Асеновградчани поставиха исканията си на властта

В Асеновград ще има засилено полицейско присъствие, докато не се гарантира сигурността на всички етноси. Ще бъда съборени и всички незаконни ромски постройки.

Обратно в новината

Коментари - Асеновградчани поставиха исканията си на властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Расизмът никога не ми е бил силна страна, но в случая мисля, че е крайно време на малцинството в Асеновград да се покаже тоягата и то законната!Да им съборят и то в най-кратък срок незаконните къщи, да има изселени и осъдени, за да помнят и разказват, какво сами са си докарали.Прави впечатление, че и в Пловдив роми с вид на бабаити се разхождат из центъра със самочувствието, сякаш света за тях съществува.Масово си позволяват здраво лапане и пийване по централни скъпи заведения, облечени са повече от добре и да се не начуди човек, от де са им парите?Хора, които вероятно не могат и името си читаво да напишат, видимо са със самочувствие до небето за разлика от работещите българи, които са сринати от недоимък.Докога, не се ли замислят политиците?Ще останат ли нормални работещи хора в тази държава, които да им изкарват заплатите и екстрите?Жалко за хубавата ни родина при подобна трагична перспектива!

До кога циганите ще живеят извън закона? До кога циганите ще безчинстват без последици? До кога това мързеливо племе ще живее на гърба на работещите хора? До кога ще позволяваме партийните номенклатури да си издържат платени гласоподаватели? Има от едно време една песен: "Стани стани юнак балкански, ..... " Тогава хората макар и в робство са имали повече дух от сега.

Докато ни управляват страхливи кариеристи.

Цяла България подкрепя Асеновград. Да се спрат всички социални на тези същества. Да почнат да работят.

В такава реалност ще живеем,докато ни управляват мишки като Цачева.Приятелка разправяше,че където в заведение,ресторант,хотел седне Цачева,после става и заминава без да плаща!!!Уникално нагла и арогантна!Друг пример-зам.министър на икономиката-Сашо.Синче на митничар от Кулата,идваше с мерцедес на училище още в 10-ти клас.После изпра парите на Цв.Василев.Сега управлява икономиката...Не чакайте нищо добро от тия мафиоти.Тях ги интересуват единствено парите.

Съберете им поне брадвите на тия!

...и да ме триете и да не ме триете това си е самата истина господа толерастки слуги ! а уж в Balgaria имало свобода на словото и било демокрацiя ?!?....няма такива неща има само полит-коректни глупотевини !!!

Ама,обърнете малко внимание и на българското малцинство,бе...

Браво на наследниците на Асеневци! С теб сме Асеновград! Време е българина да се събуди! Докога ще търпим циганския паразитизъм?! Българите са подложени на геноцид и мангалите вече върху главите ни се качиха. Дано реакцията е верижна и достигне и до други български градове! Щом имат български паспорти, значи цингите трябва да спазват българските закони!Е, няма да ни стигнат затворите на първо време...

По време на "социализъма" младите циганите придобиваха професия в Строителни войски , имаха работа и децата им учеха. Много от тях имаха желание и успяха да се интегрират.Държавата ги насърчаваше. А който се опитваше да краде и хулиганства беше изселван от "комунистите". Непоправимите пращаха в Белене. Затова имаха респект от властта и държавата.

В България всички комунисти и цигани трябва да бъдат изтребени, за да имаме някакво нормално бъдеще

Съгласен съм. Почни от Боко, Цецо, Цецка, Дебелото Лили и т.н. Списъка е дълъг.

Просто ни трябва нова консгигуция, равенство пред закона и депутатите не би трябвало да имат нито привилегии, нито имунитет - градски транспорт, обществени болници, да станат нормални хора с нормален работен ден и нормални задължения.

Оправете законите толериращи подобни явления. Полицаите не смеят да се справят, защото "ЗАКОНИТЕ" не ги защитават! Я в Германия някой да излезе срещу полицай - на бързо ще е готов за кремация.

По тодорово време такива като тея мангали правеха тухли в затвора в Белослав! Спукваха ги от бой по махалите профилактично,а в казармите -редовно!

