Коментари - Политолог: Свързани с Държавна сигурност атакуват президента | Днес.dir.bg

Политолог: Свързани с Държавна сигурност атакуват президента

Политологът Румяна Коларова заяви, че атаката срещу президента за имоти и финансови сделки идва от среди, свързани с Държавна сигурност. От БСП и ДПС поискаха разследване, само от ГЕРБ защитиха Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Свързани с Държавна сигурност атакуват президента | Днес.dir.bg

Коментари

Какви ДС-та, какви пет лева, та той Плевнелиев направи всичко възможно да настрои и умрелите срещу себе си, а от тук до разкритията на явните му злоупотреби е само една крачка, а от там и не закъснява и уволнението му.

Което може да обедени българите като позиция, то това е оставката на този най-злополучен и излагащ България президент. ББ дза не се прави о тожй на умряла лисица, защото само изпада в неуместност и продължава да губи подкрепа на хората (тезие, които са останали, де).

ами точно така е.неговоте пари са като частен бизнесмен а не ги е крал като доган и станишев от българския народ.досега нищо му нямаше ама като не лиже гъза на делян пеевски...така деистват само мръсните ченгета ония гадните дето за стотинка работа не вършат само разсипват живота на хората.махнем ли ги ще спрат компроматите и диверсиите.

дпс ЧРЕЗ бсп и атака вкарва в България екстремисти и това е преднамерено действие платено от арабски емирства който търсят нова плодородна земя, СКОРО ЩЕ ИМ СВЪРШИ НЕФТА а пясъка не става за нищо

ОСТАВКА!!!! Долу бившите ченгета, нека не ги допускаме до властта повече!

към "България каза НЕ" Умнико, я кажи колко бивши комсомолски секретари се облажиха със стотици милиони(за сметка на мизерстащия народ) и са по върховете на БСП?!

Точно така, АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ на ДС! Червени боклуци, унищожихте и държавата и народа! Комунизъм и фашизъм е едно и също, осъдихме фашизма и комунизмът процъфтява в България... Ако разбира се, все още има такава държава, а не руска губерния. Може би народът няма да успее да ви накаже, НО БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ, долнопробни убийци на род и Родина.

на Р.Коларова и подобни на нея да поддържат темата за ДС не спряха ли вече финансирането? 24 г се претопля стара манджа и вече никой не я иска.

За разлика от Д.Пеевски, който е "успял" някъде из сиво черната, БСП/ДПС мъгла, този човек Плевнелиев се доказа като министър и показа как се паботи и строи. За разлика от Пеевски, този човек има авторитет и го използва на полза роду, а това е непростимо. Така че ударите ще продължат.

кой стои зад атаката? Едва ли някой е отишъл да й се отчита. Тогава какви ги бръщолеви.......

Оказа се, че е платил по банков път. Е? Сега? Млъкваме по темата и търсим друга ли? Че това вече самото говорене по такива теми стана тема, бе лайнари!

малките българчета позволиха на 6,5% милети от дпс да КАЗВАТ кой Българин е престъпник

На колко ли години е госпожата? Днес я чух по радиото и се замислих, че проблемът не е в кипсата на балансирано мение, А както казваше Поаро "..малките сиви клетчици"

България каза НЕ на платените комсомолските секретари. Комсомолските секретари най-големите дупелизци по времето на комунизма. Комсомолските секретари най-верните партийни членове. Плевнелиев верен предан син на Партията.

Алоууу , аа кой носеше куфарчето???

Само Р Коларова, самопровъзгласила се за "политоложка" и дузина задръстеняци като нея открай време вият и повтарят като развалена грамофонна плоча приказки за държавна сигурност. Само тея не можаха да разберат, че ДС почина преди 24 години. Окончателно и безвъзвратно. Нито имат какво да разузнават, нито на кого да докладват. Ама нали трябва да се подклаждат настроенията, да се поддържа напрежението в обществото! Как? Ами ето как - ДС пак е в действие! Румянке, или ти се гръмни или намери някой ловец да ти удари две патки, та дано ти мине!

Напраааво дайте да хвърлим Плевнелиев в затвора или да го разстреляме, да назначим Волен за президент и да почва като Лукашенко в Белорусия или Иди Амин Дада в Уганда, да изпозатвори или избие 1-2 милиона души политически противници - няма смисъл да чакаме в агония!

