4-ма отговарят за хулиганство след боя заради Нощните вълци

Четирима души ще отговарят за хулиганство след вчерашното сбиване заради рокерската група "Вълците на Путин", съобщиха от Районна прокуратура - Бургас.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма отговарят за хулиганство след боя заради Нощните вълци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деформираните любители на замразени пилета отзад си организирали медиен пи-ар с помоща на българските си колежки от Деформаторите - кукунева и рапон кънева по сценарий от USAID...жалка сапунка!

явно платените мекерета на Прокопиев...по заръка от господарите му

EС няма да се разпадне, но Муто със сигурност ще гушне букета!

Кат чета коментариите, виждам как българският народ след като се разпадне ЕС ще е по-съгласен да станем Вилает на Турдция, отколкото независима държава, прятелска с Русия. Имайте в предвид, че след разпадането на ЕС ще има два, или три нови политико-икономически съюза в Европа. Но, в никой от тях България не е желана и ще трябва да избираме егида от Турция, или от Русия! Май, Турция по ни е на сърце, както личи от медиите и форумите ...

" за какви шенгенски визи 02.07.2016 08:12 ( нерегистриран ) става дума тука. Шенгенски визи имат гражданите на шенгенските страни, каквито тези хулигани не са. Ескортирайте ги до границата и следващ път никакво пускане. Това държава ли е или крайпътен хан." http://dnes.dir.bg/news/chechenetz-arestuvan-jihad-pravozashtitnitzi-organizator-23162413?nt=9 тук е записано: - "С Чатаев се запознахме в съдебна зала спомня си адвокат Георгиев - Съдът без мотив оттегли искането за екстрадиране в Русия - Чатаев е интелигентен човек, завършил е химия, нефтопроизводство, мисля. Обаятелен, владеещ няколко езика. Той ми поиска Коран на руски език и аз, понеже съм в добри отношения с мюфтията, той ми даде Коран и едно молитвено килимче. Чатаев беше много религиозен. Заключение: - искания за екстрадиране от Русия - бг Съд без мотив да оттегля веднага исканията

Защо твърдиш, че са хулигани? Или и ти действаш като съда - без мотив...

Прочети историята им и ще разбереш, че са хулигани, захранени от Путин с милиони - директно от държавата. Пропаганда, човек! Путин вече ползва пошляри, за да пропагандира. Свестни вече не се хващат да играят с него. Но пошлярите вземат с кеф милиони и му угаждат. Това са предишни рекетьори и хулигани, които след получаването на стотици милиони рубли (милиони левове), вече правят паради за Путин. Пошлостта приижда откъм Русия!

става дума тука. Шенгенски визи имат гражданите на шенгенските страни, каквито тези хулигани не са. Ескортирайте ги до границата и следващ път никакво пускане. Това държава ли е или крайпътен хан.

За шенгенските визи знаеш толкова, колкото баба ти знае за космонавтиката.

Педали. Добре че жените им ги отсрамват. .. достойно.

Слагайте виолетовите перуки и отивайте да помагате на вашия вожд Асенчо Генов Кришнаря, че ще го спукат от бой.

Тебе, яренце, дете на коза и козяк, бих те навел с виолетова, черна, руса перука, и без перука.

То за тази работа трябва да си много повече от форумен герой, чакащ заплата от партийни субсидии или от чуждо посолство!

Бегай оттука, бе соросоид. България се управлява от Козяк 16 той се загрижил за един ЗДП.

А кога руските рокери-нашественици ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА НАРУШВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ О ПЪТИЩАТА? От снимите ясно се вижда че карат успоредно поне в 2 редици. Което е забранено в България. И се наказва. Ако полицията си е на място, де. Или когато това с ахора на Путьо за тах законът не важи?

Къде в България видя пътища дето могат три от тези мотомонстри да карат успоредно??!!

В Турция имат "Сивите вълци"

и Сивите вълци са креатура на КГБ. За пласиране на дрога, контрабанда с оръжие и всяване на смут (много меко казано) в уредените западни общества. Затова и ги беше подхванала Клеър Стърлинг навремето. А "ативистите" им Бекир Челенк, Агджа и т.н. отсядаха във "Витоша Ню Отани" и си хортуваха с представители на КИНТЕКС.

