Макар и осъден, Льо Пен продължава гаврата с ромите

Жан-Мари Льо Пен, почетният президент на Националния фронт (крайната десница във Франция) повтори думите, заради които неотдавна бе осъден, а именно, че на ромите им иде "да крадат естествено като птиците".

Обратно в новината

Коментари - Макар и осъден, Льо Пен продължава гаврата с ромите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1)Така както искате в Западна Европа да правят разлика между циганин и българин, правете разлика и вий между цигани и турци. Разликата е огромна. 2)Хитлер има 2 огромни греха към човечеството: първият той го стори приживе-това е расизма и геноцида спрямо народите. Вторият грях, който не знам дали няма да се окаже по-пагубен от първия, е в резултат на ефекта на махалото наблюдаван след неговата смърт. Това е бомба със закъснител и със забавен ефект. Енергия на тази бомба се генерира от псевдо интелигентите и псевдо хуманисти под маската на защитници на човешки права, което естествено не го вършат безкористно. Ефектът е демографски взрив сред една част от населението, който изтласква и извършваща тихо геноцид над друга част от населението, която изхранва първата и се срива с ускорение. Ефектът се подсилва от геополитически интереси на големи задкулисни сили, или може би местата на геополитическите играчи и псевдо интелигентите са разменени. 3) проблемът на циганите не е в цвета на кожата им а в манталитета им. Ако проблемът им не е в традицииращите се в семейството им културни и морални ценности, Хитлер ще излезе прав за гените, а това никак не ми се ще. 4) в светската и демократична държава не могат да съществуват етнически и религиозни права а само граждански права еднакви за всички!

Това, което ще стане е че ще отворят трудовия пазар. Циганите не са проблем. те никога не са работели.

А нима не е прав ?

Господин Льо Пен е употребил думата "волЕ" която има два смисъла- краде или хвърчи.

Има един филм по Дискавари (може и да е друга ТВ, без значение) дават за ромите в Америка, Англия и т.н. не са нашите, техни са си, наричат ги номади. Същата неграмотна, лъскава, шарена пасмина, само дето са по бели.

Един въпрос към пишещите против ромския и отчасти турски етнос!ЯСЕН ЛИ ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ЕФЕКТ от работата на Трудови войски в които тези оплюти от вас етноси имат решаваща роля!От 1938г до1989г обемът на строитерните работи МОЖЕ ЛИ някой от "чистите"българи да каже колко Е!!!!???В цифри брой обекти икономически ефект и т.н.???Кретенската политика на всички български правителства от 1989г насам изхвърли от пазара на труда тези хора и причини огромни икономически загуби.Сега те ще работят за чужди икономики !А ние ще бъдем бедни и потънали в дългове!Г-н Льо Пен може да се подиграва но къде е Франция без колониите си?Сега те са пак източник на суровини!

Трудови воиски-добре,а после 'курорт'на гърба на глупавите българи,които плащат сметки и заради тях.Циганин и турците от селата -всяка година по едно цигане или мюсюлманин,на който плащат да се назовава турски мохамеданин,абсолютно нежелаещи да се интегрират в обществото и действащи против прогреса на страната!!!Голяма полза-няма що

А каква е ползата от така мислещи като теб за България!Съвремието си ти!Бедно задлъжняло изнервено озлобено!Идва време огромни маси от хора ще се преместват от едни държави в други търсещи препитание и живот.Всичко ще става бързо и според търсенето и печалбата.Под наем с готовите куфари до вратата и дълговете към банката!Кои ще са виновни?РАЗЛИЧНИТЕ!!??ХА ХА ХА!

В трудови войски работеха ,защото там беше ясно . Който не работи - бой. Нямаше ли бой - нямаше работа. Льо пен е прав.

Що бе, ние да не сме ги взимали тия апартаменти без пари, плащахме ги, ти ако си взел нещо безплатно от партията по линия на ДС е друг въпрос.

