Тежка техника разчисти пловдивски квартал (снимки и видео)

Фадроми влязоха в Столипиново, за да бутат незаконни постройки. Оказа се обаче, че ромите сами са ги съборили, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Тежка техника разчисти пловдивски квартал (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и да не е ходил човек там на място, се разбира ,че събарят само бараките за дребния бизнес на циганите като дори за компенсация ще им осигурят място и условия отново да го практикуват.Това ,че ще плащат за местата е ясно ,че няма да се изпълни или ще е при условие...Като цяло акцията е против дребния бизнес този път цигански .С дребния български войната не е престанала още от времето когато мутрите трошаха магазинчетата и гаражчетата на хората.Едрия номенклатурен бизнес не търпи конкуренция .Lafka e типичен пример за монополизирането дори и на най-дребния бизнес.

Не фадроми, а "китайското" столче с дупка по средата и двете тухли отдолу, са нужни! Друга оправия няма!

А, забравих - и инструкции за "манипулатора" да си пази пръстите, че боли!

Става ама ще отнеме време и ще останат живи . Целта е друга така че НапалМ !!!

на снимките - 3 полицай, 5 циганина и 20 тухли! Къде са купищата от сринати згради, почистени улици?

Преди има няма 30 години не фадроми а БТР-и и танкове ако не се лъжа влязоха в това гето. После имаше вечерен час за живущите там. След 20 часа да не се вижда такъв човек по улиците, че пак ще доприпкат онези с накривените шапчици.

Жалко за отминалото време в този аспект!

Занчи искам да заявя че постройките не пречат циганите пречат!

Е, айде сега - и едните и другите с пълна сила пречат!

Няма лошо да се събаря нещо което е незаконно , стига да се събаря всичко цитирам : Гръмките закани на управляващите да пратят мощни булдозери срещу незаконните строежи край яз. "Искър" и "Ивайловград" се оказаха буря в чаша вода.Ще допълня и така до сега - а на морето ?

а така разчистете им за новото строителство...едва ли някой се съмнява ,че на тия места ще изникнат нови барачки...кой ще е тоя дето ще осъществи някакъв контрол там...

Ам сеа! На изборите кво прайм? Сигурно ще им дават къща срещу глас! За по-сигурно! 20 кинта не стигат вече май!

Браво на кмета! Мероприятието да се приложи и в другите градове!...

Не ми пука какво се прави с тази сган, аз живея за емиграция. Тъпанарите, които си ги отгледаха за електорат, сега да ги образоват и цивилизоват, да им работят, аз паразити няма да нося на гърба си.

Само почакай, орките като преплават "ГОЛЯМАТА ВОДА" и нахлуят в резерватите на индианците от изток и от запад, тогава и на тебе ще ти запука. Ще започннеш и ти да искаш, да се възтанови отново производството на тоалетен сапун, марка, запазената търговска марка "манго джери".

Всичко е много хубаво, но щеше да им по-лесно да разчистят с напалм!

Подкрепям те напълно!!! Но ще трябва доста напалмец !

На едните ще им узаконяваме постройките, на други ще им чистим отпадъците от незаконното строителство, на трети направо ще им строим... Егати, станахме роби в собствената си страна!

До хората с булдозерите: по-бързо бутайте къщите, че избяга населението отвътре!

Много ясно,че няма да застанат срещу булдозерите и жандармерията. Циганите ги е страх от полиция и армия ! Винаги е било така ! По-скоро биха причакали някой като се прибира сам да му се нахвърлят 10 човека да го бият, отколкото да застанат смело и да се бият честно ! Циганите са подмолни страхливци ! Само на думи се репчат, ама като опре до бой работата бягат ! ТВЪРДА РЪКА ТРЯБВА ЗА ТЯХ !

Пцилютно. Харизанов наште го пребиха, щато нямаме вода...

махат доказателства за незаконна търговия, производство и кражби. за други - глоби, данъци,съдия изпълнители.

Аз ако си построя незаконна къща ще ме чакат ли сам да си я съборя ?

Нема да си я построиш. Още на втория ред тухли ще е дотичал някой да те глобява.

Разбира се, че можеш да си построиш, но трябва да е в ромската махала:-)))

Пробвай само да минеш от там, а ако оцелееш се опитай и да построиш нещо... :::)))

В момента, в който започнеш да строиш (законно или незаконно), твой "загрижен" съсед веднага ще подаде сигнал в общината. Нямаш идея клко такива сигнали получават там всеки ден!

