Ромският Джордж Флойд? Чех почина, след като полицай затиска врата му 5 минути (видео)

Властите настояват, че аутопсията елиминира евентуална връзка на смъртта с намесата от униформените

Обратно в новината

Коментари - Ромският Джордж Флойд? Чех почина, след като полицай затиска врата му 5 минути (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето че имало и добри новини, какво само се оплаквате ?

Ще изпитам истинско удоволствие, когато чехите започнат да се бият един друг, едни поддържайки "ромския Флойд", а други, опитвайки се да защитят реда в страната си. И още по-голямо удоволствие ще изпитам, когато започнат да обясняват, че всичко това не е защото са оглупели от политкоректност, а защото има хибридна война, която води срещу тях от Русия, а иначе те са законопослушни ЕС-ци и обичат много ЛГБТ и ромите.

Много са загрижени французите за чешките мангали, а само преди няколко години изгониха от франция българските и румънските цигани.

Няма как да ми е жал за получовешки същества полуосъзнати и с животински нагон...

Сигурно в следващия си живот ще се преродиш в точно такъв а ние ще се пукнем от смях.

На нашето Пени има един такъв "охрана". Вечер все го гледам пред магазина дърдори с едни като него. Викат нещо на джагалски...

Ромски младеж на 46 години? Писачката да не взима наркотици, когато е на работа!

в знак на протест ш'си купа тениска и ше запаля плод зеленчука до нас

нищо няма да коментирам по случката. Просто си пуснете видеото под статията и огледайте сградата, пред която е станала случката. Външният вид казва много. Това е нова Европа, влязла в прехваления ЕС (тоест, клуба на богатите), за да се развива и просперира. Амин!

"Хората ми казаха, че се казва Станислав Томаш и е на 46 години. Той живееше на улицата, но работеше в близкия супермаркет като охрана. Когато видял, че друг мъж блъска превозно средство, Станислав се опитал да се намеси. Полицията помислила, че той е виновният, и го свалила на земята", каза Микер" Живеещ на улицата ама охранител на супер маркет!? Но пък без горнище изглеждайки като селянин от село? По скоро тоя сам се е помислил за охранител и от магазина се държали все едно е за да нямат проблеми. И тъкмо когато отишъл да "спре другият мъж" полицията от нищото се появила и го задържала именно него, докато другият се изпарил безследно!? "Полицейска жестокост, завършваща със смъртта на ромски младеж в Теплице, Чехия. Нека Джордж Флойд от ромите да почива в мир", пише потребител в социалните мрежи" Първо това не е полицейска жестокост, а техника за справяне с буйстващи хора, която се прилага по целият свят. Все пак трима души едва са го удържали! И второ Флойд със сигурност гори в ада или смятат че човек заплашвал бременна, че ще я застреля в корема няма да бъде съден за това в отвъдното?! "комисия срещу расизма и нетърпимостта (Ecri) разкритикува властите в Чешката република, че не са събрали изчерпателни данни за неравенството в собствената си страна" А ами Франция? Или защото те там са подписали споразумение за справяне с твърда ръка ги оневинява от критиките?

Оказва се, че в Чехия има Полиция спазваща Закона.

За Чехия ли? Знам за Швеция, че там е на върховно ниво с либерасти, перасти и радикални мюсюлмани, но пък за Чехия не съм чул.

Каква е тая практика да слагаш коляно на врата, бре?

Съпротива при арест, може да си сложи коляното и в устата ти.

Значи е продавал наркотици и е бил друсан като магаре?

Егати малоумните коментари..... Личи си че сте бълХари

Да би мирно седяло не би чудо видяло. Ни съ научи еййй.

Де да бяхте толкова загрижени за жертвите на Джордж Флоид (дълър на дрога,опитал се да плати с фалшиви пари в магазин и затова викат полицията) и базбройните жертви на циганските престъпления.

Кога циганските организации ще се извинят и платят РЕПАРАЦИИ на българския народ за СТАРОЗАГОРСКОТО КЛАНЕ? За 2 дни 15000-на Стара Загора е изклана и напълно унищожена от турския генерал Соломон Леви паша - професор от Френската Сорбона, заедно с албански башибозук, старозагорските евреи и ЧИРПАНСКИТЕ ЦИГАНИ. Кога?! Чехия никога не е провеждала заграбване на индийски територии, за да имат циганите претенции в Чехия. В Прага е резиденцията на Папата на Свещенната Римска империя....когато Англиканската църква отдавна се е откъснала от католицизма. Никой насила не е водил цигани в Чехия, нито са били продавани като роби, нито са ги канили с ЧЕШСКА БИРА. Циганите стигат до Чехия ....следвайки Турските пълчища спрени чак след като обсаждат Виена.

