Ром заплашва открито хората от Войводиново

Войводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта..., заканва се Салхо Кисимов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да освежа паметта на бащата на уважаемия г-н циганин , относно времената на Тодор Живков .... когато през ноща, десантчици се спускаха в 'шекер маала' в Пловдив ... и след кратки приветствия от страна на циганите, с думите ' хай хамерикан , хай хамерикан ...' след това българските десантчици ги спукваха от бой ...... Пригответе се цигани - специалните части идват пак ...... прошка нема !!!!

ХА, тоя цигански ром заплашва българските къщи в покрайнините, а не прави сметка, че циганското гето е много удобно скупчено на едно място и подпалването му от четирите страни е достатъчно да го унищожи за секунди ! Молотов ..........

Ееех бат'Стойо бат'Стойо къде си ....

Фразата "По-добре танковете да дойдат!" бе потресаваща, очевидно безидейна, изпусната от гняв и от липса на контрол, безмислена и безполезна но времената се менят, а и нравите също.... Какво ще кажете за нов прочит на тази фраза и подфрази?: "По добре багерите да дойдат!"? , "И фадроми, ръчни колички, чукове", както и хора. "Съединението прави силата". Ако се съединим хора и машини, то можем да почистим мястото на което живеем от една сган. Тази сган не е "ромска", нито "циганска", а даже и "мангалска" не е. Защото последното е равно на огнище и вършене на работа. "Мангал" имат, но работа не вършат. "Ром" не произлиза от патриций в Рим. Сложна работа откъде идва пък това.... Но за "циганин" е ясно. Произлиза от : Цигани (от гръцки: αθίγγανοι, асингани – „недосегаеми“). Идвали от Североизточна Индия. На наша територия ги приел добродушният и велик български цар Иван-Асен 2-ри. Казал им да се учат, да работят и се плодят. Те разбрали само последното и така са до днес. Ни се научили, нито работили..... Не са прави, че не ги искаме тук. Искаме да продължат своя миграционен път, прекъснат преди 7-10 века. Германия ги иска, Франция се конкурира за тях, Швеция плаче че ще ги изпреварят амриканците, които пък копнеят да им навлезат от севрната страна, та и там да има ограда. С мъка на сърцето ще кажа, че ние не сме достойни за тях и съответното: "ХАЛАЛ са им"! ЖАЛКО ! Ние не успяхме! Чувам ли БРРРРРР, БРЪМММ, топур-торур и т.н. ? На позиция съм и ще мълча, докато реша, че звука няма никакво значение. П.П. В дневника си винаги описвам красотата на живите, вместо грозотата на умрелите. Имам слабост да се наричам "фразеолог", писател и т.н., но всъщност съм "драскач" и не съм бияч, но съм мноого добър добър снайперист. Нескромно, но вярно. В нашата служба истината е за предпочитане. Истинското ми название е "Български снайперист" -Мишената прихваната. Чакам Заповед!

Пазача на Тато- борисоф обаче е една п....а непоръбена от борисоф и чеп за буре не става.

Нещо ново трябва да се измисли!

Докато другарите Макаров И Калашников не се изкажат по въпроса конкретно и точно така ще е....

Като няма държава и правосъдие човек се справя както може

Настана време - време разделно! Доживяхме и циганите да ни заплашват! Хващайте оръжието Българи да се броим. Да видим кои са пет милиона и колко са Българите?! "Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът."

Ето как безнаказано се натресоха! Ето как безнаказано крадат! Ето как безнаказано бият и убиват! И ЕТО ДО КЪДЕ СТИГНАХА - ДА ЗАПЛАШВАТ ДЪРЖАВАТА! Това е сигнал към вас господа управляващи, да не допуснете ние да напуснем България, а те да затрият държавата! ДЕЙСТВАЙТЕ - СЕГА И ВЕДНАГА! Навсякъде, където има незаконно пребиваващи цигани-престъпници да им се направи затвор-гето и всяка сутрин под строй да ги водят да чукат камъни и да правят пътища, за да си плащат, а не пак на гърба на българският народ да си лежат в затвора! Тогава тази неграмотна измет само ще работи и няма да гласува за тези които им дадоха 20лв.и си затвориха очите за техните беззакония!

Говедото е изтрил всичко на профила си и турил снимка на детето си!

Изтрил ама фейсбук пази всичко, и ако го поискат за разследване следва да се предостави! Ако има българи които да си свършат работата!

Тоя го докладвайте в Германия на полицията, че е терорист и заплашва хората с това видео и много бързо ще го приберат в България!

Вместо да организират протести, хората на генерал Шивиков да организират групи подобно на МОСАД и такива да не могат да се скрият никъде по света.Да се чистят, чистят без миост.