Нашенските лизачи от медиите продължават да наричат този етнос "роми",макар че българската дума е "цигани".Защото те така казвали на себе си?!Тогава предлагам на неуките ни журналя да наричаме: -финландците - СУОМИ; -германците - ДОЙЧ; -индийците - БХАРАТ; -унгарците - МАДЖИАР; -японците - НИПОН... защото те така казват на себе сиИ защото в ООН така е написано на табелките пред делегациите им.Съгласни ли сте драги неграмотни български журналисти?

Може ли да ми обясниш, индийците как ги различават, за мен 99% от населението там е такова?

Не става дума за циганите в Индия,индийците така наричат държавата си и гражданите си - от древните племена "бхарати" описани в епоса "Махабхарата"който за тях е нещо като стария завет-Библията за евреите.

"ЦИГАНИН" идва от река Цинга в Индия?-Това че дошлите от ТАМ, представители са натоварили, името си с отрицателни емоции са си виновни сами.

И гърците се наричт елини... А бе циганите са си цигани. Пожелавам да дойде време, когато като дотойна част от обществото ни с гордост да могат да кажат, че са цигани. Дали е възможно?

малка поправка: унгарците наричат сами себе си "модяр" а не маджар, което е сръбското им име например.. Magyarország (Модярорсаг) - Унгария

Не е по темата, обаче едно название или име как се пише и как се произнася е съвсем различно нещо! Например ние пишем и четем Лисабон, а на португалски е Лишбоа (Lisboa)! Навремето пишехме и четяхме Лос Анжелос, сега - не се знае дали е Лос Анджелис, Анджелос или Анхелос! Така че за унгарците (маджарите) у нас има установен правопис и правоговор - маджари!

Алооо господата с фадромите! Идвайте и в София, работа много! Факултето, Филиповци, Захарна..... Ще организираме инициативен комитет - бонус за всеки бутнат коптор!

хмм, само се сещам за едни думи които покойния Петър Младенов беше казал (а според него самия - не бил...) "НАЙ-ДОБРЕ ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!" ...и да имат добре заредени картечници!

Къде ги?... Нали първо тях "скрапиха"... :::)))

Който тогава не видя и още не е разбрал какво каза покойният Президент Петър Младенов е повярвал на бездарния и нагъл кариерист Евгени Михайлов! А неговите думи бяха: "Най-добре сега СТАНКО да дойде!" Тези от вас, млади наивници, които не сте били там, а вярвате на изпечените и професионални лъжци, ще кажа едно - времето доказа падението и низостта на тези "личности"! А ако не знаете или не си спомняте кой е Станко, мога само да съжалявам за вашето лековерие.

До някъде съм съгласен, но трябва да са плътно в редица че да не пропуснат някой. По-добре е напалм - нищо и никой няма шанс !

към прокурора - циганката, която сутринта заплаши, че ще убиват българи - да бъде привикана незабавно! Това е подстрекателство към насилие на расистка оснава! БХК чухте ли, или сте глухи! Искам реакция от страна на властите! Българите като са бедни ма циганко, убиват ли цигани, изнасилват ли циганки! Не съм чула такова нещо от страна на българите! Цигени, трябва да ви е ясно, че живеете благодарение на нас българите! Ако не сме ние, кво ща праите?

Можело значи

тази купчина тухли открадната от стара българска къща ли е всичко, малки българчета шепа роми ви ограбиха тухлите, данъците ДЪРЖАВАТА и все още си стоите в къщи с наведена глава и високо вдигнато дупе, срам

Нека да не хулим само циганите,защото за техния безотговорен и паразитен живот са виновни главно българските "правозащитни" и "човекозащитни" фондации и организации.Те набиха в главите на младото циганско поколение че имат само права и нито дума за задължения.И това заради парите на Хелзинки и Европа от които циганите не видяха нищо.Сега циганите знаят само "държавата ни е длъжна","обществото трябва да ни плаща" а от тях нищо!Нито грижа за отглеждане на качествено поколение,нито стремеж към образование,нито желание за работа,нито съвест за задължения,нито здравословен живот,нито интелект,нищо!Да "благодарят" за свинарника си на "правозащитниците"!

трябва да се почне от някъде. всъщност, оплювания Путин намери правилния път - спря международното финансираните НПО-та в Русия. Ако и тук направим това, ще им пресъхнат фъндингите... и ще се махнат.

