Роджър Уотърс: Дошло е времето хората да излязат на улицата

Музикантът от "Пинк Флойд" заявява още, че българите не са сами в това, то се случва на много, много места из целия свят и той подкрепя всички тях

Обратно в новината

Коментари - Роджър Уотърс: Дошло е времето хората да излязат на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роджуъре,дошло е време не само да излиза.....,а и да влиза.... Калъф дърт....

Ето каква била причината да се бие по образованието. Когато ходих на училище ни изпитваха по физическо на кон, коза, смесена успоредка. Караха ни да се катерим по въже и върлина и учихме много география. Когато през 1977 г. От Барселона исках да изпратя картичка до България по пощата, те ме попитаха за Азия или Африка. Останах изумена. Съмнявам се, че по това време е имало толкова неграмотни в България.

не мен пък в 1984 на Дж.Оруел най-силно ми се е набила една фраза ...ами горе долу това : 'откак свят светува в устройството на обществото е имало 3 класи висши средни и низши и при каквито и да е катаклизми революции промени нещата се връщат неизменно пак на същото изходящо положение като махало' та затова и не му ловя дикиш на лулавите приказки на Роджър Уотърс иначе чудесен артист и музикант явно и начетен човек ама толко неща има дето на са му проблеснали докрай в бялата не чак толко умна в реалният свят главъ. па и тя неговата уредена от години години е щастливо богато и осигурено дете на бунтарщината в тоо свят не му е посичана главата ни от комунизъм ни от апартейд ни от всекви дивотии и репресии - поетично и бунтовно мрънка за нещо си и му върви получава му се яхва една недеволна нотка в човешката душа такава му е кармата но не е стругар в завода в Англия изплащащ ипотека, не е бил и труженик на комунизма на Изток, не се е бирил за парче хляб в посткомунистическа България да знае колко извратена и порочно нещо може да да бъде новодошлата демокрация по тея земи. да се фъка у белия стар асс сър ли беше Роджър Уотърс че винаги бедните ядът боя при революции и промени и даже не успяват да видят ползата от жертвите си. за Бойко ми е все тая щот виждам че играта тук е дребна да сменим Боче да дойде БСП със Череп от Дубай на бял кон , и закво ? по малко ли ше крадът ? поне ме спечелете с нова революция модернизиран комунизъм некъф с нови хора нов подход нови идеи непогрешими идеали - вътрешно съм на ясно че всичко пак ше се върне в изходящо положение като махалото на Фуко ли беше ама кефи ме енергията на революцията докато това сегашното е безсмислен брътвеж на платени некачествени чучела дори нямат бегла идея и вдъхновение кво искат

Че какъв е този че се меси в българските работи ??? Или Божков Тв се чудят кой сулю да докарат да плюе е малко по държавата ....

мани го уе! , прави се на умен и си търси нови фенове и той иначе е по-богат от Бойче и са му легални парите старинни английски шкафчета със лири стерлинги има много шкафчета и от всеки техен пуснат диск продължава да му капе към шкафовете съвсем легално ама не се качи на един хеликоптер да разхвърля банкнотите над София ами пише Оставка , лицемерен и той бе

Беше добър музикант, но сега е просто сенилен старец.

Ами, излизай бе, Роджи, защо си седиш в къщата за милиони, придобита в това "гадно" общество и държава?

Прост английски педал, най долната нация на Земята.

Какво разбира легендарния Роджър Уотърс, като не може да стъпи дори на малкия пръст на селски тарикати като Борисов, Цачева, Севдалина Арнаудова и други?

Разбира от музика. Ама май другите му разбирания са елементарни. Излизай вика народе за да излезне ... ха ха ха.

Нали преди на концерта си написа ОСТАВКА за Орешарски. Сега пък за ГЕРБ. И той толкова е наясно какво пише, но важно е да е част от купона, да хване вълната. Типично за англосаксонец. Не хваща вярва призива му, като си го представя в луксозно жилище в Англия и прислужницата му поднася питие.

Тоя ли ще ми казва какво да правя бе?! Аз ако отида да коментирам политиката в ОК, ще ме бастисат веднага.

