Роднините на изчезналия след труса наш сънародник се надяват да е жив в болницата

Много ранени са извадени от руините на неговия блок в Искендерун, но още са неидентифицирани, обясни Николай Милков

Обратно в новината

Коментари - Роднините на изчезналия след труса наш сънародник се надяват да е жив в болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е мистериозен "този наш сънарод-ник"! Защо се крие името му? Остава впечатлението, че някой си измисля история, за да афишира мнима активност, по време на бедствие!?

Дано е жив и здрав!!! Но не, само той е за спасяване... Всички еднакво се нуждаят от помощ и съдействие... В това нещастие всички са равни!?!? Посланикът ни, да не се прави "архангел"! Спасителите, спасяват всички еднакво!!!

Надежда да,вероятност нулева.

Сънародник или съгражданин? Кое е правилното? Медиите говорят за сънародници. Българин ли е, турчин ли е, циганин ли е, евреин ли е няма значение. Все сме сънародници, ако сме граждани на България. Това правилно ли е или е друго е правилно. Между другото циганите ще станат роми когато Циганските напеви на Сарасате станат Ромски напеви на Сарасате.

Искрено се надявам. Но съгражданин и сънародник са съвсем различни неща, не ги бъркай.

Мюмюн с двата паспорта ми е полусъгражданин, а не сънародник..

Времето е студено, ще го извадят запазен.

По-добре да е жив, обаче ми е сънародник, колкото са ми шиптърите и гаджалите, на които Шкембе Войвода продаваше паспорти. Фактът, че самата Каракачанка ми е сънародник ми стига и артисва, та нямам нужда и от Мюмюн, който най-вероятно знае по-малко български, отколкото аз знам турски.