Само 5 ефективни присъди за побоя над деца в Асеновград

Само петима от 11-те роми, нападнали и били децата от клуба по гребане в Асеновград през лятото, получиха ефективни присъди.

Обратно в новината

Коментари - Само 5 ефективни присъди за побоя над деца в Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През живково време мангасарите крутуваха защото в полицията ги пребиваха от бой. Сега разбраха, че бой няма и безчинстват на воля.

Ако бяха хора а не цигани щяха да им лепнат максимума. Ега ти и "държавата"!

гавра с пострадалите, гавра с народа. Ето това извърши "независимият" съд.

като в съда има само предателски цървули сега мангалите ще ви онождат...

Твърде буквално са го приели. Вимето си е виме, но ако са приели и народа дето ги храни за добиче, е груба грешка. Биха децата ни ефективно, но осъдиха мангалите условно. Това само добиче може да го приеме мълчаливо.

защо ромите са нападнали децата

Анита Мейзер беше осъдена на 3 г и 6 м за убийство по непредпазливост. В сравнение с нейната, тези присъди изглеждат разумни. Но Народното събрание трябва да преосмисли идеята за бързите производства и намаляването на присъдите. Нещо куца.

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" - обида към циганите ли?, накърнява доброто име на съдията ли?. Лелеее, колко сте жалки от ДИР-а

Хората в района са бедни, даже и циганите. Съдията едва ли се е продал за много, но все пак при толкова обвиняеми количеството дава и известно качество на сумата = една хубава екскурзия с консумация във Флоренция, или Милано...

abasador

нормална, съдебна практика у нас, електората на ГЕРБ не трябва да се нерви много и за това се грижи безотказно действащата корумпирана съдебна система в България, поставят се показни присъди. След време ще четем; цигани нападнаха и пребиха..... същите са известни на полицията, имат 40 50 регисрирани средни и тежки провинения, както и по 10 тина условни присъди. Лек ден. P.S. Господа журналисти, за н-ти път пиша, моля ограмотете се.... в света няма етностна група Роми! В началото на 80 те години, европейските политици умишлено и умело заменят името на циганин с ром, заради надигналата се вълна от народно недоволство във Франция и Испания от циганските кражби и безобразия! Циганин е станало нарицателно през 60 те- 70 те години в западна Европа. Забележка: Индоарийските езици (едни от най-извесните) са; хинди, урду, маратхи, гуджаратски, романи (романес или ромски).

Искам само..."да пожелая"на тези,които не намериха сили в себе си и да осъдят тези...човекоподобни същества,да бъдат следващите,които един ден ще имат..."честта"да се насладят отблизо на...брадвите,коловете и всичките им други..."най-нормални"средства за...разходка!!! И да не се чудим после,защо във всички краища на тази кочина,мангалите гуляят,за наша сметка!!!

Ми герб и ПАТРиОТИ- и смешно и тъжно...

Коя държава ще ни освобождава от Циганско робство? Сами няма да се справим, то е ясно.

Циганите трябва да бъдат избивани като мухи.

БХК забранява да съдят мургавите.

Некой мое ли да ми обясни кво е това контра-дело, което били завели ОБВИНЯЕМИТЕ. Това дело сигурно ше да е срещу пострадалите... да ревеш ли да се смееш ли... КОЙ равъжда циганьор.(без въпросителна, щото се върши от КОЙ).

Тая територия май само Боенно положение ще я оправи...така за годинка време...добре ще ни дойде... ако мислим и искаме да оцелеем.

Голям кеф ще е ако по време на т.н. "председателство" мангали пребият, изнасилят и т.н. някой от европейските хрантутници дето ще се домъкнат тук в София. Може би това е единственият начин да се разбере, че так повече не може да продължава!

Жалки сме, не случайно нямаме уважение от никого. Жалък матриал, жалко правосъдие, жалки политици. На такъв жалък, мрънкаш, робски материал не му се и полага друга. Пфу....

Жалък си ти. Вместо да насочваш гнева си към собствените си хора като и да натягаш пораженческа психика като някакво безгръбначно, трябва именно към властимащите и циганите да насочиш омразата си точно в този момент и да я таиш до правилния момент.

По притцип българите,особено тези с някаква власт в системата на някоя от трите власт, много мразят и презират българи. И както винаги всеки,било то ром, мангал или джагал,който тормози/угнетява българи е закрилян от властимащите българи. Предполагам мотивиран от лична антипатия към българския си произход, плюс натиск от външните ни съветници.

Aко не засвирим калашниковата ръченица и циганите,пардон ромите ,не затанцуват по ноти ....бог да прости местноста българия и българите

Фарс! Това е сигнал, че безнаказаността на тихия геногид над българите ще продължи!