Ама, куха лейко, моля ти се не раждай аксиоми. Значи според теб, всеки протест срещу десни, сини и всякакви държавни крадци от Костово време до ГЕРБово време е инспириран от ДС, а всеки протест срещу БСП, ДПС и Атака и продукт на честни, модерни и умни българи. Следователно, дори бандата на Боко и Цеко, с техните Паши и бейове да убиват, крадат, да внасят контрабанда и наркотици и изнасят печалбите от нея на Вирджинските острови т.н., те са невинни бели овчици и този който ги ругае, той трябва да е непременно от ДС, зависим от ДС, сподвижник и ятак на ДС?!!? Що не се гръмнеш, или за по-евтино да се метнеш от някой покрив! Смахната кранта !

Докато оная платена от ГЕРБ социоложка Леля Мира е във ВИП Брадър и няма кой да сее наукоемки резултати и заключения, изглежда са натоварили теб с това бреме?! Та едно предложение: Я влез и ти в тоя Брадър като скрит коз на Тупара , че да се кортулисаме и от теб за 2 месеца. Платена измамна подлога!

Не говорим за всеки. Говорим за Плевнелиев. Всяка партенка се оакзва за нерщо законно, което е правил. До сега няма незаконно действие в личен интерес. Не е ли време да поумнеем и да се запитаме: докато ни развяват партенки, къде отиват парите на България? И как така от 3 уравления БСП вкара кризи? Понеже лични офшорки се оказа, че не е имал президентът, оказа се,ч е е плащал по банка, оказа се, че си е платил данъците в Германия и законно е правил бизнес там. А кога ще накажем клеветниците? Но по-важното: кога ще се усетим, че ни правят фокуси, за да не забележим как крадат, докато зеем по партенки? Имаме един ясен случай. Станипев е платил милион и нещо на мошеник, който е платил голяма част от сумата обратно на приятелката му, за която сега е женен. Кажете има ли по-ясен случай на корупция в новата ни история от този изобщо?! Няма. Може би се конкурира с Доган, който взе 2 милиона!! за поръчка, която струва 24 000 лева и то по поръчка от министерство, в което той е определял министъра, а същият този министър му казва на Доган "Шефа" - доказано и пред стотици свидетели. Защо гледате как е превел пари Плевнелиев, като им е платил данъците и дай Боже всекиму да може да го прави? Ами Плевнелиев е модел за просперативен българин и мечта за всеки честен човек!!! Само такива могат да нарпавят България богата, а не онези без друдовв ден стаж. Има ли разум в България, който може да си даде сметка за всичко това, да направи елементарно сравнение как големи престъпления стоят извън полезрението, а партенки стават хит на деня? Част от народът ни се държи като на вакханлия, разгащил се е и осира, осира, осира... Дали може да документираме някак това, за да се срамуват децата и внуците им и да внимават да не стигат до там? Дано имат разум да разберат, че от това зависи благосъстоянието им. И че ако си позволят това, което си позволяват сега родителите им, ще обедняват.

Защо съм длъжен да вярвам на голите декларации на Плювналиев? "Не съм офшорко", "Не съм плащал в брой"... Щом никой не го е доказал, значи не е вярно и няма да влезе в панделата. Тогава що се пеняви? Или нещо, гузна съвест ли? ...Защо ли се държи така, като че ли съмненията в неговата престъпна същност имат основание?

След вече 25 години демокрация има ли още ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.Голям страх ги тресе някой слаби хора а иначе искат да са интересни.

Всеки знае що за политолог е Румито Коларова и на чия хранилка се намира...

Голям страх от това ДС,макар,че то не съществува от 20 години ,но нали трябва да се оправдават по някакъв начин безобразията на разбойниците-все ДС им се привижда!

Тая май си няма на представа какви ги говори.

Малейй ама червените боклуци к'ви тънки ги пускат... Чакайте да видим сега: Местан станал агент на ДС от страх. Кутев станал агент на ДС щото е патриот. И всички трябва да клатим глава одобрително, на всичкото отгоре и Мастан и Кутев са бедни така, че не знам как не са им лепнали по един орден Стара планина, обаче да пускаш тънкана слухове, че Росен е агент на ДС това е просто недопустимо. Тия дето ги блещите, трябва да ги разправяте на ромите по махалите и на бабите по седенките, а тоя дето ви плаща си хвърля парите на вятъра...