А това че ромите не само в Чехия но и по цял свят са стъпали на врата на нормалните хора и постоянно ги задушават? Това не е ли бавно убийство?! Всички само ги пазят като рохко сварено яйце! Нали са избирателите на ГЕРБ и Бойко Борисов и ДПС-то!

ммм, да и RT с най-пространен репортаж от мястото на събитието :)

Ми Да точно както на кораба който наруши руските териториални граници странно защо ли имаше британски кореспондент. Е да де, на всички британски военни кораби задължително има щата си британски журналист е знаеме ги ние тея... Нагласени истории от западните средства за масова дезинформация.

Дир , качете видеата , които полицията предоставя на чешките медии ...е вярно , че ще обезмислят идеята на статията ви , но все пак нали истината трябва да тържествува ? :)

Сър!

Добре, че не е бил бял, защото изобщо нямаше да разберем за тази полицейска бруталност.

Да де. ...и Колегите които СА на ТИ с Чехия/ЧешкитеСпесифики - да НЕ се ошумоляват !, а Да Ни поупътят.

Ей, дървосекач си остана и това си е! ... Не можа да усвоиш тънката резба!

Напълно прави са чешките полицаи да обездвижат един вилнеещ друсан мангал!!! Американският негро-престъпник неолиберастите го героизираха, а той просто си изпроси подобно отношение. Долу пошлата политкоректност, писна ни от нея!

Съгласен. ...ама туй пусто Начално информиране ! , и то Баш от RT ! ...дали пък Е нагласено ?

"Ромският Джордж Флойд"!?! Ей, голяма работа стана този Джордж Флойд - нещо като Мартин Лутър... Все едно не е бил обикновен несретник - дребен крадец и измамник!? Може би от Дир-а това имат предвид с ромския Дж.Ф., чешки циганин, крадец и наркоман?

Демокрацията е в опасност. Ще гоним ли дипломати? Или сме с две лица?

Ннна Иииндддия ли ? ...дддиппломаттите де :-)))))))

Долу някакво тъпо козарско путе говори за Русия А бе мангал ти вземи обясни защо тогава най педо критичната кочина в света Америка тази кола k&g за географията има най-много затвори целия свят има най-много затворих целия свят има най-много екзекуции в целия свят има най-много масло и с други целия свят има най-много канибали от целия свят има най-много сериини убийци целия свят е това обясни тъпо козарско путе

Грешка. ...найНаситена Днес с Тежка наркомания + елжебетейство + сексуалниИзвратености - Е Русия !

В малкото ти либерасти мозъчен може и да е така! Е да но в реалността и статистиката е точно обратното ! кочината която е най мизерна сред западните страни в света е точно Америка

Вижте видеото от преди задържането , тоя е видимо друсан и със засилка бие с глава в една кола няколко пъти

Se taia

Изобщо не може да се сравняват двата случая. В Минеаполис негрото е бил назобен до козирката с наркотици и е оказал яростна съпротива при арест заради нарушение на обществения ред и ползване на фалшиви пари. Тук случая е съвсем друг (поне от написаното в статията)

Потвърждавам. ...като Флойдчо - Е ръгнал И Да вади пищов от жабката.

Е циганина защо е оказвал съпротива при арест? Като не си гузен за нищо, чакаш да се изяснят нещата, после ти свалят белизниците и си тръгваш по живо по здраво. Обаче ако си нагъл мангал който не ебава полицейски разпореждания, ами стават такива сакаткъци. Да бе мирно седяло - не би чудо видяло.

Какво е това РОМ . Силно алкохолно питие . Какво е жител на гетото мръсен миризлив необразован и цветен ....циганин . Стига с това ром та ром . нема такова животно . ЦИГАНИН .Независимо в коя страна живее си е циганин.

А Ако Осигурим да се Образоват ?! ..и да Развият СобствениБизнеси ?! ...и да СА ДобриДанъкоплатци ?! ..и Съвестни Граждан(к)и Избирател(к)и ?!

