прекрасна възможност за президента да подобри публичиния си образ. Показва изрядната документация по сделката, удостоверява произхода на парите, платените данъци и всичко е в негова полза. Но ако се окаже, че там, някъде по завоите на годините има скрито-покрито, да поеме отговорността, предвидена от ЗАКОНА.

Щом всичко престъпно е минало през банка значи е чисто и законно,така ли?Що за еврейска логика?

Само да ви кажа че БСП-БКП е най- изродената партия най-много милионери има в ръководството да не кажа всички и в същото време имат най бедният елкторат. Това е без аналог в световен мащаб . Не е ли пагобно за България??? Иначе пак глсувайте за СЕРГО КАТАРЗИСА !!!!!!!!!!!!!!!

Такъв е верния син на БКП комсомолецът Плевнелиев.

Абе не знам някой да е по-голям син на Комсомола от мен.

значи проблемат е кои повече е откраднал, а не самата кражба!!!от такива гласоподаватели сме на това положение!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Плевнелиев взе да става досаден с това че все говори за себе си като а трето лице и че твърди, че той е институцията. Не е така - той може само да олицетворява и представлява България (по Конституция), но той НЕ Е България или президентската институция. Останалото е монархичен абсолютизъм. Ще съди... Вервайте му. Нали щеше да съди и за офшорките?! Що си го "преглътне" и това.

Само аз съдя и то с бухалките съдя !

Ако беше частно лице, щеше да бъде разследван и съден, но в случая става дума и за незабавна оставка, защото с такива тежести и зависимости е невъзможно да остава на този пост и миг повече.

Това не е къща. Това е имение!!!

Кой иска да си зависим? Аз искам да си независим, ама ти не си. Няма независими хора направили за толкова кратко време такива пари.

Защо? В България има доста такива хора. Вчера например четох за Любо Пъпката, който се оказва един от крупните собственици на имоти и активи в София.

а защо този патриот инвестира парите си в чужбина???

Е как защо? Да не плаща данъци! И за да скрие незаконни доходи в офшорката си! Само че, по-умните, когато си купуват къща в чужбина не я купуват от собствено име, а от името на фирмата си!

Крадените пари инвестирайте само в БГ ... или в Русия !

към България се задава вълна от 30 000 емигранти или екстремисти никой не знае или не иска да каже но се тая, тези хора са повече от Българската армия и това е твърде опасно ВРЕМЕ Е ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ управляващите в лицето на дпс чрез бсп и атака извършват предателство спрямо всичко БЪЛГАРСКО

А герб? А Плевнелиев, за когото е материала, който коментираме? А не беше ли Атака, която предложи затваряне на границата? Или ти си избираш разни цитати от листчето, което са ти спуснали без да се съобразяваш дори и с темата на статията?

тридесет хиляди???европеиците говорят за триста хиляди!!!пак са испуснали нашите една нула!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И с какво ще се прави това военно положение - с умишлено разсипаната ни армия или ще се мобилизират ловците,които са многократно повече ? Всички се радваха като деца,че премахнаха поделенията по южната ни граница,а след това всячески съсипаха армията,сега ще ядат голия и космат к.р,който ще им сервират бежанците. Хак да е на всички,които така и не проумяха,че тъпата завист към военните,нали нямаше никаква заплаха за сигурността ни ?

Господин Президент, не е хубаво да заплашвате когото и да било, след като сте облечен във власт и държавната машина работи за Вас. Ако действително сте оклеветен откажете се от имунитета, за да може Прокуратурата да провери данните. Ако те се окажат неверни едва тогава може да заведете дело за клевета. Но ако нито заведете дело за клевета, нито се откажете от имунитета народа ще ви свали с камъни!

Като настоява за прозрачност и обяснява милионите си, да тръгне от А и Б. Първият въпрос, на който се очаква отговор е: КОЙ и ЗАЩО го изпрати да се занимава със строителство в Германия, след като е завършил "Изчислителна техника"?

А втория въпрос е защо смята, че може да стане зависим, ако не е извършил това, в което го обвиняват?

кажи си, кажи си.....

За кого е Панаира, за кого е, кажи си де ?

С Росен сме колеги капиталисти. Много ни завиждате затова ни наричате "комунисти":))) Но това хич не ни пречи. Лошо ще стане ако вие станете Комунисти:)))

"резиденцийте" на Бай Тошко бяха държавна собственост.... Нашият президент е много трудолюбив...работи денонощно през последните 30 години...много отруден човек.,.