Абе не свършиха ли комунистите и ченгетата? Вече над 25 години. Или те служат само за заблуда и да не се търсят истинските причини и виновници.

Ако ровим в покупко-продажбите на имоти на българите след 89г. и начина на разплащане ,то няма да намерим читав за президент,освен ако не е неграмотен клошар,който никога не е купувал-продавал.Такива бяха доскоро практиките във вилаета ни.Това е публичната ни тайна,която сега използват за политически цели и това е абсолютно гнусно.

Главният въпрос не е какво е правил президента, а защо е атакуван. Коларова е съвсем правя бившите ченгета не прощават. Още повече свързаните с КГБ или КТБ. Приликата в абвиатурите не е случайна.

Жалки напъни на платени драскачи да оневинят горкия човечец. Ама видите ли, грешил, преди да стане Президент, сега е чист като сълза! Ами то по същата логика и доносниците (казвам доносниците, а не служителите ) на ДС може да са сбъркали в миналото, милите! Що сега да не могат да са във властта, а въпросният човечец да може? Или пак двойният аршин е в действие? Жалка пасмина нагаждачи и платени ду..лизци! За всеки българин неговият Президент трябва да е достоен и честен човек, а не зависим от кукловодите си дългоноско!

А, герберастки плужеци, такава ли била тя ? Ама той не бил дал обществени пари, ама то тогава можело и кеш .... Ах, гнусници ... вие за пране на пари не сте чували, нали ! Или щом е за БОКО-БОКЛУКОВЕЦ - може !

Какви публични пари??2007-ма ГЕРБ изобщо не съществуваше.А за Плевнелиев никой не беше дори чувал...

Герб е основан(а) на 3 декември 2006 год. Значи я е имало... А всеки който се ионтересуваше от бизнеса знаеше за Линднер, Прокопов и Плевнелиев.

Защоне се разследва имуществото на Станишев ()заедно с Моника), Местан (който има само държавна работа), Пеевски - как се забогатява от държавна работа. От къде има пари Сидеров, че има частна телевизия и плаща на мутри да го охраняват и предизвикват уж протести. Но не се проверяват, защото вече се уверихме, че Цацаров и Конституционните съдии служат на мафията.

Ама каква политоложка е Румито Коларова, моля ви се...не ме разсмивайте. Че тя е от край време на щат в централата на ГЕРБ.Тя е откровено, безсрамно платено ПР-куче (-ка) на ГЕРБ и по съвместителство, чат-пат, на седерастията, за още малко кинти. Една от най-активните професионални манипулаторки/дезинформаторки в България. не че има много файда от нея, де...Айде сиктир.

Айде стига ни го пробутвахте това недоразумение Плевнелиев!

Конфискация му е майката.

Тая не е в ред, ми нали ако е бил измамник бизнесмен ще е и измамник президент или е преживял катарзис? ахахахаха.

Че викате межди 2007 и 97 разлика няма... всичко в кешовица :D мамини сладки!

По-голяма простотия от това не бях чувала!

Абе, хора вие луди ли сте , как хубаво ви финтират - манипулират от ДС и мидиитьеееее,блеееее! Искат всичко да е мръсно , като тях!!!!

за миналото му - като се започне от това, че е син на окръжен секретар на БКП, после самият той е първи секретар на Комсомола на регионално ниво, да каже как попадна в Германия и се стигне до офшорните му сметки и построената на държавна земя на 50м от морето вила в Черноморец. Да го направи самият той и тогава ще се види дали има заговор на ДС или на друг срещу него.

Откъде я изкопаха тая кикимора? Щом тая е най-влиятелната и известна, защитаваща мухльото, значи яко я е загазил!

Кикимора,ама шари по всички телевизионни студия и "мъдро" бърбори и коментира,яростно защитавайки всичко герберастко. Аман от платени бъбривци,наречени по незнайни причини с гръмкото "политолози",чиято единствена задача е да манипулират общественото мнение. Колкото до институциите - ами всеки трябва да е наясно с "кирливите си ризи" и добре да премисли за последствията от изкарването им на показ,когато се кандидатира за съответния пост.Не може и не трябва да има завоалирани неща от миналото на когото и да е,независимо от поста,който заема.Като слушаш днешните политици излиза,че до 1989 г. всичките те са живяли и раснали в някакъв парник,че не са членували в никакви младежки или партийни организации и още с раждането си са викали:"Долу БКП!". Аман от лицемерие и подценяване на паметта на хората!

