17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЕЦ може да е нужен,но ти не си,вън от медийното пространство джендър такъв!

Русия е като проститутка – под скъпата шуба само гол задник. Какъв парадокс: Газопроводите стават все повече, а мурзилките все по бедни. Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

Най-големият жалкар на най-висок държавен пост EVER!

Липсва ти интелект, като на повечето червени дебили, за да оцениш по достойнство г-н Президент Плевнелиев !!!

Тоя плужек доскуча ли му в бановските завивки, та изпълзя и започна да плещи пак! Тъкмо бяхме забравили, че съществува. От таралясниковносител, та чак в президент - това само у нас го има! От бодигард - в премиер! От таксиметраджия-сладкар - министър. Чакам да видя и други успешни люде.

каква метаморфоза, чак да се засмееш, проста да падладейш

не ни трябват руските проекти които ни заробват. Не питайте защо се вдига цената на тока. Кой плаща кражбите около аец белене,А?

щерев като умреш след некоя година никой няма да се сети за теб, но АЕЦ а ще те надживее и ще са доволни че го имаа абдалите кат теб са нейде в облаците

Скрий се веднъж завинаги!

Браво, тоя узря... за 20 години! Това показва, че не е особено умен.

тоя що не си го прибира и да си го връзва на каишка там, ами го е пуснала по улиците да лае и да се излага?

толкова е ненужна плевнята...

Смешко....

Реакторите требваше да са купени от САЩ, то пак руснаците щеха да ги правят, като главен акционер на фалиралата Уестеингхаус, ама щеше да е правилно и хубаво....за САЩ....

Плужек.

Президентът Плевнелиев е прав. Мурзила а може да се ухапе отзад от яд.

Яко се гърчи мурзилажа и "червения отпадък" на България при всяка дума на Г-н Плевнелиев !!!

Ако беше друг строй социализъм,щеше да говориш,колко е велика Русия.Комсомолски активист. Трябва да има национален интерес

Дори Дмитрий Песков - се оказа гражданин на Франция. Жена му е гражданка на САЩ. - Ето истината за вашите кремълски плъхове и фалшиви патриоти на псевдо-империята ... Сега не бих се изненадал, ако гнома путя се окаже гражданин на Зимбабве. А дали путиновите подлоги знаят къде са дъщерите на путин – НЕ СА В РУСКИЯТ КОНЦЛАГЕР , А НА ЗАПАД. Соловев – гражданин на Италия. Тимченко и Ротемберге- граждани на Финландия… Дмитрий Песков оказался гражданином Франции. https://www.youtube.com/watch?v=ITluZ3cSCSI Руските началници на нашите заблудени русофилчета - всички те обичат сорос. Всички пари на кремълските крадци и престъпници и други олигарси са в американски банки в долари. Във войната те губят всичко - и пари, и живот. Америка лесно ще фалира Русия. Вече има опит, а Русия е близо до дъното. Ако доларът не беше потвърден, според вашата версия, тогава не биха били дадени 67 пълноценни, "потвърдени" рубли за него, нали? и плащанията са били преди трилиони години като тези на любимия ви Мугаба в Африка. Но даде, кучки, за 70 рубли и не се мръщят. Защо? Те не знаят, очевидно, че доларът не струва нищо. Но всъщност нещата в Кремъл Мугаба не са по-добри от африканските. В действителност рублата падна вече 10 хиляди пъти от времето на реформата на Павлов в СССР през 1991 година. Т.е. плащайки за долар 60 рубли в действителност, плащате 600 хиляди рубли, които започнаха да се отпечатват в Русия след разпадането на СССР. Не по-добре от Зимбабве.

напинят за българско гражданство, ама к'во от това? Седат си у майка Макя и и си македонничат!

Русофилистичните главанаци, не желаят и не могат да простят думите на г-н Президент Плевнелиев: "Напълно наясно съм, че Путин вижда Европейския съюз като противник и ще се опита да го отслаби. Начините на Русия за дестабилизиране включват различни методи - от пропаганда до финансиране на враждебни спрямо ЕС ултранационалисти и леви екстремисти. Това важи и за България. Много противници на ЕС получават финансова помощ от Русия" Ето тези думи са в основата на побеснялото писане на коментари под всяка статия за г-н Президент Плевнелиев!!!

Точно!

...и много противници на Русия и източно православното християнство получават пари от юдомасонската финансова мафия

Противникът на Русия е САЩ и ЮК. Европа е клиент.

колко жалък руски сопол си ти ….

Г-н Плевнелиев остава завинаги един от най достойните и интелигентни президенти на нова България! Поклон г-н Президент ! Отново удряте право в десетката и това се вижда от пощурелите русофилистици и руски тролове, неистовият им вой и бясно писане на глупави коментари, но времето на путинофилите е безвъзвратно отминало.

...лаеща болонка,която само вдига шум,ей така без причина . От нея ни полза,ни вреда!

Слънчоглед-марка !

https://www.youtube.com/watch?v=Hd6M-oePMFs&feature=share

Само дето Ти на никого неси му нужен. Нито са дотребали някому твойти брътвежи, Ах, пардон, джендърите соросоиди много им се кефят.

Централата трябва да не Американска щото тогава ще сме зависими от тях а тогава няма да имаме измъкване. Която страна се е хванала с Америка е на загуба Иран например най богатата страна на петрол а JP ПЕТРОЛИУМ е скубе и не плаща нищо за страната.

