Роми биха мъж в автобус, скарал им се, че пушат

Младежи от ромски произход пребиха пътник в автобус в София, защото им направил им забележка, че пушат вътре.

Обратно в новината

Коментари - Роми биха мъж в автобус, скарал им се, че пушат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е "нужната " посока, моля??? и нея ли ви указват???

пак нещо не сте разбрали. Пушенето в превозно средство е част от обичаите на циганите - затова то не може да бъде забранено, какво да се прави, културна особеност.

мисля си какво ще е будещето на тази "страна" когато зиганите станат мнозинство след з0-ч0 години, кои ще работи, кои ще плаща данизи.....какво ще правят булгаското малзинство...не знам стршно е...и трябва да се направи нещо сега за да не стане кусно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво е това название РОМИ??? Няма такива в България, има МРЪСНИ ЦИГАНИ! За всички проблеми с реда в държавата е виновна ПОЛИЦИЯТА! Когато беше МИЛИЦИЯ нямаше такива неща. Полицията не си върши работата а цял народ я хрантути! Не ми дреме за Октоподи, триподи и т.н, интересува ме на улицата да нямам проблеми, да не ме грабят, да не ми разбиват дома, да не убиват простите данъкоплатци! ПОЛИЦИЯТА Е ВИНОВНА за произвола в България.

Ами да.Защото милицията беше наша,а онзи ден чу ли тази цигания "НАШАТА ПОЛИЦИЯ" Та то тази мизерия трябваше да я кръстят "ТЯХНАТА ПОЛИЦИЯ" и зад този нещастник дето я изпълняваше,трябваше да има 5-6 мангалки да въртят кючеци

Действията на полицията са вследствие на глупавите закони, които приемат политиците в парламента. А действията на циганите са вследствие на безнаказността на тези закони и НЕспазването им. Ами защо да не си правят каквото си искат, след като никой не ги наказва след това ?!?!

Не е вярно законите са предостатъчни точно в тези случаи - на побоища и убийства.

Само едно малко уточнение,расизъм няма,защото както ние така и циганите сме от една раса индо-европейската!Тяхното си е чиста проба бандитизъм!!!А това на държавата геноцид!

Не ме интересуват какви са били тези, които са пушили в превозно средство на градския транспорт. Полицията, прокуратурата и съда да си свършат веднага работата. В противен случай ще трябва да им спрем парите!!!

Време е за акция Г.Е.Т.О.-Грозни Екшъни в Транспорта Обществен

Напълно вярно пише evg. Самочувствие на господари на положението. Преди време в трамвай 20 на забележката на един господин една циганка каза : Какво си мислите , бе? Ние сме повече от вас (в смисъл повече на брой). Навсякъде поведението им е меко казано нахално. Просят крадат от сергиите с плодовете.Въртят се около магазините и никой не ги закача. Карат си каруците , конете им мърсят. Така ще е. Управляващите ги пазят и хранят с наши и европейски пари от които си и пооткрадват доста. Затова нека те да им гласуват, а ние образованите и можещите по- добре да мием чинии някъде, отколкото да ги търпим , щом не можем да се обединим и да накараме управляващите да се съобразяват с тези, които плащат данъци.

След като линията е проблемна нека в нея да пътуват по двама цивилни полицаи с електошокови палки, а зад автобуса по един полицейски джип. И дали ще се возят пияни и дрогирани роми, дали ще пътуват без билет и в нелицеприятен външен вид? Нали има и изисквания за хигиената! Цецко, стига си се правил на мъж, а вземи реални мерки! Плащаме данъци, гласуваме и имаме права!

България е ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА. И ще става все по-лошо - след 10 години ЦИГАНИТЕ ще са половината от населението на страната.

докога????????????? ние сме си сами виновни само малчим и нищо не правим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз съм изумена защо всички си мълчим и търпим това положение ?!? Явно сме много страхливи и разединени. Но положението ще става все по-страшно и ако не се вземат спешни мерки, МНОГО скоро ще е НЕконтролируемо.

докога????????????? ние сме си сами виновни само малчим и нищо не правим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къде се изпокри тоз физкултурник Цецо? Няма ли да ни пусне някой друг клип на тема "моята полиция ме пази". Писна ми! Само дим и пушилка!

Всички сте много възмутени, обаче никой нищо не прави по въпроса. Крайно време е да се мери с един аршин за всички-не работиш-не ядеш, не получаваш помощи и т.н. А за подобни изцепки-бой! Уви, явно не сме дорасли не само за демокрация, а ми даже и за прословутия развит социализъм...