затова и страни като бьлгария ще бьдат принизени на нивото на фрнските колонии, това не го ли разбра бедни ми народе

Турците работят, вярно е. И в България и извън България. Ама циганите не съм ги виждал да работят свестно никъде. И за работата и политиката -- работата трябва да се търси, не да се подарява. Като има достатъчно българи да я вършат циганите остават като резерв, защото за по-неграмотни, работят по-малко, и има много неприятности с обичаите им да решават проблемите си с престъпления и просия. Май само останаха цигани да се занимават с боклуците. Програмата която трябва да влезе в сила с тях е една: Който учи децата си на престъпност му се взимат децата. Който направи престъпление в затвора, дори и да го е направил в друга страна. Повторно: в затвора за много дълго време. И ако има материални щети да се възстановят трудови войски в затвора, за да възстановяват щетите. Изобщо, компромис с нещо, което спъва развитието на страната и създава отрицателно отношение към България на бива да се прави.

В трудови войски циганите отиваха защото бяха неграмотни и затова не можеха да боравят с оръжие. Или бяха вече осъждани и не биваше да боравят с оръжие. Общо взето икономическия ефект от циганите беше и е отрицателен. Престъпността никога не носи полза за обществото.

Хич не ме кефят тия роми, мязат ми на птиците, много крадат бе !

Защо убиждаш птиците бе? Това си е чиста дискриминация. Ния ядем червейчета и чуруликаме, не крадем.

днес купувах в един супермаркет в хамбург.като излизах гледам пристига една група цигани, мазе и зени.еи много грозни хора,не знам що така са големи грозници,узас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещата могат да се решат кардинално, както в Китай - циганите да имат право на едно дете (чеве). След това - принудителна химическа стерилизация. Никой не е бомбардирал до сега Китай, заради политиката му за ограничаване на раждаемостта! Но - нямаме ПОЛИТИЦИ!

Не могат да прилагат китайски мерки заради законодателството в Европа. Могат да се принудят само икономически и правно. Като в Испания или Англия. Ако семейството не може да усигури нормални условия или го учи на незаконни действия или му дава да пуши и пие -- децата се отнемат и се лишават от родителски права (освен по бедност). Отнемат се заедно със всички помощи. Така колкото и деца да раждат ще имат малка полза. Много малко цигански семейства възпитават нормално децата си. Тези, които го правят изобщо не са проблем. Друг трик който правят в Испания че детските са само данъчни облекчения. Така който не работи или има само доходи на черно не може да получи никакви помощи и не вирее. Въпроса е и в едно изслеване на Янсен, което не се споменава много, но сочи че в Югославия коефицента на интелигентност на циганите е около 78. Много нисък за да бъдат нормални граждани. Експериментите показват че се дължи на средата и токсичните навици а не на наследствеността (доста се мешат), така че децата трябва да се взимат много малки да не се тровят с алкохол и цигари. Изобщо има решения. Само че няма политици, които да ги приложат. И да има няма кой да гласува за тях, защото Българите не гласуват.

Някой има ли представа какво точно ще се промени януари 2014? И сега има свобода за предвижване в ЕС. Който иска да живее и работи извън България отдавна го е направил. Не мисля, че и един ром в повече ще напусне българска територия през 2014. Тези, които са останали в България, независимо роми или българи не им изнася да живеят в други държави по една или друга причина. Мисля, че английски, френски и немски националисти просто търсят евтина популярност като използуват анти ромски и анти български настроения в държавите си.

европеиците,не знаят ше това са само сагледвачите.ордите тепрва предстои да доидат.европа не мозе да ударзи този натиск и ще се разпадне. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

смеите се че скоро ще плачете,макар че трябва да сте свикнали ,имате си много повече мангали от африка

........................

"Накаран да заплати 5000 евро за обида". Вижте колко високо ценят французите свободата на словото!

