Не искат роми, българи и французи в Норвегия

Депутат от популистката десница в Норвегия призова вчера кралството да затвори своите граници за организирани групи от роми, българи и французи, особено склонни според него към престъпни деяния, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Не искат роми, българи и французи в Норвегия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са новите АТИЛА и Монголи бре ! Вие нищо не знаете, па и история не четете ! Те така си ходеха из Европа и през 7 до 13 век, квото си харесат е тяхно, после се прибират! Елате да видите кви замъци имат по Сливен, Нова и Стара Загора! Само че единстенно Те -връщат паре от Европа и инвестират в България!

Никъде, никой не иска цигани! Франция е почерняла от мангали и араби, които се представят по света за французи. Мангалите от България се представят навън за чисти българи. Румъния е същата напаст! Как искате да реагират?! Проблема ние трябва да си го решим и да си го разчистим с тая напаст веднъж завинаги!

Циганите са бича на съвремието ни...и си трябват вече сериозни мерки.

Мерките трябва да са спрямо управляващите, а циганите скачат според управляващите.

От заглавието виждам, че в Норвегия не искат роми, роми и роми. Ми и аз не ги искам. Даже, по-точно искам да видя някой да иска роми, роми и роми!

няма РОМИ роми и роми - има ЦИГАНИ, МАНГАЛИ и Магистралки

Когато е жена, не се казва пич, а се казва пичка!Щото иначе, цялата граматическа ситуация, в точното изразяване на мисълта, включително и от кой род е обсъждания, някак си не се връзва!?

Че е така, така е. Ама и на женското куче обикновено казват куче, а не кучка. Що ли е така - не зная, но това е традиция създала се през вековете.

Че то няма и думата "Колежка" звъчи ми като таралежка - има само КОЛЕГА ! За кучето си ПРАВ! Но защо тогава казват -че е тесен на кучето гза!

Тази отрепка Валери е готов талибан да се взривява сред хората. Дано някои хора в държавата да му обърнат по-особено внимание!

Ами създай бе юнак! И започвай прочистване наред - да видим дали ти стиска или си поредната форумна балалайка!

Хайде стига бе! На вас, платените хакери на Боко и комунистическата Държавна сигурност все някой ви е виновен! Сега пък ромите виновни. Не виждат какви ги свършиха Боко и Цвъко, а се занимават с циганите. Ами ще крадат, защото са гладни. В Канада и САЩ защо не крадат и не просят? Защо американците и канадците не са против циганите, а напротив ромите имат предимство при кандидатстване за гражданство?

Глупаво екстремисче,препоръчвам ти течащата в момента по "Нешънъл джиографик" поредица за американските цигани!Внимателно се взри и ще откриеш отчаените усилия на сценаристи и режисьор да скрият исината за примитивизма и зверските нрави на американското циганско общество.И ти пожелавам малко пребиваване в Щатите за да се увериш в "любовта на американеца към мангалите,па били те и в кадилаци.

Хм- гледах един-два епизода...Имаше един баща,който много обичаше дъщеричката си- той и момичето искаха да учи в училище, а дядото, братята му и целият "клан" считаха, че това е предателство спрямо техните традиции и искаха да го омъжат- на 14 години?!! Ужас и безумие в 21 век! Детето искаше да посещава театрална трупа, а "кланът" не даваше! И това- в Ню Йорк, в 21 век!!!

И какво ни остава на нас "европейците" българи?В Европа бесни ограничения,у нас мръсни и кредливи мантали!Тогава аз лично ще предприема контра мерки-щом сме нежелани и дискриминирани,ще унижавам и крада англо-саксонско-френско-юдейско-скандинавските натрапници у нас.Добре дошли с обрана и потрошена кола,с претарашена квартира,с наебана щерка,с надута сметка...Така по-добре ли ще е драги гостоприемни "евробратя"??!!

с което просто ще затвърдиш впечатлението на нормалния свят, че българите като цяло, по-светли или по-мургави, все са си боклуци :)

Драги "мда"явно не си осведомен-западняците отлично различават мангали от българи,те просто не желаят истинска интелектуална и трудова конкуленция.Те са по системата "зная си едничко но ми е добричко"и се плашат от хора с по-широк мироглед и възможности за адаптация като источноевропейците.И ще ти кажа че няма да се променят докато не бъдат насила заставени.Ще речеш как-с техните камъни по техните глави!Иначе ни чака неоколониализам,нещо което им е в гена и не са го забравили.Ако не го разбираш,жалко!