И ко? Бройката им не се увеличаваше? И сега не нападат и не бият ли? Правешкият циганин беше основен защитник и размножител на тая сган! БКП добре си ги отглеждаше, циганската партия!

Не говори глупости. По онова време ги "съветваха" редовно в Милицията на циганска музика и се държаха доста добре. Няма как един получовек да те разбере какво му кажеш докато не му се обясни или "посъветва" с тоягата. Разбира се, всяко правило има изключения.

до смъртта си няма да разберат, че това са последствия от 40 годишното управление на страната ни от циганин-комунист.. Оксиморон и български абсурд, рай за нискочелите!

Въпроси към управляващите: 1. Защо е допуснато, да се изградят стотици незаконни къщи от ромите ? 2. Всички собственици на незаконни постройки, подали ли са данъчни декларации и платили ли са данъци? 3. Защо майки с по пет деца, са класифицирани като самотни майки? 4. Защо хора с по няколко висящи дела, са на свобода? 5. Защо хора, които не могат да четат, имат свидетелства за управление на МПС? 6. Защо, заради циганските гласове, за някоя партия, страда целия български етнос?

Абе робска нация с робска психика, страхлив матрЯл, само си търси оправдание за страхливостта и само се пъчи и ежи по фейса. Наведена главичка сабя не я сече и така 500 години... И още

да циганинът си е циганин, ако ще и коняк да го кръстиш - от добро не разбира, влачи се на тумби като стадно животно, лъже, мърсѝ, неграмотен, невеж и зъл. Обаче си знае правата, осигурени му от държава, която разчита на гласа му, неподплатен от нищо - нито от труд, нито от обществен принос към нея. Крайно време е на неграмотните да се отнеме гласа - той няма никакво държавно покритие и тогава - ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ - какво ще правят политическите ни недоносчета , ще трябва да влязат в крак с изискванията на интелигентните. ТУЙ НЕ МОЖЕ И НЯМА КАК ДА СТАНЕ, та някои от политиците са по-зле и от циганското ниво. Жалко, а е толкова лесно, но и много опасно - не бива да се допуска грамотните и образованите да стигат до властта - по трудно се купуват и манипулират.

Цяла България е с Асеновград ! Не сте сами, Българи ! Хората от Гърмен дойдоха в Орландовци за подкрепа , После заедно бяхме в Елхово , ченгетата не ни дадоха да влезем в града , ама им намерихме цаката. Приятели ходиха до Гърмен , имало е коли от цялата страна и пак са ги спирали , колоната била километрична . Голямо пазене на циганите пада с нашите кинти ... Тук - там припламват искри , а крадливите плужеци се правят , че не виждат . А ако тръгнат протести едновременно в два , три и повече населени места ?!!! Как ще си опазите смрадливия електорат , бе еничари прокълнати ?!!!!! Нещата вървят към логична развръзка ...... Изцяло в полза на България . Победа !

Пратете ги в Рим, нали са роми.

Защо ще гоните ромите от Асеновград, а? За да се преместят в моя град ли?Не познахте. Пращайте ги в Молдова. Там щяха да си правят република.

Ех какви времена бяха: Как през 1978г. ген. Чочоолу напада "Столипиново" с два батальона танкове

Къв е тоя турчин, бре?

Стига с тоя Чочоолу( ген. Стою Неделчев). Ако убития не му беше племенник,със сигурност нямаше да си мръдне малкия пръст. И това стана с мълчаливото съгласие на Т.Живков.

Малко в страни от темата, но като чета изказването на вицепремиера, ако наистина така тече мисълта му и такъв е изказа ... Наистина ни управляват изключително прости хора, без ясна мисъл в главите, без култура на езика ... Просто нямам думи. А ние очакваме да ни решават проблемите, включително циганския. Няма да ги решат, просто ще продължат да ги задълбочават, защото не стават за позициите, които заемат. Всичките, до един.

Те са УМНИ, ОБРАЗОВАНИ, ТАЛАНТЛИВИ, нооооо БЕЗГРАНИЧНО ПРОДАЖНИ И КОРУМПИРАНИ! Така се е сринала ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!

В първата част грешиш. Нито са умни, нито образовани и талантливи (може да са си избили комплекса с някоя диплома или грамота), обаче за останалото си напълно прав. Като всяка една Империя, ако не се развива, то тя загива. Това ще се случи и със господарите отвъд океана или т.нар Краварник.

