Плевнелиев: Чувствам се измамен от Орешарски и Станишев

Снех политическото си доверие от премиера Пламен Орешарски и от лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан, каза президентът по повод избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Загубих всякакви илюзии, чувствам се измамен и омерзен, каза Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Чувствам се измамен от Орешарски и Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз не мислих,че БСП и ДПС ще посмеят да се държат нагло,при положение че народа ги гледа от улицата.НО явно са НАГЛИ.

Ти си от същата мафия, а се правиш на измамен, че ти намалиха лапачката.

Делян Пеевски е депутат от ДПС, следовател от Националното следствие в отпуска, бивш зам.-министър на Емел Етем в Министерството на извънредните ситуации. Чрез открита или прикрита собственост владее над 60 процента от пазара за разпространение на вестници в България. Собственик е, официално или пак чрез трети лица, на "Телеграф", "Монитор", "Политика", "Уикенд", "Всеки ден", "Меридиан мач", "Борба", "Черноморски фар", "Минаха години", "Втора младост", телевизиите ТВ7 и ББТ, сайтовете BNEws, "Всеки ден"... Според медийни публикации е свързан със скорошната продажба на вестник "Стандарт" и сайта "Блиц". Свързват го и с приватизацията на "Булгартабак", а пак според медийни публикации стои зад покупката на футболен клуб "Левски". Съдружник е със собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев. БСП СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ !!!!!!!

Ей измамения, че ти си най-големия измамник в държавата, как не те е срам да стоиш още в президентството.

и какво толкова те е измамил президента ? кажи нещо конкретно, защото за мен тои е единствения политик, които до момента държи на обещаното

точно обещание е спазил, че нещо не се сещам.

Тая жалка, долна и измамна креатуара, която изобщо не е никакъв президент, а герберска марионетка и подлога, да говори за измама е толкова нелепо, колкото е легално всичко около съмнителното му забогатяване, вкл. спекулата с общинска земя под Бизнес Парка и София Парка със услужливото съдействие на кмета Борисов, защото ако там се разкрият нещата, ще се разнесе такава гигантска смрад, от която господинчото сам ще побегне, без да го гонят.

като си толкова сигурен, че има престъпление, преполагам, че имаш и доказателства. подаде ли вече сигнал до прокуратуара ? ако да защо все още нищо не се знае за повдигнатото от тебе обвинение ? или просто си отваряш устата еи така да не хване паяжина.

Има кой да подаде сигнала и доказателства има, спокойно гледай.

От орешарски, станишев, доганместан и юруш ефенди може да бъде измамен само онзи наивник, който им вярва, и който е гласувал за тях! В случая аз не съм изненадан от тяхната наглост, но съм малко изненадан, че толкова отрано я откроиха! Не чакайте нищо хубаво от новата тройна коалиция, те явно или подмолно ще работят против България! Нека всеки, който може да участва в протестите, или поне да ги подкрепи в интернет! Новата тройна ламя трябва да си ходи и ние, народът, да бъдем юнаците, които ще я прогонят!!! "Обединението прави силата"

Защо никой не попита как човек на 32 години спечели пари за да си купи медийна империя плюс част от Булгартабак? Колкото и да му е плащано за тези 8 години трудов стаж няма как да излязат сметките! Най-вероятно майка му е присвоявала печалбите от тотото, за които наивните българи са вярвали, че са се паднали на хора като тях, и богато е инвестирала в парламентарно представените партии, за което те са се отчели на синчето Делян!? Ама прокуратурата не се интересува от това.

Как може президентът да бъде измамен? Той свой акъл няма ли? Сега е омерзен, ама народа е още по-омерзен от това, което политиците му поднасят ежедневно и на всички избори.

Плевнелиев , ти в кой свят живееш ? От 90 г. на комунист не може да се вярва. Историята е пълна с примери, наши и международни. Освен това сегашните комунисти-социалисти са от Държавна Сигурност която не е спряла да работи задкулисно заедно с мафията и олигарсите. За ДПС и особено Местан ( също агент на Държавна Сигурност и свързан с олигарсите ) да не говорим. Той е толкова мазен и изврътлив , колкото злобен и отровен ( за България ). Така че на комунист и депсар никакво доверие. Само бой по " манерката" за да се види че е празна и да стоят далече от държавата ни.

Горкото президентче! А ти защо измами жена ти като стана президент?То и нас излъга като каза,че не искаш да ставаш президент,ама си траеме,нали?