сига ша пуснат всичкити от електоратът и после ще осъдят децата на контра делата да си плащат... само гледайти!:-)))

Вероятно и тях ще измъкнат. Жалка работа. После - защо напускат младите ? Няма защо да се борим да разрешат евтаназията - тия ще ни пречукат - for free и от ЕС ще им ръкопласкат!

"Сумата на обезщетението за средна телесна повреда на едно от момчетата 17-годишно - за счупена ръка, беше намалена от поисканите 40 000 лв. на 8000 лв".Байовци какво е това безобразие..........я веднага веднага да си платят на електората.

съдията е мангал. Дано съдията нейде го пребият за да се усети.

Хем се признават за виновни, хем съдят децата. Що за наглост? Що за съд?

Даааа.., Така е ..добредошли в БГ , където нощо не е истина и всичко е позволено..... Другият път отново да си помислим дали трябва да гласуваме ВСИЧКИ...

Сега видях репортаж по нова тв,.. тези цигани са толкова нагли и безсрамни,..викат,крещят срещу камерата,уверени в правотата си,че ще ни стъжнят живота.Как искам само един съдия да наложи справедлива ефективна присъда на циганин,как мечтая за това!

И това ако е държава... Здраве му кажи.... Председатели на ЕС.....СМЯХ в залата..

може ли да познае какви присъди щяха да се наложат на българи ако бяха били мангасарски деца (чаавета).

Ако има скоро избори нещо трябва да се примени. Така не се издържа повече.

Какви са тези Съдии , елементарна защита да няма за Българските деца ? Осъдиха ги смешно малко , дай боже да се случи на Съдиите това което изпитаха Българските деца , защото са Боклуци -калинки !

Кой е на власт в момент ? Негова е вината на 100%. Кой лично назначи Цацарив ? Негова е вината.

Този рижавия циганин-терорист дето се смее трябва да лежи до живот!

Ефективните присъди са безсмислени за тези човекоподобни. Експулсиране по избор в Пакистан или Индия.

С любезното съдействие на един "националист", който не го интересува дали ще бъдем избити и изчезнем като етнос, заради толерирането на един етнос. Него го интересува само и едиснтвено дали ще има втора кабинка на Банско. За да прибере едни пари. Избирайте още лумпени пък после се чудете.

Редно е медиите да си знаят гьола, защото хора, които не са работили като съдии е добре да не пускат просташки репортажи. Присъдите подлежат на отмяна и това се вижда от космоса.. айде да не пиша основания, защото ефективно наказание на неосъждано лице изисква сериозно основание и мотиви. В случая говорим за побой.

електората ще сколаса да излезе за следващите избори.

абе кой ще посмее да накаже сериозно циганите, те са господстващата раса! недосегаеми, висши, управляващи ни!

Глупости, те са просто инстумент и нищо повече.

Аз съм склонен да платя разумна сума да ги видя обесени на лампите в циганската махала.

повече от 50 лева на обесен не давам,и да не са от миризливите буболечки

Съдиите на сапун! На борба с организираната безсъдимост!

Настоявам за референдум за нови закони, прокуратура и съдилища. Да изметем тези подкупни съдии с техните съкратени процедури. Престъпника си е престъпник дезависимо от етност, религия, социално положение и възръст. За действаща полиция и съд, както в САЩ. Братя роби, до кога ще търпим да се гаврят с нас?

Те са по-силни от нас. Момента да се случи нещо беше 89-92 г. Пропиляхме го. Вече притежават всичко в тази държава. А ние дори кураж и желание нямаме. Само изпускаме пара по форумите и фейса.

Вуй, бръснари ли ще сложиш на мястото на съдиите или Христо Стоичков? При леки телесни повреди и тези присъди се явяват неотговарящи на изискванията на НПК. Дори и при СТП трудно се налага ефективно наказание лишаване от свобода. Какво си полетял да носиш правосъдие? Това да не ти е мол за маратонки?

Другари! Спокойно! Волен всичко ще обясни!

Браво на родната прокуратура - обвинение за хулиганство. Нападенията с брадви не е опит за предумишлено убииство, просто циганите са искали да погалят с перце децата!!!! Браво на прокуратурата, браво на съдиите! Много добре извъртате фактите. Браво на родната правосъдна система!

В мутроландия е така.

Трудов лагер по 5 години за всичките 11 мангуста! Каква е тая работа, че те за по 1 година могат да си ходят да си починат малко за разнообразие. Вътре ще се сдушат с някоя анална афера с побратими и ще излязат по-печени и с идеи за телефонни измами, кражби и т.н. Ако отида и започна да троша цигани, политици и съдебни язроди, само 1 година затвор ли ще получа? Или ще се окаже, че понеже не съм от малцинствата, ще лежа 5-6 години? Това е дискриминация и съдиите да бъдат наказани!