Тази не е никакъв политолог, щом като все още изпозва мантрата, че са виновни за всичко комунистите и ДС! Смехотворни заключения!

Не само с ДС, а и с Путкинова русия.

Връх на тъпотията, но възвеличана, като ПОЛИТОЛОГ. Дърта калинка. Какво ме интересува от къде идват обвиненията. Хората се интересуват - верни ли са или не? Тази кокона, какво очаква- въпросите да дойдат от хората на Плевнелиев!?! Що за безмозъчност- разбира се, че противната страна ще зададе такива въпроси. Казваш и доказваш, че не е вярно и всичко приключва. Но не. Тя трябва да зафиксира присъствие, да каже нещо. Нищо, че казаното е пълна глупост и празни приказки.

...да назначим въпросната госпожа за адвокат - бодигард - компаньонка на господина...

Ами президента да не се е забърквал в далавери и да се появи лично да ги опровергае с документи. За това, че се крие и не дава отговори и за офшорните сметки, и за имотите ДС ли е виновна? Този "сапун" се изтри вече.

Журналистическото разследване ,ако касовите ордери с които е платено на Плевналиев са истински ,трябва да се насочи към това тези 70000 лв декларирани ли са като приход на фирмата "ЛИНДЕР".Ако не са ,декларирани ли са като приход на самия Плевналиев.Защото за съжаление съществува практика да се плаща официално по малка сума за сделка по банков път ,за по малко данък печалба ,а останалата част да се плати наръка.Би могло Плевналиев да е ощетил партньорите си ,ако е имал такива

Kато няма нужда не го охранявайте, но обяснете и за охраната на Oрешарски.

Хм. Абе няма дим без огън. Няма дим без огън. Щом се пишат тия работи за него, склонен съм да допусна че сигурно са верни. И без това ми е противен като личност - много е мазен, като Веселин Маринов е! Нали са от една партия! Дори и да е невинен, хич не ми е приятен. Дано по-скоро си имаме нов и добър президент, не като тоя - комсомолски секретар!

У каква гербаджийска подлога!

Какъв извод трябва да направим? Начело на държавата следва да избираме чисти и неопетнени личности, с характер, неподкупни, не подлежащи на манипулации от партиите, които са ги издигнали. Плевнелиев не отговаря на тези изисквания. За съжаление, той не е виновен. Виновен е манипуланта му, който го постави на това място и чиято политика провежда.

Cъс сигурност в куфарче пренасяше пари от Cърбия един мазник от комунистите.

ТАЗИ ЖЕНА САМО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ХОДИ И РЪСИ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ - ГОСПОЖО КОГА ХОДИТЕ НА РАБОТА?????

На тази госпожа ТОВА И Е РАБОТАТА, и добри хонорари изкарва това продажно недоразумение, самообявило се за "политолог". Една от основните ПР-ки на ГЕРБ и седерастката измет. Можеш да си сигурен че за ВСЯКА ДУМА, която казва по медиите се плаща в кеш, щедро и по договор.

вече дотегна с глупавите си коментари по разни поводи. След като лазеше на 4 крака пред ББ и ГЕРБ, сега прави същото пред президента. "Политоложката на повикване" не разбра ли, че картата "ДС" вече е банална и толкова изтрита от употреба, че вече изобщо не върви? Да си напъне мозъка и да съчини нещо друго.

То зад цялата истерия на прехода за антикомунизъм, ДС, тоталитаризъм и подобни, се дирижира все от едни и същи пи ар организации. Винаги с поръчка от американски НПО на Сорос, еврейските фондации държат монопола. И някъде далеч в класирането, немощния гласец на някой друг българин. Плевнелиев е тясно свързан с еврейската мафия, за това е всичко.

А бе аз на себе си ли да вярвам или такъв червенокапец, като тебе? Никакви американци и никакви еврей не стоят. Просто на хората и писна от бивши доносничци и ченгета и комунистически лекета.