Иванов, ти си прост селянин, който вероятно не е излизал от Борисовландия

Свинята Горби е идол на паразита Роджър Уотърс. Това обяснява всичко. Капитализмът разделя малоумниците на фашисти и анархисти, след това ги сблъсква и владее... Единствено учението на Маркс му е омразно, затова капитализмът старателно го изучава и изопачава, за да го използва срещу творците на всичко полезно за човека - срещу работническата класа, която купува, за да произвежда оръжия, с които да се избива, и срещу селяните, без които няма хляб и живот, но които нептекъснато са потискани, мачкани и осмивани. "Златолуспест гигант се изправи сред кръв, сред морета от кръв и сълзи." Христо Смирненски, 1922 г.

ЕДИН УМЕН ЧОВЕК, НО ОСНОВНО МИСЛЕЩ!!!. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ КАЧЕСТВЕНОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ОСНОВНОТО ДА СЕ РАЗВИЯТ ИСТИНСКИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ЧОВЕКА. ОБРАЗОВАНИЯТ, МИСЛЕЩИЯТ, ЗНАЕЩИЯТ И РАБОТЛИВИЯТ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ И ЛЪГАНИ!!!!. ЕТО ЗА ТОВА "СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ"В ЛИЦЕТО НА ЦИОНИСТИ, ИЛЮМИНАТИ, МАСОНИ, САТАНИСТИ И БАНКЕРИ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЛИКВИДИРА ОБРАЗОВАНИЕТО!!. ОТ ТАМ НАТАТЪК СМЕ СВЪРШЕНИ. САМО ВИЖТЕ КЪДЕ И КАК ОБРАЗОВАТ СВОИТЕ ОТРОЧЕТА - АМИ ПРОЧЕТЕТЕ, НЯМА КОМПЮТРИ, ТАБЛЕТИ, ТЕЛЕФОНИ, А ПЪТИЩАТА И МЕТОДИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И ПО СТАРИТЕ МЕТОДИ, КАТО ЗНАНИЯТА НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ КОИТО УЧАТ ДЕЦАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.

"Те биха се зарадвали да видят движението Black Lives Matter и ми се иска да вярвам, че биха оценили какво се случва в София в момента, което се надявам е вдъхновено и движено от младите хора. .................................................... ?

Време е отново да отворим книгите на Маркс. Колкото и да не ни се иска.

ДА, НО ДА СЕ ИЗНЕСАТ ИСТИНСКИТЕ ДАННИ ЗА ТОВА САТАНИНСКО УЧЕНИЕ, ДОВЕЛО ДО СМЪРТТА И ЗАТЪПЯВАНЕТО НА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ХОРА.

Като се изчисти от отричането на Бог и от насилие върху насилниците, не виждам нещо друго, което да не е полезно за Човек в учението на Маркс. Най-интересното е, че Маркс, като син на християнизиран евреин и внук на еврейски равин, отрича не само християнската религия, но и всички останали, вкл. и юдаизма. Това изравнява еврейския народ с всички останали народи по света и го лишава от расистката претенция да е "избран народ". Това няма как да бъде простено на Маркс, именно от юдаистите богоборци, които днес са най-чистите сатанисти, като се борят срещу нашия Бог Исус Христос, единосъщ със своя Отец. Именно затова по времето на Сталин евреите в СССР мируват и внимават в картинката, за да не станат врагове на Народа! А много от тях станаха и децата на дявола люто намразиха Сталин.

HEY YOU ! Искам да "поздравя" всички анти-Роджър тролове с песента на Пинк Флойд COMFORTABLY NUMB , а след това ако искат сами да треснат по една тухла в главата.Не можете да стъпите и на малкия пръст на Роджър Уотърс,що се касае до постиженията му в музиката и живота изобщо, камо ли да го критикувате за гражданските му позиции.

Постиженията му в музиката са едно, гражданската му позиция - съвсем друго. Не ги смесвай, и не е задължително да я споделяме, макар да харесваме музиката му.