Абе хора докога ще търпиме това нещи и ще гледаме цирковете на ББ и ЦЦ. Вместо да направят нещо за хората те наще се снимат по телевизията само. В квартал Надежда е същата ситуация, крадат и стресират хората а полицията е безучастна към това, защото са заети да пишат актове за паркиране на зелена площ. Господа държавници пожелавам ви мангалите да се заселят и до вашите домове, за да видим тогава как ще се почувствате и винаги ли ще си затваряте очите за циганските безчинства.

Тия нямат респект от нацията, която ги храни. Трябва жестоки закони за тия, които цял живот смучат кръвта на народа!!!!!!!!

1. ,,Ние" и ,,Те" е доста разпространена антитеза в съвременните науки за човека и за обществото, която се основава преди всичко на религиозни и на т.нар. етнически различия между групи, общности и народи. Най-новата политология дори предвижда ,, война на цивилизациите, което е другото название на ,,война на религиите" и по- точно между християнството, юдаизма и исляма- трите религии на книгата. Такава визия вещае края на хумаността. Когато обстоятелствата заставят един народ да прекоси половин Азия и по- голямата част от Европа, за да търси нови родини, срещите му с Другостта, която е езикова, социална, дори антропологична стават всекидневеие. Трудно се изброяват етносите и културите, в контакт с които българите изграждат своя цивилизован облик. От една, страна по чисто емпиричен път се стига до идеята за ролята на човешкия род, която изразява готовност да се зачитат различията. От друга страна, тази готовност разкрива Другия не толкова като неприятел, колкото като необходимо съсъбитие, като ,, огледало" в което се вижда собствената Другост.Тази позиция преодоляваща пасивите на етноцентризма, е по- мярата само на общности, които залагат в основите на цивилизациионния си модел ценностите на свободата и равенството. Уважението и лоялността са втъкани в пътя на Българите. Прабългарите- познават само един достоен начин за общуване с други народи- мирно заселване и равноправно съществуване. Тези хора са били езичници дотолкова доколкото светогледа и поведението им не е предопределено от нормите на религиите на книгата- прабългарите не са християни, юдеи или мюсюлмани. Ценностите на религиите на книгата са били известни на древните Българи. Но по- интересно, е че вместо самоцел, тези норми на поведение са били и практикувани от прабългарите. Това е поведение, което ако навремето е било, за съжаление, повод за завист и непрестанни опити за охулвания по адрес на прабългарите, сега е в най- добрия случай повод за неоснователни злоупотреби на националистическо тесногръдие.Прабългарите са монотеисти неползващи идоли за изразяване на светогледа си. Умишленото пропускане на този факт, повлияно от каноните на църквата, е объркващо.То не позволява да се разберат причините за толкова напредничво, не само за времето си, поведение. А ценностите на древните Българи и още повече начините за постигането, предаването и запазването им в поколенията ще са от полза, когато достигнат да повече хора.

Ако успееш да осъзнаеш, колко ти е ПРОМИТ мозъка, ще е добре. Не може ли да разбереш, че ни ПИСНА от псевдо-научни тези и "мисли". РЕД трябва в тази държава, и този ред трябва да започне с прилагането му спрямо цигани и мутри! Принуди ме държавата да ходя и аз с оръжие на колана - това стана! Когато изнасилят дъщеря ти, когато пребият или оберат 14 годишният ти син, тогава ще видим каква ще я "запееш"!!!

Ред не значи справедливост, а ти май си баш от тия дето искат ред какъвто на тях им е изгоден- демек баш циганин- те са с тая логика- щом на мен е добре какво ме интересува другите. Да не си с чифте пищови на гол тумбак :-)

може да се прокара закон, право на медицинска помощ да имат само хората които си плащат здравните осигуровки и на входа на пирогов просто да не ги пускат да влизат, ако не са им платени

А знаеш ли колко хора са с прекъснати здравни права, поради недобросъвестни работодатели - ти как ще се почустваш, ако се окаже, че и ти си потърпевш!!!!

Цветанов и компания са заети не с борбата с престъпноста,а с правене на циркове. Нищо истинско не правят и тласкат българина към взимане на закона в свой ръце. Циганите могат да не си плащат сметките,взимат помощи абсолютно неправомерно,но на тях няма да им искат да ги върнат. В автобусите контрольорите ги заобикалят и не ги проверяват,ама като сме стадо и обичами да ни яздят!