Проблемът с циганите няма да се реши докато държавата не си влезе в функциите - да изисква от всичките си граждани да спазват еднакво законите. Сега българите дондуркат разглезеното ромско малцинство в което са се вторачили всички правозащитници,сакън да не падне от нечия ромска кратуна някой косъм. Обикновенният данъкоплатец плаща масрафа на мургавите крадци и побойници, плаща крадените от тях вода и ток, плаща и разходите на съдебната и правосъдната система занимаващи се с тях. Това се повтаря при всяко управление знаем как и защо. Незаконното строителство, анонимното обитаване на гета поражда престъпност. Белите българи нямат привилегиите на мургавите. Тази дискриминация на престъващи закона към спазващи закона трябва да секне. Защото крачката до хаоса е малка.

Как да стане това, след като тези дето трябва да ковят законите и да ги налагат са най-големите нарушители.

Крайно време цинаскта измет да бъде принудена да спазва законите!!Пратете жандармерия, водно оръдие, полиция-всички с бронежилетки и боъни муниции! Бой, бой бой-циганите трябва да се подчинят завинаги-или да се омитат от където са дошли-обратно към корените си в Индия!!!

Ти пък - Та може само да плямпа и да дебелее. Кога е свършила нещо полезно и разумно?

БХК следи с тревога проявите на етническа нетърпимост, които се проявяват в последните дни в Асеновград. Особено безпокойство предизвикват агресивното поведение на някои хора към ромската общност в града, агресивните и изпълнени с омраза коментари по онлайн форумите и по социалните мрежи, както и липсата на адекватна реакция от страна на полицията, местната власт и правителството. БХК осъжда нападението над децата, трениращи гребане, което беше извършено преди два дни. Извършителите на това деяние трябва да бъдат наказани в съответствие с българското законодателство. Но това не дава право на никого да обвинява една група от хора и да твърди, че ромската общност в България е престъпна! Съгласно българското и европейското законодателство, вината е винаги индивидуална! БХК се ангажира да окаже правно съдействие на всеки, пострадал от расистки действия и почуствал се засегнат от езика на омразата!

А като в болницата е имало вече 150 души, защо са задържани само 9?! тая жандармерия какво е правила там - оставила ги е да се разхождат и да си ходят у тях ли?! Защо не са задържали всичките на гюме и да ги заключат по стаите, пък те нека да чупят и да блъскат отвътре ... тъкмо повече доказателства за вандалското им поведение и безобразия ще се съберат! След което всичките - в затвора, съд по бързата процедура, затваряне и никакви лигавщини, а НХК и прочие соросоидни структури да платят за възстановяването на съсипаната техника! Тая жандармерия с перце ли ги е галила, или ги е увещавала на изискан цигански да се откажат вече, па да се приберат и да си слушат любимите чалги в късата лятна нощ?! .... А, бе, докога нашата така наречена "власт" ще покровителства циганските орди и убийците на нормални хора, жени, деца и старци?!

Не става тя така - ученици отиват да спортуват и една бадна от 100 престъпника ги напада и едва не ги убива! Престъпниците се "оказали само 9", а останалите са люпили семки въоръжени с лопати, кирки и пр. хладно оръжие, което не е иззето! Да се раздуха случая в ЕС

Че то ЕС са сред баш защитниците на циганите.

Става въпрос за ОРГАНИЗИРАНО НАПАДЕНИЕ С ЦЕЛ ПОТРОШАВАНЕ И УБИЙСТВО НА ДЕЦА! ИМА ХАРТА ЗА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО И ЛИЦЕМЕРИТЕ ОТ ЕС НЯМА КАК ДА БЯГАТ! Нападнати са треньори - ПЕДАГОЗИ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА! Съд и ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

Някакъв коментар за раздаваните на калпак помощи от моите пари.Мангалите хукват натам където най-лесно дават помощи.

Ще им съборим незаконните къщи, но първо трябва да им построим общински. За тази цел трябват пари, затова ще вдигнем данъците, тока, водата и отоплението. Спокойно българи, ще ви защитим, ние сме зад вас.