Ама той не разбирал нашата действителност,ауууууу ама същите тия дебилчета заедно с вожда си дебелогъзи Борисов бивш член на БКП за разлика от президента Радев ,никога не членувал в комунистическата кочина на Борисов,бяха във възторг когато написа2013 г. оставка.Тогава ,разбираше ,извратеняци смърдели.

Само не ми го навирай този гнусар Радев, че около него вони на агентурна мърша!

Бе ти си се смахнал. Комунистическа кочина... казваш. Кой подкрепя протеста бе. БСП. Радев кой подкрепя бе. БСП. БСМ кои са ... бившите БКП. Като днес си спомням събщението по радиото че БКП се преименова на БСП. ха ха ха. А роджър нито тогава нито сега рзбира точно па тук какво става. И двете му "искания" за оставка го потвърждават.

Картината е голяма, сложна и преплетена. Това, което виждаме е само част от картината. Протестите са само част от нещо. И това нещо не е само материално, не е само липса на неща, не е само ипотеки, кредити и заробване. Има много неща които са духовни в тази картина и които материализмът отне на хората. Ние станахме материални същества тичащи за да вземем нещо от бързо отлитащият живот. И решихме, че трябва да го запълним с маркови неща, с повече неща, с власт или удоволствия. Картината е огромна и материалното е само част от нея. За съжаление има прекалено много пропаганда, прекалено много слоя информация, дезинформация, тъпота, злоба, страхове. Света е такъв, какъвто е бил винаги, само материалното и повърхносотното е малко по ярко и различно

Отне на такива като тебе и мене....другите, а те не са малко, са на Гербаджийската софра и от тях само квичене, плюскане, пърдене и отврат от всичко човешко. И ти очакваш от тия примати, вербувани от Цвъки ей тъй да си отидат!? Дори и да стане някога, кочината трудно ще се изчисти.

Да, картината е многопластова, но някои с крясъци, павета и бомбички се мъчат да реставрират един пласт, напоен с доста мрачна слава...

Тиквата е велик, а роджър е никой - хахаха Празни тикви гербаджийски

Не мога да повярвам, че Роджър е такъв фен на България. Със сигурност не е на софрата на Сорос и си е мъжко момче и просто гениален творец. Научих, че Джон Лоутън, другия велик рокаджия и приятел на България е болен от рак. Да се помолим за неговото спосение!

Не е истина просто. Ганьо коментира недостатъците на Роджър Уотърс! Ово е стандард! Една легенда в рока, ама не просто легенда, а човек, който през цялата си кариера се е опъвал на свинщините на политиците, когато коментиращите Ганьовци тук са ходили по потници и ватенки и послушно са топили другарчетата си, "защото такава беше системата"! И не просто е заставал срещу на свинщините на политицте, а срещу свинщините на всички полиитици, които са го заслужавали, без оглед на това колко леви или десни са били или са се опитвали да изглеждат. Но Ганьо по-знае, той ще го научи тоя оял се неудчник Роджър! Боже пази България!

Важното е да слушате кючеците на Слави Трифонов и да щракате с пръсти, докато си го избирате да ви управлява, в комплект с Черепа и БСП. Уотърс има извинение - той няма как да е запознат с тънкостите на байганьовщината и степента на чалгаризация, но за вас извинение няма!

Песните на Слави ще се случат дълго след него, хората ще го помнят! Просто той е жива легенда,за разлика от теб, панелен драскачо, злобата ти и страха да не загубиш герберската хранилка, ще те погубят!

Слагам ти плюс, защото напълнов потвърждаваш изказаното от мен. И по-долу съм написал - ББ, Марешки, Симеонов и т.н. са не за оставка, те направо са за затвора, но твоите любимци няма да ги вкарат там. На бас, че ако дойдат на власт Радев ще се хили като женски детероден орган, Черепа ще се завърне на бял кон и пак ще лъже пенсионерите да търкат талончета, а ББ и компания спокойно ще си харчат "спестеното от закуски"?

Хаха, Никога не е късно да станеш за резил!

