Инженери: Роми прокопаха тунел до училище

Куриозна случка в пловдивската "Арман махала". Жителите на ромския квартал пробиха тунел в къща, за да могат да съкратят пътя си до близкото училище.

Обратно в новината

Коментари - Инженери: Роми прокопаха тунел до училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги научат сега за ползите от благоразумна раждаемост. Сиреч, когато циг.анката с цига.нина са готови да отглеждат разумни, добри и здрави деца тогава да раждат. Иначе учене и работене ..... докато станат готови ..

дреме им на циганите - целия Запад за тях мисли...

Върнете така наречения журналист в седми клас да си доучи, че е срамота да е полуграмотен. "Инженери: Роми ..." означава, че цитирате казаното от някакви инженери. "пробиха тунел в къща" означава, че тунелът минава през къщата, а не под нея, каквото явно е искал да каже "журналистът"

съжителството на българи,цигани,мутри и комунисти дава удивителни явления на територията

в ,,източна гута,, така ...започнаха...!!!

Като не са строили ще прокопават, защо да не?...Ако си е дал парите , вече е друго, но явно е някоя обезлюдена, завзета българска къща, която няма кой да потърси...а и да потърси няма да намери...

смежте се, смежте се...у германия циганите по 3 езика говорят плус циганския. като зная какви прости българи има, един ден сте осъмнете с министер председател - циганин. така както 1395 осъмнахте с турски султан.

сульо ,годината е 1396 , и вземи се скрий

браво на хората! затворили са им пътя към училището, те прокопали тунел, за да могат децата им да учат! герои!

Бре, каква ненаситна и непобедима жажда за знания и образование у нашите мургави събратя! Планини ще съборят, но ще пратят чааветата на школото - "книга да се учат, добро да сполучат". Ама първи април вече мина...

Хубаво е, че роми още не пуснаха в този тунел метро :)

Тези роми веднага да бъдат приети без изпит в УАСГ!

Ромите нищо не може да ги спре да ходят на училище.:)

И дека са били местните управници? Щото ако аз си бодна къща където ми падне, още същия ден ще дойдат с булдозерите.

Е, разбрахте ли, че тази общност е друга губерния. Те си имат техни закони и разпоредби. След като преди време зазидаха стълб,защо да не си преградят и улицата? Толкова е просто и неконтролируемо!

Браво на ромите, ако наистина целта е децата да ходят на училище! Ако българи бяха направили тунел до училище щяхме да ги възхваляваме и сравним с българските възрожденци.

Глупости н атъркалета. За какво браво? За това че с анеграмотни? За това, че не работят? За това, че н еплащат ток, вода и данъци? За това че крадат и убиват? За това, че за тях закон не съществува? ДЕБИЛ!

Да прехвърлят екипа в София на МЕТРОТО!

абе журналя не се ли научихте къде и как се използва тва двуеточие?????толко неграмотни писачи все едно от арман махала са ви хванали......

Анархията е невероятно нещо. Лошото е, че се харесва на повечето българи. Все още нищо не сте видели - тепърва предстои да виждате чудеса като това.

правилно ли разбрах, че цигани са прокопали тунел, за да стигат по-лесно до училище??? ДО УЧИЛИЩЕ?!!?!?!? Извадена от контекста тази новина дава надежда, че може би, евентуално има шанс за България.

В училището е имало струпан матриял за бране.

Абе, дай по-полека с позитивизма... днес тунел до училището, утре до магазина, после до банката;)

Чети внимателно. " преминаването на хора и да се спре с изхвърлянето на отпадъци в двора на гимназията" Преминаване през двора и изхвърляне на отпадъци. Това е целта на дупката. Не бъди наивен.

Е и аз така си помислих в началото, но след малко размисьл ми светна, че новината е от 01 април.

Щом е така, веднага махнете двете точки в заглавието на статията! "Инженери роми..."

Баце, чу ли?! Имаме висококвалифицирани инжИЛерни кадри, които копаят тунели;) Значи могат да запълват и дупки по пътищата, вместо да пращат полицаите да стърчат до тях!;) Така пък ще освободиш друг висококвалифициран ресурс, който най-накрая ще свърши малко работа, за която му плащаме подобаващо!

Ти да видиш, бай манго имал поне капка мозък :)

НЕМОЖЕ ДА БЪДАТ ОГРАНИЧАВАНИ ВЕКОВЕ НАРЕД! СЕГА ВИЖДАМЕ КОЛКО СА ЛОШИ БЪЛГАРИТЕ И КАК ТОРМОЗЯТ РОМИТЕ! РОМИ МАХАМЕ М-то и добавяме Б и става РОБИ!

свобода и слободия са две много различни категориии!

Значи като има желание, може да работят.

Забавно, значи Бай М..а..н...г....о си строи къщата върху съществуващ път и институциите не са си мръднали пръста.

loyola

Все пак, тунела "през" къщите ли е прокопан, или под тях?

Да копаят тунел до Индия и да се махат от страната ни.

ЕДИН ТУНЕЛ ДО БАНКАТА

нищо не може да спре ромите в стремежа им към знание и наука!

В каква "държава "живеем?Тя е в кавички,защото я няма никъде изчезнала е като дим през комин.

да минират тунела

При подобна ситуация между Мексико и САЩ американците изливат бетон в тунела и въпроса е решен.

ChatGPT

Куриоза е, че американците ще наемат мексиканци да залеят тунела :) А наш'те инженери ще наемат цигани... така де, РОМИ

Има народи, в които се заложен стремеж към култура, знание, морал и др. Има и др., в които е заложено стремеж към разрушение, мръсотия и др., главно в мургавите

Така копали факт но за какво главно за да продават дрога! А боклука е просто бонус!Не си мислете че учат ходят заради социалните помощи иначе ги спират а и те как ходят за първият час или за 3 тия и след това изчезват но ги водят че са там цял ден!!

Какво описват незаконните строежи, без санкции и събаряне !? Ако българин трябва да построи къща го побъркват с разрешителни и документи и бавят до полуда. На тъмно зелените никой нищо не им иска.

Българинът от малък си е ученолюбив.

За циганина да не говорим...

Само да ги светна че ,с описване няма да стане .Трябват булдозери.

Нашто кУмета каза че може !