А за теб явно най-важно е да плюеш наред, защото това ти помага да се чустваш по-значим? Затова политиците се подиграват с нас и още на 10-тия ден ни показаха, че ни считат за говеда! Защото "не сме народ, а сме мърша!"

Станишев и Местан измамиха не само Президента. Вече 24 години мамят всички нас.

Господин ПРЕЗИДЕНТ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА КОМУНИСТИ ТУРЦИ НАЦИОНАЛИСТИ И ХАМЕЛИОНИ - ПЕПЕРУДКИ като ОРЕШАРСКИ

То и Иванчо измами Мариика и сега ще става баща.

Ей много прости пръчки сте: ако протестира: няма право, ако си замълчи: защо не се изкаже....Угодия има ли? Какво да направи: да разстреля ли кръвопийците? Или да се самоубие ритуално?

по добре да се самоубие ритуално

Слушай мижитурко - нямаш право да говориш за измама точно ти. Защото : - с твоето избиране за президент измами целия народ. - откакто си президент с тихото си съгласие поддържаш една шайка измамници, крадци, убиици, наречена ГЕРБ - ти лично със строителната си фирма си измамил стотици твои работници, вкл. и сина ми. За което няма да ти се размине. - с парите на измамените от теб лично работници ти си купи имение на Халкидики за един милион и триста хиляди евро. - с парите от твоите измами си направи напълно незаконна вила на държавна земя в Черноморец за един милион и сто и петдесет хиляди лева - с гласовете на измамените хора ти лично носиш отговорност. За това толкова се страхувате и подскачате сега. Но идва момента, в който ще ви се търси отговорност, ако тази дума значи нещо за теб. Защото ти лично в живота си освен мижитурка и женчо не си бил нищо друго.

Брей, Роско 1 вече е ъпгрейдван спед поредните посещения в Брюксел, щом може да се чувства някак си, че и омерзен. Кога ще каже къде отиде листа, който му дадоха протестиращите, той обеща да се работи, а виждаме същите политически куври да се намърдаха във властта отново?

Превнелиев се ИЗХВЪРЛИ. Като президент той няма право да казва дали има или не доверие на това правителство. ТОВА НЕ Е НЕГОВА РАБОТА ДА ГО ОБЯВЯВА. Даже и да го мисли. Има елегантни начини да се разбере, че е бесен. При това назначение ще бъде разбран. Но нашето момченце явно НЯМА ОПИТ, а едва ли ще го придобие, защото ако имаше поне политически талант нямаше да позволи мутрата да го постави-!!!! за президент. Нашето момчнце е действат под диктат и внушение на вътрешни хора, защото такава е натурата му. НЕГОВОТО Е е знак за ПРЕВРАТ. По същество той направи ВТОРИ БОЯНСКИ ЛИВАДИ.

а ти вообще не трябваше да си президен така че ми е се тая кво мислиш

Реакция на неврастеник

Господинчо а как се чувстваха милиони хора измамени с твоя"избор"..Де да бяхме всички така измамени като теб..

В политиката МОРАЛ И ПРАВИЛА НЯМА ,...ОСОБЕНО В Бе-ГЕОТО !

От какво е омерзен г-н Президентът? - да не бъдат изровени данните от къде идва неговото стремително забогатяване; - за вилата в Черноморец; - за замъка в Халкидики; - за качеството на магистралите и т.н.

И какво е качеството на магистралите, според вас? Аз, като човек, който е карал по тях, ще ви кажа, че новите участъци са много добре направени. Другия път се постарайте и някакви аргументи и факти да дадете, а не да се опитвате с недомлъвки и подхвърляния.

А, то само ти сигурно си карал по тях! Уеко бе транспортере, и ние имаме коли, и ние бръмчахме по новите участъци и като за "нови" си подскачахме като за световно! Ние даже и по чужди магистрали бръмчиме и можем да направим сравнение с качеството - вервай ми, за тая цена, на която правят тук 20 км, в Румъния правят 30 км ... но за сметка на това пък със 100 пъти по-добро качество!!!

Стига с тези вили и апартаменти ! дебелян на 32г. върти няколко милярда, а по вестниците четем само за 6-те апартамента на Цветанов и вилата на Плевнелиев.

Този мухльо ли е президентът на РъБъ?!!!