Много е глупаво да се изказваш за неща които не разбираш под презумцията за еквивалентност на проблеми които се правиш че разбираш... Седнал един мулти милионер да ни разправя на нас обикновените хора как трябвало да излизаме на улицата.. а той ни “подкрепял” от в къщи пред телевизора с купа пуканки... - с две думи Лицемер! Повечето псевдо интелектуалци са такива, “демократи”, “активисти”, и т.н.

Роджър Уотърс не е мултимилионер, но го познава цял свят като фронтмен на ПИНК ФЛОЙД. Но дори ида има пари, това са най честно изкараните пари. А пък ти, мръсни троле, забранявам ти да обиждаш гения, ти си просто едно жалко човече, което заработво жълти стотинки да тровиш хората.

Боби, не се плюнчи толкова. Роджер е гениален музикант, но е лицемер, и се изказва неподготвен за проблеми в България които не разбира.. философства си ей така, видиш ли прогресивен бил заради самата идея. И да Роджер е мулти милионер с пари изкарани в същия този “лош” Запад, по същата схема с която е забогатял всеки един капиталист. Като е против защо не си пусне билетите за концерта безплатно, или пък да дари парите си за “ протестиращите”. Айде, айде аз живея в САЩ от 25 години и им знам номерата на такива звезди Елитисти които говорят за едни такива хубави работи...

А бе тука някакви си платени гербаджийски плужеци ще дават оценка на един велик творец. За тях той е изкуфял и т.н., е ми хвалете си Рашидов, дето никой не знае творчеството му, обаче си спомняме, как той разби лицето на полицай преди години.

Роджър, Роджър, винаги си бил недоучен и недоинформиран, бунтар е лесно да си, когато печелиш милиони в западното общество, дали би могъл да го направиш на изток? Но никога не е късно съвсем да затъпееш...

Е, ние да мрем ли! И тука се изкарват пари и ако бяхме нация, щяхме да сме Швейцария на Балканите. Джон Лоутън , вярно, не такава звезда като Рожър, живее вече десетина години в България. Но е болен, да му пожелаем бързо оздравяване!

Дали ще е социализъм(да не се бърка с комунизъмкакъвто никога никъде не е имало) фашизъм и капитализъм....е все тая ...все е форма на упавление на едни хода които подчиняват на волята си други хора....за съжаление капитализна зад привидната форма на псевдодемокрация е най кръвопийския...затова на тоьи капитализъм не му пука нито за вас нито за децата ви....много сладки приказки и нищо реално като действия....но с теси промити мозъци за лошия социализъм който даже и не помните няма как да е иначе....ще ив стижат доят ебббат а вие ще си мислите че нещо зависи от вас....

Явно свински разсъждаваш, като пишеш пасквили и вероятно като Боко си прочел манифеста на комунистическата партия, или овчарчето Калитко. Там се пише за такива като теб. Ами предлагам за ограмотяване си свали от Youtube филма "НАРОДЕН ДОМ НА ТЕРОРА"от 2015г, гледай го пък тогава пиши простотии.

Само така - свобода, равенство, братство! Тогава защо ни забраняваха да слушаме Pink Floyd преди десетилетия?

На мен никой не ми забранявал.

Това са лъжи. Никой не ги е забранявал, просто по-трудно се намираха плачи, обаче имаше касетофони и музиката се презаписваше.

Ти вярваш ли в масонските LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE, че могат да съществуват???. Това е за зарибяване и манипулиране на балъците, мързеливците, некадърниците, престъпниците и цялата сволоч. В името на тези чифутски и масонски думи изтрепаха през 90 те години на 18 век над 1000000 френска интелигенция, аристокрация, учени, грамотни и работливи хора. У НАС БЕШЕ СЪЩО, В РУСИЯ - СЪЩО, НО ЕВРОПА БЕЗУЧАСТНО ГЛЕДАШЕ КАК ПРЕЗ 1956,1968,1980г ЗАГИВАХА УНГАРЦИ,ЧЕХИ, ПОЛЯЦИ, А ПРЕДИ И ГЕРМАНЦИ ОТ ГДР, ПОМОГНА НА ДРУГАРИТЕ ДА СЕ ОКОПИТЯТ ПРЕЗ 90те ГОДИНИ И.Т.Н, ЧЕ ГИ И ДОПУСНА В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА - ПРИМЕР ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ И СИЕ... ТЪЙ ЧЕ......ДОСЕТЕТЕ СЕ!!.