Коментари - Политолог: Свързани с Държавна сигурност атакуват президента | Днес.dir.bg

Политолог: Свързани с Държавна сигурност атакуват президента

Политологът Румяна Коларова заяви, че атаката срещу президента за имоти и финансови сделки идва от среди, свързани с Държавна сигурност. От БСП и ДПС поискаха разследване, само от ГЕРБ защитиха Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Свързани с Държавна сигурност атакуват президента | Днес.dir.bg

Коментари

Какви ДС-та, какви пет лева, та той Плевнелиев направи всичко възможно да настрои и умрелите срещу себе си, а от тук до разкритията на явните му злоупотреби е само една крачка, а от там и не закъснява и уволнението му.

Което може да обедени българите като позиция, то това е оставката на този най-злополучен и излагащ България президент. ББ дза не се прави о тожй на умряла лисица, защото само изпада в неуместност и продължава да губи подкрепа на хората (тезие, които са останали, де).

ами точно така е.неговоте пари са като частен бизнесмен а не ги е крал като доган и станишев от българския народ.досега нищо му нямаше ама като не лиже гъза на делян пеевски...така деистват само мръсните ченгета ония гадните дето за стотинка работа не вършат само разсипват живота на хората.махнем ли ги ще спрат компроматите и диверсиите.

дпс ЧРЕЗ бсп и атака вкарва в България екстремисти и това е преднамерено действие платено от арабски емирства който търсят нова плодородна земя, СКОРО ЩЕ ИМ СВЪРШИ НЕФТА а пясъка не става за нищо

ОСТАВКА!!!! Долу бившите ченгета, нека не ги допускаме до властта повече!

към "България каза НЕ" Умнико, я кажи колко бивши комсомолски секретари се облажиха със стотици милиони(за сметка на мизерстащия народ) и са по върховете на БСП?!

Точно така, АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ на ДС! Червени боклуци, унищожихте и държавата и народа! Комунизъм и фашизъм е едно и също, осъдихме фашизма и комунизмът процъфтява в България... Ако разбира се, все още има такава държава, а не руска губерния. Може би народът няма да успее да ви накаже, НО БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ, долнопробни убийци на род и Родина.

на Р.Коларова и подобни на нея да поддържат темата за ДС не спряха ли вече финансирането? 24 г се претопля стара манджа и вече никой не я иска.

За разлика от Д.Пеевски, който е "успял" някъде из сиво черната, БСП/ДПС мъгла, този човек Плевнелиев се доказа като министър и показа как се паботи и строи. За разлика от Пеевски, този човек има авторитет и го използва на полза роду, а това е непростимо. Така че ударите ще продължат.

кой стои зад атаката? Едва ли някой е отишъл да й се отчита. Тогава какви ги бръщолеви.......

Оказа се, че е платил по банков път. Е? Сега? Млъкваме по темата и търсим друга ли? Че това вече самото говорене по такива теми стана тема, бе лайнари!

малките българчета позволиха на 6,5% милети от дпс да КАЗВАТ кой Българин е престъпник

На колко ли години е госпожата? Днес я чух по радиото и се замислих, че проблемът не е в кипсата на балансирано мение, А както казваше Поаро "..малките сиви клетчици"

България каза НЕ на платените комсомолските секретари. Комсомолските секретари най-големите дупелизци по времето на комунизма. Комсомолските секретари най-верните партийни членове. Плевнелиев верен предан син на Партията.

Алоууу , аа кой носеше куфарчето???

Само Р Коларова, самопровъзгласила се за "политоложка" и дузина задръстеняци като нея открай време вият и повтарят като развалена грамофонна плоча приказки за държавна сигурност. Само тея не можаха да разберат, че ДС почина преди 24 години. Окончателно и безвъзвратно. Нито имат какво да разузнават, нито на кого да докладват. Ама нали трябва да се подклаждат настроенията, да се поддържа напрежението в обществото! Как? Ами ето как - ДС пак е в действие! Румянке, или ти се гръмни или намери някой ловец да ти удари две патки, та дано ти мине!

Напраааво дайте да хвърлим Плевнелиев в затвора или да го разстреляме, да назначим Волен за президент и да почва като Лукашенко в Белорусия или Иди Амин Дада в Уганда, да изпозатвори или избие 1-2 милиона души политически противници - няма смисъл да чакаме в агония!