Мими, истината мойто момиче е точно обратната. Само да вземем за пример Западна и Източна Германия или Северна и Южна Корея. Поняла?

Г-н Плевнелиев, като баща и човек искрено Ви съчувствувам за трагедията преди години със сина Ви Филип,болка която ще носите цял живот! Но Ви молим и в името на неговата памет да ни оставите с ненужните Ви коментари,които не се одобряват от 99,99 % от българското население!

Кой си ти бе келеш, да определяш тези проценти. Относно другите ти нрътвежи - те са толкова гнусни, че нормален човек би те заплюл.

вреден е.

Не ми стана ясно на кого е президент Плевнелиев? Да не е станал преврат и усмихнатото момче да се е върнало, пази Боже... От край време проекта не е изцяло руски, но това няма как да знаят съставителите на писаницата. Реакторите, парогенераторите и проекта са руски. Електрониката е на Сименс, помпи, кранове и т.н. са френски. Арматурата е украинска, баластрата от Дунав, цимента от Плевенския циментов завод който е сринат като Белене. Така че нито човечето на снимката нито журналистите знаят това. Кога ще питате някой който е бил на площадката и е работил там, който е в час?

е нашето бившо президентче! Бойко беше казъл ,че магаре да предложи ,нашите хора магарето ще изберат за президент! жалка работа! язък !

Напълно ясно е че който и да спечели търга,реалните строители ще са руснаците.По обясними причини.Навързването на американски и френски фирми само размива отговорността и вдига цената поне с 50%.Е,за тези проценти се бори мекотелото,вероятно и него са записали на опашката за рушвети....

аец белене е ненужен дори да е изцяло български! ние и днес произвеждаме с 30 % повече еленергия от колкото потребяваме, та си имаме квер да прави миксове и вдига цената на енергията! цяла европа, дори франция закрива ядрената си енергетика, защото е нерентабилна пред новите технологии! времето на ядрената енергетика отмина необратимо!

И къде складираме излишните 30%?!

Мине, не мине и тази употребявана дамкса превръзка разцъфва, за да демострира псевдоинтелекта си. Днес говори едно, утре обратното, но винаги трябва да демнострира сексуалната си ориентация към USA-дресьорите си.

да, а всички тецове и вецове ще станат студен резерв... Белене ще ни трябва като мощност след минимум 15 години като се заговори за спиране на Козлодуй.

Ние толкова време и ще го строим !

Защо политизираш нуждата от Белене,така наречения "гьол" от вас? Има нужда,а кой ще я прави,зависи от офертите на специалистите,а не от партийната принадлежност!

роСкаааа ти си причината хиляди Българи да повръщат щом чуят за теб!!!!

Кой сме ние да противоречим на комсомола

Ръци,ти отдавна доказа ,че си ненужен за нашата държава,дпри да ръсиш глупостите си

Ехооооооооооо ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА, Та точно ти обяви, че Русия води хибридна война срещу нас а партрона ти/ВИНЕТУ СЛЪНЦЕНОСНИЙ/ тръбеше с цяло гърло, че Белене е ГЬОЛ.Що така бързо бързо си променихте становището бре?Май има парички за лапане и започваме да се редим на опашката а?

че този повече няма да бъде никакъв. С такива политици изобщо не ни трябват врагове.

ЩЕ НАДМИНЕ МЕСИЯТА ДОГАН !!!

Роската мишока стана и специалист по конструиране на енергийни проекти !!!

Ти коййййй беше???

Дори и ти си разбрал, че проекта не върви заради липса на държавни гаранции. Без такива никой няма да го реализира. Дадем ли , РОБИ сме.

Нали падишаха повтаряше повече от три години, че Белене е гьол! Или това е поредното негово безумие!

а сега ако е руски става ненужен. Защо давате трибуна на тотални олигофрени ?

Като си помисля, че на този още му плащаме охрана от НСО и наем за офис в София Тех парк, който е най-скъпият наем за офис на бивш президент, при положение че е собственик на цели офис сгради в София!

Абе, фифи, нали точно ти плю тази централа, преди т'ва тиквоча... Амеба!

Крайно време е некомпетентните политици да заплащат реално и адекватно грешките си. А считате ли че през парламента може да мине подобен закон? Да, но само с винкел.

Въпросът е принципен....имаме ли нужда от АЕЦ Белене,или нямаме. Въпросът за участието в изграждането е на второ място,а не на първо. Всичко останоло у политическо говорене.

За разлика от теб - изцяло ненужен!

Енергетиката все повече ще издиша като източник на бързи, лесни мегапечалби. Вместо топлото и светлото, храната и водата ще са в центъра на вниманието. А там си трябва бачкане.- Бъдещето е на тежкия, но благодарен био-фермерски труд. Селото търпеливо очаква обратното завръщане на своите блудни грАДСКИ чада.

Ето това е истината !

Тоя и той обърна палачинката. С тия ваши десни идеи провалихте един проект за млрд. който щеше да е готов вече и да се изплаща. С вашите фобски безумия загубихме мнооооого пари заради забавянето на Белене.

Ало, Деси Банова, пак изтърва това недоразумение. Вържи го отново бързо за яслата

ПОРЕДНОТО ПРИРОДНО НЕДоРАЗоМЕНИЕ - ВЕЧЕ МИ ОМРЪЗНА ,СКОРО НЯМА ДА ИМА "оПРАВИЯ" в ПУСТИНЯТА бОлгария!!!"НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ"!!!

Заробваме 300 поколения българи да заплащат за сегашните безумия!