Родители протестират на 1 май заради децата си срещу държавата

Трима родители споделиха пред Би Ти Ви историите си и проблемите, които срещат заради държавата, по техни думи

Обратно в новината

Коментари - Родители протестират на 1 май заради децата си срещу държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма държава- това е така от началото на "демокрацията", а последните години мутрите, които ни управляват нацяло разкриха вълчия нрав на "държавата" ни. Нашето не е нашата държава, а държава на циганите- на тях се дават пари ей така, тях ги учат да не учат и работят, а да получават пари на готово... е как да бъдат мотивирани да се "интегрират"... ами никак и всичкия този барчик е забърка с помоща на поростата Европа. На Запад си нямат и бегла представа какво е циганин и колко е мързелив, но незнайно защо всячески го толерират.... абе той вече не е и малцинство и затова трябва да се преосмисли изцяло отнощението към белия човек, който бива тъпкан у нас като роб.

Дебелооки законотворци, абе вие защо не карате с този гарантиран доход от 75 лв., който "вдигнахте" с цеееели 10 лв. от началото на тази година. 10 години беше 65 лв. и сега сърцата ви заболяха за тези мизерни пари. С колко си вдигнахте заплатите и не ви ли присядат ... Спирам, че доброто ми възпитание ми нашепва да не напиша всичките онези "благословии", които първосигнално ми идват в главата.

Подкрепям изцяло тези родители и аз като родител на дете българче в България мога да споделя, че в момента държавата ми спира детските, защото доходът на семейството ни бил по-висок от 1200 лева бруто. Висшисти сме, работим и двамата със съпругът ми и имаме едно дете и семеен брутен доход от 1200 лева ни вкара в графа богати, които нямат право на детски надбавки. Нека само уточня, че брутен доход 1200 , означава чист доход след данъци и осигуровки около 850-900 лева доход за цялото семейство или при едно дете означава по около 285 лева на член на семейството. Ако ги има тези пари, Държавата България те има за богат човек и ти спира детските, защото Държавата България я боли само за нищоправещите роми и въобще не я боли за нещастните българи, решили да живеят, работят и гледат деца на тази забравена от Бога територия.

Държават приема за минимум 1200лв., за да отпусне детски/ същия проблем го имаме/, но когато се прави статистика колко е необходимо за едно 4-членно семейство , за да живее нормално се изнася, че трябва да бъде около 3000лв....., ами в такъв случай всички сме под границата на бедността...... и не живеем изобщо по нормалния начин, а за това са виновни, тези които само крадат вмество да обслужват нашите интереси- на тези, които са ги избрали!!!

Подкрепям тези и всички родители, които се борят за правата си и за тези на децата си! Подкрепете ги и Вие!

Като гледам, слушам или чета за подобни неща все повече се радвам, че повече от половината ми живот е минал в оня КОМУНИЗЪМ, а сега се "радвам" на Голяма дивукрация, нямаща нищо общо с човещина, хуманизъм и др. подобни - тъй наречените ЕС ценности...

как беше при Станишев, Орешарски - те с перце ли гладеха сираците. ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ КОГАТО ЗАПЛАТАТА НИ БЕШЕ ПО 7-8 ДОЛАРА, А ПЕНСИЯТА ПО 3.Съжалявам, моште съблезнования, но моите данъци не стигат за всичко. Ако другия родител не работи - държавата ще им даде соцални, те нямат ли баби и дядовци

Средната заплата в американската капиталистическа гето-колония се изчислява така : заплата на дупетати 10000 лв, Мин заплата 500 лв = средна заплата 5 500лв

докато слугуваме на богоизбраните (в кавички),бг народ бял ден ще види през кривия макарон . никой ли не се пита,защо Бог ни наказва така жестоко ?защо лаеме като бесни кучета ,вместо да търсим Истината,която упорито крият от нас .кой е преценил,че нямаме право над Нея ? защото ние сме животни ,гои ли ?!

закон! спазва се!