паплачта от европа ни е нужна да инвестира макар и малко.те направиха някои хора богати.незнам защо таиш лоши чуства

И аз не ща първите и третите ... както и една малка порода "българи", по-скоро еничари, родени под една червена звезда с пет лъча! Тяханата мама!

Ракията ти е много, лягай си

А покупката на Глобул БГ от Теленор няма ли отношение към въпроса?

вход за цигани и българи - строго забранен.

кои ли пък иска балгари. ние сме се прочули с престапността и подлостта си. през комунизма границите ни бяха затворени и западня свят не ни познаваше добре. цивилизованите народи едва сега открива кои сме в сащност. французите са добавени от дипломатическа гледна точка да няма обвинения в расизъм. хората са абсолютно прави да не искат българи. европа гъмжи от български измамници: фалшификатори на пари, документи, кредитни карти, наркотрафиканти, крадци, гамжи от балгарски проститутки, коото даже в норвегя имат страници на феисбук. да не говорим за циганите, които са като хлебарките. появяват се там, кадето има аванта, безплатно плюскане и други бонуси. защо мааму му сме такова подло и престапно племе? дали е генетически наследено от ордите на аспарух, които са считали труда за позор и не са саздавали материялни блага, а са грабели и безчинствували откадето са минели. още черноризец храбар е забелязал " болгари су племе подло, склонно к грабежу". какво повече искате? вижте какво става в българя: кражби, убииства, отвличаня, наркотици, даначни измамин.. кои управлява балгария? мутро комунистически мафиоти-разбоиници. всички свестни хора отдавна напуснаха дивата червена кочина и забравиха за нея.. останаха разбоиниците, възрастните, болните, марзеливците и циганите.

"Ордите на Аспарух" след себе си са оставяли градове, държави, ред и цивилизация. Осирането започва след Борис Първи и Симеон. Точно по времето на Черноризец Храбър.

България на 3 морета и 3 океана ! Аз мисля че всичко идва от Иванко -свинарчето, после братята и братчедите само-убийци и най вече от Болярско тръгват подкупите и пропадането на държавата България и разкола на църквата. Де е Аспарух да дойде да ни види сега ! И той ще избяга - я към Италия при брат си, я при Испания при братчет си! Швабен са избили всички българи и евреи, а Англия никога не ни е обичала, ама никога!

Да ве, те щото са много убави - и не стрелят с автомат и и не увиват 80 деца наведнъж и не гърмят сами бомби в градовете си, хади хади -моля ти се !

Норвегия не член на ЕС

Имат право да наложат ограничения, след като се чувсват застрашени. Те са си подредили държавата със собствени усилия и труд. А това, че циганите могат да им я оглозгат, е самата истина. Ако искаме да ни приемат на сериозно не трябва да ги плюем, а да си оправим нашата държава. Защото начина на живат е пряко свързан с начина на мислене.

Ами тогава трябва да започнем от българите.

А не може ли от циганите ,м? Я ми дайте исторически писмени извори, според които на територията на днешна Р. България циганите са автохтонното население към края на 7ми в. от н.е.?

Какви исторически писмени извори те гонят пък теб?!? Който има бг документ за самоличност е БЪЛГАРИН. Независимо дали е роден тук или не, преселил се преди век или не и т.н.

то е почнато отдавна

20 godini sam bil emigrant v Austria i USA.Naprotiv zapadnqzite pazlichavat mnogo dobre mangalite,no sa tolerantni xopa(povecheto ot tiqx) i ne go pokazvat.Ako varvisch v "praviq pqt" pabota/plaschtane na danazi nikoi ne te zakacha i te yvajavat bez znachenie kakqv ci.

Да, трябва и ние да забраним на французи да идват в БГ, че ще останат уж само за малко като циганите и после няма отърване.

Момко юдейски, не прибягвай до неуместни квалификации по отношение на хората, а първо се виж ти с какво си допринесъл нещата да не са такива, каквито са, та да съдиш другите!

Индия ги е изгонила още преди хиляди години.

Я Монката Паси-то и Мегито Куневата да вземат немедлено отношение по въпроса като отговорни български политици и кадидат-депутати!...