а в гората има истински вълци , е и ?

Отчаян мъж стои и в бара и като замръзнал! Не реагира! Отива един рокер да се заяжда с него. - Ей, ставай! Нашия стои. - Ставай, копеле! Не реагира. Рокерът му изпива водката на екс и пита: - А сега пак ли ще мълчиш, бе, а!? - Ами какво да кажа? - проговаря най-сетне нашия - Обраха ме. Напуснах работа. Разведох се. Оперираха ме. Дъщерята бременна и не знае от кого. А сега и ти, идиот такъв ми изпи водката с отровата, дето си я бях приготвил...

Е направо-исполин!

Кога,ще ги изпратят?!

първо среща с майка ти , и след това границата

Те това сме ние, нека се видим отстрани, какво представляваме - банда малоумници, които търсим повод за щяло и нещяло да се бием по кръстовищата, бензиностанциите, площадите. Некви си там мотористи, тръгнали да се возят за кеф по света, а ние веднага търсим под вола теле и почваме с политическите прокламации и провокации. Смях в кръчмата "България".

Де да бяха толкова невинни нещата. Ако просто бяха някакви мотористи, никой нямаше и да чуе за тях, нали. Защото мотористи има много, но точно тези ни се навират в очите и това не е случайно.

Веднага да посрещнем рашките с един 100 000 гей парад.Ще им видим сметката на тез окупатори.А след това и манги ще паднат.Инвестиции и от там и пенсиите ще скочат.

И млеконадоя също :)))) / бай Шиле / :))))))) малко смях за разведряване

са най-големите гейпаради! Не мо'ем ги среснем.

СРАМ И ПОЗОР !!! За полицията ни, само 4 отговарящи !!! Срам и позор, че нямат водни оръдия да разпръснат ВСИЧКИ !!! Срам и позор, че оставят БЪЛГАРИ да застават срещу БЪЛГАРИ !!! ТОВА Е ЗА СРАМ.

Това е наистина срамното в цялата работа. За съжаление едните българи за които говорите, отдавна са се отрекли от българското и са се клели в руското, това вече не са българи.

Сигурно тези небългари се смятат за славяни.

Позор за отрепките от "Вън "Нощните вълци от България!. Това са част от участниците в отвратителното сборище на извратеняците от "Софийска гордост"- хомоняците на "София прайд. Ще бъдат достойно посрещнати. Особено, ако извикат, както на "Прайда" хомонякоподобните си от чужбина. Посланиците не им стигат. Освен това те действат зад параван. А нашите глупаци - на парад. Добре е да си носят повече тоалетна хартия - те имат опит в това отношение, но сега ще им трябва не от страст, а а от страх - да обършат или попият физиологичните си отпадъци. Не че някой ще се цапа с тях - нормалните хора не бъркат в тоалетни. .

Позор за всички национални предатели, русофили, които се кланят на чужди интереси и величаят чужда държава, заставайки открито и готови на бой срещу свои, срещу българи.

или последователи на ония, които по заповед от Кремъл избиха в края на 40-те години на миналия век цвета на българската нация! Защото Кремъл никога не е имал нужда от стойностни личности, а само от безгръбначни, продажни слуги!

Има град Варна в Илиноис от 100 г

нашата Варна в друг щат - да не се повтарят в Илиноис.

е бог Путя кривокраки а вълците са неговите пророци.Аз обаче съм атеист , както и помечето разумни хора.

не стана ясно от коя агитка са били привлечените под отговорност.

Аз не разбирам такъв нетолерантен подход на полицията към хората. Уж преди време пазеха гей-парада и бяха за защита на правата на цветната общност, а сега пречат на садо-мазотата да си изядат порцията следобеден бой и да достигнат нирвана. Едните искат неистово да ги набият заради мощния оргазъм който ще изпитат от боя, другите нямат нищо против да го направят просто защото не ги харесват! Но и интересът, и изгодите им са взаимни! Що им пречат, не разбирам?

Тук се вдига такава пушилка за едни рокери, та чак има отговарящи за хулиганство :) Оле ! Ами когато се започне пак Южния поток ще се самоизтрепваме ли ??? Дайте го малко по-цивилизовзно ! В ЕС сме, не в анадола !!! :))))))

Ако "се започне" на нормална цена - ОК, ако пак е двойна и тройна, южен поток ще влезе в гз на Путkин.