Ако президентът Плевнелиев е чист по тези обвинения, най-логичното нещо което следва да направи е : 1. Да се откаже от имунитета си на президент , за да могат компетентните органи да разследват обстоятелствата по отправените срещу него обвинения. 2. Да заведе дела за клевета срещу TV 7 и срещу Бареков . Следващите действия на президента ще бъдат най-ясният индикатор за истината по тези случаи.

Плащенето с кеш за особено голяма сума се взема за много сериозно деяние и се тълкува като връзки с тероризма и нарко престъпността в цял свят ! Така, че това обвинение срещу Плевнелиев е много сериозно и би следвало прокуратурата да се занимае с него. В САЩ за такова плащане в кеш ще се заемат веднага IRS и Homeland Security.

Коментари - Плевнелиев: Платил съм си къщата по банков път, искат да съм зависим | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Платил съм си къщата по банков път, искат да съм зависим

Президентът Росен Плевнелиев отрече твърденията, че е платил за къщата си на Халкидики незаконно в брой. Той отново се закани да се защити в съда от тези "абсолютни лъжи". Според него задкулисен играч го атакува, за да го постави в зависимост.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Платил съм си къщата по банков път, искат да съм зависим | Днес.dir.bg

Коментари

Друже, Читателите тук не са глупави и с един клик в Google могат да разберат кой е и какъв е Алексей Стамболов, както и фирмата Аглая-11. Ти обаче, предпочиташ удобно да се скриеш зад различни фалшиви имена (Елена, Petko, Milena Georgieva, Alexander Pavlov, Мария Кирова, Петко Стоянов), с които си пуснал идентични коментари в 10-на сайта, вместо достойно да застанеш с името си. От какво се страхуваш? Да не би да се познаваме и злобата ти да е породена от лични мотиви? Или си нереализирал се преводач? Колкото до филологическата ти аргументация, ще отговоря, че изразите и са напълно идентични просто едното е на димотики, другото на катаревуса! По отношение на конкретния превод чуйте мнението на гръцкия бизнесмен и юрист Христос Мурутис в предаването Часът на Милен Цветков: link (от 09:20 мин нататък). Ако нещо в превода е невярно или неточно подадено, засегната страна има пълното право да заведе съдебен иск срещу преводача, защото той носи наказателна отговорност по НК. Ето това е разликата между заклетия преводач и преводача на художествена литература, да речем. Фактът, че вече повече от 2 месеца такова нещо не се е случило, говори ясно в полза на верността на извършения от мен превод.

Ченге от ДС е превеждало на Росен Плевнелиев при сделката през 2007 г. за закупуването на палата на държавния глава в Халкидики. Въпреки изявленията си, че няма и не желае да има нищо общо с кадри на бившите тайни служби, Плевнелиев е използвал услугите на разузнавача от гръцкия отдел на Първо главно управление на ДС и бивш консул в южната ни съседка Евтим Гандев при изповядването на покупката на имота при гръцкия нотариус Вергиния Хасапи Гагана. Причината е, че той самият не говори езика на южната ни съседка и е трябвало някой да му превежда документа, който подписва. Това става ясно от нотариалния акт за покупката на палата. Информацията бе потвърдена и от самия Гандев, който бе потърсен заради скандала с начина, по който Плевнелиев е изплатил сумата от 700 000 евро на хората, от които е купил имота си. Според нотариалния акт колосалната сума е платена на ръка и продавачите дори са си я разпределили на място, но държавният глава твърди, че е превел парите по банков път.

Т.нар. заклет преводач Алексей Стамболов през 2007 г. е бил студент по новогръцка филология в СУ Св. Климент Охридски, с опит единствено като послушник в Зографския манастир на Света гора, където гръцки почти не се говори, а фирмата Аглая 11 е абсолютно неизвестна сред преводаческите агенции в София. В оригиналният текст на нотариалния акт на гръцки език е написано , което първо означава в пари, а не например в ценни книжа и пр. Изразът има и значение в брой, но то не е основното. Ако изрично трябваше да се запише извършването на плащането на ръка, щеше да се употреби гръцкият израз . Цялата тази история е буря в чаша вода, която се дължи на недобросъвестен превод от недодялан преводач без опит с юридически текстове. Защо ли никой не се сети, че причината може да е в превода? Изразът в брой от превода е единственият аргумент на Бареков. У нас заклет преводач особено в никому неизвестна фирма се става с подписване само на декларация пред нотариус, в която деклараторът заявява, че е запознат с носенето на наказателна отговорност за неверен превод пред закона. Нотариусът проверява само верността на данните от личната карта и, ето, стотици заклети преводачи.

