Родителите на Амая, която не дочака новото си сърчице, дариха събраните пари за други деца

От отчета на фондация "Павел Андреев" става ясно, че 8 деца са получили шанса, който не достигна на 2-годишната чаровница

Обратно в новината

Коментари - Родителите на Амая, която не дочака новото си сърчице, дариха събраните пари за други деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата са безгрешни а всички безгрешни отиват в Рая !

Ехх, Ленче , то тия доктори от преди демокрацията, сърцата, бъбреците, черните и бели дробове и тн , необходими за трансплантация , в лаборатории ли ги отглеждаха или ги беряха от дърветата, или просто ти казваха , оправяй си бухчата с нещата за умирачка . Сега поне може да потърсиш помощ и другаде, да не ти се налага пожелавам от все сърце.

Защо нямаме наши лекари и болници а трябва да ходим в Турция, Индия и незнам каде си ?!?? Ще ви отговоря....защото от идването на така наречената "демокрация" започнахме да си унищожаваме държавата !!! От тогава...нищо ама абсолютно нищо не стана в наша полза ...само надолу и само разруха във всяко едно направление !!! Съболезнования за смъртта на детенцето ....държавата ни загива и ние с нея !!!

Глупости, ти ще убиваш чуждо живо дете за да живее твоето. Това е сатанизъм, а при нас е мафия убиват деца които биха могли да преживеят примерно след ПТП, разфасоват за да има трансплантации. Какво им пречи да си направят второ трето дете, в крайна сметка има божия воля. Ще ми чакат като лешояди, да умре чуждо дете да му изкормят сърчицето.

Много се зарадвах ,че се събраха парите за това малко детенце с лечимо заболяване и реален шанс да живее и съжалявам за развитието. Това ,което не разбирам е непрестанното спонсориране на палиетивно болни, които отиват в Турция да пълнят гушите на безморални и бездушни "лекари" даващи големи надежди за терапия, които реално не Същеструват. Лъжат нагло хора ,готови да се хванат за сламка и им извиват ръцете.в крайна сметка близките им загиват в сравнителнонкратък срок в болница в Турция или в непрестанен транспорт, а не вкъщи, до най-близките си.

Не е било лечимо. Към момента ба транспорта е имало възпаление на белите дробове. Това не позволява извършване на транспорт и трансплантация. Безотговорно решение и използване на емоционалната страна на случая.

Никога не дарявайте чрез фондации и фондове всичко е грабеж винаги директно! и от къде се чакаше да се вземе сърце на 2 годишно? Индия, усрайна албания? От къде ?

Бог да го прости горкото детенце

Никой от вас (ще спестя определението), явно не е дарил и лев през тази фондация. Затова ще ви кажа как работи. Прашащ дарената сума за някоя кампания. Парите отиват директно по сметка на кампанията и се изплащат срещу документи на хората. Разбира се банките си взимат таксите! За фондацията има отделно поле, в което можете да кажете колко пари допълнително ще дарите (в % , нормално е 10%), НО само ако искате. Реално за тях са само тези пари! Самата идея да се събират пари за болни деца и капачки е ужасна гавра с нас от страна на управляващите, при положение че стотици милиони потъват за разни безумни неща, НО децата не са виновни за това , че ние сме ОВЦЕ!

може да се види финансовия отчет на фондацията? Нищо не намирам. За 3 години са събрали 25 милиона лева прочетох някъде. Кой ги проверява?

Вместо да се ровиш и да търсиш под вола теле , се моли, чукай на дърво , лей куршуми, ходи по ходжи, или там каквито са ти поверията, яж здравословно, и най-важноо не злобей, за да не ти се наложи да опреш до такива фондации, щото здравеопазването в България не е от най-социално ориентираните, нито от най-подкрепящите , най-развитите от към технологии и кадри ...

тази фондация да не се окаже следващия мошеник, използващ човешките трагедии. Събрани са 1,3 милиона, а се споменават за върнати 750 000 . За сърдечна трансплантация, болнични разходи и медицински транспорт бяха необходими около 750 000 лева, но само в рамките на 48 часа след призива на родителите по дарителските сметки вече имаше дарени над 1 300 000 лева.

Стига гледа в чуждата паница и смета чуждите сметки и стига си броил залците бе....

нещо по същество да кажеш. Събирайте си капачките в пропадналата държава с корумпирани политици. И къде са 550 000 лева разлика? Нали висчко е прозрачно.

кинти разлика, дето ти бодат очите са дадени за нуждите на детето преди да почине..организиране на транспорт, текущи разходи, лекарства, медикаменти, предполагам някакво капаро са искали индийците ..Пък и да не мислиш, че в България не ти искат пари като влезеш в болница????

Принципно благотворителни организации може да задържат за себе си от събраното 8-10% ли бе.

добре, но къде е информацията? Има ли отчет? За 3 години са събрани 25 милиона.

Имаше съобщение, че индийците чакат плащането да се потвърди преди да изпратят самолета. Предполагам турските доктори също са получили плащане. Харесва ми, че все пак имаш гражданска позиция. Ще е добре да поискаш отчет от организатора на събраните пари. В сайта им пише, че не взимат такси но може да има някъде нещо с малки букви. Има хора които наистина искат да помогнат но предимно организаторите го правят за пари...

Къде я видя тази разлика? Или можеш да смяташ само до десет?

1 300 000 - 750 000 е равно на .....нула.