Не мога да разбера какъв е този рев. Вой и плач на "журналисти" по всички медии, за назначениета на някой си, че чумким до сега не беше така. Нагледахме се на всякакви калинки-малинки в управлението на ГЕРБ, но журналистите угодничеха и го славеха . Този човек Пеевски казва, че ще работи в полза на народа, не че му давам пълното си доверие, но няма да се случи нищо по-страшно от това, което през тези 23 години ни се случи. Да го оставят 2-3 месеца, може пък да започне да разчиства тези обори, а ако не има процедури, по които може да бъде отстранен. Длъжността не е мандатна.

Ако си чувал от прасе културни обноски , то тогава чакай.Тази дебела свиня да си поди в турската кочина.

Ти явно не си запознат с въпросната личност... Подкрепяш назначаването на човек, който е свързан с използването на държавните финанси за създаване на частна империя... за съсредоточаване на голяма капитална и медийна власт в една групировка...

В този Ваш ред на мисли защо позволихме да ни управлява лице също със съмнителна репутация, четохме и грамите на американския посланик, не е ли едно и също? Аз много вече се съмнявам у нас да има поне един човек, кристално чист. Омърсихме се тотално, всеки по различен начин.

Аз пък си мисля, че любимият почетен председател на ДПС Ахмед Доган най-после се докопа да държавата. А че лично той е натискал за Пеевски за мен няма никакво съмнение, защото колкото и да пънат от БСП да защитават този избор, те са направо смачкани от неодобство.Защото всички аргументи, че Пеевски се бил променил и щял да работи на ползу роду, са просто жалки. А и самият Пеевски удря наколко заека с назначаването си: ще се разправи с враговете ( ББ и Цв ЦВ), не че голяма част от народа не иска най-после тези двамцата да отидат, където си следва...Ще си урежда бизнеса и ще събира "черна информация" за "бели дни", главно обаче за Ахмед Доган. Е, ако този бизнесмен не бъде махнат от ДАНС, ще доживеем да видим Доган, как окончателно и безвъзвратно е яхнал държавата и нас. От друга страна, дали БСП и ДПС осъзнават абсолютно реалната опасност ББ и ЦВ ЦВ да се върнат на власт при това мечтата им България да се превърне в президентска република с ББ начело (т.е. по абсолютна от абсолютната власт)? Сигурно, но очевидно Ахмед ги държи с такива улики, че за тях просто няма друг изход, освен да му играят по свирката. А и всъщност не само на него.С една дума, ДПС най-после се намърда в силовите министерства и не къде да е..... Това е патова ситуация и ако Пеевски има малко ум в главата, ще си подаде оставката, но се съмнявам!

А ти Плевнелиев боклук комсомолски не измами ли цял народ 2011.

Бил омерзен - ми смъкни го тогава... Нов бърдак със стари шантонерки - крадливи и лъжливи прави ли се бе?!

дали Пеевси ще ги укауши тия дето изкрадиха всичко онова дето се полагаше на бедния народ,ха дано ги видим зад решетките и те да са о-в Белене

Много си проста!!!

Що за народ? ГЕРБ не успяха (или не искаха) да вдигнат доходите, свалиха ги от власт с протести, сега с протести искат да ги върнат на власт! А защо ли някои така неистово вият против Пеевски? Да няма нещо общо със заканата му срещу Цветанов от трибуната на Народното събрание преди десетина дни? Иска ми се да вида дали Пеевски ще я изпълни.

другари знаеме кои са БКП не разводнявайте като казвате че всички са БКП поемете си отговорностите

"Измамен"? Ле-ле, президент измамен? Как звучи? Комунистическия театър ВИНАГИ е ненадминат!!! Ама билетите много скъпи :)Който е в България де.

плевен не се прави че не си знаел- и ти почна като сидеров- аз гласувах за ама друг е виновен

И този е уплашен ,да не се разбутат старите фъшкии и да не се размирише.Да не се окаже че и той се е облажил от комисионните на турските фирми при възлагането строителството на магистралите.Щом ритат толкова много срещу Пеевски ,който лично на мен не ми е симпатичен,значи той е точния човек който да набута мафиозите в кафеза.Щом кучетата лаят силно значи много ги е страх.

Докато българите не разберат, че няма по голямо зло от БСП и нейните придворни партии - ДПС и АТАКА ще си живеем в калта.Не може да има оправия, след като управници са алчни червени капиталисти.

Айде да не изключваме Герб от картинката! Знаем се!

все пак да не забравим СДС и НДСВ

Плевнелиев, ти за какъв се мислиш. Ние излъгахме 7 милиона, не само теб.