Циганските предизборни "преселения" се санкционират от местната общинска власт, а не от централната. Там е заровен ключа от бараката. Хората са прави,,,,,, но защо са търпяли толкова години, сега ли, като ги заплашват с палежи, видяха кой е виновника?

Прав е м@нго!

ОК,ще го погребеме прав завит в чаршаф.

Само си ела, мангал мръсен, и ще направим барабан от кожаата ти. Че даже може да стигне и за два барабана...

Българи, тая работа няма да стане с протести, а с кютук и куршум. Щом държавата нищо не прави да ни защити, ние трябва сами да се вземем в ръце. Години наред държавата плаща на тия мърши социални. А за бедните пенсионери все няма пари. Докога??????

за да се прибереш в България, "Далечен Заплашвачо"! Достатъчно е само да те изиска Българската държава, затова което ни информираш, че си намислил да сториш. Самолетен билет- няма да купуваш! Може безплатно в "Луфтханза" да се возиш и ще си на почит, като "единственият с белезниците". Компания също ще имаш, като на маскен бал- с качулки. А, и в затвора няма да скучаеш. Някой все ще ти зададе правилния въпрос: "Ти чия майка ще ..еш?" Чия къща ще палиш? И отговор от теб ще бъде получен. Вервай ми!

мръсна твар! БЪЛГАРИ, ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!

А сега всички институции, най-вече ДАНС, МВР, Прокуратура,Следствие,Съд,ГДБОП и т.н. да намерят този циганин и да му покажат как действа държавата срещу някой, който разпалва етническа омраза и който заплашва българската държава и нейното население.

да бе, да...може и да, да, ама....

Очакваме производството ни да се разшири драстично най-после . Време му е !

На основата на кое решение трябва на циганина да се казва ром ? На ООН ? На ЕС ? На НАТО ? Така че циганина си е циганин

И как коментираха това от БХК? Дискриминация или ...?

Е на това му викат "свобода на словото"! И тоя като дойде да пали къщите на хората, ако не го отстрелят, значи да закриваме държавата, щото явно не ни бива да поддържаме ред.

Държавата е закрита, армия и полиция също. Командос бил нападнат ненадейно и бит от две цигански пичлемета.?? Това представляват демократичните ни командоси

Не дай Боже да стане война и тези "командоси" да ни защитават.

На този от снимката му липсва - малко бензин и клечка кибрит и ще добие напълно завършен вид!

Хора от Войводино, подайте незабавно сигнал до прокуратурата за този индивид - поне за 4, 5 члена НК се сещам....Типичен ксенофоб и реч на омразата...Апропо...БХК няма ли да пусне сигнал също?Или тя защитава само малцинства и прочие...Риторичен въпрос...то и на сайта им го пише....Сорос вече е с единият крак в гроба...Публична тайна е, че шефа Кънев е на заплата от 10 000лв и повече.....

Ще търсите народната милиция и ДС на Тодор Живков 100 г. напред, но 30 г. я плюете и псувате, затова сега цигани и мигранти ще ви бият, изнасилват и убиват

Търси си я ти! Не мисля че има разумен човек, на който му липсва ДС или милицията. Стига с тия мантри колко е било хубаво едно време.

Веднага анти българския хелзински комитет да го номинира за човек на годината!

Манго, не се прибирай в България, следим те !

Проблемът, е че заплащава всички българи с помилане за 24 часа!!!!

"Ром е дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация. Бистрият дестилат обикновено се налива да „старее“ в бъчви от дъбова или друга дървесина. Допълнително, по-тъмен цвят ромът може да получи с прибавянето на карамел." Интересно ми е, как една дистилирана алкохолна напитка може да заплашва открито? От друга страна: "Цигани (от гръцки: αθίγγανοι, асингани – „недосегаеми“) е събирателно название на няколко сродни етнически групи, които са разпръснати неравномерно по света (по-специално в Европа и особено на Балканите, в Средна Европа и на Пиринеите)." Да не би да става въпрос за циганин все пак, защото аз лично на снимката виждам циганин, не алкохолни напитки?

която предизвикват в хората с начина си на живот и мърсотията в която се валят, но поради използването им, за гласоподаватели срещу дребни пари, от политическите партии циганите се оказаха под политически чадър и на държавна хранилка и за това, въпреки безочливата им наглост и открито безцеремонно погазване на законите, станаха наистина недосегаеми и за самите закони!

Заглавието ви е абсурдно,не може спиртно питие да заплашва хора.

Прокуратуратаааа, ще го приберете ли тоя? Сега ще си проличи ставате ли за нещо. БХК си намери нов мераклия за човек на годината.

