Кандидат-съветник на ДПС замесен в нападение над журналисти

Екип на Нова телевизия е бил нападнат в ромската махала в Самоков. Журналистите са удряни, а шофьорът е със спукана скула. ДПС се разграничи от свой кандидат.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-съветник на ДПС замесен в нападение над журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4г. Пловдив е управляван от ГЕРБ в коалиция с ДПС, вдигнаха ни данъците и ги направиха най-високите в България ,но циганите не плащат ,никой не ги закача,превръщаме се в цигански град,по главната има повече цигани от българи,заплатите са едни от най-ниските хората масово се изнасят от Пловдив,ако продължава така до 20г. циганите в Пловдив ще са повече от българите,постоянно се теглят заеми и през 2018г. когато изтича гратисния период ще стане страшно,ще теглим заеми за да връщаме заеми .Маминия крадльо прекали с краденето ,а най лошото е че с парите откраднати от пловдивчани си купува медиите ,прокуратурата ,съдиите. Нека на изборите всички да излезем и да гласуваме и да изхвърлим крадливата паплач от Пловдив

Защитавахте ги през всичките години . Галехте ги с перце и си го получихте накрая ! Ходете да се жалвате на БХК и да си знаете че това е само началото ! Пък после : '' Защо бягали младите хора в чужбина '' ? Отговора е - Защото сме Много '' Европейска '' държава с много ман.....ли , които са в политиката и по улиците !!!

тая цигания си е политика на ДПС-ПРОТУРСКА И ПРОЦИГАНСКА И АНТИ БЪЛГАРСКА

тая цигания си е чисто ромска работа .

Крайно време беше тия телевизии, дето само дрънкат за правата на мангалите, да си получат заслуженото. Нека екипи от всички телевизии, позволили си подобна подигравка с българите, да им се случва същото в махалите на 'ромляните'! Да разберат най-после тия телевизии, че живеем в България, а не в Боков Мангустан!

Накърнява доброто име на ДПС?:))))))))))))))))))

Май си улучил депесарски модератор :))) ДПС няма добро име, това всички го знаем :)

След като дълги години всички телевизии говориха само за правата на циганите, добре е че това се случи на телевизионен екип за да разберете, че тази сган краде,бие, изнасилва, убива ВСЕКИ ДЕН из цяла България . Нека това да е сигнал към всички медии и да спрат да толерират така наречените "малцинства"!

нова и бтв са много нагли и би трябвало да са в затвора.

Сами сте си виновни "журналистчета" от НОВА. Що му се бъркате на човека? А оня циганин Бат'Сали - Александър Методиев как стана български депутатин? Що Пиже поне съветник да не стане? Значи Бат'Сали може, Пиже не може!

Правата на ромите са нарушени в България!В ЕС те се наричат българи но в България роми!Контингент на останали в миналото партии сега са доста изнервени поради силно стесняване на пазарния сегмент на кражбите!Боят на журналисти лекари пенсионери криещи пенсиите си и прочие дръпнати люде е фрагмент от културната матрица на индоевропейците които виждат единственото "спасение"в ДПС НАТО БХК и Голямото посолство което нещо го е страх да махне визите!Интеграция ще има когато не остане нищо ценно в България!!!!Тогава Ердогановия халифат ще дойде на нас българите като балсам за раните нанесени от "неолиберални с евроатлантическа насоченост политики"!!

африканска държава

Може и да не ви хареса това което ще кажа, но смятам че журналистите са си виновни сами! Толкова години прикриваха и толерираха маскарлъците на своите господари депутатите и "пазеха" етническият мир. На ви сега етнически мир! Ще си купите по един дрон с калашник и камера - да мине да почисти и тогава снимайте!

Бият лекари, бият учители, а и убиват /случаят с професора/, бият журналисти, изнасилват и обират възрастни хора . . . е хайде стига вече! Имам чувството, че живея в ЮАР с обратен знак. Черните са с права, а белите са като роби, втора ръка. Какво трябва да се случи - хората да се активират и да вземат нещата в свои ръце ли? Тогава за какво плащаме данъци и за какво са ни полиция и управляващи?

Значи като бият обикновен човечец си мълчите а сега ТВ екип та ТВ екип. Каква е ИСТИНАТА РОМИТЕ , ЦИГАНИТЕ ,МАНГАЛИТЕ имат само права и си правят каквото си поискат ,да му мисли българина. И какво ще кажат сега от БХК пак са им нарушени правата!!! Каква интеграция!!!!

не РОМИ, а миризливи и крадливи ЦИГАНИ!

Ще бъде избран за съветник, нищо че официално няма да бъде припознат като такъв от ДПС и пак ще защитава циганските интереси.

Не, няма да защитава циганските, а своите и на ДПС интереси. За такива като Пиже и Местан, циганите са просто едни мангали и трябва само да им свършат работа по избори. Справка - Бат Сали.

Ако резултатите от управлението ви са плачевни, опитайте с добрите стари активни мероприятия по медиите. Много ще помогне ако имате верен политически приятел, който да ви подаде топката в подходящия момент.

Казах!

Затова ли хрантутим тази паплач, за да ни бие!? То има една приказка - храни куче, да те лае - същата история.

Циганите са корназ,защото ДПС-то им пази задниците,това е!