осигуряваме им го. но те ползват училището: да си набавяд джобни - като джобят и малтретират белите деца; да си набавят "гаджета" (гаджо е презрителното название на нециганин) от глупавите ни момиченца, които се литкат по следките им приказки и наперено поведение; на ромските момичета, дори и да им се учи, в момента в който им пораснат външните полови на 12-13 г., ги забърсват за "булки" (особености на етноса....!); и въобще да правят всичко друго, но не и да учат и да се образоват, а пречат и на другите да го правят!

И веднага боклуците от РТ показват! Показвайте си вашата кочина, където стават повече убийства и от в САЩ! Европа е като рай! Пропагандни боклуци!!!

Еми рисковано си е да нападаш хапеш и дереш полицаи гол до кръста. Колкото и да си бял може да го отнесеш. Виж ако съвсем спокойно си ходеше и от една тълпа го бяха нарочили само защото е от ромски произход пък после се окаже че е невинен тогава е друго.

Приятелско Семейство. В Онези”лошите” Държави”. - Мадам - се Учи да Подобри шофьорлъка...и маневрира на Пренаситен паркинг. —- появява се полицай, Пътен...и й Прави Дискретна забележка че това е Опасно. ... Мадам отскача (зер Българка я ;-) и го прави на паздер ...Пред наоколо тълпата. ...и му Предлага да й Покаже как Да изпълни няквотам паркиране в Тясно място (което е Целяла самата тя) И ! - Полицаят го Правиииии....и - Благодарност от Мадам ! ...и Аплодисменти от присъстващите. (Да де - Не е била гола до кръста, нито го е драла де ;-)

Попозамисляния : А. Ромите в Чехия - са ПренебрежителноМалко по брой —като Този ПренебрежителноМалък брой - е Намалял Поне ДваПъти за Последните 10 години ....и Имат Традицията да си Крият етническите особености ...и НЕ са “известни” като “наште” и румънските Б. ОтдеНакъде Ключовият/Отправният Начален материал Е от RT/Ruptly ?! ...иии - Пачему я ! ;-) ...намирам че Би следвало Да чуем мнението на Колеги, които Са на ТИ с Чехия и Спесификата-й.

ВЕДНАГА българските полюцайчета да бъдат пратени на обучение в Чехия! Защо ми писна от гледката на разбеснели се мангусти, които бият, крещят, крадат и т.н. посред бял ден, а полицията ако я повикаш да си свърши работата бяга само като види десена на престъпниците! Не пенции след 20 години "работа", бачкане като всички!

А. “Нашта” палитсия - Е дъ и гащи с Вагабонтите. ..Факт ! ...и Б. Си Поддържам Предложението в НепосредственоПредстоящото Създаване на Държава у Нас - И-Те (Този етнос. ...както ВсичкиДруги) Да има Реално представяне от Техни Фигури в Държавността&Органите.

А в страната от третия свят кочината Америка днеска не са ли убили някой негър или не са ограбили нещо или не е имало масова стрелба и убийства някой канибал не е ли изпълзял направо човек да не повярва! Или най-много изнасилвания хомосексуални и хетеросексуални в армията им които стават редовно.а?

"Махат името на президента Уилсън от университета Принстън заради расизъм".

Трудно е да се съди кой крив кой прав. Ако човекът буйствал, полицаите са длъжни да го обездвижат. Понякога полицаите обаче проявяват насилие без нужда. Не зная защо в целия свят не се въведе практика, вместо да те притискат до земята, докато пукнеш, да ти бият едно успокоително в задника и да те оставят да си лежиш спокойно докато дойде линейка или патрулка да те прибере.

и ако си алергичен или вече си употребил някакво друго "успокоително" да пукнеш за секунди и после пак полюцаите виновни - отровители, ползващи химическо оръжие... ай нема нужда!

Това което пише в статията е лъжа и пълни глупости. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/teplice-incident-zakrok-policie-zakleknuti-rom-cesky-floyd.A210624100419domaci_remy Линк към чешката преса. Пуснете си го през гугл преведено на български.

Гледах статията. Статията е спусната на дир-а или пък те са се надскочили да търсят сензация ала "под вола - теле". Дрогата не прощава на никого без значение от пол, раса или възраст.

Браво на полицията.

От доста време е ясно, че движенията LBGT и BLM в Америка и Западна Европа се финансират от Русия!