Ма той говорел за ромите бе, циганите са друга бира:)

ЧОВЕЧЕ, С НИКОЙ НЕ ГО БЪРКАМ - ЛЬО ПЕН Е РОДЕН В АЛЖИР И СЕ НАРИЧА - ЧЕРНА ПЕТА - ТАКА ФРАНЦУЗИТЕ НАРИЧАТ ВСИЧКИ РОДЕН В АФРИКА И ЖИВЯЛИ ТАМ! СЛЕД АЛЖИРСКИТЕ СЪБИТИЯ - ЛЬО ПЕН СЕ ЗАВРЪЩА ВЪВ ФРАНЦИЯ В НАЧАЛОТО НА 60-Т ГОДИНИ !ТОЙ Е БИВШ ОФИЦЕР ОТ ФРЕНСКИЯТ ЛЕГИОН - ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО УБИВАТ , ЩОМ НЕ СИ ФРАНЦУЗИН !!!

Прав е френският сенил : ))) Обаче трябва да се научи , че между Българи и цигани със съответното гражданство има огроооомна разлика ! Последните не са били , не са и никога няма да бъдат част от Българската нация , общество или култура . Това първо . И второ : изказването му обижда птиците по недопустим начин : ))) Със здраве.

Той го знае, инфантил такъв. Не веднъж е казвал, че съжалява България и Румъния заради тази напаст, защото знае, че никой не може да промени това племе...

Не си прав ! Често приравнява Българите и съответната паразитна прослойка . Здрав да си : )

EU сте се разпадне заради циганите-те са туморите на обстеството.

EС има мноооого по-сериозен проблем, на който и циганите са само функция.

а този беден човечец само да знаеше, ние от кога чакаме тази дата.. Освен това той не е много прав за мангустите. Те могат и да носят. Могат и да бачкат всичката работя,която разсеяните чернокожи вече не искат да погледнат. Освен това мангустите са много добри артисти и много от тях ще веселят цяла Франция. Понеже англичаните не знаят какво изгубиха, французите ще спечелят!

Могат!!!- ама не искат.-Циганин, пенсионер да си виждал?

браво на французите циганите да си седят в гетата в държавите си а не да предствят българия по света като бялгари вземете им личните карти и паспортите като не си пллащат здравни вноски и доо и не ги пускайте в европа да ни излагат

Ти луд ли си? Гад ли си? Или луд гад?

И какво толкова е казал човека? Все пак е цитиарал манго, значи казва истината. Щото аз знам един друг наш известен ромчо да казва, че българин циганин храни, ама обратното няма да се случи.

E този голям образ. Птиците са милион години преди човеците на Земята. Птиците виждат въздушните течения човека дори и политик не ги вижда. За сведение на политиците ще отбележим, че в Европа граници се въвеждат след Втората световна война и са запазени за най-дълго време на Балканите. В западните държавна няма граници. На Българи те се падна най-малката територия с граници и съвсем е естествено като отворят клетката някой да се разбягат и бъдат изядени от котките. Други от страх ще си умрат в клетката въпреки, че вратата е отворена.

Лъо ПЕН е напълно прав и го подкрепям!!!

Дано по-скоро европейския елит да престане с тази самоунизителна и саморазрушителна либерална политика относно т.н. антирасистки закони.

Каквото и да говорят разликата между расите винаги ще има.Глупави и нелепи са напъните да сравняваш второстепенни раси и етноси с бели хора.Не е нужно да бъдат унижавани,както е правено с робите,но не и да бъдат'превъзнасяни'и да се лансира глобализма,защото истината е една:Разлика има и винаги ще има!!!

Ти как си го представяш този "европейски" "елит", че възлагаш надежди. Аз като гледам Аштън е по-проста и по-долна и от Пръмовица, оня мошеник Ферхойген ми се види като по-гаден от Слави Бинев, а пък Сергея е председател на (ПЕС)...

