Romania Libera: Путин стъпи в Европа с "Турски поток"

Единственият проблем е липсата на връзка между България и Сърбия, но такава ще бъде построена, казват руски експерти

Обратно в новината

Коментари - Romania Libera: Путин стъпи в Европа с "Турски поток" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но продажните гербаджий ,слугите на сорос ,откраднаха от българите милиарди .като го спряха ,само заради милиардите загуби трябва да влязат в затвора

А Дон Тиквуний рева при Слави, че целият свят строял терминали за внос на втечнен газ от САЩ, а ние бездействаме...

откъдето и да е, важното е че ще дойде

глупак

И ква стана тя сега май транзита на газ за България ще идва от Турция а не директно от Русия :(

Ако беше дошла тръбата от изток- отперд чеше да е Южен поток,но когато изва отзат откъм Турция,то това е Труски паток. До тук доре,но се оказваме с една метална тръба отзад и наближава гръмотевична бюра.

А, със "Северен поток" къде стъпи!? В Австралия ли!?

ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО В ТУРЦИЯ!НАЙ-МНОГО ОТ НАШИ ПРОДАЖНИЦИ ДА ВКАРАТ И РОДИНАТА НИ В ТОВА ПЛАЩАНЕ НА ПРОЕКТ КОЙТО НЯМА ДА НОСИ ПАРИ!ИЗНЕНАДА ГО ПУТИН ГАЗА ОТ ЕГИПЕТ И КИПЪР!

бе затова сега Газпром продава на Египет израелски газ-)

Така е,но Сорос иска да манипулира Света...

След посещението си при Трумп, Борисов ви уведоми, че Трумп е казал- Който купува газ от Русия ще бъде санкциониран. Сега ББ чака следващата си среща с този бакалин Трумп за да чуе отново същото. Ципрас щял прездекември да ходи при Путин защото искал да има тръба от Турция. Този Ципрас има късмет, че Путин е много добър политик, а не като Ципрас едно мекере. ББ иска България да получава газ или от Турция или от Гърция и така ще се плащат такси и на двете. Като ви дойдат сметките ще видите дали е трябвало да има протести или да го оставяте този слуга на западните интереси да ви довърши.

Защо нас ни няма в нея и какво ще правим без газ , утре когато Газпром спре подаването през Украйна? Защо никой не постави този въпрос в ШОУТО НА СЛАВИ? Мисля, че ШОУТО БОРИСОВ скоро ще прати в историята ШОУТО НА СЛАВИ. Предстои ни такова шоу, че ушите ни ще окапят от студ. Напролет пак ще направим нови избори за да изберем за енти път ШОУМЕНА БОРИСОВ да довърши всичко онова което е останало живо през зимата.

Сега Европа сама си го навря. Вместо да се получава газ от Русия директно на територията на ЕС /България/ , сега заради решенията на ЕС газът трябва да заобикаля през Турция, и да се плащат такси на Турция, за да има газ в страните от Централна Европа /Унгария, Словакия и др./.

ГЛЕДАМЕ СЛУЧВАЩОТО СЕ КАТО БИТИ МАГАРЕТА . СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ НИЕ НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ГАЗ С РУСИЯ , КАКТО ГО НЯМА И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. КАК ЩЕ Я КАРАМЕ БЕЗ ГАЗ Е ВЪПРОС на който нито Борисов, нито пък министърката му Петкова имат отговор. Най вероятно ще ни предложат да сме единн в СТУДА И МИЗЕРИЯТА.

Въх! Ами сега господарите зад океана какво ще кажат? Дали няма да има санкции?