”Българската Коледа” събра 1.5 млн. лв.

Благотворителната кампания "Българската Коледа" за 2014 г. в подкрепа на децата с вродени заболявания събра близо 1.5 млн. лв. Кампанията продължавоа.

Обратно в новината

Коментари - ”Българската Коледа” събра 1.5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най ниския урожай за преЦедента:)))Ако 1000 властващи и бизнесмени бяха отделили по 1000 лева от ''скромнитеси'' доходи нямаше да има нужда бедняците да се лишават от левче за да се събере тази сума,,

veska

След като ни изреждате имената на някакви си присъствали, кажете след имената им и какви пари са дарили!

БАШ ТИКВИ,отвратни са ви Плевнелиев и Кристалина Георгиева-световно признати,доказали се ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,ДОСТОЙНИ ЛИЧНОСТИ,които НОРМАЛНО ОТ НОРМАЛНИТЕ СА ПОЛОЖИТЕЛНО ОЦЕНЯВАНИ И БУДЯТ ВЪЗХИЩЕНИЕ и ние българите можем САМО ДА СЕ ГОРДЕЕМ СТЯХ.А "Българската Коледа" е една от много малкото добри идеи на долнопробните комуняги

Че тия двамата дето сте ги написали са световно признати имекяри гъзолизци ги знаем и ние ама защо не ни казахте и КОЛКО дадоха тези световно признати гъзолизци и измекяри???

Браво на Президента- ПЪРВАНОВ който създаде тази ТРАДИЦИЯ.

Че нашите дечица да чакат на подобна мизерна сума...

Виждате ли ги тези тенекета от снимката. Ще му се молят -НА КОГО БЕ. БОГ -НЯМА крадливи свине -ровите в наште скъсани джобове смръдливци стискате палци да ви вярваме изроди. Скоро ще ви сринем църквата и платените свещинници и вярата в добру-утро

Браво! Парите обаче няма да бъдат дарени още днес а.... Всъщност никой не знае. Аз знам обаче,че двамата на върха ще си взимат полагащото им се всеки месец (съответно 22 500 и 14 200 лева месечно) така че..... Честита Коледа на дарителите и жална им майка на нуждаещите се!

При предните две кампании са събрани по над 2 млн. лева. Сега са събрани "близо", което означава по-малко от 1,5 млн лева. Брашненият чувал е поизтупан.

не е така!имаше много интервюта в болниците получили различна апаратура от предната кампания,наистина крайна необходима.оставете ги тези от снимката,много е малка вероятноста да приберат парите от официална кампания и чакащи болни!

А дали си направихте елементарната сметка от ''събрани'' и ''изразходвани'' колко ЛИПСВАТ за административни ''нужди'' при разпределението???Давам ДИРЕКТНО на нуждаещ се а НЕ през посредник като преЦедента и тая до него,,

Махнете го тоя Плевнелиев, само ви излага и резили.

абе льохман какво си седнал да разнасяш лошие си дъх навсякъде тролиш заради президента а опитай се ти да събереш пари и да помогнеш на толкова деца и росителите им боклук окаян! ама и 5 лева не можеш събра знаеш само да вониш

Дори и ти з'дник да станеш прецедент ще събереш пари.

ugz@dir.bg

пробвай се и тогава говори хора дето не сте направили нищо в живота си храчите по над 200 семейства със спасени деца ня само нямате право ами сте направо жалки а цялата история е да се оплюе президента от атакистите подръчквани УГЗ от доган

Защо след като каузата е под патронажа на президента не пяха точно тези от снимката ? Ако бяха се поизложили малко наистина щяха да са съпричастни а и повече пари щяха да се съберат

B бг няма апаратура за диагностика на редки заболявания,а заболелите не са толкова малко, една част са неправилно диагностицирани.здравната каса изобщо не може да покрие тези разходи,дори и направленията по принцип са ограничени.ниската заетост е голям проблем,но политиците нехаят и отклоняват темата,въпреки че ум боде очите!

Припомням: Близнашки увеличи бюджета на Плевнелиев с 1 000 0000 лв. за 2014г. А болните деца трябва да просят, дано им се усмихне щастието да оздравеят. Двамката лицемерно ръкопляскат на талантливи изпулнители, участващи от добро сърце.

Аз изпратих едни пари за тази инициатива.С тях,нито ще обеднея,нито ще забогатея.Може би,все пак ще намерят своя адресат-дете в беда. 1.5 мнл.лева.....срам и плач!Т.нар.нашенски политици,ги харчат ежедневно за дневни.Жалка сума,жалка държавна просия.Какви "знаменателни"приоритети имат онези,от"горе",спрямо нуждите на болните деца в България,как не ги е срам! Концертът....Графа,Поли Генова,Д2,Крисия,Хасан и Ибрахим,дадоха всичко от себе си.Публиката....кой болен мозък ги типоса там,тези вяли,бездушни дюмбели!?Как не се трогнаха,как не станаха на крака,как не показаха грам емоция!?За "ВИП"ложата,изобщо не ми се коментира-маската на Плевнелиев,гримасите на Сталинка или бузките на Близашки.....отврат.

Най-много ми хареса песента на Крисия ,Хасан и Ибрахим-Детска планета.Феноменално изпълнение на децата.Поклон!

не опорочавайте една добра кауза с такива коментари,абстрахирайте се от лицемерието на известни политически лица.децата имат крайна нужда от тези пари и очакват помощ!никой не е застрахован!парите са за специализирана апаратура,диагностика и лечение!всяко лечение навън е известно колко е скъпо за родителите.болниците очакват тази апаратура,така че по добре дарявайте и бъдете съпричастни в тези дни!още повече на сайта на кампанията се публикува и отчета на разпределението на средствата!