Друже, Читателите тук не са глупави и с един клик в Google могат да разберат кой е и какъв е Алексей Стамболов, както и фирмата Аглая-11. Ти обаче, предпочиташ удобно да се скриеш зад различни фалшиви имена (Елена, Petko, Milena Georgieva, Alexander Pavlov, Мария Кирова, Петко Стоянов), с които си пуснал идентични коментари в 10-на сайта, вместо достойно да застанеш с името си. От какво се страхуваш? Да не би да се познаваме и злобата ти да е породена от лични мотиви? Или си нереализирал се преводач? Колкото до филологическата ти аргументация, ще отговоря, че изразите σε μετρητά и τοις μετρητοίς са напълно идентични просто едното е на димотики, другото на катаревуса! По отношение на конкретния превод ето мнението на гръцкия бизнесмен и юрист Христос Мурутис в предаването Часът на Милен Цветков: link (от 09:20 мин нататък). Ако нещо в превода е невярно или неточно, засегната страна има пълното право да заведе съдебен иск срещу преводача, защото той носи наказателна отговорност по НК. Ето това е разликата между заклетия преводач и преводача на художествена литература, да речем. Фактът, че вече повече от 2 месеца такова нещо не се е случило, говори ясно в полза на верността на извършения от мен превод.

Нали публикуваха превод на нотариалния акт - пише черно на бяло: платено в брой ! Какви банки, кога лъжеш ? Мошенник!

герой е той и така ще остане в историята опитвайки се да защити своя народ да си вземе държавата от мафията Това са негови думи Срам за предателите

Той е нашият Кенеди

Не знам как се чувстват хората в България но аз като прочета или чия името Бареков ми се повръща Благодарение на такиви гниди бългаския народ се маниполира вече над 23 години

Съди ги ния гниди освен да увиват всичко светло и всяка надежда не знаят друго Защо не се заяждат и не клеветят Овчаров дето си сложи мириони евро от данъкоплаците в джоба ей така без да прави нищо за една дупка а с президента се занимават дето не е и живял в БГ

Такъв не сме имали Не крал в БГр работил в Германия Иска да бъде цивилизован президент с Бил Гейтс говори на английски с Меркел говори на немски Какво искате от тоя човек Просто сте далече от неговото ниво и вие е яд та ще се пукнете

Толкова му е каруцарски английския, че да те е срам да го слушаш, а немския е на ниво гастарбайтер, айде моля ти се.

Съжалявам на го чух като говореше с Бил Гейст по американските новини Ти спекулираш

Няколко пъти съм питал, Г-н Плевнелиев (извинявай, както знаеш от многото ми коментаари към теб, че не се обръшам като към.... на България, тъй като тази инстанция, аз Уважавам и не искам да я засегна с твоето име), имаш си твоето имане, спечелил си Го, да си жив и здрав. Бих искал (както винаги) да те попитам Росене като колеги, Е не съвсем Де, ти си инжинер по изчислителна техника завършил ВМЕИ през 1989, но през 1990 година основаваш ....Ирис Интернешънъл АД - първата строителна фирма в България ...... години наред работиш в Германия. Като колеги, да питам, аз съм строителен инжинер, завършил съм ВИАС 1980 година Сградо и промишлено строителство, построил съм доста престижни обекти в София и Пловдив. От 25 двадесет и пет години живея и работя (естествено като стр. инжинер) в Берлин. Не съм чувал за теб а и колегите, живеещи от години като мен в Берлин, също не те познават като СТРИОТЕЛ. Мен поне в Берлин, Дрезден и Хале ме познават! Та въпроса ми е, кога ще се запознаем?

По-скоро ще повярвам на най-последния ци_*ганин от колкото на търчи-лъжито БАрек Дудуков- ибрика на Пеевски.

