Росен Плевнелиев и Петър Стоянов зоват света да признае за глобално благо ваксина срещу COVID-19

Апелът е подписан от над 100 влиятелни личности, сред които 18 Нобелови лауреати, 32 бивши държавни ръководители и знаменитости като Андреа Бочели, Боно, Джордж Клуни и сър Ричадр Брансън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма дори само напук на вас отцепредатели

Като видях кои са подписали от наша страна, моментално приравних останалите към нула!

гЕНИАЛНО, ДРУГАРИ, гЕНИАЛНО!

каква снимка,каква задълбочена обстановка.само им липсва Костов и Борисов та да ти стане едно мило,та чак до тоалетна да ти се приходи.

ИМ ДАВАТЕ ДУМАТА НА ТИЯ ДВАМАТА БЕЗДАРНИ КОМСОМОЛЦИ. ЧЕТА МНЕНИЯТА НА ХОРАТА И УМИРАМ ОТ СМЯХ. ИЛИ ДВАМА НЕЩАСТНИ БЕЗМОЗЪЧНИ СМЕШНИЦИ ЩЕ ДАВАТ АКЪЛ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА. В ТИЯ СТОТЕ ДА СЕ Е ПОДПИСАЛ НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК. ИЛИ ХВАЩАШ КРОАТИЯ,БИЕШ ЛАТВИЯ,РУМЪНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ.

П. Стоянов май вече съжалява, че се е снимал с Чехльо....

Teзи двама чипирани идиота направиха от България колония .

Kenn1111

Рядка картинка.Два боклука седнали на маса.ми хак да ни е що сме ги .....

Списъка на идиотите.

Комичен театър - двамата аутсайдера бяха на метър един от друг на летището, в автобуса за самолета, Но с Гръб един към друг. Има и снимки в Пик. Плюещия не знам на кво ми прилича - на ЧарлиЧаплин или на МистърБийн, или на току-що такована ирландска пастирка на немски паркинг.

КОНЯ Е ДОСТА ВТРЕЩЕН , СТИСНАЛ ЮМРУЦИ ... ЛИЧИ СИ, ЧЕ ВЪТРЕШНО Е ПРОТИВ , НО СА ГО ПРИТИСНАЛИ ...

НА СВЕТОВТНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА САТАНИСТИТЕ ЗА ... ТОТАЛЕН КОНТРОЛ /РАВНОСИЛНО НА УБИЙСТВО/ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! ПО-ДОБРЕ ДА УМРЕМ ... ЩОТО ЩЕ СМЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ СМЕ - ЖИВИ МЪРТЪВЦИ !!

Никой не може да ви ваксинира насила!

Петко с мъжете За какво е цялата тази шумотевица? Да вземат да свършат нещо полезно!

Те и двамата случайно станаха президенти, та който иска да им вярва. Плювналиев е особено прост,че не може и да го скрие, Стоянов поне изглежда малко по- интелигентен.

Петьо Коня на хранилка на фондация ''Бил Клинтон'' за АНТИбългарски заслуги получава по 20.000$ за 1,5 час празнословни лекции в соросоидни университети ,и живее в скъпа къща за милиони суис франкове на брега на Женевското езеро/гнездо на сатанисти масони,еврей банкери,илюминати и билдербергери/ Роско ЧЕХЬЛА има фирма ПИВИконсулт подизпълниттелка на строително монтажни работи на СОЛАРНИ паркове в Чили и Сицилия собственост на най-противния и гнусен илющминат РОТШИЛД,ЧЕХЪЛА захлебва от РОТШИЛД през Доиче банк/Австрийския Виенски клон-там му привеждат по сметка милиони евра за АНТИбългарската и АНТИруска политика на говрене/

НЯМА проблем на 2та изпушили демократа Коня и Чехльо първо на техните деца ,внуци и жени да сложат от Билгейтските ОТРОВНИ ваксини пълни с живак,алуминий ,барий и стрелизиращи в-ва

Ами те, Стоянов и Плевнелиев вече са ваксинирани с ваксината на Гейтс. Плевнелиев дори два пъти, затова много му личи.