Цената няма да я знаем нито аз, нито Вие Уважаеми ! Ще ни обявят накакви цифри, а реалната ще си я знаят само няколко вътрешни хулигана :) Лек ден !

още чакам, първият ми коментар!!!модераторе, защо, защо и защо???? Не пускаш моя коментар????... с какво ти засегна???

модераторе, защо, защо и защо???? Не пускаш моя коментар????... с какво ти засегна???

Готвят ни пълна приватизация.В парламента се обсъжда поредната приватизация и концесия.ОСТАВКА геРБ .

финансова криза. Путин си е пратил бандата да преброи дали всички, на които плаща, си вършат предателската работа? Та, ако трябва, да свие малко кесийката... Хайде рубладжии, дерзайте, да не ви превърне любимият ви милиционерин в копейкаджии!

Натоварени в трюма дълго безплатно пътуване до Сибир Трудовата колония до урановата мина

за там сте всички русски продажници грозни

А всеки русофил, на лодка еднодръвка, да гребе до САЩ на бригада за миене на кенефи срещу жълти стотинки.

Русия ще използва безплатния труд на соросоидите, които ще бъдат скоро въдворени в Сибир

Американците отдавна използват евтиния труд на русофилите за миене на кенефи, за магистрани услуги и пр.

Проверено е - 75 години КПСС и КГБ (ЧК, НКВД, ФСС, ФСБ) се опитваха по този начин поне мъничко да оправят държавата, която сами разрушиха. Не се получи! Сбъркан чип!

Firi

Ако имаше български патриоти до са да са основали мотоклуб "Орлите на ген. Колев" и да посрещнат расияните:)

са типични при соросоидите. При тях освен нискочелието отличителна черта е малкото мозък

Атакистите по визия всички сте като ония които издирваха покрай Митьо Очите и всички ви е*бат за 2 стотинки

Как добре описа русофилите - национални предатели.

Ти пък какъв патриот си, бе триполов. Обикновен платен драскач от Дневник.

НЕ ЗАКАЧАЙ ГОЛЯМАТА МЕЧКА И НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ

Какво търсят тук? Да би мирно стояло, не би чудо видяло!

обикновено са подбирани от Асен Генов край кофите за боклук и на околовръстното

Да си обикалят, колкото си искат. Ама без МВР охрана. Нали са много отворени.

Е как без охрана! Ама да де, тя народната любов ще ги пази.

Давайте, куда делись все мъй ожидали много людей? Слава Путkину!

Типично по русофилски, по предателски - дори български отказват да говорят. Заминавайте за Русия, национални предатели, русофили.

"Ахмед Чатаев Едноръкият, свързан с атентата на истанбулското летище, е бил освободен от български арест под натиска на правозащитници," предаде Би Ти Ви. ДОЛ.НИ МРЪС.НИ ГАДОВЕ, "

защото са им наредили от Кремъл. Другото е агитпропското оправдание!

Макс Лазовски! Или не си чувал нищо за него? Много трупове е оставил зад себе си - атентати, взривове на обществени места, серия поръчкови убийства. Уж го и съдиха, пък някакви го оправдаваха, освобождаваха... Накрая началниците му от Лубянка го застреляха, за да не свидетелства случайно някой път.

Попитали 4 отговаращи за хулигансто: Как ще отговорите ? 2 отговорили с ДА 2 отговорили с НЕ А сега де ???!!! :))))))))))))

Радан Кънев е решил да се оттгели от политиката завинаги.Носи му се славата на нощна птичка и тръгнал да закача нощните вълци

Пропагандната машина на Путин е това. Не са някакви си моторджии. От 4-5 години обикалят из бившия соцлагер. На някои места дори не ги пуснаха през границата, ама явно са нахитряли - сега са със шенгенски визи, не можеш ги спря.

от 4 -5 години обикалят и сега решили да пропагандират и при нас.Режем ти гранд.

с един бастун в спиците се спират елементарно! рушняци миризливи

Аха...първи си извади бастуна отзад...

дебели вълци не съм виждал. Какви са тези руски вълци - шкембелии,небръснати с тъпи пиянурски физиономии.Егати и вълците! А този 120 килограмов " вълк" на снимката не се ли вози на мотор от ГДР, марка МZ ?