Ама, куха лейко, моля ти се не раждай аксиоми. Значи според теб, всеки протест срещу десни, сини и всякакви държавни крадци от Костово време до ГЕРБово време е инспириран от ДС, а всеки протест срещу БСП, ДПС и Атака и продукт на честни, модерни и умни българи. Следователно, дори бандата на Боко и Цеко, с техните Паши и бейове да убиват, крадат, да внасят контрабанда и наркотици и изнасят печалбите от нея на Вирджинските острови т.н., те са невинни бели овчици и този който ги ругае, той трябва да е непременно от ДС, зависим от ДС, сподвижник и ятак на ДС?!!? Що не се гръмнеш, или за по-евтино да се метнеш от някой покрив! Смахната кранта !

Докато оная платена от ГЕРБ социоложка Леля Мира е във ВИП Брадър и няма кой да сее наукоемки резултати и заключения, изглежда са натоварили теб с това бреме?! Та едно предложение: Я влез и ти в тоя Брадър като скрит коз на Тупара , че да се кортулисаме и от теб за 2 месеца. Платена измамна подлога!

Не говорим за всеки. Говорим за Плевнелиев. Всяка партенка се оакзва за нерщо законно, което е правил. До сега няма незаконно действие в личен интерес. Не е ли време да поумнеем и да се запитаме: докато ни развяват партенки, къде отиват парите на България? И как така от 3 уравления БСП вкара кризи? Понеже лични офшорки се оказа, че не е имал президентът, оказа се,ч е е плащал по банка, оказа се, че си е платил данъците в Германия и законно е правил бизнес там. А кога ще накажем клеветниците? Но по-важното: кога ще се усетим, че ни правят фокуси, за да не забележим как крадат, докато зеем по партенки? Имаме един ясен случай. Станипев е платил милион и нещо на мошеник, който е платил голяма част от сумата обратно на приятелката му, за която сега е женен. Кажете има ли по-ясен случай на корупция в новата ни история от този изобщо?! Няма. Може би се конкурира с Доган, който взе 2 милиона!! за поръчка, която струва 24 000 лева и то по поръчка от министерство, в което той е определял министъра, а същият този министър му казва на Доган "Шефа" - доказано и пред стотици свидетели. Защо гледате как е превел пари Плевнелиев, като им е платил данъците и дай Боже всекиму да може да го прави? Ами Плевнелиев е модел за просперативен българин и мечта за всеки честен човек!!! Само такива могат да нарпавят България богата, а не онези без друдовв ден стаж. Има ли разум в България, който може да си даде сметка за всичко това, да направи елементарно сравнение как големи престъпления стоят извън полезрението, а партенки стават хит на деня? Част от народът ни се държи като на вакханлия, разгащил се е и осира, осира, осира... Дали може да документираме някак това, за да се срамуват децата и внуците им и да внимават да не стигат до там? Дано имат разум да разберат, че от това зависи благосъстоянието им. И че ако си позволят това, което си позволяват сега родителите им, ще обедняват.

Защо съм длъжен да вярвам на голите декларации на Плювналиев? "Не съм офшорко", "Не съм плащал в брой"... Щом никой не го е доказал, значи не е вярно и няма да влезе в панделата. Тогава що се пеняви? Или нещо, гузна съвест ли? ...Защо ли се държи така, като че ли съмненията в неговата престъпна същност имат основание?

След вече 25 години демокрация има ли още ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.Голям страх ги тресе някой слаби хора а иначе искат да са интересни.

Всеки знае що за политолог е Румито Коларова и на чия хранилка се намира...

Голям страх от това ДС,макар,че то не съществува от 20 години ,но нали трябва да се оправдават по някакъв начин безобразията на разбойниците-все ДС им се привижда!

Тая май си няма на представа какви ги говори.

Малейй ама червените боклуци к'ви тънки ги пускат... Чакайте да видим сега: Местан станал агент на ДС от страх. Кутев станал агент на ДС щото е патриот. И всички трябва да клатим глава одобрително, на всичкото отгоре и Мастан и Кутев са бедни така, че не знам как не са им лепнали по един орден Стара планина, обаче да пускаш тънкана слухове, че Росен е агент на ДС това е просто недопустимо. Тия дето ги блещите, трябва да ги разправяте на ромите по махалите и на бабите по седенките, а тоя дето ви плаща си хвърля парите на вятъра...