Белите хора са направили най-големите открития и са проправили път към цивилизацията...Останалите копират!!!С тези Закони белите хора позволиха на Азиатци,Африканци, цигани да им стъпят на главите!Защо???Какво са създали те? само копират и викат по-силно???Защо?Защото са по-ниска класа и го знаят,но като им подадеш пръст ти отхапват ръката!Те не умеят да оценяват жеста!Ако ги натириш-реват,ако им дадеш права-крадат и копират ,за да докажат колко белите са по-глупави,а те умни и кадърни!ЗАЩО Е ТАКА???ЗАЩОТО БЕЛИТЕ ИМ ДАВАТ ШАНС!ГЛУПАВО МИСЛЕНЕ!ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ ,ЗАЩОТО ПРАВАТА,КОИТО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЛАНСИРА СЕ ПРЕВЪРНАХА В ИСТИНСКО БЕЗПРАВИЕ ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И БЕЛИТЕ ХОРА,ЗА ДА ИЗВИСЯВАМЕ'РАСИ И ЕТНОСИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ И ДОЛНА КЛАСА КАТО МИСЛЕНЕ,ПОВЕДЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ!!!

"Белите хора са направили най-големите открития и са проправили път към цивилизацията..." Имаш ли поне някаква представа колко си далече от истината?

Европейския елит отдавна е еврейски.

Европейския елит няма да престане, защото получава финансови стимули за такава политика. По същия начин процедират и левите партии в Гейропа. Следват една и съща цел.

Има ли демокрация в ЕС или не - питам аз ? Откъде накъде тоя %инетчия ще ми забранява да си опъвам шатрата във Версайл или Тюйлери, бе? Нали с техния Луй сме рода - със синя кръв сме, демек ! А той - кой е ?

Видно от името, Льо Пен е потомък на Арсен ЛюПен ... и роднина на германеца Люмпен ...

Абсолютно прав.

Ромите крадат, защото имат престъпна организация. А имат организация, защото в България никой властимащ няма желание да я разбие, защото печели от нея. И то доста. Та не са като птиците.

Оставиш ли ги без организация и контрол, ромите веднага се разбягват из селското стопанство и мините, пък ромките почват да тъкат и плетат неуморно, та чак оставят манго (плода!) на сухо и им пада раждаемостта.

Ама то сега става яасно защо вдигат и тока ЧЕЗ и другите... Ами че те преразпределят загубуте от безплатната консумация на мангалите върху останалите граждани. Така е по-лесно за тях. Вън мангалите и пандиз за тях! Стига са лежали на гърба на народа. Така че цялото зло е в тях и в тези дето ги галят....

Тъз кулъ в Пъриш, колко ли джилезу шъ дъде!

Прав е човека.Тук не остана много за крадене и ромите го закъсаха.Аз имах власт бих ги спонсорирал с еднопосочни билети за Европа,че тамошните тарикати да ги интегрират.Те имат повече опит с турци,негри и араби.Ще се оправят и с мангалите.

Те имат повече опит в "интеграцията", особено ако използват "Zyklon B".

На истината гавра ли започнаха да и викат вече? Тези медии съвсем взеха да бъркат понятията. Сигурно е станало случайно. Каква е тази медия и журналистика, която си позволява да дава квалификации, а не да представя независимо фактите. Няма да се чудя дълго предполагам.

Типична медия и "журналистика" на "международната общност".

Ами да! Българските медии, включително тази тук с блога, се правят на улави и мълчат за това по теми дето не им пасват (или по-точно не пасват на техните поръчители). На пример: Цял свят гръмна за корупционния скандал с Ердоган и неговото правителство (сума уволнени и самоотеглили се министри), а нашите си траят като пукали! Какъв ви е Ердо, скъпи БГ журналисти и политици: баща и майка ли? Ставате за смях. Я гледайте чуждите медии какво съобщават. Горко им на тези балами дето не знаят чужди езици за да ги будалкат тукашните манипулатори. Събутете се, ей! Само ви зарибяват с глупави новини и клюки.