с подобно е близко

Не че искам да оправдая циганите но журналистите от нова телевизия а и други са продадени и работят в много случаи против народа ни и нагласят изявите си в полза на власт имащите и тотално изкривяват огледалото!!!!Ето сега сущите тези журналя да призоват ПЛевню да свика КНС за решаване на ЦИГАНСКИЯТ ВЪПРОС който с с отлагането ще повлече народа към безднатаот къдетоняма спасение!!

То и сега е така. Здрав предизборен пиар за официоза на властта, подкрепена рвърдо от ДПС.

ЩО И НАШИЧКИТЕ ЦИГАНИ НЕ СЕ ГЛАВЯТ ЗА СИРИИЦИ И ДА ХОДЯТ ПО ЕВРОПАТА ДА ГИ ХРАНЯТ, ЧЕ И ПАРИ ДА ИМ ДАВАТ?

Екипите на бърза помощ,трябва да са с БТР-и,А МЕДИИТЕ С ТАНКОВЕ,КОГАТО ПОСЕЩАВАТ ЕТНОСъ ,КОЙТО ИМА --- ПРАВА .

я да не пипате ромите, че като се разсърдят меркел и оланд първо ще ни нарекат фашисти, а после ще намалят паричките, които папка нашето правителство и тези, които цицат около него... долу ръцете от ромите!

Защо трябва цял живот да хрантутя полуидиоти - така са се родили, и Родината стимулира разплода им, на всичко отгоре градинките по селата са напълно забравени от всякакви власти - но циганите не ги забравят. Мрете, българи - това е внушението на цигани със златни ланци по дебелите си вратове. Та така - или се изнасяме, за да направим място на циганите - интересно кой ще ги храни, когато ние се изнесем или измрем, или с малкото силици, които са ни останали, да откажем да плащаме данък "циганин" - има юридически механизми, но за съжаление извън страната.

Ако ромите/ц/,не се образоват ,никога не може да има интеграция.

абе ,,умерени,, ромски-сигани няма ли в тази държава??? отишли за интервю направо при ,,джихадистите,,!!!

Булгаристанците са виновни за това състояние на циганите. Първо трябва да се справим с булгаристанците.

DIDA

Сега е ред на ония тюфлеци от БХК да излезят и да кажат, че ромите са били бити от екипа на Нова.

Местан избърза ,да се изкиха.

Държавата даде на ромите /КОИТО В ЕВРОПА ГИ НАРИЧАТ С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА ---ЦИГАНИ/,много права . Те са свикнали ,да ти се качват на главата толкова ,колкото им позволиш.Затова ще се качват още повече ,държавата им позволява ,от името на народа ,който има само задължения ,и ---УНИЖЕНИЯ. НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА.

Това което разбрах от статията е, че дори и да организираш "частно енерго" и да крадеш ток в огромни размери не влизаш в затвора за продължително време, а влизаш в избирателните листи на ДПС. Явно условието за там е да си доказан крадец.

Да е жив и здрав българино, хем храни циганьора, хем яде бой от него !

И ДПС ,не можа да интегрира ромите.

а защо няма проверка за криминално минало на кандидати ?

Няма за дипломите им, за психическото им здраве, за криминалното минало ... Защото ако имаше такива проверки, ни един кандидат на ДПС, и не само на тази партия, нямаше да остане в листите! Хак да им е на Нова - те са най-върлите им защитници и говорители за "правата на човека"! Къде видяха човек в тия свърталища на криминал и разврат?!

Не се ли сещаш,...всички са за затвора,...като започнеш от А.ДОГАН, Р.ОВЧъ.,И.Й.КОСТОВ,СОФИеНСКИ,МАСЛАРОВА,и подобни ,ТЪЛПИ ОТ СДС,НДСВ,ГНЕЗДА ОТ бсп-съселите. ВСИЧКО В Бг Е ПОЛИТИЗИРАНО ,И ЗАТОВА ОЩЕ 50-70 000 БЪЛГАРИ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ ,ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ,ДАЛЕЧ ОТ СИЛОВОТО УПРАВЛЕНИЕ в Бг....

"...атакувани от близки на измамниците, които бяха под домашен арест." Кви глупости върши прокуратурата? Те тия си въртят телеизмамите именно от къщи. За мангалите трябват по-тежки присъди защото при тях рискът от рецидивизъм винаги е по-висок.

Какви съветници ,какви 5 лева? Как може неграмотни въобще да бъдат избирани за каквото и да е? Най-големия срам е, такива които са в Бг-Парламент ,да коват и ЗАКОНИ???

Защо трябва цял живот да хрантутя полуидиоти - така са се родили, и Родината стимулира разплода им, на всичко отгоре градинките по селата са напълно забравени от всякакви власти - но циганите не ги забравят. Мрете, българи - това е внушението на цигани със златни ланци по дебелите си вратове. Та така - или се изнасяме, за да направим място на циганите - интересно кой ще ги храни, когато ние се изнесем или измрем, или с малкото силици, които са ни останали, да откажем да плащаме данък "циганин" - има юридически механизми, но за съжаление извън страната.

Престанете да ги наричате роми. Те са цигани откакто свят светува. Дори те самите не искат да ги наричат роми.

Циганите не правеха такива зулуми. Ромите ги правят. За мен "РОМ" е по-обидна дума за тая сган