Та те са първи приятели с циганите и турците; те са нещо повече от приятели с тях - те са съюзници!

Нещо не разбирам за какво реват тия Европейци. Първо ни поставиха безумни условия за да ни приемат там където сме били винаги т. е. Европа и европейската общност. Втори ни повтаряха как не сме толерантни към малцинствата и как трябва да ги интегрираме. А сега когато уж сме равноправни в общността не сме удобни, защото им заемаме работните места. Ами сега сме една общност господа ИНТЕГРИРАИТЕ, не се оправдавайте,нали сте много умни. Да ама не, по- лесно е да изгоним всички натрапници и без това вече си взехме всичко от тях.

Няма и да разбереш! Като са ти безумни условията, не ги приемаш - никой не те е карал насила! Самите норвежци са ги отхвърлили с референдум. Кога си бил в Европа - по време на турското робство или по време на СИВ? Каква общност бе - износ на цигани и емигранти! Като си равноправен приеми и ти малко румънски цигани, давай работа на безработни западняци!

Скоро ще седнат на дедовия!

нищо ново под слънцето българите са всъщност роми повечето, така че съвсем скоро никъде няма да ни пускат повече, станахме персона нон грате

Моля? От кога 80% от населението на България са цигани? Не бързайте да погребвате българите - тъпите османци за ПЕТ ВЕКА не успяха да ни унищожат, въпреки век и половина кръвен данък! Ще Ви се циганите да са коренното население на Р. България, но не са и никога няма да бъдат.Както искате- така го възприемайте...

абе говедо, османсите ако искаха щяха да ни затрият за 5 години не 5 века

не ни унищожиха за да им работим, а не защото сме много корави,но ако това те крепи и създава национално самочуствие използвай го да се надъхваш

И се казва персона нон грата- отворете си малко нета и четете..Опс- забравих, че латинския не е като циганския- не се отдава на всеки циганин без проблем;)

Много от румънските цигани идват с българска регистрация микробуси и незапознатите норвежци се подлъгват. Българските цигани тук , са главно от североизточна Бг и гравитират около турските магазини . Като цяло нашите са работливи и не се е чуло за криминалитет ,като изключим няколко проститутки в ,,квадратурата,,. Румънските мангали се разхождат на тумби и мисля че вече са над хиляда просяка из центъра на Осло. Нашите и тук ,,берат,, желязо но мащабите все още са поносими .Осло е вече с малцинство норвежци при новородените , но левите партии се надяватче Норвегия е някаква богоизбрана страна в която мюсулманите ще се интегрират успешно. Хвърлят се милиарди за интеграция и обучение на мюслитата и засега като цяло мюслитата вземат социалните си помощи и привилегии без да поставят много условия . Сомалийците се оказаха етноса с най/висок процент собственни жилища в Осло благодарение на политиците . Пакистанците забогатяха и се превръщат в богата прослойка благодарение на комуналните си службички . Аз работих 5 години сега съм вече трета година на болничен и социал .Искам и на мен да ми намерят комунална службичка , само да плащам данъци и да се бъхтя по строежите. Бъдете здрави . България над всичко !

......Cуоми ще стане Cомалия

чете се "Саами"

що бе, нека ги интегрират, норвежките и без това постоянно ги сърби отдолу

Може да сме пропаднали до дъното в бг,но още никой не е застрелял с автомат над 25 човека,а и все още не сме достигнали цифрата от 50% ( официална статистика за хората с психични проблеми в тази страна) ,няма и те да литната и 9 месеца зима,плюс бели нощи,доста скучна страна,само където имат повече пари...

Поредния Брейвик.Аз също съм за забраната на просията,но и за пълна забрана на "алкохолния" туризъм,който се захранва най-вече от посочените държави-Норвегия и Великобритания.В Осло има цигани,които просят,но са по малко от просещите норвежци-кореняци.Повечето са пияници и наркомани,които дори през зимата спят на улицата в спални чували.

-а, задаи вупрос !? защо... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая на снимката му обяснява на чист сигански а тъпия норвежец нищо не отбира.. какво учат в училище тя хора.

тая на снимката му обисснява на чист сигански а тъпя норвежец нищо не отбира.. макво учат в училище тя хора.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво му вика циганката? Ела да ти гледам -много познавам-голяма заплата ще вземаш,ако ме оставиш у Норвегия.