ВЕЧЕ НЯМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ И ТИМ СА РЕЖИСЬОРИТЕ НА ПАДАНЕТО НА ГЕРБ, МАНИПУЛИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ И ВЪЗКАЧВАНЕТО НА МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО! ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ ЩЕ ГАРАНТИРАТ "ЗАКОНОВОТО" УДАВЯНЕ В КРЪВ НА НАШИТЕ ПРОТЕСТИ! В ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, 21 ВЕК УПРАВЛЯВА МАФИЯТА!

Гроб също беше мафия - нищо ново под слънцето! Всички трябва да си ходят! Протеста да е срещу всички, иначе е провален предварително.

по принцип си прав,само не казваи че герб са нещо различно- и те са от същия театър

Президента се уплаши нещо! Защо ли?

Не е ли време Станишко, Местан, Д. Пеевски, Болен Лидеров и сие да си купят еднопосочни билети за Марс и там, на червената планета да си строят цоциализма ?

Време беше Плевнелиев да види, че Станишко , Местан, Д. Пеевски , Билен Лидеров и сие са продукти на Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов, които на практика покровителстват Трактора, Пешо сумиста, Хамстера, Маргините, ИзбеГалевите, Чолата и сие ! Плевнелиев е човек на разума и диалога и той защити тази си своя позиция .

Росен е под пряка команда, той изпълнява, не му е работа да гледа!

те излъгаха целия народ,не само теб...

Проблема не е само в Пеевски ,а в хората ,които имат наглоста да го предложат и наложат. Орешарски може утре и В.Божков-черепа да назнчи на някой отговорен пост.

На плевнята гробаджиите дадоха на тепсия президентския пост, и по-добре да не реве, като вдовица за к*р!

Изчакайте няколко дни и ще видите защо именно Пеевски е назначен на този пост! И лумпените от улицата трябва да разберат, че председател на ДАНС не се избира, а се назначава! Строго секретната и пълна информация я има министър-председателя, а не гражданите от улицата и не чакайте Орешарски да ви я каже! Ако и в Чехия бяха тръгнали да питат гражданите - нямаше да се стигне до вчерашните арести там!А Палячо хал хабер си няма от държавност!

Пич? Добре ли си? Орешарски е доказал ,че работи против народа си. Справка последните 10 години

Снех политическото си доверие от премиера Пламен Орешарски и от лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан НИЕ ПЪК НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПОЛИТИЧЕКО ДОВЕРИЕ ВЪВ ВАС, ПРЕЗИДЕНТЕ!

Добре че е Плевналиев, че от ДОГАН и компания ми дойде до гуша

Злобните, злостни, недоказани, недоказуеми и с партийна насоченост обвинения и КЛЕВЕТИ към благородния, с тих нрав и много добре възпитан човек са генерирани от кукловодите на управляващите. Това е нагъл и АРОГАНТЕН знак към обществото, ЧЕ българската МАФИЯ не само си ИМА мутренски структури от престъпния контингент, които използва по предназначение за организиране на съответни провокации с цел ИЗВЛИЧАНЕ на предварително планирани политически дивиденти (оставката на ББ), НО и слугуващи им ПАРТИИ с диаметрално противоположни въжделения, концепции и предизборни послания към избирателите, вкарали ги в Парламента, медии, банки, правителство, премиер, Парламент, гестапо, т.е. държава. Знаков е и коментарът на евродепутатката от БСП Илияна Йотова (измамила избирателити си, чрез безпардонно отказване от "жалката" заплата от 2300 лв като водач на листа за българския Парламент и предпочела огромната евро заплата) по скандала Пеевски и изявлението на Президента: цитирам по памет - "един път и ТОЙ да се изкаже" подкрепено със солидна доза пренебрежение в интонацията, жестовете и поведението!! Всички президенти след 1989 г. от средите на БСП/БКП са или агенти на тоталитарната ДС (агент Гоце - известен най-вече с изявите си на ловец по цялата земя в т.ч. и ЧАК в Австралия и като архитект, вдъхновител и "баща" на Тройната ламя сиреч коалиция) или са готови да предизвикат гражданска братоубийствено война (Петър Младенов - "Нека танковете да дойдат") - ТОВА Е КАДРОВИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА БСП/БКП!!

жива да не бях, защо им дадох, жива да не бях, защооо....

А КАК ТЕ Е ИЗБРАЛ НАРОДА БЕ? С 10-ТЕ ПРОЦЕНТА ГЛАСОВЕ КОИТО ЛИПСВАХА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ?!!?