Ето на: знаете ли за битките по улиците на Истанбул от вчера? Уж БГ е съседна страна... link А за бежънците, демек имигрантите, съвсем млъкнаха да докладват вече медиите. Те сигурно не са проблем. Супер! Вместо това поднасят Новогдишни сладкиши и гевреци.

Циганите в днешния им вид са 'плод' на криворазбраната социална политика в България. Поколения наред българските правителства са игнорирали проблема, а някои и съвсем умишлено са го задълбочавали чрез лесен достъп до социални помощи, неупражняване принуда за образование, за полагане на труд... А сега изведнъж, циганите не били българи, Западна Европа да се грижи за тях... Е, няма да стане, това са си български граждани и важни български избиратели, никой извън България не е задължен да ги приеме за отглеждане и издръжка

Аз пък си мислех, че под натиска на т.нар. "международна общност" се е формирала тази политика. Доколкото си спомням главна грижа на Килари в България бяха "правата" на циганите, без оглед на задълженията. Мислех си, че са любимци на БХК и на други "право"защитни организации спонсорирани от САЩ и ЕС. Мислех си, че "демократичните" европейски страни, настояват за правата им, без задължения У НАС. Мислех си, че Франция е взела 4 МИЛИАРДА евро за интеграция на 30 000 цигани... Пък виж то какво било - ние сме ги разгевезили, сега да си ги оправяме.

Е, да, за всички малоумия в България са виновни другите - САЩ, ЕС, абе дори и марсианците... Никога обаче не са виновни самите българи :))) Защитни организации, за ваша информация, са активни по света, по най-различни въпроси, НО това не означава, че правителствата не водят избраната от тях политика, въпреки тези организации... Единствено е необходимо правителството да е компетентно и да умее да ръководи, а не да слуша този и онзи

"......а именно, че на ромите им иде "да крадат естествено като птиците". Не е ли така? Абсолютно прав е. Обаче когато мангалите се подиграват с Народа на БГ, се смята за нещо нормално!?

Тази фраза на Льо Пен е каламбур. На френски глаголът voler означава летя, но и крада. Та оттук идва политхекоректната шега- колкото естествено за птиците е да летят, толкова естествено е за циганите да крадат.

истина е . мо не само ромите са виновни , полетиците крадат и маниполират голяма част от малцинствата това се отнася и за бедните балгарски (турци) . с помоща на дпс доган е наи големия престапник в последните з0 години които е още на свобода

До 1989г ромите имаха работа!Отглеждаха деца които ходеха задължително като останалите на училище!Строителни войски даваха квалификация и учеха на дисциплина и отговорност!Нямаше бедни роми!Нямаше безработица в ромския етнос!Дайде "Демокрацията "и на кръглата маса седнаха "реформаторите "с невзрачните пуловерчета и костюми от свадби и абиториенски вечери!Тези хора оставиха обществото в калта на мизерията и престъпноста!Нито едно решение за етносите!Всеки да се спасява сам!Каквото повикало такова се обадило!Вилата ми е обирана пет пъти!Не се заключва отдавна!Истинските обирджии и престъпници са политицете и олигарсите!Те с удоволствие прехвърлят гладни и безработни хора в Европа!Но се питам решава ли това проблемът?Не важи ли "Българският политик крадие естествено като птиците"повече !???

Стига глупости! Циганите никога не са работили, само една малка част от тях работеха и тогава и сега. В житейската философия на това племе е залегнало да не работят, да не създават нищо трайно, а да живеят ден за ден. Трябва ли да нопмням приказката за стария циганин и цигането: Стар циганин учи цигане да краде. Един ден цигането откраднало тесла и се похвалило на стария циганин, обаче той го набил. Защо бе, защо ме биеш, нали откраднах! Никога не кради това, с което се работи, казал стария циганин. Стига с това, че нямат работа, че политиците били виновни и т.н. Циганите НЕ ЖЕЛАЯТ да се интегрират в обществото, това противоречи на житейската им философия!