бареков би трябвало да си вземе поука от "костинбродгейт" и да си натиска парцалите!!! вчера станахме свидетели на едно пропаднало обвинение. защо да не сме свидетели и на още едно? странна е тази тенденция да се проверява имотното състояние на хора,които не са от редиците на бсп и дпс!!! същото обвинение може да се отправи и към доган, р.овчаров,станишевата моника...и т.н.

Я си ..........!

Имам две офшорни фирми и две офшорни съпруги! Да съм си жив и здрав! Лайте кучета бисни!

Някой замисля ли се как, от кого, срещу каква услуга, с какви документи и срещу какви платени данъци Плевнелиев разполага с 700 000 Евра, само за този имот. Същото важи и за другите и му къщи, две в София, в с. Баня, в с. Черноморец и къде ли още не.

Може би никога няма да се оправим....господ ни наказва за това че сме завислив народ. Злобей народе! Те това искат...да ви разделят....

Президент да обясни какво общо има с близък приятел и съдружник олигарх Иво Прокопиев. :)

Палячо, отивай си с мир! Иначе те чака в на-добрия случай ръждясал шлеп...някъде по Дунава...!

А за Плевнелийката...нямам думи Шущумига с два -три чифта наколенки!!!За чеп дори не става!!!! Най-голямата грешка на премиера и лидер на Г0РБ Бойко Борисов!!!!!

И за банковия път си има документи в България и в Гърция.

Лъжите в това изказване са много, но най-важни са две: Първо, атакувана била президентската институция. Нищо подобно. Упреците и въпросите са към човека/лицето, което изпълнява функцията президент, а не към институцията. Второ, атаката срещу него целяла хаос, защото институцията щяла да престане да действа. Нищо подобно. Според Конституцията, ако той бъде отстранен, на неговото място веднага сяда Вицепрезидента и работата продължава.

Плевню,, атаката не цели да ти запуши устата, а да те прогони от президенския стол защото не си достоен за него!

А бе, само тоя още не е заклеймил закона на Цонев за офшорките! Изоставаш, изоставаш. Или е на опашката пред съда да подава жалба против клеветите за хотариалниякт. Той си е направо за комисията Кушлев (те и затова е разтуриха) за пране на пари, ама нейсе, нали е ПРЕЗИДЕНТ

народа проглежда и през най-големите лъжи и заблуди и рано или късно ще се отърси от такива недоразумения като Плевнелиев.

докато народа си търси спасители....нищо нема да стане. Само ще ги сменя.....

Президент - недоразумение, викаш а ?

може да е бил всичко, но такова лайно като Плевенлиев няма.

какво недоволствате бре? нали искахте богати да ви управляват, за да са на ниво и да не са подкупни. си а ко искати? айде сега пенсионери, можете ли да подкупите президента??:)))

Едно е богати, друго е престъпници и мошенници като Офшорко.

И аз тва викам.

Роскооо, Роскооо, стана за смех на цел свет, не само у Европата !

Верно ли бе ?

А какъв си бе другарю, назначен ,,президент"?

И аз тва се питам ?

И Фердинант беше крадец, но поне имотите му бяха в България.

по далече от беянците!!!нали им дава статута!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Платил , платил ... добре ... ама това са много пари бе Роска ... как ги изкара тия пари за нула време ?

Аз го научих как се вадят много бързи пари !

Плевнелиев наруши всичко що беше за нарушаване в България. Върховен пример за задкулисие, манипулации и разделяне на нацията, в личен интерес и за сметка на обществото. От оствката му зажиси дали страната ще тръгне по демократичен път.

Задкулисие викаш ?

проблемите.

Прекрасна възможност за президента да подобри публичиния си образ. Показва изрядната документация по сделката, удостоверява произхода на парите, платените данъци и всичко е в негова полза. Но ако се окаже, че там, някъде по завоите на годините има скрито-покрито, да поеме отговорността, предвидена от ЗАКОНА.

Щом всичко престъпно е минало през банка значи е чисто и законно,така ли?Що за еврейска логика?

Само да ви кажа че БСП-БКП е най- изродената партия най-много милионери има в ръководството да не кажа всички и в същото време имат най бедният елкторат. Това е без аналог в световен мащаб . Не е ли пагобно за България??? Иначе пак глсувайте за СЕРГО КАТАРЗИСА !!!!!!!!!!!!!!!

Такъв е верния син на БКП комсомолецът Плевнелиев.

Абе не знам някой да е по-голям син на Комсомола от мен.