Я пак, себе си ли се опитваш да убедиш. Западналите европейци точно по този повод нападат Русия, за нетърпимоста и към всички гейове и циганска измет...Кака мустафа ли ти пише текстовете???

ами цар путин рулира , това е, президенти назначава, разкол внася, а след украйна да се готви аляска

И какъв е извода , когато се полициаята се опитва да те задържи , не хапеш , не се бориш и не се биеш

Изводът е, че това което ни поднасят едва ли има нещо общо с истината.

Полицейският произвол е част от програмата за видиотяване на населението. Пинк Флойд както винаги имат албум на тази тема, Animals, и после ми кажете че това не е най-великата група ходела по тази бедна земя Македонска.

България , българска...

Айде стига вече. Щом оказва съпротива при арест - значи има защо да я оказва, и ако в следствие на това умре - вината си е само негова, и на никой друг!

Ти ще окажеш ли съпротива ако ти стъпят на врата? Много си тъп бе браточка.

20 дена отпуска в спа център за полицаите , да се отърсят от неприятния инцидент

Е щом Russia Today го казва, как да не им повярваш. И то срещу Чехия. Другият път репортаж срещу Полша да не забравят да направят. А това, че в Русия пияни полицаи изнасилват и убиват момиченце на 5 години, няма да никога да го споменат.

Сега започва движението Czech Lifes Matter, чехите масово ще трошат прозорци, ще палят коли и ще убиват полицай из цяла Италия. Гугъл ще въведе опцията "czech owned" на магазините които са собственост на чехи, за да не ги потрошат. Ще има масови протести, коленичене пред всяко спортно меропреятие от днес до Олипийските игри. Ще видите какво ще бъде.

Няма нищо общо! Флойд е осъден престъпник с досие с размера на евтин любовен роман... Въпросния човек, надали ...

Доколкото разбирам има голяма разлика. Джорд Флойд е бил с белезници, докато го е душел полицат. А в случая ... не е бил с белезници. Полицаите са се борил ис него и са се опитвали да му сложат белезници на ... а той се е съпротивлявал.

Папата, време е да канонизираш човека. По всички земни кълбета полицаите един бял мъж не убиха! Съжалявам, че съм се родил бял. Сега аз можеше да съм канонизиран!

чешкия премир да бъде затиснат 15 минути от поличейско коляно на асфалта и ако оживее - да се изказва има ли или няма връзка това натискане с леталния изход при онзи потърпевш

Но тава не е чешкият президент , а някакво човекоподобно маргинално ,паразитиращо същество

Циганина също ли е бил такъв престъпник като оригинала Джордж Флойд.Оригинала за какво ли не беше съден и за какво ли не беше лежал в затвора,като най -невинното ,беше грабеж с употреба на побой.Класика.След това разни демократични ,еврогейски ,неолибералисти се въргаляха по земята като кебапчета.Един футболен отбор се държа достойно,докато другите лежаха на земята ,те си стояха прави

Ти прочете ли статията бе говедо? Ченгетата са объркали човека.

Говедо е баща Ви, че Ви направил

Полицаите навсякъде по света са обикновени комплексари, повечето са импотентни и жените им се чукат с други. Понеже имат власт, обичат да я упражняват върху безащитни индивиди, циганета, пияници, луди, старци и деца. Срещу сериозни престъпници и мафиоти си налягат парцалите и си траят.

Ще му направят ли паметник? Не може престъпник да умре без да му направят паметник.

Тъпо ченге, можеш ли са четеш - "Хората ми казаха, че се казва Станислав Томаш и е на 46 години. Той живееше на улицата, но работеше в близкия супермаркет като охрана. Когато видял, че друг мъж блъска превозно средство, Станислав се опитал да се намеси. Полицията помислила, че той е виновният, и го свалила на земята",

Не случайно съществителното Ченге върви с прилагателното Тъпо

Нищо му няма.

Живее на улицата, но работи като охрана в супермаркет!!! Супермаркета да не е "денонощния"? Че нещо ми се чини фалшива работата, на такъв не бих дал да пази сняг на улицата през зимата! По вероятно е крал от супермаркета и по паркинга и затова са го хванали полицаите, а за да го натиснат си е оказвал и съпротива... Още малко и ще го изкарат не Флойд, ами брат на Мик Джагър...