Росен Плевнелиев: Борбата срещу тероризма е обща кауза

Глобалните предизвикателства, промените в климата, политическите кризи и тероризма могат да бъдат решени само с общите усилия на демократичните държави.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев: Борбата срещу тероризма е обща кауза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този как се противопоставя на агресията и силовия подход в международните отношения, като в същото време поддържа преврата, фашистите, техните ментори, финансисти и инструктори от Запада и силовите им подходи в Украйна, а също така преврата, ислямистите, техните ментори, финансисти и инструктори от Запада и силовите им подходи в Сирия? Как може се защитава върховенството на закона и международния правов ред като в същото време президентство и правителство непрекъснато пригласят на Вашингтон и съответно Брюксел? На него да му правят снимки и да не му правят все е тая - най-много да видят как в главата му трака проповядваното му от атлантизма верую - емблема-рогатка на НАТО, заобиколена от отвратките от знамето на ЕС. Виж ако Холивуд направи снимки, това е друго нещо, особено след като бе заявено, че не може вече да има автоцензура дори и при весели филмчета с основен сюжет извършването на покушения. Така ако там още се премахнат мощната неформална селекция и цензура, може да се появи филм относно сегашното положение на закона и международния правов ред под названието 'Списъкът на Обама'. Фабулата му би била още по-интригуваща и комична, ако освен реакцията на двете думи които Обама има да им каже по темата, се развие и една художествена измислица затова как много от имената на терористите, терористките и терористчетата в списъка стават известни пост мортем, поради тежките законодателни ограничения в щатите за събиране на информация и следене.

Ок. ще го кажа по друг начин - "Каза човека който не е мъж, а е президент"

"Сирените от титан", "Галапагос" или други на геният Вонегът. Там е описано, как подобни индивиди с ЧИП, като плЕВНелиеФТ са готови да убият, приятел, майка, брат с широка усмивка, само и само да не го боли чипа. Незабавна оставка на този болен и опасен тип.

ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ И ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВА ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ! ИМА ДО СЕБЕ СИ УМНА ЖЕНА ЗА ВИЦЕ, НЕКА ТЯ ДА ПОЕМЕ ФУНКЦИИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТ!

Този човек не може ли да се държи малко по-нормално. Не разбра ли, че не е нужно винаги да изглежда като пудел, когато е с представител на някоя от западните "велики сили". Много, много тежко комсомолско наследство.

Мдам, България е незаобиколим fuckтор.

Аборбата срещу наркотрафиикантите, които са оправдавани у нас?!?

за да пишат КНИГИ!

кончита вурст в български вариант,направо МОМА

Нещо ти куца реториката. "Незаобиколим фактор" бяха думи на Калфин и то по друг повод. Нещо не можем да измисляме нови изрази и копираме, а? А?

Аааааа, не моите така бе! Оти го плюете човеко! Ами той е откритие на НВ Боцко - Кралят Слънце на Вселената! Не мой го плюйте Росенчо, че като се обиди и като се нацупи ша видите Вие :) Като започне да Ви замеря с едни "клъстери", едни "ефективности", едни "санирания" - тогава ша са чудите отде Ви е дошло ;)

Типично в стила зрял комсомолец.Навремето повтаряха същите мантри и клиширани фрази след партийни конгреси и умни приказки на Живков.Нищо ново под комсомолската капа.

Вече ни заобиколиха.

Отзад са.

Господи защо ни се падна този кретен. То не че Зелю, Петърчо или Гоце бяха нещо свястно, но поне не вършеха глупости като тоз гласовитко. Това недоразумение ще остане в историята на България като най слабия президент на България

Абсолютен нещастник! От толкова работа не му остава време да свърши нещо полезно за народа си. Лошото или по-точно фаталното е, че в България в момента няма силен лидер, който да обедини народа около една кауза. Политиците все ни тласкат от една крайност в друга. Сега ни поставят в пълно подчинение на САЩ. Защо? Слепи ли са или платени? Еврото поевтинява - доларът поскъпва, ЕС губи пазари в Русия - САЩ е увеличил стокообмена с Русия. Какво излезе? САЩ настроиха всички против Русия и я отслабиха, но отслабиха и Европа и какво правят европейските лидери? Не виждат ли, че САЩ ги направиха на глупаци или са платени, а народа...какво народа - нали те са си добре!

Този прекалено ни дойде. Или е елементарен лицемер или е тотален глупак. Но и при двете не се вписва. Смешник.

Думите му звучат като новогодишна високопарна реч пълна с глупости и недомислени неща. Излязъл пред хора и размахал с ръце колко сме големи, колко сме силни, колко сме нужни...А не си види нас.аните гащи на държавата. Същата държава, на която е главнокомандващ, но с абсолютно неразбиране от военно дело. Няма и ред от положително съревнование с други държави, където да сме на челни позиции. Дворът ни е мръсен, къщата ни се руши, животните представляват едно куче с чип на ухото и две котки разнасящи бълхи. А хората? Те са приковани с вериги към банките и работодателите си. Росене, ти срещал ли си хора от страната или мериш всичко с лъскавите ти приеми!?