Преди да започне да се спазва, се измисля, и подлежи на промяна

Чл. 6. от Конституцията на България: Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Защо Отново Конституцията е нарушена, тъй като Чл. 53 казва: Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително! Кой съблюдава изпълнението на член 53 от Конституцията и как? Защо голяма част от ромите са необразовани и кой е виновен за това? Защо съдбата на България се определя от неграмони и малообразовани по време на избори? Защо в изборното законодателство критериите платени данъци и образование не са основни, за да се упражнява право на глас? При какви условия ромите ползват услугите на българското здравеопазване? Колко от ромите имат легално придобито право за управление на МПС и колко от тях имат документи за управление? Колко е броят на децата на ромите? Колко роми работят официално по документи в България? Колко и какви данъци плащат ромите? Колко средства – месечно и годишно,отиват за изплащаните на ромите социални помощи, ток, вода и други привилегии? Ако държавата забави парите на ромите, какви са последствията? Какви конкретно са заслугите и предимствата на ромите, за да получават помощи? Колко неправителствени ромски организации има в България? Колко са средствата и откъде идват приходите за издръжка на организациите им? Колко европейски програми издържат проекти, насочени само към ромската общност и малцинствата? Казват ,че за издръжката на циганите отивали годишно 4,5 милиарда .Не плащат ток,вода ,здравни осигуровки идр.Извода е ,че към българите се провежда геноцид,това е международно престъпление и се наказва с затвор .Кой допуска геноцид над българите?

30год.сорос плюе върху бг конституция ,заедно с всичките му прислужници на и извън територията ,докато ние си скубим косите .сорос е майстор в създаването на големи проблеми ,там където е необходимо .

Циганите ли са виновни за продажността на агент Буда...излиза че циганите държат световната банка и избиват народи по света да им крадат петрола,

Да излезнат циганките дето са на социални помощи цял живот!

Няма такива! ранът, банките и джедърите се погрижихте да има само платени масови убийци на власт и всички останали да са ваши жертви

Значи заради един член на един закон и ще воюват срещу цялата държава !?! Срещу българската държава ? Държавата на българския народ ? Дойчевелето радостно потрива ръце ...

Целта от 28 г. насам, т.е от началото на демокрацията беше точно такава - избиване на българите, чрез пълно унищожение на социалните системи в България....икономиката - заводи, селско стопанство, беше заличена по плана на Ран-Ът. Бяха предвидени и други методи, които да засилят измирането на българите - унищожаване на здравето , развихряне на НЕНАКАЗУЕМА престъпност, смазване психически и физически чрез бедност и чувство на безпомощност на всички българи....Банкянския индианец е едно копие на малоумния Луканов.....подготвят и следващи такива копия,които да следват скед Винету, който ще завърши също като заграбилия куфарчетата с пари предател Луканов.....те са само играчки в ръцете на истинските убийци от задокеана на България, а и на християнска европа чрез мюсюлманите и джедърство.....това трябва да се осъзнае от всички българи и стратегията за спасяване на България трябва да е съобразена с тези обстоятелства......иначе просто избори след избори ще си сменяме поредните лукановци и ще продължаваме да се чудиме защо измираме и какво ни се случва. .

ГЕНОЦИД-а над българина е стартиран още по турското робство , но комунягите го довършват започнатото след 1944 9-ти септември ! Нито военните са това което трябва да бъдат и да пазят нацията от вътрешни и външни врагове , нито полиция , нито институции ... всички се борят да ви унищожат а вие продължавайте да сте пасивни и да мрете като мухи !

Хапчетата ще те спасят от мърсотията в душата ти

Stan Stan

Тц, няма да го спасят. Неспасяем е ! :)

за да спасим богоизбраните, убиваме собствения си народ ... българите са били християни до момента ,в който царя им се гаври с вярата им и се жени за еврейка . човек,който не брани вярата си е един тъпан и мухльо. продължавайте да се кланяте на проклетите ,това е начина да изчезнете от историята !

Сега ще ви обясня- само и единствено ромите имат права, вашите деца не са роми а роби и трябва да изкарват пари за да плащат помощите н ромите.Защото им се полагат по техните собствени думи.