Помня това време, макар и да съм бил малък и веднага мога да ти кажа, че циганин никога няма да видиш да работи отговорно и съвестно. Нито сега, нито тогава. Просто по време на комунизма нямаше безработица и всички трябваше да работят, включително и циганите, защото никой нямаше да им даде наготово, както сега. Но го правеха от страх от системата и по принуда. Циганетата ходеха в училище също по принуда и си оставаха неграмотни както и сега. Просто ги пускаха с измислени 3-ки. Работеха общаци, защото за друго нямаха квалификация и не можеха да придобият, но всички до един искаха да бъдат музиканти, защото това е единсвеният им легален занаят. Всички цигании, които виждаме сега, си ги имаше и тогава, само дето имаха повече страх от властта и законът им се налагше с пълна сила. Но циганите са си същото долно, крадливо, ебливо, мръсно, неграмотно племе, каквото са били още, когато са дошли по тези земи с турците и такива ще си останат винаги и навсякъде. Ако някой прави грешката да ги толерира, мислейки ги за нещо специално, само ще си навлече беля на главата, каквато ни навлякоха комунистите като ги настаниха принудително в българските селища и се опитаха да ги цивилизоват. Накрая те просто взеха, каквото им се даваше даром и си продължиха да се циганеят.

КРАТКО И ЯСНО: ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН

Тази бомба с циганите я заложиха още по бай Тошово време. Пак се женеха в 8 клас, в трудови войски някои от тях ставаха майстори, но 99% си бяха откровено неграмотни, даваха им апартаменти и горяха паркета вътре, дори коне до втория етаж качваха всичко това съм го виждал. Ако социализмът беше продължил циганите пак щяха да са 800 000 и това е големия проблем дори и да работят повечето от тях не мислят за утре, някой друг трябва да мисли вместо тях включително и за децата им.

И тогава европейската демокрация беше загрижена, ама много загрижена единствено за правата на циганите в Бг

ЧЕ КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО Е КАЗАЛ МИ ЦИГАНЯТА СА СИ КРАДЛИВА ИЗМЕТ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ, И МОЛЯ ДА НЕ ГИ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ, ТЕ САМО ФОРМАЛНО СА ТАКИВА ЩОТО СА РОДЕНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ СА ДЕЦА НА ДРУГИ ЦИГАНИ , КОИТО СА С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, НО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКАТА РОДОВА памет и традиции И ТОВА, КОЕТО БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО Е ИЗГРАДИЛО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. ЗАТОВА ПО ТОЧНО БИ БИЛО ТЕЗИ ЧОВЕЦИ ДА СЕ НАРИЧАТ ЦИГАНИ С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО.

А защо точно в България са намерили най-благоприятните условия да се размножават? Това не е ли държавна политика за електората? Схемата е следната - за най-бедните са помощите, а за политиците, които ги подкрепят - парите от евроинтеграция и т.н. За българския народ една огромна метастаза, която изсмуква жизнените му сили. Има начини да се намали раждаемостта и да се повиши стандартът им на живот, но за властимащите това не е изгодно. Българският народ трябва да бъде държан в недоимък, в профанизираща среда, за да се манипулира по-лесно.

Аз не мога да разбера, защо една казана истина се представя като гавра. Казаното от Льо Пен е самата истина, циганите са едно от векове гнусно, ретроградно крадливо племе, което опустошава като скакалци страната гостоприемник. За нас българите, това е може би единствения шанс тези опустошителни скакалци да се изместят по-западно от нашите географски ширини. Но едва ли, пак ще ни ги връщат със самолети, те са богати и могат да си го позволят.