мижитурки като теб направиха така, че България хем да е заобиколима, хем да не е фактор.

Америка,Русия и ЕС правят с България каквото си искат само благодарение на безхарактерни марионетки като тази.И това продължава вече над 25 години...!!!

Роско роско....бълхария е имат за турка тоалетна ако не си разнрал все още

Няма ли кой да го озапти този нещастник да не ръси глупост след глупост??Чехльо и Пожарникаря в комплет са само едни посмешища, благодарение на тях имиджа ни непрекъснато пада!!!

Как ще ни заобиколят бе? С тия събути гащи и поза.

Да се внушава : " Плевнелиев не защитава интересите на българите"! Ще ми говори за хранилките на олигархията, да отвори очите на балъка за лапаницата иска...Изригнете тролчета - изроди мои, и насъскайте балъците срещу Президента!

А сега оригни се след свирката.

Нали си задна опорна точка, герберастче, да ти се израдван рано сутринта.....

Б-Я Е НА ЕДНО ОТ НАЙ БЛАПРИЯТНИТЕ ГЕОПОЛИТИЧСКИ МЕСТА В ЕВРОПА И ПРИ ЕДНО УММММНО РЪКОВОБСТВО МОЖЕ ДА СТАНЕ БОГАТА ДАЖЕ И БЕЗ ГАЗ (НО ГАЗТА Е МНОГОСИЛЕН ИК-КИ ФАКТОР) НО СЪЖАЛЕНИЕ С ТОЗИ ПОМАК ВЪРИ ОБРАТНО

А президента кога ще говори по най-наболялия проблем на българите - бедността, мизерията и безработицата? Стига с чуждите проблеми. Да види съседната тема: (40% от българите живеят в мизерия)!!! А и всички са на мнение, че не са 40% а са 90%, ама на кой му пука? 10 % живеят Ок ,другите 90 оцеляват....

и тоя мухлю е президент !! къде сте българи

Борбата срещу тероризма е обща кауза или БГ е незаобиколим фактор? оке е вярното май втората глупост ич нее вярна а?))))

Импийчмънт,разследване,съд,затвор.

а ако нещо от чте не се състои.. на един ченгел и да съхне

спри да се хилиш ве...Кери отдавна си замина

"Елате ни вижте!" - той моли и стене, - вий, мъдри велможи, от нази гоени... На миг напуснете там вашто тържище на шум и на фрази, богато платени - "Елате ни вижте" Вий, дето в покой и в палати стоите, към нас приближете - вий, славни, вий, сити! Зърнете през нашто изгнило плетище и може би вам ще настръхнат космите! "Елате ни вижте"

Имам предчувствие , че част от читателите няма да разпознаят стихотворението на Иван Вазов

България е незаобиколим фактор в Югоизточна Европа,,,ХА-ХА-ХА

Хората нямат хляб да ядат той събрал тоя и оня да им говори за глобално затопляне.

...ЛИЧНА кауза....

както и "мисълта" за метрото за живеещите в "Младост" - много имат хората нужда от метро ...иначе БП хич няма...хихих мишок с мишока му...

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

+++++++++++++++++

МИ ЗАШО НЕ ГО СВАЛИТЕ

Много поздрави на майка ти.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

написани на листче от Друг, смутолевени неразбиращо и неосъзнаващо от един посредствен строителен предприемач, озовал се по случайност в политиката, който хабер си няма нито от Управление на Държава и Народ, нито от Световните глобални проблеми!

Ти си земен рай" за Манго и Октай, а народа твой от тебе се отрича и на Запад тича За една илюзия от тебе се отрича!

Незаобиколим, незаобиколим, колко пък да е незаобиколим?!

Протеже на демонократите. Всеки комсомолец е подходящ за целта. Какво друго мога да добавя.

МОО ДА ГО НАПЦУВАШ БЕЗ ДА ТИ МИГНЕ ОКОТО АКО СИ МЪЖ.

Всичко е Театър за да могат да натискат народите колкото се може повече!

ЕЙ, УХИЛЕНИЯ ПЛУЖЕК, МАЗНАТА ТИ МУТРА МИ Е МНОГО ПРОТИВНА.

Да, вярно е, "България Е заобиколим фактор". Да се надяваме, китайската ЖПЛ от Пекин до Москва, може да ни заобиколи направо да отиде в Брюксел преди ЕС-демокрацията да е дошла в България.

така те освиркаха в Сливен бре Роско, признай си. Май не са се научили още на има затварят прозозрците на сливналии.