аиде сега мафиота цвети кънчев и прсвозащитните организации да заминават за норвегя и да им обяснят че циганите са гладни и тря да крадат и просят и разбира се да не плащат ток и вода щото са бедни.. и ако може всичкото сигани да заминат веднсга за норвегя ще им платим за влака

Съгласен! Само пропусна за правото им да изнасилват бели хора от глад.

Никой не иска цигани, но малко са тези които го казват гласно, останалите са лицемери.

БОКО ИСКАТ ЛИ ГО

НЕ ИСКАМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.АМА НЯКОЙ ПИТА ЛИ МЕ КАТО НИ ПРИЕМАХА.А ПЪК ЗА УСА .........

Еле па ку мой и данса връщат...

Ей,тия още не са разбрали,че българи и роми е едно и също.

БАТЕ.НАЙ ПОСЛЕ ТИ УВРЯ ГЛАВАТА ДЕБЕЛА

живеем в трети свят,мизерия,простотия,средновековни сме.ядем боклуци,жените се продават,няма здраво семеиство,алкохол и дрога. обречени сме.

Глупости! Вземи се гръмни щом така мислиш! Изход има! Били сме и по-зле! Просто трябва да вземем властта в свои ръце!

Кои сте?

Дано при Волен нещата да си дойдат на мястото!Малко националиьъм не ни е излишен!

А-а!?Туй ли ти сега Месията!?Деничка тъкмо му е седнала на шадраван сикиша отгоре, насред Париж, ама ти викай де!?Кой знае!?Може пък той да тутакси да дойде !?Да ти почеше и облекчи продънения задник!?

Не "бера" желязо.

Вече е много късно! Трябваше да не ни пускате в ЕС, за да не се стига до тук. Къде сте гледали?

Аз пък искам да насърча циганите да емигрират в Еропа. Давайте "братя" роми, никой не може да нарушава правата ви! Ако пък го направи....знаете вече - търсите местния офис на Хелзинския комитет:)

За "шареното котле" ли хортуваш!?Със сто процентова вероятност, някаква откачалка-превъртялка!Прави се на луда за пенсия!Какви ли не, се навъдиха вече, в тая българска държавица!?

Много ти здраве от слънчева Варна:) Поизгоряхме малко,и се топнахме в моренцето само до коленете- все още водата е студена, но след 2 седмици ще е перфектна за къпане/ ако не се понижат температурите/:)

е сега вече ме увери ,че си тотално куку, а бе кво ни интересува нас колко си изгоряла и до къде си се потопила в морето....

Шарено котле е пич! Макар и жена, е един от малкото читави хора тук. Съгласен съм с 99% от мненията и, а с юридическите и трактовки със 101%, тъй-като не съм юрист. Имам само една дребна забележка - към ника и. Има шарено гърне. Котлето е за огнището и затова е или лъскаво, прясно калайдисано, или черно и опушено. ?

Както каза Фънки, фиордите са толкова яки, че вече на петия ден ти идва да ги взривиш

Айде англетата и франсетата ни ядоха хурката, ама тия в коя война ги бихме....то не е късно и тях да ги опънем като дойдат лятото

"... Освен с бесилките и кладите на техните деди и прадеди съвременните датчани и норвежци обогатяват инструментариума за интеграция на циганите с насилствена стерилизация. Кастрирането се извършва до 70-те години на 20 век. Наред с държавата и обществените организации (в които се изявяват най-изтъкнатите граждани) в Норвегия в лова на цигани участва и официалната църква. И понеже Дания и Норвегия са правови държави, всичко това се върши в изпълнение на съответните закони. Поради тази именно законност броят на циганите в съвременна Скандинавия също е нищожен. ..." 2011 брой 40 Как Европа е интегрирала циганите Как Европа е интегрирала циганите Иво Братоев

"съвременните датчани и норвежци обогатяват инструментариума за интеграция на циганите с насилствена стерилизация" НЕМА ЛОШО, САМО ТАКА ;-)

ееее баси работата под всяко мнение реплика на шарено котле...на всяко гърне похлупак, ма ти работа нямашли си, вйобще с всичкия ли си, откачена ли си ква си

Каква работа- аз съм на почивка...Май не си и в България- щом не знаеш от кога до кога са великденските празници...

Може би заради тая своя политика по отношение на циганите са сред най-богатите държави в света?!

не, това е заради нефта и EFTA :)