Къде е Бил Гейтс в списъка или той паралелна ваксина ще прави?

Щом пЛювко е тука не вярвам

Плевнелиев не миряса. Нареди се до достолепния Стоянов и го олекоти. Само и само и него да го видим. Аман!!!!!

_stankow

То с подписи ако ставаше ... Нека да я направят тази ваксина, нека да е по джоба на всички хора, нека да спаси хора от смърт, пък те, хората, ще я обявят "за благо", няма да пропуснат да благодарят ! В този вид прилича на лобиране за някоя фондация или международна фармакомпания, ще се разбере скоро коя е тя.

От апела: “правителствата, фондациите, филантропите и социалните предприятия ДА ПРОИЗВЕДАТ И РАЗПРОСТРАНЯТ ВАКСИНИТЕ БЕЗПЛАТНО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.“ И като отчета ПРИНЦИПИТЕ НА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА, следва: ВАКСИНА СКОРО НЯМА ДА ИМА! (ОСВЕН ПЛАЦЕБО, разбира се) Без да отчитам, дори, професионалните предпоставки за това!

И вие "оптимистите" не сте добре. Чудя се къде се дянаха нормалните хора???

Утайката на обществото се е изказала по-долу.

А мухълът на обществото оценява...

Събрали се два охлюва с по 8000 лв пенсия да умуват нещо си без никакво значение за останалите с по 250 лв.

Да имат некакъв принос за човечеството.

На много хора им липсва излизането на първа страница на вестниците. Без файда. Е, и какво, много е важно, ами ако не успеят да я създадат такава, каквато трябва да бъде

ПЪРВО ДА ПОЧНАТ ОТ ТЯХ И СЕМЕЙСТВАТ ИМ И ДА ГИ ВАКСИНИРАТ СРЕЩУ ВСЕКИ ЩАМ, САМО В БЪЛГАРИЯ СА ОТКРИТИ 35 ЩАМА САМО НА ТОЗИ ВИРУС!!! И ПОСЛЕ ВСЯКА ГОДИНА ДА ГИ ИМУНИЗИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕЩУ ВСЕКИ ГРИПЕН ЩАМ, КОЙТО ИЗЛИЗА ВСЕКИ ГРИПЕН СЕЗОН!!! ТОВА Е НЕНОРМАЛНО! ВАКСИНАЦИИТЕ НЕ СА БЕЗОПАСНИ И МОГАТ ДА ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ ИНВАЛИД И ДОРИ ДА ПРИЧИНЯТ НАЙ-ЛОШОТО!!! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА, НО КОЙТО ИСКА ТРЯБАВД ДА ИМА ПРАВО САМ ДА ИЗБЕРЕ КОЙ РИСК ЗА НЕГО Е ПО-РАЗУМЕН!! А РИСК ИМА ЗА ВСИЧКО.. МОЖЕ ДА СИ ВАКСИНИРАН СРЕЩУ ВСИЧКО И ПАК ДА ТЕ БЛЪСНЕ КОЛА.. ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ В ЦЯЛ СВЯТ Е ПЪЛЕН АБСУРД!

Предложеното от двамата е изключителен принос за добруването на човечеството. Да се номинират за Нобелова награда незабавно.

Тези двамата нищо не са предложили, само са се присламчили.

Бат Петьо, мое ли да влизаш в коловоза на това недоразумение Плавнелиев?! С голямо разочарование ни дари.

Всъщност това са 100-тина безмозъчни идиота, някои от тях са членове на масонски групи или други перверзни общества, чиято цел е тотален контрол над човеците, а лигавите плазмодии им пригласят

Пожизнените пенсии на такива псевдополитици. Да си правят каквото искат и да слугуват на когото искат, но не за наши пари.

Нищо не зоват нашите двама най-слаби президенти. Бутнали са им един лист в някое от посолствата да се подпишат като послушни пуделчета и тва е. Нито е тяхна инициатива нито им пука за бедните. Видно от мандатите им.