Абе не свършиха ли комунистите и ченгетата? Вече над 25 години. Или те служат само за заблуда и да не се търсят истинските причини и виновници.

Ако ровим в покупко-продажбите на имоти на българите след 89г. и начина на разплащане ,то няма да намерим читав за президент,освен ако не е неграмотен клошар,който никога не е купувал-продавал.Такива бяха доскоро практиките във вилаета ни.Това е публичната ни тайна,която сега използват за политически цели и това е абсолютно гнусно.

Главният въпрос не е какво е правил президента, а защо е атакуван. Коларова е съвсем правя бившите ченгета не прощават. Още повече свързаните с КГБ или КТБ. Приликата в абвиатурите не е случайна.

Жалки напъни на платени драскачи да оневинят горкия човечец. Ама видите ли, грешил, преди да стане Президент, сега е чист като сълза! Ами то по същата логика и доносниците (казвам доносниците, а не служителите ) на ДС може да са сбъркали в миналото, милите! Що сега да не могат да са във властта, а въпросният човечец да може? Или пак двойният аршин е в действие? Жалка пасмина нагаждачи и платени ду..лизци! За всеки българин неговият Президент трябва да е достоен и честен човек, а не зависим от кукловодите си дългоноско!

А, герберастки плужеци, такава ли била тя ? Ама той не бил дал обществени пари, ама то тогава можело и кеш .... Ах, гнусници ... вие за пране на пари не сте чували, нали ! Или щом е за БОКО-БОКЛУКОВЕЦ - може !

Какви публични пари??2007-ма ГЕРБ изобщо не съществуваше.А за Плевнелиев никой не беше дори чувал...

Герб е основан(а) на 3 декември 2006 год. Значи я е имало... А всеки който се ионтересуваше от бизнеса знаеше за Линднер, Прокопов и Плевнелиев.

Защоне се разследва имуществото на Станишев ()заедно с Моника), Местан (който има само държавна работа), Пеевски - как се забогатява от държавна работа. От къде има пари Сидеров, че има частна телевизия и плаща на мутри да го охраняват и предизвикват уж протести. Но не се проверяват, защото вече се уверихме, че Цацаров и Конституционните съдии служат на мафията.

Ама каква политоложка е Румито Коларова, моля ви се...не ме разсмивайте. Че тя е от край време на щат в централата на ГЕРБ.Тя е откровено, безсрамно платено ПР-куче (-ка) на ГЕРБ и по съвместителство, чат-пат, на седерастията, за още малко кинти. Една от най-активните професионални манипулаторки/дезинформаторки в България. не че има много файда от нея, де...Айде сиктир.

Айде стига ни го пробутвахте това недоразумение Плевнелиев!

Конфискация му е майката.

Тая не е в ред, ми нали ако е бил измамник бизнесмен ще е и измамник президент или е преживял катарзис? ахахахаха.

Че викате межди 2007 и 97 разлика няма... всичко в кешовица :D мамини сладки!

По-голяма простотия от това не бях чувала!

Абе, хора вие луди ли сте , как хубаво ви финтират - манипулират от ДС и мидиитьеееее,блеееее! Искат всичко да е мръсно , като тях!!!!

за миналото му - като се започне от това, че е син на окръжен секретар на БКП, после самият той е първи секретар на Комсомола на регионално ниво, да каже как попадна в Германия и се стигне до офшорните му сметки и построената на държавна земя на 50м от морето вила в Черноморец. Да го направи самият той и тогава ще се види дали има заговор на ДС или на друг срещу него.

Откъде я изкопаха тая кикимора? Щом тая е най-влиятелната и известна, защитаваща мухльото, значи яко я е загазил!

Кикимора,ама шари по всички телевизионни студия и "мъдро" бърбори и коментира,яростно защитавайки всичко герберастко. Аман от платени бъбривци,наречени по незнайни причини с гръмкото "политолози",чиято единствена задача е да манипулират общественото мнение. Колкото до институциите - ами всеки трябва да е наясно с "кирливите си ризи" и добре да премисли за последствията от изкарването им на показ,когато се кандидатира за съответния пост.Не може и не трябва да има завоалирани неща от миналото на когото и да е,независимо от поста,който заема.Като слушаш днешните политици излиза,че до 1989 г. всичките те са живяли и раснали в някакъв парник,че не са членували в никакви младежки или партийни организации и още с раждането си са викали:"Долу БКП!". Аман от лицемерие и подценяване на паметта на хората!