Опасно! Путин сега е пратил няколко мотористчета да "разузнават" НАТО-вска България. Най-вероятно те ще си свършат пъкленото дело, въпреки че следователите Ана и Виткур от НОВА подробно ги разследваха от къде имат тези мотори, какво работят и какво търсят тук. Те, като руски комунисти, отговаряха, че следват духа на загиналите им близки по европейските земи. Лъжа и измама, казаха водещите експерти. Въпрос: Какво би станало ако някой случайно "изпусне" една "Т-34"четворка пред Народното събрание? Отговор: Фабриката в Белене ще работи дълго време денонощно и ще произвежда тоалетна хартия по обществена поръчка на споменатите т.нар. депутати за да си бършат осраните телеса.

Редакторите са допуснали грешка. Правилния текст гласи: 'Там ще ги посрещнат техни противници, организирани и платени от фондациите на Сорос. Събитето е разгласено като "Вън "Нощните вълци от България!'.

А в Австрия, конституционният съд призна президенските избори за невалидни и ги отмени. Интересно ми е, ако на преизбирането на президента спечелят десните, каква ли врява ще се вдигне. Май голям сеир ни чака ...

Зарежете Вълците ... кажете кактво да мъцнем за предложения референдум в Чехия ? За или против ЕС и НАТО ... или това е маловажно на фона на групичката мотористи ?

Firi

Като паметници на окупационна сила с нищшо непредизвикано окупирали България и свалили от власт законното и правителство, натрапили чуждия на българина комунизъм и опитали се да обезбългарят българите в Пиринска Македония сички съветски паметници трее се премахнат. Паметник само на тия расияни били се с турците за НАШЕТО освобождение. На тия расияни които изби ген. колев паметник да си им правят расияните. Ние нема как да ги почитаме като врагове.

Личиш си от където и да те погледне човек. Божеее още ли не си се гръмнала и продължаваш да мърсиш света

Ако нямаш парички за книжки отиди в някоя библиотека или читалище и спри с идиотизмите

Ха-ха-ха...Законно правителство! Те фашагите, които можаха, като усетиха дебелия край, фукнаха през границата още когато СА беше в Румънско, само чорапите им останаха от високата скорост на излитане! Що като бяха такива големи патриоти, не останаха да се бият срещу "врага"? Сигурно и дедо ти с бабата са брали китки и са викали "Добре дошли!" на рашките, но сега ти заработваш при други и е естествено да пишеш дивотии по форумите! Ама, и ти ще си като дедо ти - пишман патриот, като опре нещо твърдо до нежното ти задниче!

vasil

Добри думи. В случая ме дразни, че "Вълците" и нашенските им поклонници уж се покланят пред загиналите руски воини (1877/78),а току извадят червеното знаме на Коминтерна. То е същото, като да извадиш червеното знаме със свастиката. Заслужили са да ги сочат със среден пръст.

Страпончев няма ли да си бие камшиците вече докато не ни е вкарал в война.

Трол с име "Firi"използва цинизми и обиди,ще продължавате ли да се правите,че не забелязвате ? Ако е така да му отговориме подобаващо на майка,баща,лелеля,Радан Кънев и т.н

За неосведомените. Въпросните тролове са модератори в дира. Ако случайно се чудите как по-дяволите са тук по 24 часа.

ха ха ха , уважавам хумора, браво!

А на Русия няма ли да му отговорите?

КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО! Спрете продажбата на имоти на руснаци и украинци. Пуснете референдум за това дали да се спре наплива на руснаци. Край прекратете това завладяване на земята ни. Искаме немци, това е.

Некви моторджийчета разбираш ли си карат из БГ и се кефят и некакви глупаци български се избиват заради това. Прост народ си бехме и прост народ ще си останем

Едните имат Нощни вълци другите правят гай паради. Въпрос на ценности.

Аз не виждам разлика между двете!

Всеки с проблемите си ! Кво ми дреме кой си зарежда мотора плаща за квартири и хотели, харчи пари по ресторанти и кръчми и т.н да заповядат пак но и мене ме дразнят кумоняги, фашаги и педера...си ама да харчат ще ги търпим