На Льо Пен му струва 5000 да го каже. Дайте да съберем 10000 та да може да го каже още два пъти поне. Дано им увре акъла ще с "мерките", с които искат да ги интегрират от ЕО нищо няма да излезе. Трябват повече затвори за да се оправи работата. От циганията най-много от всички страдат българите.

за 201з франция взе.за циганите в европа чмилиярда евро.за помощ убочение и др.нека сега всички цигани от европа идат в франция и изискат парите дадени за тиях от крадливите френски политици.

На времето, бай Тошо, почти се беше справил с тях. По ТКЗС-тата, много често трактористи и шофьори бяха цигани. Работеха по многобройните промишлени предприятия обща работа... Строителство, пътно, промишлено...

Грешиш, тогава започна масово развъждане, "съкращаваха" животните в оборите и ги пълнеха с цигани (тогава бяха цигани, роми станаха след демокрацията). Временните бараки и трудовашки жилища оставаха неразрушени и така всеки голям завод се сдобиваше и с квартал заселен с полуголи..........

Само не разбрах за какво е бил осъден.Нали правосъдие се раздава в името на истината?!

"Нали правосъдие се раздава в името на истината?!" Ей тука си в грешка. Хората от кога ти разправят "върховенство на закона", ти говориш за истина. Смятам, че ако се запознаеш с френския закон, по който е осъден, ще ти стане ясно.

christo

Щом почнаха да осъждат за всяка казана истина значи светът става все повече извратен.

Мануел Насименто се опитва да се гаври с читателите на Дир.-а, като казва, че: "...Льо Пен продължава гаврата с ромите". А, човекът просто е казал една малка част от истината за тях.

Най-лошото, което се получи вследствие на продължителната пропаганда на запад, е че България и Румъния се отъждествяват, като цигански държави! Иди доказвай, че нямаш сестра!

Не мога да го разбера това, като че ли така наречена европейска демокрация има основно една цел - да размножава и отглежда това там роми ли са , цигани ли са , или мангали.

Еми, подложени на циганска дребна "битова престъпност", хората имат по-малък ресурс, да осъзнаят и да се съпротивят на политическата и икономическа едра престъпност.

При новия световен ред, кучетата са с предимство пред хората, циганите пред българите, извратените пред нормалните, мусулманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано новият ред е старият, с главата надолу.

Като изчезнат Българите кой ще ги храни и цигани и кучета а сега и кюрди

Националистите винаги наричат нещата с точните им имена. На нас ни е ясно, че когато на запад и особено в Англия се всява психоза по отношение на българи и румънци, всъщност се има в предвид циганите. Но разни леви, зелени, бембени, гейски и толерастки трупи, никога няма да ги нарекат цигани. Нали така ще си признаят, че критиките към България, че не се справя с интеграцията на бацилите, са несъстоятелни, защото се вижда ясно как и те не могат да се справят. За това е по лесно да набедиш цели народи и да създаваш необоснована ксенофобия към тях, заради едно мизерно племе. ЕС ще се оправи само тогава, когато националистите и крайно десните застанат начело и започнат да си сътрудничат на международно ниво (както и в момента се прави частично). Тогава няма да има проблем със свободното придвижване на българи, румънци, поляци, латвийци и т.н. но най накрая ще се кажат истините в очите и ще се признаят открито проблемите с цигани, муджахидини, араби, ганайци, нигерийци и всякаква, подобна сган, която хомосексуалните социалисти приветстват, да тормози нормалните граждани. И най важното - ще се вземат мерки.

За да подпомогнем процеса на интегриране на циганите в Европа, предлагам да създадем фонд и парите и кюфтетата за избори да ги раздаваме в Брюксел, Берлин, Мадрид и Лондон

Прав е човека -казал е една истина и при това е цитирал но съда го е осъдил само за да угоди на рушителите на обществото.Добре ,че още няма клади за да горят на тях хората които открито изказват убежденията си .На къде отива цивилизацията ни?