При събаряне на незаконна постройка законът предвижда само осигуряване на подслон. Подслон може да бъде и някой неработещ завод, каквито има навсякъде.

Интересно защо при 25-30% етнически турци не съм чул за проблеми между българи и турци в Асеновград?

Защо ли,като чуя определението циганин, се сещам за Хитлер,Химлер,Менгеле и други,които са могли да ни освободят от тези полухора

Историите за това как нацистите са избивали цигани са малко пресилени. Всички знаем че фашистите са искали да им изпратим нашите евреи в техните концлагери и едвам сме ги отървали. Но не си чул да са искали циганите ни, нали?

А защо сте задържали само "лицата участвали в побоя".Другите 150 за какво са на свобода???Според закона това е организиране на престъпна група-тълпа с цел нарушаване на етническия мир.Докога държавата на българите ще пази мангалите и закриля техните престъпления.Докога еничарство и подтисничество от национални предатели, слуги ма масонско-хазарската мечта за унищожение на християните и европейската цивилизация? Докога братя ще търпим този тих геноцид спрямо българите?

Ало, протестиращите, гледайте да сте свършили с вашите джамбурета до 5 юли, за да могат полицаите спокойно да си проведат протеста с искане за по=високи заплати от вашите данъци

За да вдигнеш барака на собствения си парцел - хиляда разрешителни. Но ако си циgанин, няма проблем да построиш каквото си щеш където си щеш. Ако не си плащам два месеца тока, ми го спират. Но ако си циgанин, можеш да харчиш ток колкото щеш, без да плащаш. Има кой да покрие щетите.

Има спасение от тези "тегоби"! Отиди да живееш в някоя циганска махала, също ще се ползваш от благинките! Ще настроиш бараки, колкото си искаш, целия двор може да нацвъкаш!

Не ни закачайте електората, че ще има проблеми!

Предстаяте ли си Асанов град да стане пак Асенов. Брей!!!

Валерката патриотина като истински патриот да седи сега в Асеновград да пази тъмнозелените))): патриоти пфууу!

Единственото решение е веднага поетапно и безконпромисни да се изведат всички малолетни и непълнолетни от гетата, като се отнемат родителските права респективно соц.помощи на създалите ги и този процес не трябва да спира. Веднага да се дават за осиновяване или приемни семейства, защото проблема става неуправляем. Решението е дългосрочно, но няма друго ... за другите незабавно полицията да наложи безкомпромисни мерки, да се съборят копторите, за престъпления веднага в кауша и т.н.

Трябва да им се покаже по категоричен начин, че създаването на деца не е бизнес. Социални помощи за безработица на здрави хора трябва да спрат да се дават, вместо това да им се намира работа, независимо каква, но обществено полезна!

Майки с деца и подрастващи това е по- голямата част от протестиращите. Не ви е срам! За нищо не ставате, за това са ни клали 500 години турците, ама сега като руснаците ги няма, майките с деца ще се борят! Не ви е срам! А на думи силни!

Единственото спасение от тези твари е изселване в родината им Индия.На всички е ясно,че кръвта на страната изтича заради тези боклуци.За това са ниски пенсиите,здравеопазването е за същите маймуни,хигиената,порутените постройки и всички други елементи,бкл.природната среда са компрометираниот тази сган.На първо време може би някакво решение е да се затворят в гетата,като излизането от там е с документ с час за излизане и час за връщане.На безмозъчните соросоидъци може да им звучи безумно,но бъдете сигурни че ще се стигне до там.

Всичко това е много хубаво,което пишеш,но не забравяй ЕС и САЩ,които са основна пречка ,за да се осъществи това!Пък и нашите управници,вече изповядват Еврогейските ценности!

Ако обвиненията в хулиганство не бъдат променени в опит за убийство ще хвърчат павета. И без това на Дундуков са ги извадили и прилежно подредили, готови за мятане

Ами поставилисте ги сега ще чакате от умрял писмо да ви чуят да ви разберът и да действат:((((Разбери бе български народе че времето на културно поставяне на искания е отминало......

душа дава... ех как гениално точно го е казал истинският патриот БОТЕВ!

Колко актуално! А не ми е любим Ботев като поет, но тия му думи живеят и тежат повече от всякога!