Богатите обичат да дават акъл на бедните, така се чувстват по-добре, по-благородни....

А ти като беден какво ще препоръчаш, да си стоим бедни и раболепни вероятно.

SPOKOINO IDVAT BSP I SEKI TAPAK SHTE STANE MILIONER HAHAHA

Роджър Уотърс остарява като неосъзнат марксистки идеолог. Тъжно е да гледаш хора като него, Робърт де Ниро и още много знаменитости, да са изпълнени с гняв и реваншизъм на стари години. Тъжно е защото не осъзнават, първо че са в тотална заблуда, и второ че по този начин губят много фенове. Винаги съм бил от лагера на Дейвид Гилмор, но това интервю още повече затвърди позицията ми!

Ама каква позиция можеш да имаш ти, освен да лазиш и да се подлагаш.

Без да съм социалист и комунист, просто ти казвам, че Тръмпушкин е по прост и от Тиквата, само дето знае английски, за разлика от Тиквата. Това е установил и кагебиста от Кремъл защото за него американския президент си е просто...ТРЪМПУШКИН.

Някъде да видя Тръмп или Путин, бе амебо недоразвита ...???

Само за протокола, концертът на Роджър Уотърс през 2013 беше на стадион "Васил Левски", а не в "Арена Армеец".

IZKUKALIA DIADKO DAVA SAVETI OT HILIADI KILOMETRI ZA DARZHAVA V KOIATO NE ZHIVEE I NE POZNAVA. ROJARCHO TAPUK V BG PROTESTITE GI PRAVIAT SASHTITE TIA SRESHTO KOITO PEESH 40 GODINI BE DEMENTIRAL

Лош Роджър Уотърс. Лоши протестиращи. Лошо е да се протестира. Лош Румен Радев. Защо разделя народа на две. Не обединители а разединители. Защо клатят държавата. От какво не са доволни. Да къртят павета и да бият полицаите, мискини. Да затварят кръстовища, палатки да слагат и да чупят стъклото на колата на майка с деца. Ковчези и бесилки да показват.Живеем в прекрасна държава. Строят се магистрали. Обещаха да ни дадат по 50лв бонус. Работи се. Няма корупция. Има само усещане за корупция. Прокуратурата работи с пълна сила. Вече няма телефонни измамници. Всичко е прекрасно. Не виждате ли? Слепи ли сте?

Да бе.

100 лева за билет за концерта му. Каквото и да ти разправя.

За някои дето слагат минуси, човека иронизира.

Лошото е, че това, дето се опитваш да го иронизираш, до голяма степен е истина. Изродите да не би да не скачаха по предното стъкло на кола, в която имаше малки деца? Къртиха ли от жълтите павета, за да замерят с тях полицаи, които просто са на работа? Радев зад общите приказки обели ли поне дума за БСП и Черепа? Да, ББ, Марешки и компания са не за оставка, а за затвора... айде да видим дали Корнелия и компания ще ги вкарат там? Да ти кажа ли отсега, какво ще се случи? Едно (поредното) голямо крадене, това ще се случи!

А у нас - още едно паве от уличното платно! Карай да върви, важното е музиката да свири на шест и купон да става! Евала, Роджър, точно това очаквахме от теб, че какво друго?! Като закръглиш 80-така, пак дай някой съвет, че съвсем се оплетохме и чакаме "Малко помощ от приятел"!

Ако трябва, всички павета ще бъдат употребени. Това не може да се спре.

Само с излизане на улицата неа стане. Трябва и акъл. Ама де го. Тиранията се крепи най-вече на недоститг на акъл у 80% от населението по света и у нас.