Тази не е никакъв политолог, щом като все още изпозва мантрата, че са виновни за всичко комунистите и ДС! Смехотворни заключения!

Не само с ДС, а и с Путкинова русия.

Връх на тъпотията, но възвеличана, като ПОЛИТОЛОГ. Дърта калинка. Какво ме интересува от къде идват обвиненията. Хората се интересуват - верни ли са или не? Тази кокона, какво очаква- въпросите да дойдат от хората на Плевнелиев!?! Що за безмозъчност- разбира се, че противната страна ще зададе такива въпроси. Казваш и доказваш, че не е вярно и всичко приключва. Но не. Тя трябва да зафиксира присъствие, да каже нещо. Нищо, че казаното е пълна глупост и празни приказки.

...да назначим въпросната госпожа за адвокат - бодигард - компаньонка на господина...

Ами президента да не се е забърквал в далавери и да се появи лично да ги опровергае с документи. За това, че се крие и не дава отговори и за офшорните сметки, и за имотите ДС ли е виновна? Този "сапун" се изтри вече.

Журналистическото разследване ,ако касовите ордери с които е платено на Плевналиев са истински ,трябва да се насочи към това тези 70000 лв декларирани ли са като приход на фирмата "ЛИНДЕР".Ако не са ,декларирани ли са като приход на самия Плевналиев.Защото за съжаление съществува практика да се плаща официално по малка сума за сделка по банков път ,за по малко данък печалба ,а останалата част да се плати наръка.Би могло Плевналиев да е ощетил партньорите си ,ако е имал такива

Kато няма нужда не го охранявайте, но обяснете и за охраната на Oрешарски.

Хм. Абе няма дим без огън. Няма дим без огън. Щом се пишат тия работи за него, склонен съм да допусна че сигурно са верни. И без това ми е противен като личност - много е мазен, като Веселин Маринов е! Нали са от една партия! Дори и да е невинен, хич не ми е приятен. Дано по-скоро си имаме нов и добър президент, не като тоя - комсомолски секретар!

У каква гербаджийска подлога!

Какъв извод трябва да направим? Начело на държавата следва да избираме чисти и неопетнени личности, с характер, неподкупни, не подлежащи на манипулации от партиите, които са ги издигнали. Плевнелиев не отговаря на тези изисквания. За съжаление, той не е виновен. Виновен е манипуланта му, който го постави на това място и чиято политика провежда.

Cъс сигурност в куфарче пренасяше пари от Cърбия един мазник от комунистите.

ТАЗИ ЖЕНА САМО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ХОДИ И РЪСИ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ - ГОСПОЖО КОГА ХОДИТЕ НА РАБОТА?????

На тази госпожа ТОВА И Е РАБОТАТА, и добри хонорари изкарва това продажно недоразумение, самообявило се за "политолог". Една от основните ПР-ки на ГЕРБ и седерастката измет. Можеш да си сигурен че за ВСЯКА ДУМА, която казва по медиите се плаща в кеш, щедро и по договор.

вече дотегна с глупавите си коментари по разни поводи. След като лазеше на 4 крака пред ББ и ГЕРБ, сега прави същото пред президента. "Политоложката на повикване" не разбра ли, че картата "ДС" вече е банална и толкова изтрита от употреба, че вече изобщо не върви? Да си напъне мозъка и да съчини нещо друго.

То зад цялата истерия на прехода за антикомунизъм, ДС, тоталитаризъм и подобни, се дирижира все от едни и същи пи ар организации. Винаги с поръчка от американски НПО на Сорос, еврейските фондации държат монопола. И някъде далеч в класирането, немощния гласец на някой друг българин. Плевнелиев е тясно свързан с еврейската мафия, за това е всичко.

А бе аз на себе си ли да вярвам или такъв червенокапец, като тебе? Никакви американци и никакви еврей не стоят. Просто на хората и писна от бивши доносничци и ченгета и комунистически лекета.