Не разбирам като няма думи този човек къде е тръгнал, живее в Германия вместо да се чуди къде да заведе семейството си да си ги вземе, така като гледам как сладко си пийва кафенцето и си говори не е много закъсал и преработил. Така ще е като ги "преименуваха" и УПРАВЛЯВАЩИТЕ започнаха да разчитат повече на тях като гласоподаватели,да не са цигани, а роми, на немски циганин е цигойна (Zigeuner), нищо по различно от на български, но уви дадохме права и свобода. Такива "работливи" създадоха крадливият имиджа на България, и въобще облика на българина, красота. Когато някой иска да се нарича българин, да го наричат българин, поне да си направи труда да се научи да говори на български. Живеят на гърба на българския народ и все не им стига. Човека е решил да държи реч, току виж се появи като кандидат депутат в нечия предизборна листа, така или иначе на кандидатите образование не им искат.

Задължително бълг.прокуратура и ДАНС трябва да издирят този циганин и да поискат от германските власти и Европол да бъде въднат в България. Още повече,че той е публикувал имената и снимката си. Ако тези данни са лъжа, пак може да бъде намерен и подведен под отговорност за заплахи за убийство.

Циганският въпрос се решава с трудови лагери и няколко крематориума.

Заплаха на верска основа,заплахи за извършване на терористични актове чрез палежи,веднага европейска заповед за арест и на съд за тероризъм и подбуди към убийства ,грабежи и палежи на верска и етническа основа.

Точно това направи!

Кой? Нашата импотентна власт?

ELA DE,ELA POLICIATA SHTE TE POSRESHTNE S BAKLICA NA GARATA I BEZPLATNO SAS SINIO TAKSI SI V PANDELATA PRI TVOITE ,,NEVINNI" RODNINCHETA....

Ама защо обръщате толкова внимание какво плямпа това нещо? Най обикновен циган.

Трябва да основем Движение за задължения и отговорности - ДЗО, с основен приоритет борба с корупцията и престъпността и всичко ще си дойде на мястото!

Трябва да основем Движение за задължения и отговорности - ДЗО, с основен приоритет борба с корупцията и престъпността и всичко ще си дойде на мястото!

Къде е сега БХК да вземе позиция по това открито насаждане на омраза на верска и етническа основа? Става дума за човек, който говори турски, вероятно е и мюсюлманин. Къде са всички знайни и незнайни организации и НПО-та, които гълтат някакви пари. Защо мълчат? Тъй като няма нито един държавник с топки, да ги погне тези веднъж завинаги, българите ще го направят. Задава се гражданска война, и ще има цели области в България, които ще горят! Тогава обаче ще опрем отново до МВР и нейните структури, които така мразим.

При такива заплахи към граждани на ЕС не трябва ли в Германия да го съдят?

Браво dir-ници давате трибуна на гнусния циганин, който заплашва българи, а мнението на българите триете. НПО-фекалки.

кого мразя повече - комунистите или циганите. Умен човек беше тато - но се отнасяше еднакво зле и с противниците си и с циганята. Само ако шукнеш и в мазето на милицията и бой,бой до посиране или до умиране. Такъв, който не е на наша теритрия - нали има роднини - те да операт пешкира. Затова нямаше атентати у нас. Атентат ли - а майка, баща сестра брат - ти си си сложил главата в торбата - умираш и отиваш при Алаха с 40 хубавици, а роднинитети - докато стигнат рай - лошо им се пише. Така и с тоя от Германия - нали има роднини тук - ама те невинни - те са най-виновни - нали те са го възпитали. Идва врме да кажем Тати къде си?

Време е на цигани, които твърдят, че не са българи и ни мразят да се отнема българското гражданство и да се депортират в Бангла Деш, Пакистан или Индия.

Този урод да бъде индентифициран и изискан за депортация от Германия с обвинение за терориззъм, а тук го дайте на хората във Войводино, те знаят какво да го правят, само не намесвайте Джандарите и Полюцията за охрана

Напиши ми с кой полет се прибираш да ни разкажеш играта, че искам да те посрещна още на летището ... Снимката вече я имам!

Те още от Граничен контрол ще си го приберат!

У кой от тая продажна власт топки за такава работа бе момче???

Още един човекоподобен. Дето за нищо не става.

Гражданската война в България вече започна , а управляващите продължават да се правят на щрауси

Онази позорна революция в Русия започна само защото хората искаха просто хляб. И пометоха цивилизацията там, защото управляващият в ролята на Господ цар нямаше акъл да го види, докато не го разстреляха най-обикновени цървуланковци. И нашите управляващи натам вървят. Към шоковата изненада имам предвид.

Този, както и всички други престъпници трябва да бъдат вкарани в затвора задълго, но не да си лежат и ние да ги хрантутим, а да работят за прехраната си.

Колко магистрали има за правене, не е истина. И колко камъни трябва да се начукат.