значи проблемат е кои повече е откраднал, а не самата кражба!!!от такива гласоподаватели сме на това положение!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Плевнелиев взе да става досаден с това че все говори за себе си като а трето лице и че твърди, че той е институцията. Не е така - той може само да олицетворява и представлява България (по Конституция), но той НЕ Е България или президентската институция. Останалото е монархичен абсолютизъм. Ще съди... Вервайте му. Нали щеше да съди и за офшорките?! Що си го "преглътне" и това.

Само аз съдя и то с бухалките съдя !

Ако беше частно лице, щеше да бъде разследван и съден, но в случая става дума и за незабавна оставка, защото с такива тежести и зависимости е невъзможно да остава на този пост и миг повече.

Това не е къща. Това е имение!!!

Кой иска да си зависим? Аз искам да си независим, ама ти не си. Няма независими хора направили за толкова кратко време такива пари.

Защо? В България има доста такива хора. Вчера например четох за Любо Пъпката, който се оказва един от крупните собственици на имоти и активи в София.

а защо този патриот инвестира парите си в чужбина???

Е как защо? Да не плаща данъци! И за да скрие незаконни доходи в офшорката си! Само че, по-умните, когато си купуват къща в чужбина не я купуват от собствено име, а от името на фирмата си!

Крадените пари инвестирайте само в БГ ... или в Русия !

към България се задава вълна от 30 000 емигранти или екстремисти никой не знае или не иска да каже но се тая, тези хора са повече от Българската армия и това е твърде опасно ВРЕМЕ Е ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ управляващите в лицето на дпс чрез бсп и атака извършват предателство спрямо всичко БЪЛГАРСКО

А герб? А Плевнелиев, за когото е материала, който коментираме? А не беше ли Атака, която предложи затваряне на границата? Или ти си избираш разни цитати от листчето, което са ти спуснали без да се съобразяваш дори и с темата на статията?

тридесет хиляди???европеиците говорят за триста хиляди!!!пак са испуснали нашите една нула!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И с какво ще се прави това военно положение - с умишлено разсипаната ни армия или ще се мобилизират ловците,които са многократно повече ? Всички се радваха като деца,че премахнаха поделенията по южната ни граница,а след това всячески съсипаха армията,сега ще ядат голия и космат к.р,който ще им сервират бежанците. Хак да е на всички,които така и не проумяха,че тъпата завист към военните,нали нямаше никаква заплаха за сигурността ни ?

Господин Президент, не е хубаво да заплашвате когото и да било, след като сте облечен във власт и държавната машина работи за Вас. Ако действително сте оклеветен откажете се от имунитета, за да може Прокуратурата да провери данните. Ако те се окажат неверни едва тогава може да заведете дело за клевета. Но ако нито заведете дело за клевета, нито се откажете от имунитета народа ще ви свали с камъни!

Като настоява за прозрачност и обяснява милионите си, да тръгне от А и Б. Първият въпрос, на който се очаква отговор е: КОЙ и ЗАЩО го изпрати да се занимава със строителство в Германия, след като е завършил "Изчислителна техника"?

А втория въпрос е защо смята, че може да стане зависим, ако не е извършил това, в което го обвиняват?

кажи си, кажи си.....

За кого е Панаира, за кого е, кажи си де ?

С Росен сме колеги капиталисти. Много ни завиждате затова ни наричате "комунисти":))) Но това хич не ни пречи. Лошо ще стане ако вие станете Комунисти:)))

"резиденцийте" на Бай Тошко бяха държавна собственост.... Нашият президент е много трудолюбив...работи денонощно през последните 30 години...много отруден човек.,.

Ако президентът Плевнелиев е чист по тези обвинения, най-логичното нещо което следва да направи е : 1. Да се откаже от имунитета си на президент , за да могат компетентните органи да разследват обстоятелствата по отправените срещу него обвинения. 2. Да заведе дела за клевета срещу TV 7 и срещу Бареков . Следващите действия на президента ще бъдат най-ясният индикатор за истината по тези случаи.

Плащенето с кеш за особено голяма сума се взема за много сериозно деяние и се тълкува като връзки с тероризма и нарко престъпността в цял свят ! Така, че това обвинение срещу Плевнелиев е много сериозно и би следвало прокуратурата да се занимае с него. В САЩ за такова плащане в кеш ще се заемат веднага IRS и Homeland Security.