Опорочители на благородната кауза са лицемерите от снимката. Дори само с присъствието си. Дано събраните средства наистина да бъдат насочени към нуждаещите се болни деца!

Tази кампания започна през 2002 г.,не е инициaтива на чехлю.дори и от куртoазия да я продължава,това не променя мисията и целите,защото каузата е необходима и в този момент.

Кога ще се възродим!

Тия от фотото са една малка част от лицемерите на съвременна България!

Поведението на Плевньо и на Кристалинка беше смешно,толкова фалшиво и се хилеха като тикви,ръкопляскаха и уж пееха!!Отврат.Да не говорим колко скъпо ни струват тези недоразумения на снимката.Да продаде една своя къща на Халкидики Роско и ще помотне на страшно много деца и то години напред.

Та тя на плевела гръцката вила струва толкова, ебати.

Това са джобните за един ден на някой "спонсор на партия".

Не вярвам! Не вярвам, че парите ще отидат по предназначение! Просто не вярвам и е ясно защо!

Събраната сума изглежда жалка в сравнение с кражбата в КТБ. Интересното е, че изброените Плевнелиев, Георгиева, Близнашки не направиха нищо за разквиване на виновните за този безбожен обир. Само прехвъриха откраднатото върху българските граждани. Сега лицемерно подкрепят просията.

охаааа,...

Баш тия, които провеждат геноцида, спретнали благотворителна кампания: Плевнелиев, Кристалина, Близнашки...

има ли свободна информация точно как се използват тези пари?

Просия на държавно ниво му казвам аз. А за пиар-а неам думи...

На децата им трябвя рехабилитация, но най-малко пари щеше дадат за това. Ще отидат за псевдолечение. дано да останат за рехабилитация.

Тягостна атмосфера, начумерени служебни лица, настроение нула, аплодисменти никакви. Беше мъка да се гледа.

Този тъп,тъп президент...

Наште "Магарета" нещем дани реват ина на гроба! Милйон пенцйонери , от 6 години бел ден не видели?

Концерта бе благотворителен, а не партийна проява! Които не са доволни на следващите избори да гласуват!

Пак малко сте се минали, български изроди. Ма то що да давате пари за "глупости" вместо да си ги изщракате на чалготеката.

С едната ръка крадат милиярди, с другата олганизират бедните да съберат милион.........

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

e za tova paksi imame maloumen prezident

Искам да публикуват списък на политиците по -колко пари са превели по сметките на Българската Коледа,и на партиите от партийните си субсидии.Също и на малките партии, в това число на Светлю Витков.Очаквам да го публикувате.

Няма информация по колко печелят, която би трябвало да е обществена, вие искате да публикуват информация по колко даряват. И това е личен въпрос - кой колко дарява.

Каузата е благородна и винаги до сега съм пускал поне по 2-3 SMS, тази година обаче - НЕ! Просто се отвратих от наредените там муцуни,които си правят пиар на гърба на народеца,а те харчат по милион и половина народни левчета

Само магистратите си раздадоха 6 милиона бонуси преди 1-2 седмици.

гола вода беше концерта тази година. администрацията на президента и бнт не си бяха дали никакав зор. ако го бяха направили от частна медия с добър маркетинг с надахване на публиката както си трябва щяха да съберат поне 3 милиона. жалко че важни неща се опропастяват от безхаберници.

Защо по принцип трябва да има такъв концерт още по-малко под патронажа на държавата! Именно държавата е тази, която трябва така да се организира, че да не събира по този начин пари за децата, а сама да подсигури лечението. Освен това този, който иска да даде ще го направи и без на всеки две минути да му се пускат изтъркани фрази и да му се набутва номер за смс, хората желаещи да помогнат нямат нужда от надъхване!!!

Колко са милион и половина, няма пари, трябва да събираме милиард и половина за КТБ.

абре щом е българска не би ли трябвало да се излъччва по всички канали и също да участват и по-известни изпълнители вместо да сбират кинти из частни партита и пианобарове...

Президентчето и КриСталинка с чужда пита помен правят.

Нашите хора в правителството не можаха да излъжат бабите с КТБ и сега се пробват да излъжат младите майки с Коледата.. !

Само издръшка та на парламента е 120 милиона колко са нагли нашите политици

повече от две песни не можах да изслушам, на третата пуснах sms и превключих, кви са тия песни не мога да разбера ,тъпо та тъпо, нито текст нито мелодия, малоумници ли ги пишат не знам, бг естрадата е велика в сравнение с тия тъпотии

Крайно време е да освободим България от Плевнелиев! Плевелиев, единствен от Европа, отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи! Плевелиев се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия, където той винаги е бил! Плевелиев подстрекава за война срещу Русия - нашата Освободителка, а за дружба с Турция - нашата поробителка! Към четирите американските бази у нас Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос, Плевелиев предостави на НАТО и базите Корен и Шабла. Така малка и слаба България се превърна в окупирана територия на янките. Плевелиев работи за чужди, не за български, интереси, в резултат на което обезличи окончателно значението на България в останалия свят!

Не са ли малко тези пари? Колко се събираха предишните години?

Тази инициятива е на Първанов и по негово време се събираха не по-малко от 5 милиона, защото нямаш крадли Офшорко Неадекватниев.

Тоя да земе да се стегне и много внимателно да си избере интериора на студиото, щото па че стане за смех!

Хората са го казали - с чужда пита секи може ... или ...

е налегнала Офшорко, никой не ще да има нищо общо с този лицемерен крадец на 1 милион, само стринка Сталинка, бЛизнашки и наложниците от Дондуков 2.