В Русия проблема е много по-голям отколкото при нас, и определено това с забраната нищо не постига реално, а е прах в очите.

То, че имат вина право защитниците имат, но истинската вина е във власт имащите - без изключения, те са тези, които позволяват циганското беззаконие.

Толкова много лесно манипулируеми, необразовани хора, зависещи изцяло от социалната система, къде другаде ще намерят накуп, за да ги използват?

Много интересно по комунистическо като нямаше такива организации циганите да не би да отглеждаха и възпитаваха децата си? Циганина си е циганин, независимо какво се случва около него - за тях единствения лек е да ги върнат обратно в Индия.

Малко си в грешка,по това време циганите поне се хващаха на тежки и неквалифицирани работи-работил съм в производствени предприятия с тях.Сега не щат да работят защото къде по - лесно е да направят куп деца и да чакат на помощи които ние с теб изработваме.

Да бе, кой ще плати транспорта? Напалм !!!

Така се пробутват на Пеевски лафките насекаде ! Тези фадроми и трактори не ги ли е гнус в лайната баш да се завират.

Иво, Иво щети се циганин да гласува за демокрация. Те едно си знаят - за комунистите, щото при тях имало работа. Бих искал да зная какво са работили толкова, какво знаят, като не могат ни да говорлят ни да пишат. Нашите баби копат на село, отглеждат животни, а те само крадат.Нямоло какво да ядат, а цигарите не падат от ръцете им.

Крадат днес, преди получаваха образование и занаят в Строителни войски, работеха и си изкарваха честно прехраната. И заетите с трудова дейност (не чиновници и служители) получаваха доста добри заплати, по-добри от повечето "чантаджии"!

Кога са работили би , освен в Кеча насила?При безплатно и задължително образование единици бяха тия, които имаха завършен 3ти клас,винаги са крадяли и гледали на хляба мекото, а не беше толкова масово защото милицията биеше а не им спазваше човешките права.

Сега в Пловдив, утре и по другите градове.

Трябва и във Факултето така да се направи, ама даскалицата не смее, че на изборите циганите ще я изоставят...

Не,че защитавам ГЕРБ но истината е, че Факултето гласува за БСП, лесно проверимо е.

Вместо да слагате минуси другари просто проверете.

Сами са си бутнали постройките?! Айде бе! А дали някой не им е наредил с обещание за светло бъдеще?

хехе и точно в Пловдив, много са хитри комунягите искат гласове и от там....ама ще се разминете този път

кмета е гербераст

На улица Летуструй в кв Христо Ботев има няколко кръчми и магазини и едва ли да за законни.Има и много построени къщи или етажи от последните две години,сега също се строят.Кога и в този квартал ще има проверка и се бутнат незаконните къщи? На нас ни пуснаха съобщения преди няколко години ,че при картографиране със спътникова система ,че сме имали навлизане в улично пространство със седемдесет сантиметра на 43 метра двор и сега ни е завишен данъкът ,аз това положение е от края на 70 0 те години. По този начин да се видят и на тези хора ,какво са взели и да си плащат данъците.Същото и в Малашевци,където след спиране на влаковете по линията ,се настроиха много къщи .

Какво е това Столипиново? Град,село в България ли е,Индия ли?

"Столипиново" е голям Ж.Р. в Пловдив населен предимно с цигани. Съществува поне от 70-80 години.

......С МНОГО ПРИВИЛЕГИИ , БЕЗ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ..............

В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИМА БЕЗНАКАЗАНИ СИСТЕМНИ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНИТЕ ,СРЕДИЩЕ НА ДИЛЪРИ НА ДРОГА ,ПРОСТИТУЦИЯ ,КРАДЦИ ,МОШЕНИЦИ И ДОРИ ДЕЦА -ПРЕСТЪПНИЦИ ВКЛ УБИЕЦ НА 8Г ВЪЗРАСТ ИМАШЕ -РОМЧЕ

Т.е. кипи стандартна циганска дейност.

И на Иван Костов Къщата във Драгалевци също е незаконна,не плаща вода и ток,да бутат и там.

НА ИВАН КОСТОВ КЪЩАТА НЕ Е НЕГОВА А НА НЕГОВАТА ТЪЩА ТАКА ЧЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ

И на Иван Костов ли тъщата му купува вилите и апартаментите като на Цветанов от ГЕРБ!