Здравейте, Една вметка за по-голяма точност: Концертът на Роджър Уотърс през 2013г беше на стадион васил Левски, а не в Арена армеец!! Поздрави, Благовест

Човек който живее в САЩ и не е разбрал какво е BLM, кой го изобрети и спонсорира, по-добре да не ни дава съвети кое е борба и кое свобода. Нито какво е добро образование, защото той самият е некултурен и необразован егоцентрик.

Това за образованието е пълна глупост! Никога преди не сме имали толкова лесен достъп до информация и знание - книги, филми, уроци, всеки който иска споделя знанията си в интернет! Каквото и да ви интересува - то е там, на един клик! Колко българи учат в чужбина? Проблема е друг и стар колкото света - знание не се налива насила, трябва желание и усилие!

Между купища информация Коя истина, коя не и образование А и образование не значи назубряне на информация А способност да я осмислиш. Анализираш Класифицираш и приложиш Те за тва е образованието или поне би трябвало да е

Знание се налива насила в училищата. Фалшиво. Ти едно дете го оформи като дебил пък после му дай цялата информация на разположение като порасне. Докато работи като вол, гледа деца и не му стигат парите да си плати сметките. И с някой дядо дебил, да го съветва.

нещо много странно съвпадение, че изведнъж започнаха протести навсякъде и то по време на пандемия, да не би това да им е целта, да се заразим всички та да могат по-лесно да ни ваксинират всички

Не се притеснявай - при теб целта им е постигната - тъп си като гъз.

споко, няма скоро да открият ваксина за такива малоумници като теб

Либераститките медии ни пробутват някакви шоумени за интелектуалци. Падението на Либерастията.

Просто старческа деменция

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Не искам мъж.Къде има дайте линк.

Каъв линк...АСТАР МУ КАР , МАТРАШАР!

Is this the life we really want? от 2017 е най- добрият албум на Уотърс според мен. Чуйте едноименното парче и на който не му е ясно какво става по света,ще му светне лампичката.

Не може да се сравни с нито едно произведение на Уотърс с Пинк Флойд.

S Boku Bursuko nemjoe po civilizovan nachin treva radicalnii merki

От ден на ден става по лошо и лошо явно лошия СОЦ ще ни се стори рай дано не е така но нищо добро не се задава на хоризонта и като чета световните събития всичко се е хванало гуша за гуша

Роджър, бях на концерта когато ти написа на стената Оставка и всички бяхме радостни за подкрепата тогава се борихме да падне правителството на комунистите. Положението сега е, че комунистите чрез манипулация искат да се върнат на власт а журналиста ти е спестил тази информация. Трябва да оттеглиш тази подкрепа.

Добре, щом казваш. Прочетох мъдрите ти слова и ще се поправя.

Как успя да отсъди кой крив кой прав с белгия си поглед отвън. И през 2013-а бил за оставка и сега е за оставка. И после пак, важното е бунтари да сме.

На тоя изкуфел наркоман само патрон 45 калибар от упор

Вън американците от Виетнам. Само Левски. И Поп Йордан.

Да протестираме и срещу войната във Виетконг? Кога почваме? Остаф!ка! Остафка! Давай палатките.

Роджър си остава велик, но за съжаление е леко подведен от носталгията и сантиментите си. И не защото подкрепя протестите в България - по принцип и аз симпатизирам на искреното желание за промяна, което мотивира повечето протестиращи, но за съжаление оставам реалист относно конкретните фигури, които ще се възползват (за пореден път) от народните емоции. Но да се върнем на Уотърс - за съжаление той подкрепя и БЛМ, и съмнителни фигури като Илхан Омар. Сори, Роджър.

Аааа..., и ти ПО - ПРИНЦИП....подкрепяш...един въпрос? По принцип ......жал ми е за теб. Елементарно мнение нямаш. А си анонимен.

Адмирации към мнението Ви! Трезво и реалистично

рОджърът ти не знае, на кой свят живее.

Тъп хипар.Ела направи шоу, неслучайно те заебаха, лицемер. Тъп хипар.

А мишките да си останат в дупките. (скромно допълнение) Да са живи и здрави и хората, и мишките!

Много проникновено. Глупак.