И тези прости и невежи, бездарни боклуци получават пенсии над 4000 лв от данъците на работещите българи!!!

Човекомразци!

Бих добавила - швестери.

" Веднъж, след като стадото приеме принудително, задължително ваксиниране, играта приключва! Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. Създателите на ваксини правят милиарди и много от вас в тази стая днес сте инвеститори. Печалбата е двойна! Намаляваме стадото докато то ни плаща за предоставяне на изтребващи услуги." Познайте кой го е казал?

То всичко това добре, но за да се произведе нещо са необходими пари, та питам, кой ще осигури тези пари за да се произведата ваксините, ако това са пари от държавните бюджети на страните, то не са ли пак от всички нас. А и всичките толкова много разработки на ваксини от толкова много страни се прави не за нашето "благодаря", а за пари и то за много пари, тези май наистина падат от небето!

гледам ги тези двамата, и си мисля, че един и същи комунистически кор ги е правил!

Имам аз една мечта - на Роска ПутитУ фостата да се изсера!

Типични въздухари , царете на празните приказки. С какво признаването на каквото и да е там за всеобщо Благо ще промени кочината в която живеем към по-добро?

Обратно в лудницата и редовно хапчетата.

което ще се заплаща

Мунчовци!

Вaкcинитe ca мeдицинcкa прoцeдурa, кoятo cпoрeд бългaрcкитe и мeждунaрoднитe зaкoни трябвa дa ce извършвa caмo c нaшeтo изричнo инфoрмирaнo cъглacиe. Но в случая с така нареченият коронавирус, като че ли се опитват да направят ваксинирането в България задължително, което е погазване на личните права на хората и правото им да се лекуват, както те си преценят и желаят. Така хората, които биха могли да се ваксинират от нещо първо трябва да бъдат подробно запознати с евентуалните ползи, съпоставени с възможните рискове и странични реакции. Има няколко точки, които посочват различни медицински източници, сред които: Ваксините съдържат токсични, канцерогенни и биологично замърсени съставки. Известни са голям брой случаи на сериозни странични ефекти. Не е сигурно, че ваксините са ефективни и необходими, а също има случаи на разнасяне на заразата, за която са предназначени и това е имало тежки последствия или дори са причинили смъртта на ваксинираните. Когато човек е здрав, различни микроорганизми живеят в човешкото тяло в симбиоза с него или в непатогенна форма, т.е. без да се развива заболяване. Но всяко влошаване на вътрешните условия в организма, предизвикано от различни фактори - нерационално хранене, замърсена околна среда, дистрес, ваксинации и пр., дават възможност на микробите да се активират и да се развие болест."

Предателите Хитър Петър Стоянов и Чехльо в служба на чужди интереси

Това им е ясно.

Готови са с бързо приготвена и със странични ефекти ваксина да затрият собствения си народ, заради някакво положение и длъжност!!!! До какви ценностти достигна демокрацията!!!

въпрос към всички любители на конспирацията? Защо се чака вече половин година, а не се прилага теорията която развивате? Кому е нужно това бавене? Нещата за които говорите се прилагат възможно най-бързо, за да не се усетите, да нямате възможност да мърдате.

В ерата на е-технологиите НЕ е лесно да излъжеш 7,5 милиарда души че отровното е полезно

Не знам за коя конспирация точно говориш, защото станаха много, но забавянето може да се дължи на желанието да се имитира достоверност. Сам си си отговорил на въпроса!

Тия национални предатели защо не са в затвора за държавна измяна и разрухата причинена впоследствие от окупаторите?

В Щата Мичигън е приет закон за забрана на чипирането,което е знака на Звяра-анти-Христ. А тези малоумници -платени слуги на сатанистите ще ми лансират ваксина с недоказано съдържание и ефект

Поне сега се вижда списъка на слугите на сатанистите-илюминати,които искат тотален контрол и чипиране на човечеството.Поне лъснаха имената на платените слуги на илюминатите.Продажни плъхове!

ПЪРВО ДА ПОЧНАТ ОТ ТЯХ