ромите ще вземат безлихвени заеми за да построят нови къщи. на далавера са.

и то големи -за неплатен ток,вода,наеми,общински и държавни данъци и осигуровки ,вкл и за такива,за които няма давност или защото СУМАТА,КОЯТО ДЪЛЖАТ Е ОГРАМНА И ПРИЧИНЯВА ХИЕНОПОДОБНИ ПОСЛЕДИЦИ КАТО ГЕНОЦИД ,ИЛИ ЗАЩОТО НЕ Е ИЗТЕКЪЛ СРОК ЗА ДАВНОСТ ,И НЕ Е СПРЯЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО -НАПР КРАЖБА НА ТОК /общо крадат 60% от тока по мрежата и сумарно това са не милиони ,а милиарди само за тока /.....КОЙ БИ ИМ ДАЛ ЗАЕМ,КАТО ЗНАЯТ,ЧЕ НЯМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ВЪРНАТ ЗАЕМА ИЗОБЩО ? НИКОЙ НЕ ИСКА ДИКТАТУРА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ,КОИТО ПОДЯЖДАТ,РУШАТ,КРАДАТ,ЗАРОБВАТ И РЕПРЕСИРАТ БЕЗКРАЙНО И ДО ОТЧАЯНИЕ !

Абе щом не са го разчистили с напалм и газ Гризу хич да не ми се фалат, нещастници!

Знаеш ли какво е газ "Гризу"? Невеж булгаристанец.

Той вероятно имаше предвид ЗАРИН, но понеже има "З" е решил, че е едно и също... Ама то пък и ГЪ. има "З"...

А солариума дали вече са го съборили ? Мъчно ми стана за тях !

Пак бутат бараки. А какво стана с незаконните вили, дето ни ги показаха от хеликоптер?

Те си платиха . От тия няма какво да изкопчат.

Има - гласове на изборите, за това и ще ги компенсират по някакъв начин.

Пловдивчани ще платят акцията.И Столипиново ще грейне,ти да видиш.Щели да съборят"незаконните"бараки.То пък колко ли са законните....Може и камарите с боклуци да изринат.Няма кой обаче да изрине циганията.Само след месец,всичко ще си е постарому.Пък и водачите на фадромите били подбирани да са тотални трезвеници.Че я си помечтайте,за пиян драйвър на фадрома....вършеещ наред.

"Пиян драйвер на фадрома .... вършеещ наред". Размечтах се чак. Готов съм да финансирам горивото /и за фадромата и за драйвера/. А представи си ако бяхме в цивилизована Франция например, дори нямаше да е нужно да е пиян.

Тъй де....мечти,мечти......

Чакаме ги и в Самоков.

Оу,там по "улица Здравец",ще падне мноооого работа......

чакаме същото и в София

А през Факултето кога ще минат? Всеки ден минавам от там и мога да ви кажа, че има не десетки, а стотици незаконни магазини, кръчми и павилиони, които работят без никакъв отчет и без касови апарати. На някои от постройките дори стърчат електрическите стълбове на ЧЕЗ от покривите.

"Павильони" - ало, журналистите, първо си оправете правописа, а после се правете на новинари. Затова тази държава няма да се оправи, понеже всеки върши това, за което най-малко е учил. Освен всичко останало, и неграмотността е повсеместна!

Между 50 и 80 незаконни сгради в Столипиново? Само? Я сложете оше една нула и може и да познаете.

Днес кметът на района загрижено обясняваше, че бутат само търговските обекти, "къщи" няма да бутат. И повечето собственици на обекти били съгласни, не разбрах как са ги склонили. Не казаха и нищо за околните регламентирани обекти. Все пак тоз народ ще трябва да пазарува отнякъде. И ми се струва, че това доста ще смути клиенти и собственици на близките обекти, или столипиновци ще минат на "гаражна търговия", по домовете си, с което пак няма да излязат на светло. Дано да греша.

а коя беше тази младата защитничка на ромите, журналистката? горката, само дето не се разрева за нещастните цигани.

Аз им предлагам на мангалите да си направят колибите на жълтите павета!Тъкмо по-често ще им дават кюфтета и др. преди изборите.

И Бареков да им е главен кебапчия - много му ходеше боненцето;о)

Съгласна съм , че трябва да има ред и правила, но се замислям за последствията. Сега десетки роми ще останат без препитание и пак ще крадат от обикновения българин. В районите , където ромите работят и имат препитание, то кражбите драстично намаляват. Те няма да платят на общината за площ, но със сигурност ще приватизират пейките от новите тревни площи.

по същата логика всички които са без работа трябва да крадат и да убиват щото са без работа.Какво като са цигани закона е за български граждани който не му харесва да си търси държава в която няма закони.

наивен ли си, или се правиш ?

И аз това казвам. Това си е чиста проба дискриманция. А кога ще съборят незаконно построеното от българи? Дори хотел Дюн, построен на плажа на Слънчев бряг е незаконен. И не само той.

Аха, но пък се е обзавел с всички необходими по закон книжа - там е разликата между крадеца на едро и мангалските колиби!

ПОВЕЧЕТО РОМИ ДОРИ И ДА РАБОТЯТ ,ПАК КРАДАТ -И ТО МНОГО И СИСТЕМНО ...Не сте ли гледали и предавания по тв тук -не само крадат ,ами дори убиват и такива с работа ......напр от пазарджишко ,а в София показаха семейство роми с два работещи родители и 6 деца КРАДАТ ТОК ЗА ОКОЛО 200 ЛВ МЕСЕЧНО ОТ СЪСЕДКАТА КОЯТО Е НА 200 ЛВ ПЕНСИЯ Т.Е. КОНСУМИРАТ ГЕНОЦИД ...В ЕС,В АНГЛИЯ, ХВАНАХА РОМКА -"КРАСИВА И МЛАДА " С ДВЕ СТЕПЕНИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ,КОЯТО КРАДЕ МНОГО -НАД 2 МЛН ПАУНДА ОТ СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА

Като че ли сега не крадат?! И къде са тези райони и какво работят че не мога да го сметна?

Колкото и да плюете, ромите са бъдещето на булгаристан. И то близкото бъдеще.

РОМИТЕ МАСОВО СЕ ДЪРЖАТ КАТО Т.Н. "ДЕМОГРАФСКА БОМБА ". те няма намерение да се интегрират с равни задължения в обществото за поддържане на функциониращо общество -масово прекалено ниско квалифицирани,масово не внасят данъци и осигуровки,но се размножават експлоизвно с много деца и КОНСУМИРАТ МНОГО,НО НИЩО НЕ ВРЪЩАТ ,НИЩО НЕ ПЛАЩАТ -ТЕНДЕНЦИЯТА Е криза,социална катастрофа,геноцид от това,че само консумират ресурси ,и искат всичко срещу НИЩО ,И ВЕРОЯТНО -ВОЙНА /ПРИ ТАКОВА ЕКСПЛОИЗВНО РАЗМНОЖАВАНЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ 80% ДЕЦА ,КОИТО ИМАТ МНОГО МАЛКИ СПОСОБНОСТИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТ ,НО СЕ РАЗМНОЖАВАТ И СТАВАТ ВОЙНСТВУВАЩИ,КРАДЯЩИ И УБИВАЩИ -КАТО В ИРАК,СИРИЯ И ДРУГАДЕ ,където има "демографски взрив " следва и война -ПОД НЯКАКВА ФОРМА ,ЕПИДЕМИИ С ВИСОКА СМЪРТНОСТ ,ЗАЩОТО НЕ ПЛАЩАТ И ВОДАТА И ТЯ ЩЕ СЕ ЗАМЪРСИ ФАТАЛНО

А циганката която обясняваше ,че ще убива българи няма кой да я прибере на топло за закана за убийство?Ако българин го каже за цигани ще го арестуват веднага.Ей за това ще стане Цигания ,а не България.

Циганката вика" Бременна съм, няма къде да живея, а те искат да ме събарят. Журналистката пита "Вода, ток плащаш ли " - НЕ ами тогава защо забременя бе мам....ти да ..................? Сега и помощи и све! А ние да блъскаме и заради вас!!!

Ами то да забременееш не трябва да си си платил тока и водата

васко

Така е,за да забременееш само ти трябва да ти работи фурната:)

Нормалните Българи, първо мислят с какво да си изхранят децата и после да ги правят, а мангалите правят деца за да получават помощи!!

Бате много деца прайм даваме на приемни симейства викат им "банкоматчета"

Ако това е вярно, БРАВО! Значи може!!!!

Столипиново ще се " облагородява" - много смешно!!!